תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
עברתי לסיבים אופטים של סלקום לחבילה של 500MB אני מקבל 450 בWIFI ליד הראוטר ובגלל שהמחשב שלי רחוק אני זקוק לכבל רשת למחשב נייח ובלל זה אני מקבל רק 100 MB בחדר שלי מה שאני שואל זה איך אני מגביר את האנטרנט בחדר שלי חייב חיבור קווי למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר יצא כלל 150 שקל של דמי החזרה (KSP) הכרטיס הפעם חדש היה ערוז כמו שצריך יש לי שתיי בעיוד עכשיו עכשיו COMANCHE 4 כמו קודם עובד דפוק לגמריי וב AQUNOX יש DELAY בעכבר למה זה כך ואיך אני מתקן את זה? או לפחות את בעית הDELAY בעכבר ב AQUANOX?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב... אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא.. הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום. שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח את המחשב הנייד שלי ורציתי לשאול האם יש סט מברגים מומלץ, איכותי ובמחיר סביר שהייתם ממליצים עליו ואיפה ניתן להשיג אותו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, 1המחשב שלי נידלק לסירוגין - כל המערכת מתחילה לפעול איך איני רואה דבר במסך (אין בעיה במסך המסך עובד נוסו חיבורים לכמה מסכים ועדיין לא נידלק המחשב) פתחתי את המחשב והדלקתי כל המאוורים עובדים,החלפתי גם את הזיכרון הוצאתי את הארדסיקים ועדיין לא נידלק פעם הוא היה עובד רק במצב שכיבה אם הייתי מוציא חלםפני את כל הכבלים במיוחד של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה? קניתי את המחשב לפני שנתיים וחודש מTMS עדיין יש לי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.יש לי בעיה הם המחשב נייד הוא מתחמם ונכבה אחרי טיפת מאמץ.רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך ומה אפשר לעשות?מצרף צילום טמפרטורה[ATTACH=CONFIG]6039[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מחשב חדש,לקחתי אותו לתיקון מהחנות שקניתי אותו ממנה והם אמרו שהם לא מצאו כלום מעבד:amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם לוח אם gigabyte b450m כרטיס מסך rx 580 8 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד של פאקרד בל: Model : ENTS11HR-2634G64Mnkk CPU : i7-2630QM 2 GHz Ram : DDR3 8 GB GPU : GeForce GT 540M 2 GB המחשב סוקר כאן בפורום בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0 מהרגע הראשון לא הייתי מרוצה כלכך מהביצועים הגרפיים שלו וכשהיה לי זמן להתעסק עם זה ניסיתי למצוא פתרונות כמו: עדכון דרייבירים ניקוי המחשב עם לחץ אוויר קניית לוח קירור פירמוט המחשב והתקנת דרייברים לא של פאקרד בל קניית ראם נוסף (שדרוג מ4 ל8) שום דבר מזה לא עזר, ומשחקים שרצים חלק על מחשבים ישנים יותר מקרטעים אצלי. אני יודע ש540M הוא לא הכרטיס המושלם למשחקים, אבל העניין הוא שהלאגים במשחקים לא נראים כאילו הכרטיס "לא מספיק טוב" כדי להריץ אותם, א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לפני פחות משלושה חודשים קניתי מחשב חדש מרשת KSP הנה המפרט שלו Amd 64bit 3000+ s-939 a-data 2*256 abit av8 excelstor 80 gb sata 7200 rpm xfx 6600 gt זהו נראה לי זה מה שהיה במחשב אני חושב עכשיו בערך שבועיים שלוש אחרי שקניתי תמחשב התקנתי משחקים ובכל פעם שהיתי עושה אלט טאב (אם זה היו משחקים כבדים יחסית כמו NFSU2 prince of persia החדש וכו'...) המחשב היה עושה מסך כחול ומיד ריסט אחרי זה פשוט הפסקתי לעשות ALT+TAB. היום אתמול ולשום תואם לא הדלקתי שום מחשק כלום רק גלשתי באינרטנט ודיברתי במסנג'ר ופתאום המחשב עשה מסך כחול אותו מסך רק שהפעם בלי הריסט מה זה אומר? הוא אומר לי לעושת בדיוקת חומרה או משהו כזה האם ללכת ביום ראשון למעבדה? אני פשוט מפחד שיפרמטו לי שם ב…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539357.msg4605804#msg4605804 כשקיבלתי את המחשב גוף הקירור היה מפורק, והיה מרוח עליו(ועל המעבד) חומר כחול. מה החומר הזה? הרכבתי לבד את גוף הקירור ובמהלך ההרכבה חלק מהחומר שהיה על גוף הקירור ירד ממנו. עכשיו הטמפרטורה של המעבד היא 49 מעלות. האם זה נורמלי? האם לחומר שהיה על גוף הקירור או לעובדה שהרכבתי אותו בעצמי יכול להיות קשר לכך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה כול פעם שאני יושב במחשב ומשחק או סתם באינטרנט המסך מתכבה לי והמחשב ממשיך לפעול מה עושים? ( זה קורא שעה או שעתיים אחרי שאני מדליק את המחשב.)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה כיביתי את המחשב כדי לנקות את סביבת העבודה שלי. לאחר שהדלקתי אותו חזרה המסך לא הראה כלום, הסתכלתי בפנים המארז וכרטיס המסך שלי "עובד" ראיתי שהמאווררים מסתובבים. עשיתי ריסט, הדלקתי, כיביתי מה לא. וכלום, מסך שחור. העברתי את הכבל לכרטיס המסך במובנה בלוח האם שלי ועובד. האם הכרטיס הלך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
RAID ושיחזור!!! האם יש תוכנה או דרך לחשזור RAID שהיה מובנה בלוח ??? ישנם הרבה תוכנות לשיחזור כמו RECUVA השאלה מה הכי טוב לשיחזור RAID??? תודה לכל המשיבים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי אפילו תוכנה שמראה כמה טמפרטורות יש במחשב , ואני רואה שיש טמפרטורות גועות וישציור של אש כזה אני כלכך חייב את העזרה שלכם בבקשה איך ני מוריד את הטמרטורות האלה ? אגב פתאום גם המקלדת לא עובדת אז אני רושם בלוח מקשים בגלל זה אי לא מפרט כלכך הרבה , תודה לתותחים שיעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-