תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אומר שהמחשב שלו עושה ריסט כל הזמן ישר שהוא מגיע לשולחן העבודה,נראה לי שזה הווירוס של ה-60 שניות כי זה עושה ריסט ישר. מה יכולה להיות הבעייה אם זה לא זה? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת קוד פתוח לסגירת החלונות הפתוחים במחשב בצורה אוטומטית לאחר X זמן. אם יש משהו... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד - dell latitude 5420 הסוללה נחלשה מאוד, ולא מחזיקה יותר מרבע שעה ברצוני לרכוש סוללה חדשה, איכותית, רצוי מקורית האם בהזמנה מחו"ל עם משלוח לארץ יעלה לי יותר זול מאשר לרכוש בארץ? הסתכלתי באמאזון ואני לא רואה משהו שמתאים עם משלוח לארץ, באיביי בעיקר מסין או מאירופה במחיר יקר. אם מישהו יכול לעזור לכוון אותי ולשלוח לינק להזמנה, אשמח. מדובר על סוללה 6 תאים 60Wh 11.1V תודה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב חדש, הכולל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 pro. לאחרונה אני נתקל בקשיים בעבודה עם תוכנות גרפיות (כגון פוטושופ). הסרתי והתקנתי את התוכנה, התקנתי ווינדוס מחדש, אך ללא הואיל. התקלה מתבטאת ב"תקיעה" של המחשב לפרק זמן ממושך (עד 15 דקות) במהלך עבודה בתוכנה, וזאת בעקבות פעולות כגון שינוי זום, הזזת אובייקטים וכיו"ב. אופי התקלה מרמז לדעתי על בעייה אפשרית בכרטיס המסך, למרות שהוא חדש לגמרי. הייתי מעוניין לבצע בדיקה לכרטיס המסך. האם ניתן לבצע זאת באמצעות תוכנה כלשהי (ואם כן, איזו) או שנדרש ממני להביא את המחשב למעבדה? תודה מראש לכל סיוע בעניין. יואב
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הסי די רום והצורב לא נשרפו כי הם מוציאים את המגשים שלהם , אבל בשבוע שעבר היתה סופת ברקים (מי שלא זוכר) ונשרף לי כרטיס רשת ועוד משהו שבאותו הזמן מצאתי שיש לי במחשב וירוס ולא שמתי לב אם הכוננים שלי נעלמו אחרי הפסקת החשמל שהיתה בעקבות סופת הברקים או בגלל הוירוס . למישהו יש רעיון מה הבעיה? : ויש לי תמונה לעלות בקשר לבעיה שלי ושחכתי את הכתובת של הפורום של אורט תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, כשהיה לי תוכנת הפעלה ווינדוז xp pro הטלוויזיה החכמה שלי היתה מחוברת למחשב ויכולתי לראות חומר מהמחשב בטלוויזיה (חיבור אלחוטי בעזרת דונגל). עברתי ל-8.1 ואני מקבל הודעה במסך התקנים ומדפסות "התקן לא מאושר ע"י ווינדוז. כיצד להתגבר על הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אז ככה, אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה(בצורה סדירה), היום בצהריים כשאני מדליק אותו, בזמן ה BOOT הוא רושם לי שחסרים קבצים של WINDOWS. ההודעה המדוייקת: Windows Cannot start, File Missing or Corrupt, \Windows\System32\Config\System עכשיו מה שיש לי זה: 2 250GB ב RAID0 מחולקים ל2 מחיצות. בהן ה BOOT. 1 X 160 GB SATA נוסף לגיבוי. מה עשיתי? התקנתי WINDOWS XP HOME EDITION שהיה לי על הדיסק הנוסף(שפורמט בשביל כך). זו כרגע מערכת ההפעלה (הזמנית) שלי. אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם אני רואה את 2 המחיצות של ה RAID0. הבעיות : 1: כשאני עושה CHKDSK דרך ה WINDOWS לדיסק ה BOOT המקורי, הוא נתקע בשלב הרביעי באמצע וההארד דיסק עושה רעשים של נתקע. 2: משום מה , למרות שהתקנתי דרייב…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בדחיפות מה זה אומר ? הופיע לי בעת הדלקת המחשב .
