תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בלאגן שלם במחשב המחשב מחולק לשתי מחיצות c: שהיא פאט32 ומותקן עליה win98 ו e: אן טי אס סי שמותקן עליו אקס פי פירמטתי את C והתקנתי את האקס פי מחדש.. זה לא ממש עוזר והאקס פי לא זיהה את הסאונד ( AC97) והתולעת שוב נכנסה לי למחשב מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את כונן אי ל FAT32 , לאחד את הכוננים, לפרמט ולהתקין ווינדוס 98 ישן וטוב הבעיה הגדולה זה שאין לי מושג איך אני הופך את הכונן וכל שאר הדברים שאמרתי איזה תוכנה אני צריך?? ואני מקווה שתצליחו לעזור לי להתקין את הסאונד כי ניסיתי המון פעמים (אין לי דרייברים) אבל זה כרטיס מובנה על לוח של אינטל אני יודע שההודעה לא מנוסחת כל כך טוב אבל אם לא הבנתם משהו תשאלו ובבקשה תנסו לעזור לי! אני אבוד! THX
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט process בשם services קופץ ל 99% זמן מעבד. מכיוון שזה process של המערכת יש לו עדיפות גבוהה והוא מאט מאד את המערכת, החיבור לא מתבצע וה process נשאר ב 99% עד לביצוע reset או logof . אל DHCP היגעתי על ידי ניטרול כל השרותים חיבור לרשת ואז הפעלה הדרגתית של השרותים. בנקודה זו אני ניתקעתי ניטרול DHCP מאפשר חיבור לרשת אבל בלעדיו windows לא יוצר קשר עם שרתי DNS והחיבור חסר תועלת, אבל כשמפעילים אותו הבעיה חוזרת. חיפוש בגוגל ואצל מיקרוסופט לא העלה דבר. הגדרות הרשת נכונות למיטב ידיעתי ו sfc לא מדווח על בעיות. החיבור הוא ADSL של נטוויזן על מודם של אורכית, המערכת היא windows 2000 sp3.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם!! יש לי בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים (וכמה כרטיסי מסך...) ובעיה קטנה יותר אחרת . ראשית לבעיה הגדולה!! יש לי טלוויזה 29" של סוני כבר שנתיים וחיבור דיגיטלי של הכבלים (יענו HOT עכשיו...) . בעבר היה לי GFORCE 3 עם tv out שהייתי מחבר לטלוויזיה וכל פעם שהוא היה מחובר ביחד עם הכבלים (הם ב21 פינים ל AV והמחשב דרך S-video או RCA) ראו כל הזמן פסים זזים כאשר התצוגה הייתה על יציאיה מהמחשב וגרוע מאוד כאשר התצוגה הייתה על הכבלים. אם הייתי מנתק או את הכבלים או את המחשב פיזית מהטלוויזיה אז הראות הייתה חוזרת לשלמות. עקב כך (וגם קצת בגלל Farcry .... ) קניתי את ה 9800 pro של ATI. אבל לא רק שזה לא עזר עכשיו לא רק שיש פסים כשאר המחשב על הטלוויזיה בשמן שהשקע של הכבלים מחוב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב-הוא לא נדלק אני לא יודע איך פתאום זה קרה,אבל הוא טוען שהוא לא עשה כלום,פתאום זה קרה. בכל מקרה,אני מדליק את המחשב שלו והמסך לא נדלק אין שום צפצופים שמעידים על בעיה של זכרון וכו' ניסית להחליף כרטיס מסך וגם חיברתי לכרטיס המובנה ואין שינוי. ניתקתי הכל חוץ מההחלקים הנחוצים להפעלת המחשב ועדיין אין שינוי... מה זה כבר יכול להיות?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ארד דיסק עושה רעש מוזר בזמן הורדת קבצים. כמו פאנצ'ר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין XP על דיסק קשיח ריק לחלוטין וחדש לגמרי...עכשיו המחשב מיועד לאחים ועם כול השטויות שהם מורידים אני ייצתרך לפרמט את המחשב פעם בכמה זמן זה בטוח... אני רוצה לפצל את הכונן קשיח (160GB) לחצי חצי....אחד שיהיה C ואחד D אחד שיהיה בו המערכת הפעלה ואיחסון ואחד רק איחסון למקרה של פירמוט... איך עושים? צריך לפני התקנת הווינדוס או אחרי או באיזו צורה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? פשוט לא יצא לי לעשות את זה אף פעם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולה למעלה רשום בכותרת mmc.exe application error מתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לפני שנה בערך צצה לי בעיה במחשב כל פעם שאני פותח אותו לפני שעולה הווינדוס(XP PRO) מופיע לי חלון כחול עם הודעת ארור משונה כדי להשתמש במחשב אני חייב לעשות ריסטרט ואז המחשב עובד כרגיל (גם כן יש בעיה שלפעמים במחשב דופק ריסטרטים סתם ואין לי