תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי במחשב DVD/CD-ROM שלא השתמשתי בו זמן רב. היום ניסיתי להשתמש בו, והוא לא עבד (או אפילו הופיע ב Device Manager). הלכתי אל חנות התמיכה של KSP, שם אמרו לי שכנראה אבק חדר לכונן אז יש להחליף אותו (ואכן החליפו לי). כששאלתי איך אפשר להגן על הכונן מאבק, אמרו לי שמה שכדאי לעשות זה כל כמה ימים להשתמש ולהפעיל את הכונן ככה שהראש הקורא/כותב יזוז. האם זה באמת מה שיגן על הכונן שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד שלי עולה לטמפרטורה של 69 מעלות אני לא יודע עם זה טוב אבל נראה לי שלא יש דבר כזה בBIOS משהו עם CPU QUITE FUN מקסימום 65 מינימום 45 נראה לי ש65 זה המקסימום שהמעבד צריך להגיע ולא לעבור אותו עכשיו יש בסיסבוים של המאוורר של המעבד CPU FUN 2600 RPM זה טוב? כשהו מהגיע לטפרטורה גבוהה(69) אז הוא פשוט קופא נראה לי שזה בגלל זה. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אולי זה המאוור לא מקרר טוב וצריך לקנות חדש או לא יודע מה... תגידו לי אתם מה זה יכול להיות. נ.ב אני צריך תוכנה עם כבר שיראה לי את טמפרטורת המעבד לידי השעון יש דבר כזה ועם אפשר שם ולינק אני יודה לכם. תודה רבה לכם
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי ארבעה מאוורים במחשב: 1. על הדופן 2. בספק 3. בכרטיס מסך 4. על המעבד. שאני מדליק את המחשב הוא משיע לי רעש צורם לכמה שניות אשר נעלם עם עליית Windows. פתחתי את המרכז וכל המאוורים עובדים ואפילו ניקיתי בהם אבק. שאני בודק את הטמ' של ה- NB וה- CPU הטמפ' היא בין 25 ל- 34 מעלות. המאוררים מחוברים עם ניטים ואין לי דרךלפרקם. האם הרעש הוא מאחד המאוורים? האם ניתן לפרק את המאוורים המחובירם בניטים (יש לי חשד שמדובר על המאוורר שמכסה את המעבד)? האם יש תוכנה אשר בודקת את תקינות המאוררים? שימו לב לתמונה המצורפת אשר מראה לי נתונים על המואררים שלי. האם זה נורמלי? מה זה בכלל מראה? האם זה קשור ? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין XP על דיסק קשיח ריק לחלוטין וחדש לגמרי...עכשיו המחשב מיועד לאחים ועם כול השטויות שהם מורידים אני ייצתרך לפרמט את המחשב פעם בכמה זמן זה בטוח... אני רוצה לפצל את הכונן קשיח (160GB) לחצי חצי....אחד שיהיה C ואחד D אחד שיהיה בו המערכת הפעלה ואיחסון ואחד רק איחסון למקרה של פירמוט... איך עושים? צריך לפני התקנת הווינדוס או אחרי או באיזו צורה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? פשוט לא יצא לי לעשות את זה אף פעם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה. מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית. אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה. הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם. http://arorim.wiki.co.il/ --עריכה-- אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי2 בעיות תצוגהלאחר החלפת מסך מ-15 ל-20 שכנראה תלויה אחת בשני ... 1 אני מגדיר למסך להיכבות לאחר פרק זנן . המסך נכנס לפעולה .הבעיה היא שהוא לא מתעורר (שמתי לב אם הוא מכמס לפעןלה של כחצי שעה הוא מתחיל לעבוד .אם זה לפרק זמן ארוך אז יש בעיה שנוא לא מתעורר ). 2 הפעלה מחדש נותן את התצוגה -no single . כדי לצאת מזה אני מתקין כרטיס מסך חיצוני מעלה את המחשב . אז אני יכול להשתמש בכרטיס מסך על הלוח . דריוור מעודכן . מסך +כבל תקין . איפוס ביוס (הוצאת הסוללה ). תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד כרגיל, עד שהוספתי עוד זיכרון של 256 כיביתי אותו, הוספתי את הזיכרון והוא פשוט נתקע באמצע עליית הוינדוס, אז הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל מחדש, שוב הוא נתקע בדקתי אם יש שינוי בהגדרות בביוס, גם שם הוא נתקע......עד שלבסוף כיביתי אותו, ובבוקר הדלקתי אותו, הוא הצליח להגיע לוינדוס, הצלחתי להפעיל מספר תוכנות ולפתע הואשוב נתקע......אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות/ לבדוק/ לתקן בבקשה שיגיב......בתודה מראש לפורום הטוב ביותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בלאגן שלם במחשב המחשב מחולק לשתי מחיצות c: שהיא פאט32 ומותקן עליה win98 ו e: אן טי אס סי שמותקן עליו אקס פי פירמטתי את C והתקנתי את האקס פי מחדש.. זה לא ממש עוזר והאקס פי לא זיהה את הסאונד ( AC97) והתולעת שוב נכנסה לי למחשב מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את כונן אי ל FAT32 , לאחד את הכוננים, לפרמט ולהתקין ווינדוס 98 ישן וטוב הבעיה הגדולה זה שאין לי מושג איך אני הופך את הכונן וכל שאר הדברים שאמרתי איזה תוכנה אני צריך?? ואני מקווה שתצליחו לעזור לי להתקין את הסאונד כי ניסיתי המון פעמים (אין לי דרייברים) אבל זה כרטיס מובנה על לוח של אינטל אני יודע שההודעה לא מנוסחת כל כך טוב אבל אם לא הבנתם משהו תשאלו ובבקשה תנסו לעזור לי! אני אבוד! THX