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
סליחה אם הכותרת לא נכונה או שההודעה לא מתאמה לאשכול אני פה אחרי מלא זמן שלא ניכנסתי אני לא יודע כלום חח אז סליחה מראש... יש לי בעיה במחשב הוא מיתכבה לי לבד חשבתי אולי בעיה בקירור של המעבד אבל לא יש לי על המעבד קירור 3D RocKet-Pro PCU22-VG Cooler והוא די טוב בישבילי אני לא מאמת יותר מידי תמחשב אז ככה שאייני חושב שיש למעבד ממש סיבה להיתאמץ זה המעבד שלי.. הוצאתי את המאוור של המעבד וניקתי אבק כאילו עם רוח לא נגעתי בכלום והחזרתי את המעבד ועדין לאחר כמה זמן עבודה במחשב הוא נבה לבד וראיתי שהמישחה טרמי שעל המעבד ועל גוף הקירור של המאוור היתייבשה אני חשבתי אולי צריך למרוח שם שיכבה של המישחה טרמי אולי זה יעזור..!? תעזרו לי בבקשה בתוודה רבהה בן..
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאחר 3 ת'רדים ללא פתרון------(ראה דפים אחרונים בגרפיקה ותלת מימד, מפרטי מחשב) עשיתי איחוי להרד דיסק. אנשים שונים הציעו לי לעשות פורמט למרות שהם לא שמו לב לעובדה שניסיתי את הכרטיס מסך אצל חבר והוא עבד אותו הדבר. כלומר, על 20 FPS בunreal על 1024X768 בלי AA,AF ותופעה דומה בut2003 - על 30 פריימים... עכשיו אם אתם שואלים אותי, פורמט לא יכול לעזור כי עובדה שבשני המחשבים הוא עבד אותו הדבר... : תהיתי אולי בגלל הsp1 הביצועים ירדו...עד כה לא ענו לי בקשר לזה... ??? עריכה - בשני המחשבים הכרטיס הוציא ב3dmark 2001 באזור 9000.... ניסיתי הכל חוץ מפירמוט ואני לוקח את זה כמוצא אחרון... : החלפתי דרייברים, עדכנתי משחקים ולא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p5w delux הגרסא שלו היא 1901 אני מריץ אותו עם וינדווס ויסטא 32 ואין לי מושג אין אני מעדכן את הביוס, הורדתי את הקובץ עדכוןת לפי הגרסא שלי אך אני לא יודע איך עןשים זאת
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מפעיל משחק הוא ישר נתקע לי ובמנהל המסימות קובץ הDAT שלו לא רוצה כלל להסגר החלפתי במחשב חלק חלק ועדיין אותה בעיה והכי מוזר שהיא מופיע לי רק בלוחות ASUS בכל הדגמים ,היה לי P5B DELUX קומנדו ועכשיו הלוח שמצויין במפרט שלי בכולם היתה אותה בעיה עכשיו תגידו אז למה אתה קונה אסוס כל פעם אני אומר שזה לא ייקרה היה לי לוחות של ג'יגהבייט עבדו יפה מאוד יש לי לוח של אסרוק עובד מצויין אולי המחשב שלי צריך גירוש שדים הבאתי ספק אחר ,ארדיסק אחר כרטיס מסך אחר מעבד אחר בקיצור הכל המחשב עובר כל בדיקת מאמץ שיש היום לא יודע כבר מה לעשות .יש לי שאלה האם בדוח שגיעות שמוציא הוינדוס אחרי שאני סוגר משחק יכול לתת לי תשובה מה לכל הרחות יש למחשב הזה אשמח לעצות הכל במחשב תקין אז עצות לגבי תחליף חלקי…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי , ברשותי לפטופ של dell מדגם inspiron 1525 , יש לי אותו כבר 8 שנים והוא משמש אותי כיום כמחשב נוסף בבית בעיקר לגלישה באינטרנט והוא די עשה את העבודה . מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת עליו היא win xp ולא היו בעיות מיוחדות חוץ מדי איטיות בתגובה . למחשב שני סלוטים של זכרון בעל 1G ram בכל אחד . בשבוע שעבר הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה , במקומו עלה מסך כחול עם הודעה registry file failed (מצורפת תמונה ) . חקרתי קצת באינטרנט על פתרון לתקלה ונאמר שצריך להכניס cd של winxp ולעבור לRecovery Console ומשם לפי ההנחיות : https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545 האם התנסיתם על תקלה מסוג זה ? האם הייתם ממליצים לשדרג ל-win7 ? אולי באותה הזדמנות גם לשדר…
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בכונן C: מרחב פנוי של 11.8 GB פנויים מתוך 232 GB וצבע הפס הוא אדום... בבדיקה במשתמשים תיקיה "אורי עמית" היא הגדולה ביותר: 156 GB כשאני סופר את כל הזכרון שיש בתיקיות שבתוכה אחת אחת יוצא לי מקסימום 30 GB. איפה מסתתרים עוד יותר מ-120 GB? זה וירוס? מה זה יכול להיות? איך בודקים? מה אני יכול לעשות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה. לאחר שפרסום הנושא בפורום רשתות לא הניב תגובות, אני מפרסם אותו כאן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-