עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pc34,

שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס

2. Started by I7210I,

שלום לאח שלי במחשב יש מסך של פיליפס דגם philips 226v וכרטיס מסך של ATI דגם RADEON2400 HD הרזולוציה כל הזמן יורדת ומשתנה ומתעוותת יש לציין שהמסך מחובר כרגע עם VGA ויש ספק ג'נרי כרגע ולא משהו מה לעשות די לפתור את הבעיה במינימום כסף?להחליף כבל DVI?ספק?מה קשור ישירות לזה?משהו אחר? בעיה שניה שהוא מחבר את הסלולרי שלו - נקסוס הכרטיס רשת במחשב נופל TP LINK TL-WN822N תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by blachson,

לפני כמה שעות פתחתי את המחשב ובאמצע שהווינדווס עלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט. מאז שהמחשב עלה מחדש יש לי רזולוציה 800 על 600 והצבע הוא 4 ביטים ואני לא יכול להזיז ת'רזולוציה היא כאילו תקועה ואי אפשר לשנות את מספר הביטים כי אין עוד אפשרויות! עזרה בבקשה..

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by shlomib14,

שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by asaf556,

שלום. שיניתי את הרזולוציה של המסך ועשיתי הפעלה מחדש מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב לא רואים כלום וכתוב על המסך שאין תמיכה הצלחתי להיכנס למצב בטוח אבל לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה זה נשאר אותו מצב לאחר היציאה מהמצב הבטוח האם יש עוד משהו לעשות?כיצד פותרים את זה?[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 16:07:16 הקפצה עזרה חברה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by pc34,

שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Shiker,

שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by shaharezra,

שלום לכולם בלוח שלי ישנם שני בקרי sata 2 הראשון של אינטל ich7r והשני של marvell 88se6141 ניסיתי ליצור מערך רייד 0 עם 3 דיסקים סאטה 2 80 ג'יגה כל אחד עם הבקר הראשון אין בעיה אבל הוא נותן לי 120 מגה בממוצע משום מה אני לא מצליח ליצור רייד עם הבקר השני למרות שזה אפשרי מישהו מכיר אותו ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by naorsa,

כשאני רוצה לאפס/ריסט ל windows 8.1 דרך הגדרות/שחזור הוא מבקש ממני לפניי שמתחיל את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה יש אפשרות/דרך שהוא לא ייבקש וזה יהיה שמור אצלו איכשהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש, קרה לי כמה פעמים שהווינדוס עולה ואז הסרגל למטה שבצע כחול (הסרגל שיש START בירוק מצדשמאל ולאורך הוא כחול ובסוף השעון) משנה את הצבע ואז המחשב עושה ריסטרט ועולה רגיל,וזה קרה לי כמה פעמים. מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …

14. Started by skippy22,

שלום, רכשתי ריפטר חדש. בשביל מחשב נייח בחדר אחר. בהתקנה בחרתי בריפיטר מוד (REPEATER MODEׂ) הריפיטר לא מחובר ישירות בכבל, אלא, באלחוטי (יש למחשב כרטיס רשת). לפני ההתקנה המחשב הראה לי רשת בשם של הריפטר, ובסיומה של ההתקנה, המחשב הראה לי את השם המקורי של הרשת, אבל עם קליטה טובה יותר. הבעיה היא שהאינטרנט עובד מאוד מאוד לאט לעומת מחשב אחר בבית. בגם בבדיקה עם ספיד טסט, התוצאות הן הרבה יותר נמוכות. וגם לאחר כמה זמן, אין בכלל אינטרנט. ניסיתי גם לחבר את הריפיטר למחשב ישירות עם כבל רשת, אך במקרה הזה, המחשה מוצא את הרשת ולאחר כמה שניות, מתנתק, מחפש שוב את הרשת, וחוזר חלילה. האם למישהו יש פתרון? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dvirrr,

