עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amer22,

עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dor31,

ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by __MIKO__,

האם יכול להיות שהם מתחילים לעבוד רק בטמפ מסויימת? כנ"ל לגבי המאוורר של המעבד. המאוורר של הספק עובד קבוע. מחשב בין 3 שנים i5

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מעוניין לעדכן ביוס של AMI במחשב INTEL CELERON 333 כדי שיזהה דיסק בגודל 10 ג"ב. אלה הפרטים : BXPRO The BXPRO chipset is a relabeled SiS (600/5595) 100Mhz Chipset. PC Chips Model: M747 V5.0 61-1210-000747-00101111-071595-M747-M747V5.0-H מצאתי שתי גירסאות. בדף הזה : http://www.eurocomla.com/m7x7_d.htm והזה : http://www.pcchips.com.tw/BIOS.html אחת, מצויין תאריך 4.3.99 והשניה 21.5.99 שאלתי : האם אלה הגירסאות המתאימות והאם בכלל שדרוג ביוס יפתור את בעית זיהוי 10 הג"ב? ואני מניח שרצוי להשתמש בגירסה המאוחרת יותר. חיפשתי באתרים של AMI ו-SIS ולא מצאתי שם משהו מתאים. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by שלום לוי,

RAID ושיחזור!!! האם יש תוכנה או דרך לחשזור RAID שהיה מובנה בלוח ??? ישנם הרבה תוכנות לשיחזור כמו RECUVA השאלה מה הכי טוב לשיחזור RAID??? תודה לכל המשיבים!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alon p,

שלום לכולם, לפני שבוע בשעה טובה קניתי מחשב המפרט בגדול זה: core i3 3 GHZ Gforce 520 GT 2G 2G RAM בקיצור מחשב די חזק. מותקן עליו ונדואס 7 פרימיום. התקנתי את הדריברים של כרטיס מסך ושל המעבד שבאו איתם. והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהזכרון הקשיח הוא ישן והיה עמוס מאוד מאוד עד לא מזמן. בדקתי ב can you run it וראיתי לדוגמא שבמשחק battlefield bad company 2 המדד הגיע עד לסוף של הסקאלה, כלומר המחשב אמור להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה. רק שזה ממש מש לא ככה: התקנתי את bad company 2, ולהפתעתי המשחק בקושי זז! אפילו בהגדרות בינוניות, בלי AA ועל רזולוציה 1280*760 המשחק עדין מרגיש תקוע ולא עובד חלק, שלא נדבר על בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הטיבעית ש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Amital,

היי לכם, השכנה שלי התלוננה שהמחשב שלה לא נדלק מאז שחזרה מאיזשהו טיול, בדקתי שאכן המתג של הספק דלוק והכל מחובר לחשמל, ואכן אין שום סימן חיים מהמחשב. שלחתי אותה לקנות ספק, אך מסתבר שהבעיה עדיין לא נפתרה (בדקתי את הספק הישן בסגירת מעגל מתח בלי מחשב והוא אכן מת, החדש - נבדק ותקין.) אני חושד בכפתור ההדלקה שלא תקין או בלוח האם. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה מעבר לספק שהיה לא תקין והוחלף? איך לבדוק את הרכיבים החשודים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by YI572,

שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by superman2000,

שלום. יש לי לפטופ שהכל היה איתו בסדר בלילה וכשקמתי בבוקר הווינדוס 7 פשוט לא עולה! באמצע שהוא מראה את הסמל טעינה של הווינדוס הוא זורק בלו סקרין לאיזה חצי שניה ועושה ריסטארט. אחרי הריסטארט עולה לי אשף התיקון האוטומטי של ווינדוס אבל כלום לא עזר לי בזה! גם לעשות למחשב Restore. מה עושים?! על הווינדוס יש לי קבצים שאני חייב לגבות של הלימודים ככה שאני חייב שהוא יעלה לי לפחות פעם אחת שאני אוכל לגשת לקבצים האלה! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by יוגב1,

שלום יש לי לפטופ עם חיבור 1394 אני הבנתי שיש שני סוגים: FIREWIRE 400 ו800 איך אני ידע איזה מהם שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Knopix,

אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Or Banay,

קניתי את המחשב לפני חודש כולל עכבר מסך ומקלדת חדשים הכל היה תקין עד אתמול אבל מאתמול בערב התחילו כמו "פריזים" בעכבר ובמקלדת הכוונה היאשאם אני משחק GTA אז האוטו פתאום לבד נוסע ימינה או ישר ולא משנה מה אני עושה זה לא משתחרר 2-3 שניות ,לגבי העכבר אם אני משחק משחק רשת כמוCS GO ומזיז את העכבר ימינה ושמאלה [במכוון] הרבה פעמים אז זה פתאום נתקע ויש הרגשה של פריזים.יש לציין שב CS GO הפינג על 60 והFPS על 250 ,וב GTA הFPS על 60 אז הבעיה לא במחשב חלש או משהו כזה ,בנוסף ניסיתי להחליף עכבר ומקלדת ולא השתנה שום דבראבל משהו אחר מוזר ששמתי לב אליו הוא בתוכנה של Msi Gaming App ו Msi Commander רואים נתונים של מהירות מעבד וכ.מסך והמהירות של הכ.מסך יציבה למרות שהמהירות של המעבד קופצת כל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Talmendel,

אהלן, הבעיה שלי היא כזאת יש לי מחשב נייד Asus N82JQ-A1 עם זכרון משודרג ל8GB, לאחרונה רכשתי SSD של חברת CRUCIAL וגם תושבת לחיבור הרד דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, המטרה ברורה - להשתמש בSSD לOS והדיסק המשני למידע. הבעיה היא שההתקנה של WIN7 לא רואה את הSSD ברשימת הדיסקים האפשריים להתקנה, וגם לא מצליחה לעשות BOOT ממנו. את הSSD רואים בBIOS ובמערכת ההפעלה (אם אני מעלה את הOS מהדיסק הרגיל) דברים שניסיתי עד עכשיו ולא עזרו: - שינוי בקר SATA לAHCI או לIDE - הוספת דרייברים של AHCI/RAID בזמן ההתקנה - שינוי BOOT לUEFI וחזרה - חיברתי את הSSD למחשב נייח והכל עבד בסדר, ההתקנה ראתה אותו, התקנתי עליו OS והעברתי אותו חזרה ללפטופ, לא הצליח לעשות BOOT בטענה שאין BOOT DEVICE - החלפת הSSD …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Dor co,

היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)

18. ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP. מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchester GA8NF-9 MOBO video card XFX Geforce 6600 GT PCI-E HEC PSU 475w. כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל. בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כת…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ofirrjd,

היי, ברשותי דיסק חיצוני נייד של WD מדגם my passport 2.5. עד עתה, כל פעם כשחיברתי אותו היו מופיעים חלון ההפעלה האוטומטית ואייקון של הדיסק בחלון my computer. כעת, משום מה, לא זה ולא זה קורים. כדי לראות את תוכן הדיסק, אני פותח את devices and printers, שם אני רואה את הדיסק, לוחץ קליק ימני ובוחר browse. דאבל-קליק לא פותח את תוכן הדיסק. DOK של סנדיסק עובד בלי שום בעיה ואייקון שלו נראה בחלון my computer. אני עובד עם מחשב נייד של לנובו מדגם B570e. נא עזרתכם, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, לפני יומיים קיבלתי את הכרטיס מסך החדש Radeon 6800 xt se. חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין לכמה שעות בודדות. לאחר מכן, המחשב החל לעשות בעיות. כל דבר אשר משתמש בכרטיס הגרפי גורם לקריסת המחשב, אני לא יכול להשתמש בשום אפליקציה, כמובן שלא לשחק במחשב. המחשב קורס לי אפילו כשאני שם רקעי מחשב מwallpaper engine. ניסיתי לעשות כמה דברים כמו: לנתק ולחבר את הכרטיס מסך, למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר, ועוד מליון דברים, שום דבר אינו פותר את הבעיה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. מפרט המחשב: AMD Radeon RX 6800 XT SE AMD Ryzen 7 3700X Tray Gigabyte B550M AORUS PRO DDR 4 32G (8GX4) 3600 CL18 DARK Za TEAM Gigabyte PSU 750W PFC Gold 8…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by uriel1010,

טוב אפשר כבר להבין מהכותרת מה קרה לי.. אני ניסיתי לעדכן מחשב נייד מסוג LG X130 ובאמצע הוא נתקע אז כיביתי אותו ולאחר מכן הוא לא רצה לעלות.. לאחר שיוט מעמיק באינטרנט גילית שיש אפשרות לנסות לשחזר לו את הביוס בעזרת כונן דיסקטים שמתחבר בעזרת USB רציתי להתייעץ ולשאול האם זה באמת עוזר ומאיפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה דבר!? [move]תודה רבה על העזרה!![/move]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני טכנאי מחשבים. פנה אלי לקוח שהמחשב שלו עושה אתחול מחדש למחשב ללא אזהרה מוקדמת. אין סגירה של מערכת הפעלה אלא ישר כיבוי של החשמל והפעלה מחדש. המחשב פשוט מכבה את עצמו. מדובר במחשב סלרון 2600 עם לוח אם של אביט IS7-E2. הנה פרטי הבדיקות שלי על המחשב. אני רק זקוק לרעיונות מה יכול להיות הכיוון של הבעיה. כשהמחשב סתם ככה דלוק, לעתים רחוקות מאוד יש אתחול. כשאני מבצע סריקה עם האנטי-וירוס תמיד יש אתחול. גם סריקה במצב בטוח SAFE MODE גורמת לאתחול. החלפתי ספק - לא עזר. הדיסק הקשיח נקי משגיאות. שמתי סיליקון בין המאוורר למעבד - לא עזר. הטמפ' של המעבד (לפי הBIOS ולפי תוכנה של ABIT) היא כמעט 60 מעלות במאמץ(!). עם זאת ביטלתי בBIOS את האפשרות לאתחול מחדש במקרה של חום ועדיין יש אתחולים... במ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים