תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת. אני לא גר בבית והתקשרו אליי ואמרו יש בעיה המחשב התיאור היה כזה: כשמדליקים את המחשב הווינדוס לא עולה והמחשב כותב הודעה שיש בעיה בהארד דיסק (bad sectors) או משהו כזה. אמרתי לאמא שלי לתת למחשב לסיים את הסריקה ולנסות שוב, אחרי שהסריקה תסתיים. זה מה שהיא עשתה וזה לא עזר, עדיין מקבלים את אותה השגיאה. הגעתי היום הבייתה כדי לסדר את הבעיה וזה מה שקרה: הדלקתי את המחשב, ועוד לפני שעלה הווינדוס (כלומר במצב של הדוס) עלתה הודעה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך לעשות סריקה או לדלג עליה. דילגתי על הסריקה והווינדוס עלה כמו שצריך. ברגע שהווינדוס עלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל לבדוק שזה היה משהו חד פעמי. ושזאת הבעיה ולראות שהמחשב יעלה שוב כמו שצריך בפעם השניה. אבל עכשיו קיבלתי הודעה…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן בן 5 שנים אני יודע שעבר זמנו אך למשימות אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מצ"ב המפרט של המחשב - ראה קובץ מצורף הבעייה : המחשב מתרסט מעצמו מספר פעמים ביוום, לפעמים כאילו המסך נכבה ואז לאחר מספר שניות התצוגה חוזרת לפעמים הריסט מלא ואז צריך לבצע הפעלה מחדש למחשב אני חושד בכרטיס מסך מאחר ושולח לי לפעמים הודעות על שגיאות מה לדעתכם הבעייה והאם שווה להשקיע בתיקון או חלקים
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מעבד: AMD PHENOM II X4 955 כרטיס מסך:nvidia geforce 9800 gt קירור: שניי מאווררים thermaltake-1225 כשאני משחק משחקים במחשב והמחשב במאמץ המחשב מתחיל לצפצף ושהוא מתחיל לצפצף אני פותח את המארז ומפעיל מאוורר תעשייתי כדיי לקרר אותו אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש קניתי כונן חיצוני נייד של SEAGATE עם מהירות של 7200 RPM עכשיו אני רוצה לשים בנוסף לקבצים שיש לי עליו מערכת הפעלה XP או לינוקס אובונטו.. ורציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ע"י חיבור SATA ? אם כן , איזה כבל אני צריך לקנות? והאם זה יהיה יותר מהיר להפעיל את המערכת הפעלה דרך SATA או USB (USB 3.0 ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפטופ דל חדש מוצא רק חלק מהרשתות האלחוטיות וגם אותם בעוצמה חלשה.מה עלי לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי, כשאני מדליק אותו אני מקבל חלון שאומר: "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.please update your amd graphics driver,or enable your amd adapter using the displays manager" לכל מקרה הכרטיס מסך הוא:ATI mobility radeon HD 6550 כמו כן יש לי ווינדוס 7 עם 64 ביט, ניסיתי להוריד ולעדכן דרייברים אך עדיין צצה הבעיה... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי גיסי קנה מחשב חדש, כרטיס מסך 660GTX טלויזיה HD READY LED 32 של חברה TCL מחוברים עם HDMI לHDMI לאחר התקנה של המחשב הכל היה טוב ויפה, אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש. המסך נראה מטושטש ומגורען, כתב לא ברור ברזולוציה טבעית, בעיה שבד"כ הייתה לי מוכרת עם מסכים אחרים ושהפתרון היה לשנות ריצוד מסך והכל חוזר להיות נורמלי. אך הפעם לא, בין אם אני שם על ריצוד 58, 59, או 60 זה ממשיך להציג איכות גרועה. מישהו יודע מה ניתן לעשות? אם יש איזה תיקון לבעיה הזאת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בזמן שהמחשב עובד לו לתומו..השגיאה מופיעה בתמונה.. היום גיליתי שהיא מופיעה הרבה כשאני לוחץ על הדיאגנוזה בכרטיס רשת..כנראה זה קשור צילמתי את המסך שיהיה אפשר להבין איך מסדרים את זה? http://jpg.co.il/view/5083af641e7b1.jpg/ תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום הארד דיסק חיצוני, כאשר חיברתי אותו התחילו בעיות, פתאום המקלדת האלחוטית לא עובדת העכבר השתגע ושאר היציאות עושות בעיות יש לי לוח asus p5w dh ומותקן עליה win 7 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים, כמו : LEFT4DEAD וTEAM FORTRESS 2 וGTA IV אין שום בעיות לעומת זאת במחשקים כמו CRYSIS ו BORDERLANDS יש בעיה מוזרה של ארקיפטים של ריבועים ירוקים בחלק מהטקסטורות (טקסטורות ספציפיות) הכרטיס הוא RADEON 5850HD של CLUB3D עם 1GB VRAM, וספק של 550W של CHIEFTEC. ממה[יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק? איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?
-
שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כונן מקסטור חיצוני של חבר הפסיק לעבוד. פרקתי את המעטפת ובפנים נמצא כונן סיגייט ST3500320AS עם Firmware:SD81. בחיבור הכונן לחשמל הוא מזמזם קלות כל 2 שניות בערך ומעבר לזה לא עושה דבר (לא מזוהה בביוס). מישהו מעוניין לתת דיאגנוזה? החומר שבפנים חשוב לחבר הזה... :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-