שלום יש לי רמקולים במחשב שהם זוג, ואחד מהם התקלקל והשני עובד כרגיל וקניתי מחשב חדש ומותקן בו מערכת הפעלה של windows 7 והרמקולים לא עובדים משום מה (חיברתי לחיבור הירוק גם מאחורה וגם מקדימה)..... מה לעשות האם נראה לכם זה בעיה במחשב או לא כי חיברתי אחרי את הרמקולים למחשב אחר וזה עבד מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by מאור247,

יש לי ערכת רמקולים 5.1 ואני לש שומע את הבאס טוב....כאשר אני בודק בתוכנה realtek HD audio manager את "הבאס" נשמע לי בצליל שלו דרך רמקול אחר וכאשר אני עושה על אחד הרמקולים אני שומע את הבאס. (חמשת הרמקולים שלי מחוברים לבאס ומשם למחשב) ולמחשב שלי יש כרטיס קול של 7.1 ערוצים!!!

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. Started by motkesabari,

יש לי לוח asus crosshair iv formula ורמקולים MICROLAB M-500 5.1 בהגדרות במחשב הכל כמו שצריך להיות על Surround 5.1 השאלה שלי היא האם כשכל המערכת מחוברת ,הרמקולים האחוריים צריכים להביא צליל חד כמו הרמקולים הקידמיים או שרק צלילים ? כי כשאני מחבר את החיבור של הרמוקולים האחורים למחשב באופן הדוק אני שומע צלילים ואת הקול של הזמן נבלע כזה , וכשהחיבור סוג של רופף כזה אני שומע חד כמו ברמקולים הקידמיים .. האם כך זה צריך להיות או שיש בעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Freaky Styley,

משום מה, תמיד שאני שם אוזניות במחשב, אני שומע יותר חזק באוזנייה הימנית. עכשיו, אני לא בטוח שזה רק באוזניות, יכול להיות שזה קורה גם בלי אוזניות ואני לא שם לב.. אבל אין לי מושג למה זה קורה ובגלל זה תמיד אני משנה מחדש את ה-balance במדיה פלייר. מישהו יכול לעוזר לי ולהגיד לי איך מסדרים את זה...????

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Idan-h,

בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. שלטם ותודה מראש על הקריאה והעזרה. עברתי היום מחלונות 7 ל-8.1 (עוד לא בטוח אם זה היה חכם, אבל ימים יגידו). לא התקנתי על אותו כונן, כי קניתי ssd חדש במיוחד בשביל מערכת ההפעלה, כך שזו בעצם התקנה חדשה לגמרי ולא שדרוג. מחוברת לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech. עד חלונות 7, אחרי ההתקנה היה צריך להתקין את הדרייבר של realtek כדי שיהיה סאונד, אבל הפעם היה כבר סאונד בלי זה. למרות זאת, בבדיקת הרמקולים של windows, כשכל רמקול צריך לנגן צליל זיהוי, הסנטר מנגן גם את הצליל של עצמו וגם את הצליל של הסאבוופר, והסאב עצמו שותק לגמרי. התקנתי בכל זאת את הדרייבר של realtek (הכי מעודכן מהאתר שלהם) והבעיה נשארה בעינה. גם בבדיקת הרמקולים של realtek קורה אותו הדבר. לא הצלחתי למצוא לזה שום פיתרון, כו…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by טוהר משה,

שלום לכולם , שאני עושה בדיקת רמקולים אז הרמקולים האחוריים והקדמי האמצעי לא מגיבים לבדיקה שעשיתי להם, הם כאילו לא עובדים , יש לי רמקולים 5.1 על המחשב של לוג'יטק Z906 עם כרטיס קול של Creative Sound Blaster אני מאוד אשמח אם יש מישהוא שמבין ויכול לעזור

23. Started by אביטל51,

יש לי מחשב נייד HP היום באמצע הרמקולים כבר לא עבדו...הם לא עובדים ביוטיוב במדיה פלייר בשום מקום לא משנה איזה דפדפן אני אבל כשאני מחברת אוזניות שומעים את השמע מצוין..פיקס. מה הבעיה ? זה דחוף תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.