עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dorman,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE מסוג GA-8IRXP + P4 2G +256M DDR כונן מהיר של MAXTOR 80G. הבעייה: כשמנסים לכבות את המחשב הוא מתחיל בתהליך כיבוי תקין ואפילו מנסה לכבות את ספק-הכח אבל אז הוא מייד מתעורר ועולה. מערכת ההפעלה היא מסוג windows xp home edition. אין שום הודעת שגיאה בעת הכיבוי. ליתר ביטחון גם ניטרלתי את האפשרות של RESTART בעת שגיאה. האם למישהו יש איזה רעיון? אגב בחברה לא מצאו את הסיבה גם לאחר החלפת הלוח.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by matanmilrad@gmail.com,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT והרבה שנים הייתי בווינדוס XP עם מסף טלויזיה שמחובר בVGA בנוסף ל מסך של המחשב. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7(לא מרצון אני אוהב XP אבל מלא משחקים כבר לא תומכים) הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר מתאים והתקנתי אותו ועכשיו משום מה ממסך בטלויזיה לא מותאם בפריסה שלו(ממלא יותר מאשר יש מקום) וכשאני נכנס להגדרות בפאנל של הכרטיס מסך יש שם הגדרות של מיקום וגודל ושם אין שום אפשרויות בתוכו תודה לעוזרים

6. Started by אור כהן,

אני צריך לדעת את המשחק שצורך הכי הרבה כוח, ושיהיה לו צורך בחומרה הכי חדשנית שיכול, שינצל הכי הרבה את המעבד וכדומה. בקיצור, שיהיה המשחק הכי כבד שיצא איי פעם, אבקש שתכתבו רק את המשחקים שיצאו לשוק או בחו"ל או בארץ (זה לא משנה), וששם המשחק יכתב באנגלית. תודה למי שעוזר!!!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by almoglevi987,

עברתי לסיבים אופטים של סלקום לחבילה של 500MB אני מקבל 450 בWIFI ליד הראוטר ובגלל שהמחשב שלי רחוק אני זקוק לכבל רשת למחשב נייח ובלל זה אני מקבל רק 100 MB בחדר שלי מה שאני שואל זה איך אני מגביר את האנטרנט בחדר שלי חייב חיבור קווי למחשב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי את העכבר שכתבתי למעלה (אלחוטי) הוא פעל לי טוב איזה שלושה חודשים בערך, עד עכשיו שימו לב מה קורה : אני מזיז אותו הוא זז נורמלי לגמרי ואז אני עוצר לרגע מנסה לזוז שוב והוא זז בצורה הפוכה ואיטית. כאילו תקוע כזה... ניסיתי להחליף בטריות איזה 1000 פעם וזה לא הבטריות אני לא יודע אם זה העכבר כי פועל הוא כן... אבל מה שמצאתי שהקפיץ הזה ששמים עליו את הבטריות באחת מהבטריות הוא יוצא טיפ טיפה וניתן להחזיר אותו על ידי נגיעה קלה ממש לא נראה לי שזה זה כי רק אם אני מנסה להוציא אותו אז הוא יוצא ורק ממש מעט, וכשהבטריות שם הם גם ככה מוחצות הכל וגם הנורה כמעט נכבית אבל היא עוד דלוקה מעין משהו מוזר של מנגנון חסיכה בחשמל שהשתגע ? ואולי זה בכלל מערכת ההפעלה ? בבקשה ת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחיר יצא כלל 150 שקל של דמי החזרה (KSP) הכרטיס הפעם חדש היה ערוז כמו שצריך יש לי שתיי בעיוד עכשיו עכשיו COMANCHE 4 כמו קודם עובד דפוק לגמריי וב AQUNOX יש DELAY בעכבר למה זה כך ואיך אני מתקן את זה? או לפחות את בעית הDELAY בעכבר ב AQUANOX?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ikehgl,

שלום בשבועות האחרונים אני מקבל כל יום למייל עשרות הודעות שהכותרת שלהם זהה רק כתובת השולח משתנה: Protect your computer Legal drugs Forum Top Cyber security news in Arabic language כשפותחים את המייל יש לינק שאותו לא פתחתי אני חוסם אותם ומפנה אליהם חזרה (אפשרות שקיימת בתוכנת הדואר IncrediMail וזה לא עוזר--מגיעים אחרים.) מלבד החלפת תיבת הדואר יש איך להתפטר מזה ? מישהו נתקל בזה או שמע על אחרים ?

12. Started by idan98765,

שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SENCORE,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ניהיה לי מסך כחול וכתוב KENREL_DATA_INPAGE_ERROR וזה עושה restart או שזה מכבה את המחשב יש לי windows 8 GeForce GTX 870m Intel i7 4810MQ 16GB RAM אני חייב פיתרון תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ortheking93,

הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברשותי כונן 1TB של WD שהיה מותקן במארז חיצוני ESATA ועבד תקין. התקנתי את הכונן במחשב שולחני ככונן נוסף. ב-BIOS וגם ב-Windows 7 הוא מזוהה עם קיבולת של 33MB עם המלצה לפרמט. תוכנת Lifeguard של WD מזהה אותו גם כן ככונן של 33MB (התוכנה מדווחת שהכונן תקין). התקנת הכונן מחדש במארז החיצוני לא פותרת את הבעיה. האם מישהו מכיר בעיה זו וכיצד ניתן לתקנה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by siriusgrace,

שלום, כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות. אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות) בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by the_admor,

ברשותי צורב AOpen crw2440, אני משתמש ב Nero 5.5.8.2, כאשר אני בא לצרוב, בדיוק לפני שהצורב אמור להתחיל לצרוב ישנה הודעת שגיאה שאומרת Power calibration failed ולא נותן לי לצרוב (הסימולציה עוברת חלק). מישהו יודע מה זה אומר, האם זה קרה למישהו בצורב מסוג זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by halo,

יש זמזום כזה מעצבן מהספק מה הבעיה של זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by pc34,

שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ronald19801,

איך מעתיקים דיסק DVD לHard disk (וביטול התלות ב DVD בעת צפייה וכו...) איזה תוכנה צריך - מכיין שלא ניתן לעשות את זה בצורת העתק הדבר סטנדרטי תודה,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by leon2810,

המחשב עושה ריסט 3 פעמיים לפני שהוינדוס עולה! בנוסף מתוך 3 גיגה שמותקן במחשב הוא משתמש רק ב1 השאר שמור לביוס קראתי שזה כיול לנבוע בגלל פין עקום במעבד? מה עושים?שולחים למעבדה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CyberBot,

הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים