עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by FakeMelon,

יש לי מחשב הזוי שכל פעם אני שולח אותו למעבדה והם מתקנים והוא חוזר עם בעיה אחרת. כל פעם. למי שרוצה לדעת זאת המעבדה של tms ונראלי שהם די אמינים. הפעם הוא חזר וכל יום בערך הוא קורס ומראה לי מסך כחול: http://img841.imageshack.us/img841/8545/d4wfs.jpg אני באמת מתחיל להתחרפן. אני לא מבין למה אני לא יכול להשתמש במחשב שלי כמו כל אחד אחר. אני לא יכול להינות ממחשב נורמלי כי המחשב הזה לא נורמלי. באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות. רצוי לציין שעשיתי פירמוט וגם הזמנו חשמלאי לבדוק את החשמל בבית ואכן נמצאה תקלה כלשהי שתוקנה, ואז חשבתי שעכשיו הכל יהיה טוב אבל המחשב עדיין עושה בעיות. אין לי כבר שום כיוון ושום דרך לגרום למחשב לעבוד כמו מחשב נורמלי ששווה את הכסף שלו ובאמת שהייתי פשוט זורק …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Brono,

תראו...כל דיסקט שאני מכניס לפלופי המחשב כותב לי שהדיסקט לא מאותחל... אני מאתחל אותו וזה כותב שלווינדוס אין שום אפשרת לאתחל אותו... וגם כשאני מכניס דיסקטים עם קבצים בפנים הוא כותב לי אותו דבר.. (הכונן פלופי חדש..אולי צריך לעשות משהו עם דרייבר?) תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, נתקלתי בבעיה במחשב כלשהו, ואשמח לייעוץ. כאשר עולה מערכת ההפעלה (XP), מציפות את שולחן העבודה עשרות הודעות שגיאה זהות (אין לי כרגע צילום מסך). כמו כן, תוכת האנטיוירוס מפעילה את עצמה, ומתחילה לסרוק את המחשב. מלבד זאת, לא ניתן לעשות שום פעולה במחשב. כאשר לוחצים על כפתור "התחל" למשל, רשימת התוכניות ריקה לחלוטין. כאילו שלא מותקן דבר על המחשב. אפילו לא תוכנות שמגיעות עם מערכת ההפעלה. כאשר העליתי את המחשב ב-Safe Mode כדי לבדוק את העניין. לא הופיעה שום הודעת שגיאה עם עליית מערכת ההפעלה, אולם כוננני c ו-d היו ריקים לחלוטין (שניהם יושבים תחת אותו HD). כשבדקתי במנהל ההתקנים, ראיתי שהדיסק מזוהה, ושהכוננים לא פנויים לחלוטין (בסביבות 50% תפוסה). מוזר, לא? מצד אחד מערכת ההפעלה ל…