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יכול לשמוע קבצי Mp3 וגם Wav וגם סרטים עובדים ללא בעיה אבל קבצי Mid אני לא יכול לשמוע... וגם באנימציות של Flash אין לי סאונד... כשאני מנסה לנגן קובץ Mid ב-WinAMP זו ההודעה שאני מקבל (מצורף כתמונה) אנא עיזרו לי, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי את המחשב החדש שקניתי סוף סוף במחשב כרטיס המסך Asus 8800gts 320Mb. בימים הראשונים הכל עבד טוב משחקים עבדו חלק, אך פתאום אחרי כל כמה זמן שאני במשחק , וקרה לי גם כשלא שיחקתי - נתקע המשחק,המסך קופץ ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=asfdsamb9.jpg שיערתי שהבעיה היא בכרטיס מסך, אני צודק? ומהי הבעיה?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך כדי לחבר לנייד, אבל יש איזו בעיה בחיבור. הדבר היחיד שעובד הוא מ hdmi במסך ל hdmi במחשב, וגם זה לא עובד הכי חלק. לפעמים לא רואים כלום, לפעמים התמונה נעלמת לרגגע ואז חוזרת. מ miniDP ל hdmi במחשב זה בכלל לא עובד, וגם לא הצלחתי להתחבר למסך ישן עם ממיר של hdmi to vga. אני לא יודע איך זה אמור להראות, אבל אני חושב שיש שם משהו שבור בשקע. צירפתי תמונות, אני מקווה שרואים כמו שצריך. מישהו יודע אם זאת באמת הבעיה? יש איזו דרך לתקן את זה (לפחות איזה משהו זמני)? אמנם יש לי אחריות, ומתישהו אני אתן את זה לתיקון, אבל כרגע הלימודים עמוסים ואני לא יכול להיפרד ממנו ל"עד שלושה שבועות"(!!!). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי גיגהבייט S3, עדכנתי את הביוס ועכשיו המחשב שלי לא עולה, יש חשמל והמאווררים עובדים אבל הלוח אם לא עולה (אין שום צפצופים וכלום) ניסיתי לזמפר ולהוציא את הבטריה וזה לא עזר - יש למישהו עצה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה המחשב מבצע ריסטים ומאתחל תעצמו מחדש אחרי כל ריסט מפעיל תעצמו מחדש הוא לא נכבההה אלא מאתחל ועוד דבר שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים הוא מבצע ריסטים לכמה שעות.. אבל שהמחשב עומד הוא רק מגיע למסך של הביוס הוא מאתחל תעצמו שוב ושוב ויש לציין שהטמפרטורה טובה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חדש שקניתי וככל הנראה הוא תקול פיזית. לא גיליתי את זה עד שניסיתי לבצע לו גיבוי ותוכנת הגיבוי לא הצליחה לקרוא מספר סקטורים. ביצעתי בדיקה לדיסק עם תיקון של bad sectors וזה לא עזר. אני שוקל להחזיר את הדיסק ולהפעיל את האחריות אבל חושש לאבד את המידע (שוב, הגיבוי מסתיים עם הודעות שגיאה, כך שלא ברור לי אם ניתן יהיה לשחזר). יש לציין שבשימוש יומיומי לא נתקלתי עדיין בבעיות. השאלה שלי היא, האם ואיך אפשר לדעת ממספרי הסקטורים הפגומים איזה קבצים נפגעו (איזה קבצים יושבים על הסקטורים הפגומים) ?. כמובן שאני אהיה הרבה יותר רגוע אם אלו קבצים זניחים שלא אכפת לי לאבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש בלוח אם IDE אחד ו4 חיבורי SATA ויש לי 2 צורבים ו2 הרדיסקים אחד מהם SATA ואחד IDE מה אפשר לעשות ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניינת לדעת איך אפשר לאפשר גישה לכמה עמדות מחשב בו זמנית ללינוקס שמותקן בשרת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון (נניח שבועיים), קורה לי שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לעבוד רגיל, אבל המסך לא נדלק (כשהמסך דולק יש נורית כחולה שדולקת, אך במצב שאני מתאר הנורית נשארת כתומה כמו במצב שהמסך כבוי). מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על ה-POWER במארז) ומדליק מחדש בתקווה שהפעם הוא כן יידלק. האם זה כרטיס מסך דפוק? משהו אחר? תנו לי כיוון בבקשה, אני נואש. ד"א המסך שלי הוא של LG, גודל 19 אינץ' (L1970HR). אודה לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולה למעלה רשום בכותרת mmc.exe application error מתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה איימול נכנס לאיסקיו ולקזה משאיר אותם דולקים..בערך שעה..יש שומר מסך זז.. שאני מזיז תעכבר כדי לראות מה מצב המחשב אם שלחו הודעות לאיסיקו..פתאום המחשב מתכבה וזה מעצבן אותי נורא :'( וגם לפעמים הוא מתכבה מעצמו ככה שאני מדבר באיסקייו..! וכל פעם הרעש של הריסט מרגיז אותי!!!! זה לא ריסט רגיל ! משהו משונה במחשב!! ולא פרצו לי למחשב או משהו דומה ! שהמחשב מתכבה עושה ריסט אז יש רעש של כמו ררעש של הפעלת מפסק רעש של טאק .. ואני לא יכול לסבול את זה!!! אולי אפשר לדעת מה הבעיה?... זה לא חימום למה יש לי קירור עצבני שם שבעומס מגיע ל 41 גג! CPU 36 לוח אם 31 AUX 29 ארדיסק 38 המפרט שלי בחתימה..! :-[ עייני יבשו מדמעות
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-