תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי מחשב דל INSPIRON 5570 I7 8550U פחות משנה החל להרעיש,רעש קבוע כאילו ממערכת האוורור/מאווררים והחל להתחמם מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 10 עם usb אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא ישר עולה למסך שהוא חושב איזה 7 דקות וזהו. אין שום אופציה לbios. איך אני אמור להגיע לתפריט bios ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי מחשב חדש והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת מוזרה. כל פעם שאני מנסה לפתוח לינק בין אם מסקייפ או מתוכנות אחרות לוקח לזה בין חצי דקה לשתי דקות להיפתח. הבעיה קורת גם בכרום וגם באדג.... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, גלשתי לי היום להנאתי כאשר פתאום המחשב נתקע לחלוטין, לא יכלתי לעשות שום דבר חוץ מ-reset ידני. כאשר הוא נדלק, במסך הפתיחה של של המחשב היה רשום: "The CPU has changed!" בנוסף היה רשום שצריך להיכנס לBIOS כדי לשנות את הגדרות המעבד, ניסיתי להיכנס אבל המחשב פשוט היה תקוע במסך הפתיחה. נאלצתי שוב לעשות RESET, הפעם המחשב פשוט לא עלה. המחשב עצמו נדלק וכל המאוררים עובדים אבל המסך אוטומטית נמצא במצב של POWER SAVE! בנוסף הנורת HDD הצהובה ליד כפתור ההפעלה נשארת דלוקה! ניסיתי להדליק את המחשב כמה פעמים מחדש אך זה לא עוזר. חשבתי אולי הבעיה היא בכונן הקשיח, אז ניסיתי לחבר כונן אחר במקומו. הנורת HDD כבר לא דולקת אבל המחשב עדיין לא עולה והמסך עדיין נשאר במצב של POWER SAVE! צריך עזרה בבק…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה. הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה. מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה. הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט. המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי זיכרונות RAM במחשב והוא לא עולה. הציעו לי לעדכן גירסת ביוס. הורדתי קובץ עדכון ביוס (קובץ ROM) לדיסק און קי. העליתי את המחשב , נכנסתי לביוס, לשונית כלים, נכנסתי ל-ASUS EZ FLASH. מצד שמאל מופיעים לי כוננים: A,C,D. הדיסק און קי לא הופיע בכלל (כונן E) אי לכך, החלטתי לצרוב את הקובץ על דיסק (CD) ולהעלות את הקובץ מכונן D. אני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום. אולי למישהו יש רעיון מה עושים? תודה מראש! לוח אם ASUSTeK, P5KPL-CM
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי HD של WD 120GB. חילקתי ל 3 partitions : C: 20GB D: 45GB E: 45GB כרגע מראה שיש לי רק 3.5GB פנויים בכונן D, כאשר יש לי רק 8 ג'יגה תפוס. כלומר חסרים לי בערך 30 GB. אשמח לשמוע חוות דעה ופתרונות. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 לפטופ i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. המקום היחידי שאני כן מצליח להריץ קבצי וידאו הם בדפדפן של מויזלה fire fox, בchrome ובinternet explorer קבצי וידאו לא עובדים. גם קבצי flash לא עובדים. אשמח לעזרה …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, העבר הייתי דיי פעיל בפורום, אשמח לעזרתכם. המחשב שלי בן כשנה קצת יותר, מה שמפורסם בחתימה (חוץ מהOC). בחודשים האחרונים הוא נהיה איטי לחלוטין!!! לוקח לו המון זמן לעלות(בלי קשר לwindows) המסך ההתחלתי של הלוח אם תקוע איזה 15 שניות שבעבר היה לשנייה וחצי. אין bluesreen'ים בכלל! המחשב פורמט מספר פעמים עקב האיטיות כדי לשלול אופצייה של ווירוסים עומס וכו'. המחשב מזהה את הזכרונות וההרדיסקים כמו שצריך. טמפרטורה קריריה לחלוטין(5 מאווררי 12 אינצ' + noctua) . המחשב מבפנים נקי ללא אבק, קבלים לא נפוחים (לפחות ממה שאני ראיתי) הכל מחובר כמו שצריך כמו שצריך. עכשיו אני כבר אובד עצות, אין לי מושג מה יכול להיות, הגירסה של הwindows היא אותה הגרסה שהייתה מותקנת במשך השנה האח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים המחשב מחובר הכל תקין ברגע שעולה הווינדוס הם לא מסתובבים. עוד לא התחלתי את המיינינג בגלל זה אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מנסה להתקין את גוף הקירור cooler master ma410m על תושבת AM4 וזה לא מצליח לי . אני עובד לפי המדריך מרכיב את החלקים אבל כשאני בא להרכיב את הגוף על הלוח ולהדק את הברגים אי אפשר כי תושבות הברגעם קצרות ואם אני לדוגמה מהדק צד אחד אין לי אפשרות להדק את הצד השני כי זה לא מגיע לחריצים . אני מצרף תמונה . תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלפטופ שלי מחובר לטלוויזיה ושהוא היה עם ווינדוס 10 אז התוכנה גדלה לבד והיה אפשר לקרוא מה היה כתוב אבל הייתי חייב לשנמך ל 8.1 ועכשיו אי אפשר לקרוא כלום מהטלוויזיה כי הכתב קטן מידי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=19 לינק למקלדת שלום לכולם קניתי מקלדת משולבת עם עכבר עיגול בצד דגם המקלדת וכמו כן לינק מצורף.... אציין כי יש לי מחשב חדש I3 עליו מותקן Windows ultimate 64 bit לא הגיע שום דרייבר עם המקלדת הנ"ל וכמו כן מערכת ההפעלה זיהת לבד את הדרייברים החיבור למחשב פשוט יש USB ובלחיצה ארוכה עליו ועל כפתור במקלדת הוא מסתנכרן עם המקלדת כשאין שימוש במכשיר משך כחצי שעה המכשיר נכבה אוטומטית ולהפעלתו מחדש נדרש סנכרון חוזר פה הבעיה הסנכרון החוזר לא תמיד עובד כמו שצריך לפעמים מסתנכרן לפעמים לא, וכש-כן העכבר מתחיל לרצד ולרקד על המסך ללא כל נגיעה אנושית.. שאלתי??? למה???? שאלתי 2 - האם אתם יודעים מכירים שמעתם על מקלדת משולבת עכשבר עם כפתור און ואוף על המוצ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את המאוורר של המארז (120MM- 6A19 אחורי) ללוח האם (DFI LANPARTY ULTRA-D) לחיבור FAN_2. כשהפעלתי את המחשב הוא הסתובב קצת ואז הפסיק, ולא מסתובב מאז. פתרונות? עריכה: צריך לחבר אותו לחיבור ללא שליטה על המהירות...(FAN_5/3) אפשר לנעול. תודה בכל אופן...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן..... ה- HDD הנ"ל מותקן אצלי במחשב משהו כמו חצי שנה עד עכשיו...ממש לפני כמה ימים שחזרתי מחו"ל גיליתי שיש לו איזה בעיה מוזרה וכנראה מראה על איזשהו כשל טכני. בכל מקרה, מה שקורה זה, המחשב עובד משהו כמו שעתיים ואז בום מתקבל מסך כחול, הוינדוז עושה DUMP לזכרון ואז ריסט...אחרי שהוא ריסט הכונן לא מזוהה ורק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב הוא שוב מזוהה וחוזר חלילה. הורדתי את הדיאגנוסטיק טולז של סיגייט וכבר ב- SHORT DIAGNOSTIC אני מקבל FAIL...כמובן שזה כלי מטומטם שלא אומר לך אפילו מהסיבה אלא פשוט PASS או FAIL..מה שיותר מוזר זה..אני עושה LONG DIAGNOSTIC הוא כן עובר. בכל מקרה הסימפטומים של הבעיה מעבר למה שכבר ציינתי היא איטיות מחרידה...יכול להיות שהמנוע שלו נדפק והוא בסלד נמוך ממה שא…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל מה קורה? טוב כבר זמן רב שיש לי בעיה בכ.מסך והיא מפריעה ביותר במשחקים, לפני כשלושה חודשים פשוט התייאשתי כי לא היה לי שום פתרון. ישנם מספר תסמינים הקורים באופן קבוע, כמה חד פעמיים ופתרונות (שמן הסתם לא עבדו). בעיות: 1) באמצע משחק (לאחר כ 7-15 דקות משחק רצופות) לפתע המשך נהיה שחור, ואז רואים את המשחק אבל בפחות מ 1FPS, נהיה שחור שוב, רואים את המשחק שוב, ואז לוקח לו כמה שניות להתאפס על עצמו. יש לציין כי בכל שנייה שהמסך נהיה שחור, מאווררו של כ.המסך מפסיק לשנייה אחדה. 2) זו בעיה חד פעמית שקרתה לי רק עכשיו-לאחר שבעיה 1 קרתה אבל באופן רציני כ"כ שכל המסך קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט למחשב, לאחר שהמחשב נדלק מחדש עדיין המסך הבהב ונאלצתי לעשות רי-ריסטרט. 3) לפעמים כשבעיה 1 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לפני שנה בערך צצה לי בעיה במחשב כל פעם שאני פותח אותו לפני שעולה הווינדוס(XP PRO) מופיע לי חלון כחול עם הודעת ארור משונה כדי להשתמש במחשב אני חייב לעשות ריסטרט ואז המחשב עובד כרגיל (גם כן יש בעיה שלפעמים במחשב דופק ריסטרטים סתם ואין לי מושג למה) היום שמתי לב למה שכתוב בהודעה ונראה לי שאני צריך לעשות אפדייט לביוס אין לי מושג מה אני אמור לעשות כי הלוח שלי של חברה לא ידועה אם אתם יכולים למצוא לי אפדייט לביוס זה יעזור.. או שיש דרך אחרת לתקן את זה יעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מנסה לחסוך זמן התקנתי לחבר SSD במחשב, ועליו Windows 10 נקי, כאשר במחשב היה מחובר עדיין הHDD הישן שלו עם התקנה של Windows 10 ישנה. העתקתי את כל החומר, התקנתי תוכנות, הגדרתי כל מה שביקש ניתקתי את הדיסק הישן, והופ, לא עולה מערכת ההפעלה. חקרתי קצת, כנראה שההתקנה של Windows 10 יוצרת מחיצת Boot חלק מההתקנה, וכאן בגלל שהייתה מערכת הפעלה במקביל הוא כנראה זיהה ולא יצר זאת. יש דרך לצאת מזה ללא התקנה מחדש של הכל ? ניסיתי המון מדריכים שרובם כולל bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /scanos (מוצא את מע"ה) bootrec /rebuildbcd (מוצא את מע"ה ושואל אם לסדר, שאני בוחר Yes מתקבלת שגיאה של Device not found א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-