תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אבל שאני מכניס את הדיסק של הווינדוז כשאני מפעיל את המחשב המקלדת לא מגיבה ואני לא יכול ללחוץ Enter [היא מגיבה רק אחרי שהווינדוז עולה - וזה לא עוזר] ניסיתי כבר את ה-F12 בהתחלה אבל גם אז המקלדת לא מגיבה, וניסיתי לשנות בBIOS את ה-Boot Priority ושמתי את ה-CD-ROM בתור הדבר הראשון וגם אז המקלדת לא הגיבה. יש בוט ל-CD אבל המקלדת לא מגיבה... אם למישהו יש פתרון אני אעריך את זה ם:
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי דרך ה BOOT אבל אנלא מצליח......ניסיתי לשנות כמה פעמים בביוס וזה לא עובד!!!!!! הכונן לא קורא ת'דיסק...... מה צריך לעשות??? (אני רוצה לפרמט דווקא דרך ה BOOT ולא דרך ה WINDOWS)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג 'story station' בנפח של 1TB. ניסיתי לפרמט את הכונן ל ntfs באמצעות המדריכים של האתר (התא הציע שתי דרכים לפרמוט ואני בחרתי בשיטה השנייה, כלומר דרך המחשב שלי ולא דאך ה CMD). מסיבה כלשהי הפרמוט נמשך המון זמן (יותר משעתיים - ונראה כאילו הוא לא ממש מתקדם) ולכן עצרתי את הפרמוט. מה שקרה זה שהכונן לא מוגדר עכשיו בכלל. לא FAT ולא NTFS. כשאני מנסה לפרמט את הכונן דרך CMD אני מקבל את השורה הזאת: File system is displayed as 'RAW' מה עושים? יכול להיות שהרסתי לחלוטין את הכונן?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני לא בטוח אפילו מה החלקים שלו.. הדלקתי אותו ועלתה הודעה שהווינדוס לא טוב.. הכנסתי דיסק עם ווינדוס וניסיתי לפרמט. תהליך הפרמוט מתחיל ואז כשהוא בא לטעון ממש את הinstaller המחשב קורס בדרך כלל עושה reboot ולפעמים פשוט נכבה.. מישהו יכול לעזור? הצעות כל שהן מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות פרמוט למחשב אבל שאני בא לבחור את הקטע בו אני בוחר איפה אני מתקין את WINDOWS אז לא מופיע לי ההרד דיסקים (בתחילת ההתקנה של ה-WINDOWS). ויש לי הרד דיסק של 320G. תמונה: http://www.fastup.co.il/images/1988107.jpg
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום.. אתמול הכנסתי את הדיסק של הוינדוס לכונן של המחשב ומוגדר אצלי בביוס שהדיסק יעלה מהכונן עכשיו אתמול הכול היה בסדר(בדקתי את זה כי היית לי בעיה אחרת..) עכשיו היום אני מכניס דיסק של PRO לסידי רום המחשב עושה את עצמו מנסה להבין משהו קורא כמה שנ' ואז נכנס לוינדוס.. בדקתי את זה עם הצורב אותו בעיה חשבתי אולי הדיסק של החבר לא טוב.. לקחתי את הדיסק (המקורי) של ההום הכנסתי אותו לסידי רום ואז לצורב והמחשב לא מוכן לקרוא אותו כלומר הוא קורא אבל לא נכנס לתפריט של הפרמוט.. איפה הבעיה?! נכנסתי למצב בטוח סרקתי את כל מה שיש ולא מצאתי בעיה מיוחדת..
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הורדתי משחק שתופס במקובץ ב WINRAR ב 3.7 גיגה בפתיחה שלו הוא אמור לתפוס 4 וחצי אז באיזה 97 אחוז לסיום הוא רושם לי דבר כזה .There is not enough space on he disk Write error:only NTFS file system supportsfiles larger than 4 GB כל מי שיודע איך ניתן למנוע את זה מתבקש לענות יש לי הר דיסק יש יחסית של WD
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משום מה לא מצליח להיכנס רק לאתר של KSP מכל המחשבים בבית כבר שבועיים...אין לי בעיה לגלוש לשאר האתרים. ההודעה שמופיעה= תקלה זמנית! נחזור לאוויר בעוד כ-15 דקות. יש לרענן את העמוד יש למישהו מושג איך לסדר את זה?...אני שייך להוטנט. (עשיתי ריסטרט לראוטר וגם דיברתי עם התמיכה של הוט ובינתיים אין פתרון)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה מתחילה מאז שעשיתי למחשב ריסט , הוא מעלה ת'תמונה של אינטל פנטיום 4 וזה ,אבל אחרי זה הוא מעלה מסך שחור עם הסימן :" _ " מהבהב כזה , ואחרי כמה דקות הוא כותב "SETUP IS INSPECTING YOUR COMPUTER HARDWARE CONFIGRATION " מדובר ב לוח אם : INTEL DEKSTOP BOARD D845WDE , ומעבד 1.5 GHZ , אני אפילו לא יודע איך אני מגיע לביוס , ניסיתי את כל האפים ודיליט והוא לא מגיב לשום דבר יש למישהו פיתרון לבעיה ? זה דחוףףףף תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש עברתי להשתמש בווינדוס 7 ולפני זה היה לי xp sp3 , ועכשיו הווינדוס 7 לא פותח לי חלק מהמשחקים כמו ASSASSINS CREED REVELATONS או BATTLEFIELD 3 וגם שאני מפעיל כמנהל או עושה "פתור בעיות תאימות" הוא לא מעלה לי את המשחקים אא"כ אני מריץ אותם על גרסא של ווינדוס 95 , אבל אז המשחק לא עובד כמו שצריך ויש בעיות סאונד או תקיעות. לא הפעלתי את המשחקים הנ"ל על XP. ויש לציין שמשחקים אחרים כמו pro 2012 או saints raw the third כן עובדים בלי שום בעייה. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL כרטיס מסך: GIGABYTE GTX 560 TI זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה, אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום (אני חדש אגב) כשאני לוחץ לחיצה כפולה על שירים או סרטים שנפתחים במדיה פלייר אין תגובה, אלא אם כן הנגן כבר פתוח. הטכנאי שלי אמר לי שזה כנראה איזה וירוס אבל לא ידע להגיד איך לפתור את זה. אז אני פונה אליכם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ מינידאמפ מופיע שגיע כזאת you dont have permission to open this file contact the file owner or administrator to open it ניסיתי לשנות בהגדרות ועדיין לא מצליח יש המלצות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי קובץ של משחק מכווץ , השם שלו הוא : [PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition הוא תופס 3.35GB כשאני מנסה לפתוח אותו אז מופיעה לי הודעת שגיאה : E:\emule0.47a\Incoming\[PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition.iso ניסיתי לפתוח את הקובץ המכווץ הזה בתוכנה D-Tools וזה עדיין לא פותח את המשחק
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הקובץ הוא קובץ video כל פעם שאני אפילו רק מסמן אותו עם העכבר, לא מפעיל אותו, הוא נותן לי את ההודעה הזאת של הוינדוס send/dont send error ניסיתי להוריד את הקובץ הזה מספר פעמים ועדיין אותו דבר כאילו הוא "נגוע" או משהו. הערה: ניסיתי להפעיל אותו בכמה תוכנות.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-