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Aviv C,

יש לי בעיה שקורת לי די הרבה במשחקים כבדים (חדשים שצריכים מסך מלא וצורכים הרבה משאבים). לדוגמה, זה קורה לי במשחקים כמו The Sims 2 ו- Gunz. לפעמים כשאני משחק במשחקים האלה ועוד הרבה אחרים המחשב פתאום קופא ואני לא יכול ללחוץ על הכפתור Windows או Ctrl+Alt+Del אלא חייב לעשות ריסט. זה יכול לפעמים להגיע למצב שבשעה אני אצטרך לעשות ריסט כזה שלוש פעמים. אני מוכרח לציין שכשאני גולש באינטרנט או עושה כל מיני דברים של תוכנות ודברים כאלה אף פעם המחשב לא קופא. מה לעשות? אני ממש מתוסכל מהבעיה וזה מפריע מאוד! אם אתם צריכים את המפרט שלי אז: מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz לוח אם: ASUS P5S800-VM זיכרון: 512MB DDR 400MHz דיסק קשיח ראשון: WDC WD800JB-00JJC0 דיסק קשיח שני: Maxtor 6E040L0 כרטיס מסך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב עם ותק של 3-4 שנים והנתונים שלו הם, לוח אם MSI K8N NEO4 זיכרון 1.5 ג'יגה DDR400 כרטיס מסך GFORCE 6600GT כונן קשיח סמסונג 120 ג'יגה ועכשיו לבעיה, הביוס, קורה שפעם ב3-4 שבועות אני פשוט מדליק את המחשב והוא פשוט לא עולה המסך כניסה לא נדלק ואפילו לא מגיע למצב שבו יש את האפשרות להגיע לביוס SETUP , בכל מקרה אחרי כמה ניסיונות גיליתי שהבעיה טמונה בבטריה של הביוס אז כל 3-4 שבועות אני פשוט מחליף בטריה חדשה ללוח אם וזה פותר את הבעיה זמנית, מה נראה לכם הבעיה זה הלוח אם? או יש דרך לסדר את זה ולמה הבטריה שאמורה להחזיק כמה שנים (לאח שלי יש אותו מחשב עם אותם נתונים עם אותו ותק והוא לא החליף אפילו פעם אחת) נגמרת מהר?.. אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Win XP. דגם הלוח והכונן במפרט שלי בצד (System #1) זה דיי דחוף לי :-\ תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום רציתי להעביר חומר שיש לי בדיסקט 1.44 לעבודה - והנה הכונן התקליטורים טוען שאין דיסקט בכונן ודורש ממני "הכנס דיסקט לכונן :A " מה הסיבה לכך - ומה אני צריך לבדוק כדי לתקן. תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by klayman,

יש לי ספק של SWEEX 400W עכשיו מה שמחובר אליו כעת זה : לוח אם ג'יגה בייט בלי מאווררים, מעבד פרסקוט הישנים 2.8, מאורר TT על המעבד, כרטיס מסך 5950GT עם מאורר גדול, מאורר 120MM מאחורה של המחשב ועוד שניים 80 MM מקדימה, שני HD, כונן DVDRW וכונן 1.44. כרגע הכל עובד סבבה ואין בעיות, כעת אני מעוניין לרכוש HD נוסף, אז האם כדאי לרכוש פנימי , והאם הספק יעמוד בעומס של עוד HD ( אם מישהו יודע את ההספק של HD אני אשמח).

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  10. טוב אז ככה אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב מחנות שאני לא אנקוב בשמה , היום הורדתי CPUZ 1.25 ובדקתי את המנהירות של המעבד וה RAM וכו והתברר לי הדבר הבא: המחשב שהזמנתי היה עם RAM 400 MHZ! , השאלה שלי האם יכול להיות ש"עבדו עלי" או האם זו יכולה להיות בעיה בלוח (זכור לי אבל לא בטוח שלפני חודשיים בדקתי וזה היה 3700 אבל אני לא ממש בטוח). אגב זה הזיכרון שלי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  11. חישבתי איזה נגד אני צריך ויצא לי R=22.624 W=1.104 מה אני אומר למוכר שאני צריך מה ? אני פשוט אומר לו שיביא לי מה שיצא לי ,והוא מביא לי נגד שיהפוך מ12 ל7 V ה -R ז ה -אוהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by cooper,

היום קיבלתי מחשב חדש ללא צורב או כונן CD בקיצור מה שרציתי לקחת את הצורב הקודם שלי [בן חודש]. מה שגליתי לצערי :-[ זה שיש רק חיבור SATA ללוח אם ...מה אני עושה ??

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  14. הרכבתי למישהו HTPC, כעת הוא חוזר עם תלונות על שמע שנקטע לשניה במהלך ניגון וידאו או אודיו באופן רנדומלי. (הבעיה התחילה מהרגע הראשון, לא משהו שהחל כעת), המחשב מחובר לשני טלויזיות, אחת באופן אנלוגי (VGA דרך DVI) ואחת בHDMI. השמע עצמו יוצא מהיציאה האנלוגית לרסיבר (PL to RCA). הכרטיס הוא Realtek מובנה. (לוח Gigabyte כלשהו עם צ'יפסט H97. האסוול ריפרש.) בוצע עדכון דרייברים, והבעיה חוזרת ונשנית בקידודים שונים ובתוכנות שונות (וידאו מתוך WMP, VLC, Power Point). אני יכול לספק פרטים נוספים כמובן. השאלה היא היכן צריך להתמקד.

15. Started by Mr.wiz,

לפני יומיים קיבלתי הודעה במחשב של low disk space מחקתי 500 מגה ועכשיו כעבור יומיים שלא התקנתי כלום הוא עוד פעם מודיע לי low disk space ושיש 150 מגה פנויים למרות שמחקתי לפני יומיים 500. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ciauai,

יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיע ועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך... כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה... קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק... והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!! לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by maxshuk,

הלו כולם, אתמול חזרתי יחסית מוקדם הביתה, קיוויתי שיהיה לי זמן לשבת על המחשב. הדלקתי אותו והכל הלך כמו שצריך, הווינדואוז עלה ולא הייתה שום בעיה. אחרי כמה דק' שהתחלתי לעבוד שמעתי את ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש והפעם הוא אתחל את עצמו בחלון טעינה של האקס.פי. בפעם הבאה שהפעלתי מחדש (ניסיתי להבין את מקור הבעיה) המחשב אפילו לא עבר את החלון הראשון של הפעלת המחשב (איפה שהוא מריץ את הראם). אפילו לביוס אי אפשר להגיע. ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. בבקשה תעזרו, אם אפשר להכווין אותי לבעיה והאם יש אפשרות לפתור אותה? הידע שלי לא להיט ככה שאם אפשר להסביר "בעדינות". בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  20. עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפני כל החלקים דנדשים לוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה) עוד מכל מני דברים וכרטיס מסך 7300GS של גיין וארד הדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגה כיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש... עדיין אין תצוגה... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by etay44,

אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילו מה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום בגלל שלפעמים שאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול בדקתי את הזכרונות עם התוכנה memtest בבדיקה קיבלתי 3 שגיעות אז הפסקתי את הסריקה כמו שהיה כתוב במדריך וצילמתי את המסך מה זה אומר שיש בעיה בזכרון?צריך להחליף אותו הנה תמונה מהמסך http://www.silvup.net/img.php?id=6qsqiuas6vhtfa2.jpg זו קצת מטושטשת אבל מבינים את העיקרון http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by SyMiC,

אני רוצה לשדרג את המחשב זה המפרט הנוכחי והאם הספק יחזיק ת 8800GT DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM ספק ומארז גנרי אני רוצה לשדרג ספק הרד דיסק כרטיס מסך וזיכרון כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W ¤130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PS-05 סה"כ …

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  24. שלום, בימים האחרונים החלה אצלי תופעה חדשה ומוזרה בעת שמיעת סאונד. יש "טיקים", הפרעות ורעשים בשמיעת מוסיקה. כמו התקתוקים שהיו בפטיפונים פעם. זה קורה באמצעות כל תוכנה (למשל Winamp ו- Windows Media Player) ובניגון כל סוג קובץ (למשל רדיו אינטרנט ו- קבצי Flac או Mp3). נראה כי זה קורה בעיקר כאשר המחשב מבצע פעולות/במעט מאמץ, אך לא תמיד. מדובר בכרטיס קול OnBoard על לוח DS3L של Gigabyte. שמחובר באמצעות כבל אופטי. ניסיתי לעדכן Driver אך ללא הועיל. היכן עוד יכולה להיות טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by noamm,

לא יודע במה טעיתי הHD פורמט בתור NTFS הותקן XP הגודל אמור להיות 320GB ומזוהה נכון בביוס אבל בXP הוא מראה רק 127GB המון תודה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.