תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1. ברשותי דיסק קשיח של סיגייט ברקודה ST2000DM001 9YN164 בנפח 2T, במקרה גיליתי שיצאה לו קושחה חדשה, הורדתי והתקנתי בהצלחה, ממתי יש קושחה לדיסקים קשיחים? חשבתי לתומי שרק לביוס יש, אילו עוד רכיבים יש קושחה? 2. רציתי להריץ בדיקת תקינות ו S.M.A.R.T על הדיסק הקשיח הנ"ל, הורדתי את התוכנה SeaTools for Windows מהאתר של סיגיינט, כתוב שהיא תומכת ב Win 8, אבל בזמן ההתקנה קפצה אזהרת תאימות, סיימתי את ההתקנה, הפעלתי את התוכנה, הכל עובד למעט שהדיסק הקשיח לא מזוהה :-) מישהו יודע מה ניתן לעשות והאם יש תוכנה חלופית? מצאתי גם את הדיון הזה מלפני מספר חודשים: http://forums.seagate.com/t5/SeaTools/SeaTools-on-Windows-8/m-p/193376 (הרצתי כ ADMIN וגם ניסיתי מצב תאימות לאחור - לא עזר) 3. כיצד נית…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב שלי לאחר שראיתי סרט אתמול בלילה מה שהיה לי מוזר זה שלא כיביתי אותו אתמול אלא השארתי אותו דולק. כאשר הדלקתי אותו הוא עבר את הטעינה של הווינדווס והראה לי מסך כחול עם error 00000x7f ולאחר מכן עם error 00000x50 מישהו יודע מה זה ויכול לעזור לי? ניסיתי לעשות תיקון אתחול שהווינדווס הציע לי ( שחזור המערכת ) וזה עדיין אותו הדבר .. מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוינדווס אכן מזהה את הכוננים אבל לא מציג לי איזה "אות" כגון כונן "c" או "d" ,אולי זה משהו בהגדרה? האומנם בdisk management אני כן רואה את אות הכונן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בכל מספר שעות או מספר ימים, המחשב נכנס ל Sleep Mode (כנראה) ולא יכול לצאת ממנו. כאשר אני מדליק את המסך, כתוב בפינתו השמאלית העליונה: Analog ולאחר מכן Digital וחוזר חלילה, לדעתי הוא מנסה לחפש Source, ובסוף הוא כותב שהוא נכנס למצב שינה, אבל הקשות על המקלדת והזזת העכבר לא מעירות אף דב משנתו. רק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, ואז הדלקה חוזרת, מאפשרת לעבוד על המחשב. גם לאחר שביטלתי את כל מצב הכניסה לשינה במערכת ההפעלה (Windows 8), הדיסק הקשיח אף פעם לא נכבה, כנ"ל המסך וכו' - זה לא עזר. חשבתי על התחממות יתר של המחשב, במיוחד לאור העובדה שהמאוורר שבגב המארז לעיתים מפסיק להסתובב, אבל מייד לאחר ההדלקה החוזרת אני רואה שהטמפרטורה תקינה (~50 מעלות) (והוא גם לא הפסיק להסתובב), "מייד" הכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר המון המון זמן שיש לי בעיה של התחממות של הכרטיס מסך 7870XT הבעיה היתה כשהכרטיס נימצא במצב IDIE אז הוא מראה לי שהוא פועל על 90%+ זה הוביל להתחממות של 80 מעלות+ זה היה ממש ממש מציק כי לא יכולתי לעזוב את המחשב ליותר מרבע שעה הכרטיס היה מתחמם יותר ויותר ואפילו הגיע ל90 מעלות! בכלל במשחקים למשל ב assassin creed 3 הייתי צריך לעשות הפסקה כל 10 דקות כדי לתת לכרטיס להתקרר! בקיצור חפרתי באינטרנט ומצאתי פתרון... http://www.tomshardware.com/forum/385979-33-high-idle-usage-7870 מסתבר שההתחממות יתר הזאת זה בעצם וירוס שהתלבש לי על המחשב... הוירוס בא בצורת תהליך בשורת המשימות בשם SVCHOST נכון שזה שם של תהליך ידוע במחשב אבל יש לו המון כפולות... אחת הכפולות שלו זה הוירוס! א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! הגעתי למבוי סתם , ואתם כנראה העזרה האחרונה ואולי למישהו יהיה רעיון. משום מה היום גיליתי שכל תקיית המוזיקה שהייתה לי על המחשב נמחקה. אין לי מושג איך, למה זה קרה.. אבל זה בוודאות קרה במהלך ה-24 שעות האחרונות. אני מחבר את זה לאיזה סינכרון כנראה שעשיתי עם האייפון... בכל מקרה, ניסיתי עשרות תוכנות שחזור מידע שעבר, ובכולם אני מצליח לאתר את התיקייה ולשחזר אותה. אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את קבצי ה MP3 שהיו בה. אני רואה את הקבצים, הם בגודל המקורי שלהם, אבל כשאני מנסה לפתוח אותם קופצת הודעה שגיאה שלא ניתן להריץ קבצים מסוג זה... למישהו אולי יש רעיון איך ניתן לסדר את זה? המון תודה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קצת הבנה וניתוח טכני תמיד יכולים להוביל לתוצאות מעניינות. הרצאה מאד לא רעה של רוסינוביץ (האיש מאחורי Sysinternals): http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306 כמו שאני אומר בכל מקרה חדש שצץ - לא מהמרים, אלא מבצעים ניתוח טכני של הבעיה ולא לפחד "לפתוח את מכסה המנוע".
