עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rotemC,

אהלן חברה, יש לי התלבטות שאני אשמח בה לעזרה: אני בונה עכשיו מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו תמונות וקבצים (ספציפיים לא כל המערכת) מהמחשב הישן (שניהם נייחים). עכשיו ההתלבטות היא איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה ובטוחה, וחשבתי על שלוש אופציות: 1. באמצעות כונן חיצוני - נשמע שזאת האפשרות הכי פשוטה, אבל המחשב הישן איטי בטירוף, יקח לו המון זמן לעשות את זה ואני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם כל הקבצים ולא יתקע באמצע. 2. לחבר את הSSD החדש למחשב הישן - פה יש כמה בעיות. המחשב הישן עובד בSATA II ואני לא יודע אם הוא יקרא את הכונן החדש, לא נשארו בו מגירות לשים בהן אותו ככה שבזמן ההעברה הSSD יונח על משהו בצורה רופפת, ואני פוחד שאחרי ההעברה כשאנסה להתקין ווינדוס על הSSD יפריע לו שכבר …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן יש לי כרטיס ישן 6600GT של ג'יגהבייט הכרטיס מסך נפל לי היום ויצא ממנו אחד מהקבלים המחשב עולה והכרטיס עובד והכל בסדר השאלה אם זה גורם לאיזשהו נזק או יכול לגרום לנזק בעתיד אני צריך לבדוק אם יש לי עדיין אחריות עליו אבל במידה שכן יש בכלל טעם לנצל אותה? פה בתמונה, למעלה בצד ימין, מה שמסומן באדום, אז אחד מהם יצא מהמקום. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by שבע-שנים,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח אם. כשאני מנסה להעביר את הRadeon 9550 מהמחשב הישן לחדש הוא פשוט לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הסיבה? עוד משהו, יש על המחשב 248MB של זיכרון וניסיתי להוסיף עוד סטיק של 256MB DDR אבל המחשב לא עלה. מפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WIN444 User Name Administrator Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2005-12-14 / 22:26 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboa…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by WarSoul,

שלום , יש לי מסך של חברת proview שנרכש לפני 3 שנים , בתקופה האחרונה התחילו להופיע ריצודים לרוחב המסך בחלק העליון והתחתון ולאורך פרקים של 20 דקות , רוב הזמן אין לי ריצודים אבל מידי פעם הם מופעים שוב . ניראה לכם שהמסך שלי עומד להתקלקל ? יש איזה דרך לסדר את זה ? אולי מעבדת תיקון ? כן אם כן אז אני צריך להתחיל לחסוך כסף למשך חדש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by YT,

אני משחק Battlefield 3 באינטרנט. לאחרונה התחיל המשחק לקרטע לי אחרי כמה דקות (לפעמים מהתחלה ולפעמים בכלל לא). המשחק כאילו קופא כל כמה שניות לכמה שניות. מיותר לציין שאני פשוט לא יכול לשחק ככה (לא מצליח להרוג ונהרג המון). לפעמים זה סתם "מגמגם" ולפעמים ממש עוצר ל-5 שניות. התחושה היא של תקיעות בגלל המשחק / מחשב עצמו ולא בגלל האינרטנט. נתונים טכניים: ספק - 650W CMPSU-650HX EPS 12V Modular CORSAIR. לוח אם - ASUS P7P55D Deluxe. מעבד - Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz. זיכרון - DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768. מארז - CoolerMaster Cosmos S Black ATX Case No (PSU). מע' קירור למעבד - NOCTUA, לא סגור על הדגם. כ. מסך - Nvidia GeForce GTX 570. המערכת …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by NerVo,

שלום ! לפני כמה ימים המחשב שחע התחיל לעבדו מאוד לעט ושמתי לב שה CPU שלי עמוס ב 100%. אמרתי בטח הווינדוס לא משהו החלפתי הדלקתי את המחשב יום אחד עבד בסדר ואז שוב, המחשב עובד לעט ו ה CPU על 100%. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zohar678,

יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, אחד המאווררים במחשב, אני לא בטוח אבל חושב שמדובר במאוורר של המעבד, החל לפעול במהירות קבועה, ואינו מתאים את עצמו לטמפרטורה. עד לא מזמן המחשב היה השקט וכאשר העמסתי עליו שמעתי את המאוורר מתאמץ יותר. 1. איך אוכל לבדוק איזה חיישן של איזה מאוורר הלך? 2 זה בהכרח חיישן מקולקל? כלמור בהכרח בעיית חומרה? 3.אשמח למדריך יוטיוב כלשהו להחלפת חיישן, והמלצה איפה לקנות חיישן. אני מעדיף לא לתת את המחשב לטכנאי. מעדיף לעשות בעצמי וללמוד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by erez84,

שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ronald19801,

איך מעתיקים דיסק DVD לHard disk (וביטול התלות ב DVD בעת צפייה וכו...) איזה תוכנה צריך - מכיין שלא ניתן לעשות את זה בצורת העתק הדבר סטנדרטי תודה,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SENCORE,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ניהיה לי מסך כחול וכתוב KENREL_DATA_INPAGE_ERROR וזה עושה restart או שזה מכבה את המחשב יש לי windows 8 GeForce GTX 870m Intel i7 4810MQ 16GB RAM אני חייב פיתרון תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי קיימת אצלי בעיה במחשב XP שכל כמה זמן המחשב כבה. מצורפים קבצי minidump או להורדה בקישור הבא: https://drive.google.com/open?id=0B3lYP4CJzGBRd2FjLXJxSXhaYnc תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי רושם לי אין התקו ערבול קול עזרה פליז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by david85,

האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eranmor,

לפני שעתיים בערך פירמתי מחיצה אחת מתוך השתיים שהיו על כונן המקסטור ועליה התקנתי XP PRO לאחר שבדקתי שאין בעיות כיביתי וחיברתי כונן נוסף של 10GB של WD אך כאן יש בעיה במחשב שלי אני רואה מחיצה אחת בעלת כל נפח הכונן של WD, את שתי המחיצות של המקסטור (שתופסות את כל הנפח שלו) ועוד מחיצה אחת בלתי מוכרת, חסרת נפח או גישה אליה. כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה H:\ is not accesible, the parameter is incorrect מאיפה זה בא ואיך אני מעלים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TipX-Bomb,

שלום לכם, לפני פחות או יותר שבוע קיבלתי מעבד חדש ולוח אם חדשים (AXP2500+ EPOX 8RDA3+ rev2.1). והעברתי את הקודמים (AXP2000+, Leadtek K7NCR18D) לאח שלי. אצלי פירמטתי והכל והולך מצויין. אבל אצל אח שלי אחרי שהתקנתי את הרכיבים, אני בא להתקין את המערכת הפעלה, (XP, דרך זה ששמתי את ה-CD ב-1st boot drive) (שדרך אגב השתמשתי בדיסק הזה כבר כמה פעמים, ובאותה שיטה בדיוק כמה [הרבה] פעמים, וגם ניסיתי עם 98 שגם בהתקנה שלו זה נתקע) הוא נכנס למסך הכחול של ההתקנה, גומר להעלות את הרישומים שלו (זה מלמעטה), רושם בערך לחמש שניות Setup is starting windows (הדבר האחרון שהוא אמור לרשום, לפני שהוא מעלה את השיחה עצמה של ההתנקה) ועושה ריסטרט. וניסיתי עם כמה דיסקים שכולם טובים. לפעמים הוא גם נתקע ב-Set…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים, בגדול, הנה כל מה שקרה עד שהגעתי לנקודה הנוכחית: זה לא כזה קריטי לשאלה הנוכחית אבל אם אתם סקרנים אתם מוזמנים לקרוא, ואם לא אפשר לדלג לפסקה האחרונה. שידרגתי למחשב קיים ספק כוח וכרטיס מסך. הלוח אם היה ונשאר של HP ול-HP יש פיצ'ר שנקרא HP 3D Driveguard שנועד לנעול את ההארד דרייב ברגע שהוא מזהה נפילה של המחשב, זאת במטרה של למנוע פגיעה בהארד דרייב. הפיצ'ר הזה מגיע אך ורק עם לפטופים. איך זה הגיע למחשב שולחני פתאום? אינני יודע. אבל זה קרה בעקבות החלפת כרטיס המסך - לצערי אינני זוכר אם זה קרה בעקבות התקנת הדרייברים של כרטיס המסך החדש או שהבעיה צצה כבר קודם לכן, לאחר ההחלפה הפיזית של כרטיס המסך. בכל אופן, היות והמחשב שלי הוא אינו מחשב נייד, הפיצ'ר המדובר ע…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.