עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אופיר,

מבקש עזרה עם מסכים כחולים במחשב. עד עכשיו ניסיתי: 1. Memtest למשך כמה שעות לא הראה שום בעיה. 2. Minidumps מראים כל פעם בעייה אחרת. 3. Error Checking של חלונות לא מצא שום תקלה בדיסק.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rony1880r,

היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…

4. Started by kobi_p,

יש לי בעיה במחשב שחוזרת על עצמה פעם שניה. כאשר אני מדליק את המחשב (יש ברשותי win7) מערכת ההפעלה עובדת כרגיל עד שמופיע האייקון של windows corporation ואז הוא נתקע. נורית כונן הקשיח כבויה והוא פשוט נתקע. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש הוא שואל אותי האם להפעיל את חלונות בצורה הרגילה או בעזרת תיקון האיתחול לאחר שאני מבצע תיקון איתחול (למעשה תיקון האיתחול הוא שיחזור של הפעם האחרונה שמערכת ההפעלה פעלה כראוי) הוא עובד כרגיל פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WINDOWS ולאחר כמה שבועות הבעיה חזרה. אם זוהי איננה בעיית תוכנה יכול להיות שהכונן קשיח אינו תקין? תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by יוליוס,

כל פעם שהמחשב עולה קופצת לי הודעה לעדכן . xvid codec כיצד אני מבטל את התוכנה ? לט מצאתי אותה בהסרת תוכניות .

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש מ-KSP לפני יומיים: מפרט: מק"ט מוצר מחיר יח' כמות סה"כ מחיר B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 2784 1 2784 27384 מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 19873 מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ 1 22897 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte G41MT-S2PT s775 1333Mhz, Intel G41, DDRIII 1066, PCI-E, VGA‎ 1 21321 זכרונות ‏Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27‎ 1 24960 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7750 1GB GDDR5 1 21050 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III‎ 1 25252 ספקי כוח ‏Corsair …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המסך לפני עדכון דרייבר הכרטיס מסך ,היתה בעיה אך ורק עם דפדפן פיירפוקס , לפתע הוא ניהיה חשוך אחרי עדכון דרייבר המחשב פשוט בלי קשר לפיירפוקס היה עם גלים על המסך כאלו רעידות על המסך . והיום זה היה השיא, המסך נכבה נדלק לבד (שום פעולה או מאמץ לא היתה על המחשב הוא היה רק דלוק ועל דפדפן כרום) אז הוא נכבה נדלק בין ליבן היו רעידות ממש איומות (צלמתי אבל זה לא נראה במצלמה) אחרי דקה הוא נדלק ונכבה רק מידי פעם ! והיו את הרעידות בלי הפסק . פשוט כבתי אותו וזהו . הערות : הוחלפה היום משכה טרמית למעבד והוא נוקה כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום והחזרתו (לפני כל הוצאה של רכיב ממקומו אני מצלם תמונה 2) הכל השתבש אחרי עדכון דרייבר דרך AMD ועדכון דרך מקס דרייבר(התוכנה של עדכונן דרייברים) נהיו בעיו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי ספק 600W הדגם הזה : http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ אני רוצה לעשות crossfire ל2 כרטיסי 7870XT אני צריך לשדרג את הספק (ואם כן אשמח להצעות...) או שהוא יכול לסחוב אותם? הבנתי ש2 כרטיסים כאלה במאמץ לוקחים 330W בקרוב...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Zufp333,

שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Alony21,

מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by zalmanx12,

שלום , מדובר במחשב נייד 10 אינץ LG דגם : X120 ... התקלה היא : רכשתי בטריה חדשה וגם בישנה אין טעינה בכלל אבל אם יש חיבור ישיר לחשמל המחשב נייד נדלק ועובד ללא טעינה של הבטריה , המחשב לא מטעין את הבטריה בכלל רק מקבל מתח לעבוד. ובנוסף כאשר מזיזים את המחשב תנועה קטנה ברגע שהוא עובד הוא קופא ונתקע , ללא תזוזה אפשר לעבוד איתו שעות . אני נוטה לחשוב שזה לוח-אם אבל ההשקעה בהחלפה בחדש לא משתלמת ? האם זה באמת הלוח האם ? האם ניתן לתקן את הרכיב הבעייתי בלוח ? מה העלות והאם שווה השקעה ?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by Screw_Master,
  13. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם..! אז ככה הורדתי את הסרט oblivion 2013 complete bluray. 48gb זאתי בעצם גרסת המקור של הדיוידי של הסרט. ההורדה בעצם באה לי כבר אחרי שהוציאו לי אותה מה- קובץ bin or mds. זאת אומרת שאני יכול לראות את הסרט רק ידני. הבעיה היא שאם הוא היה כבר בא כתמונה אז הוא היה טוען לי את התקייה של הסרט כאילו זה הדיסק הראשוני ואז מסודר גם היה עולה לי כל התירגומים וכו..וידני אני לא יודע איך לטעון התירגומים. ראה: השאלה שלי איך אני הופך תקייה שלמה לקובץ mds or bin..כדי שאחרי זה אני יוכל לטעון אותה ואז היא תעלה לי אותה כמו דיסק מקורי עם כל האופציות מסודר..תודה לעוזרים מקווה שהבנתם אותי חח(=

14. Started by itzikm,
    • 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. אהלן, יש לי מארז חדש (FD core 3000 usb3.0), כאשר אני מחבר את הDOK מסוג Patriot Super sonic XT 32gb לשקע של הUSB 3 ומתחיל להעתיק אליו אז אחרי כמה שניות ההעתקה מפסיקה והווינדוס מתחיל לעשות קולות של חיבור וניתוק USB. זה קורה גם כשאני מחבר ללוח אם וגם כשאני מחבר לפאנל הקידמי. כשאני מחבר את הDOK לשקע של USB2 הכל בסדר. מפרט נמצא בצד. תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Touro,

אהלן, פירמטו לי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7, מחשב נייח, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870, והורדתי את הדרייבר, אבל פשוט לא רואים טוב.. הסרטים (באיכות בלו ריי) נראים ישנים כאילו צרבו אותם באיכות TS, האותיות באתרים קטנות ודקות וקשה לשים לב בין מילים מודגשות ללא מודגשות גם אם מגדילים את הפונט, ובכללי רואים טיפה על גבול המטושטש כזה.. מה עושים? ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים וכלום לא עוזר, הכל אותו דבר, דוגמא לתמונה בסרט תודה!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by mrraz,

אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 11.6k צפיות
  22. המחשב שלי זה מעבד I5 B2400 RAM 6GB כרטיס מסך HD 7870XT ספק כח 600W גירסת דרייברים : AMD 13.6 בעיקר קורה לי אם משחקים שהורדתי (שלא קניתי) נגיד בBF3 הכל רץ חלק... אבל אני לא רואה בתגובות של מי שהוריד את אותו משחק שנתקל בבעיות כזו... וזה כבר בכמה וכמה משחקי... אז אני נוטה להאמין שהבעיה אצלי... מה שקורא זה שאני משחק במשחק 10 דקות לפעמים גם פחות ואז המשחק קופא לכמה רגעים ואז או שהוא ממשיך לעבוד או שהוא קורס לשולחן עבודה במצב שאני חייב להפעיל את מנהל המשימות ולעשות סיים משימה... אחרי שאני עושה לו סיים משימה והוא יוצא מהמשחק אז עולה לי השגיאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב" מה עושים?? ובכלל יש לי עוד בעיה של התחממות יתר של הכרטיס מסך... אם אני לא מפעיל את MSI אפטרברנר אז הכ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האויינדוס עולה, אבל כל קובץ שאני מנסה להפעיל זה לא עובד. זה לא נותן לי לעלות עכשיו תמונה - זה מה שכתוב : שגיאת מערכת (תמונה פגומה)c:\windows\system32\version.dll אינו מיועד לפעול ב WINDOWS או שהוא מכיל שגיאה. נסה להתקין את התוכנית שוב באמצעות אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או אל ספק התוכנה לקבלת תמיכה

דיונים חדשים בפורומים