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה ריסטרתים בלי סוף ,מגיעה ללוגו של חלונות נכבה ונדלק שוב בלי סוף. החלתתי להתקין חלונות מחדש הוא הגיע עד השלב שצריך לבחור שפה וללחוץ התקן וקרס שוב. ניתקתי את דיסק קשיח חזרתי על פעולת התקנת חלונות והוא קרס,לפני זה ניתקתי את הCDROM והוא קרס,החלפתי זכרונות אחרים אותו דבר,טמפרטורות המעבד מצויינת 35.מסרתי את הלוח לבדיקה בksp כי הוא באחריות הם אמרו שהלוח בסדר. לא יודע מה לעשות,הספק שלי בן שנתיים די איכותי 900w של antec
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו המחשב היה ממול הרגליים שלי בפינה של החדר, אתמול שמתי אותו על השידה עם יותר מקום וגם ניקיתי אותו (גושי אבק ענקיים בכמויות), דווקא חשבתי שהכל יהיה בסדר אבל הוא נהיה ממש איטי אחרי זה.. עד שהאינטרנט נפתח ויותר מזה: הריבועים הכחולים שעושים על המסך? ברגע שהריבוע קצת גדול נגיד חצי מסך הוא מתחיל לקרטע וזז לאט ואני לא מסמן כלום חח פשוט כלום נטו ריבועים במסך וזה לא קרה אף פעם אלא אם כן סימנתי את כל הפריטים בשולחן. אני חייב לציין שגם עכשיו זה קורה כשאני כותב (כנראה כשיש הרבה מילים) זה בדיליי ונתקע מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד הרגע שאני רואה אותו. יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי עוד מערכת הפעלה? התקנתי 64 ביט ולא מחקתי את המערכת הזאת? כאילו יש לי עכשיו שתי מערכות שא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם צריבה של דיסקים- הצורב קולט את הדיסק הריק ומבצע את הצריבה (אני משתמש בNero burning rom ו- CDburnerXP) בסוף הצריבה (בכל מהירות צריבה) הוא מאשר שהחומר נצרב לדיסק בהצלחה... אבל הדיסק נשאר ריק (ומוכן לצריבה נוספת, כאילו לא ביצעתי צריבה כלל) החלפתי לצורב אחר והבעיה חוזרת על עצמה, המחשב פורמט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה אשמח לעצות או פתרונות... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי את הסטרימר הזה: WD TV play והזמנתי אותו לארץ והוא הגיע ויש לי בעיה בהתקנה שלו ואני ממש צריך עזרה ולא יודע מה לעשות. אני חיברתי אותו לטלוויזיה וחיברתי אותו לרשת האינטרנט הביתית והוא מחובר ( אפשר לגלוש ביוטיוב ואפילו להתחבר לכונן של ממיר יס) אבל אני לא מצליח לחבר אותו למחשב (כדי להריץ סרטים ישירות - שזאת היתה מטרת הקניה) אני נכנס להגדרות רשת-> השג את קוד הצימוד של -windows -> מזין את הקוד שקיבלתי בסטרימר ב-network במחשב - אני פותח את התמונה של הסטרימר וזה פותח לי חלון אינטרנט שבו אני צריך להקיש את הקוד, ואז שניהם לא מוצאים אחד את השני. [ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3942[/ATTACH] מה לעשות? אולי משהו בהגדרות שלי לא טוב? ניסיתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-