מושג למה) היום שמתי לב למה שכתוב בהודעה ונראה לי שאני צריך לעשות אפדייט לביוס אין לי מושג מה אני אמור לעשות כי הלוח שלי של חברה לא ידועה אם אתם יכולים למצוא לי אפדייט לביוס זה יעזור.. או שיש דרך אחרת לתקן את זה יעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי OS מסוג win xp. היום, בעודי עובד במחשב, נפתח לפתע חלון כלשהו מספר רב של פעמים והחלון הפתוח ב 20 ורסיות בערך, נראה על המסך כחפיסת קלפים, כל קלף מוגבה בגובה חצי שורת כותרת מזה שלפניו. במקביל, הופיעה על המסך הודעת הזהרה שקיים פגם בדיסק ו\או ב NTFS ונתבקשתי לאתחל את המחשב. אחר האיתחול קיבלתי מסך כחול ללא צלמיות ותפריט התחל היה ריק. איתחלתי שוב את המחשב וכלום לא עלה. הכנסתי דיסק התקנה של win x ואיתחלתי את המחשב מ ה CD. דיסק ההתקנה ביצע בדיקות והעלה הודעה שכפי הנראה וירוס פגע בדיסק והוא יצא מכלל פעולה. התבקשתי לעשות chkdsk /f. שאלה: האם chkdsk/f מנקה וירוס מ boot sector? ושאלת מליון הדולר: איך אני עושה chkdsk /f במצב בו הדיסק אינו נגיש? אין לי עוד כונן עם גישה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת רקע : אנחנו משאירים תמיד את המחשב דלוק, ורוב הפעמים שהוא נכבה ואז מדליקים אני רואה שהוא אומר שיש בעיית טמפרטורה אז מה שעשיתי זה נתתי לו להיות מכובה טיפה ואז עוד פעם אוטוסטרדה. מה שקרה זה שאתמול הוא פתאום נכבה לי, אז הדלקתי אותו שוב ושוב הייתה את ההודעה הזו ואז הוא עוד פעם עלה ונכבה. אז עשיתי את זה עוד פעם רק שהפעם הכל היה בסדר והוא עבד. כיבינו אותו והלכנו לישון. היום אני בא לעבוד איתו עובד איתו כמו שצריך ופתאום הוא נכבה רק שהפעם כשאני מדליק אותו הוא לא עובד. מדליק שוב, עולה ובמסך שממנו אפשר לגשת ל-BIOS אני רואה ממש קצת קווים מציקים לעין, המחשב לא עובר את המסך הזה כבר הרבה זמן אז החלטתי לכבות אותו ונתתי לו איזה חצי שעה שעה להתקרר, הדלקתי שוב, הפעם עלה המסך של הביוס בלי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר שלי בספק לא עובד!! השאלה שלי היא אם זה יכול לגרום ליותר מדי בעיות?? (המחשב הוא p2 350mhz ועם OC הגעתי ל480, אם זה קשור...) ואם נגיד אני משאיר את זה ככה והספק נשרף....אז זה יכול לפגוע גם בלוח או משהו??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קרתה לי בעיה כלשהי עם המקלדת, נכנסתי לביוס לשם פירמוט והתקנת ווינדוס 7 מתוך boot device אחרי זה שיניתי את הבוט לUSB שיש עליו את המערכת הפעלה ואז עשיתי SAVE וזה הפעיל את המחשב, אחרי זה נתקע לי על מקף תחתון(_) שרק מהבהב, אז עשיתי הפעלה מחדש ושוב נכנסתי לביוס והחזרתי להגדרות הקודומות, ואז זה הפעיל רגיל את המערכת הפעלה XP והגי לשלב הסיסמה של המחשב, מאז המקלדת לא עובדת, אבל רק שמה זה לאא מקליד מספרים ומתי שאני לוחץ על אותיות זה עושה צפצוף, המקלדת עובדת רגיל בביוס.. אבל שהמערכת הפעלה עולה היא לא עובדת, והחיבור הוא לא USB זו מקלדת ישנה. מה לעשות?? אני רוצה כבר לפרמט ולהתקין ווינדוס 7:S תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי ארבעה מאוורים במחשב: 1. על הדופן 2. בספק 3. בכרטיס מסך 4. על המעבד. שאני מדליק את המחשב הוא משיע לי רעש צורם לכמה שניות אשר נעלם עם עליית Windows. פתחתי את המרכז וכל המאוורים עובדים ואפילו ניקיתי בהם אבק. שאני בודק את הטמ' של ה- NB וה- CPU הטמפ' היא בין 25 ל- 34 מעלות. המאוררים מחוברים עם ניטים ואין לי דרךלפרקם. האם הרעש הוא מאחד המאוורים? האם ניתן לפרק את המאוורים המחובירם בניטים (יש לי חשד שמדובר על המאוורר שמכסה את המעבד)? האם יש תוכנה אשר בודקת את תקינות המאוררים? שימו לב לתמונה המצורפת אשר מראה לי נתונים על המואררים שלי. האם זה נורמלי? מה זה בכלל מראה? האם זה קשור ? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , מדובר במחשב ישן עם סוקט 478 פנטיום 4 , אני מדליק את המחשב אחרי כמה לחיצות על לחצן ההדלקה והמחשב נדלק ,אך לא עולה וולא נשעמים צפצופים . בדקתי את הספק עם ספק חדש אותו דבר בדקתי זיכרונות גם אותו דבר ובדקתי את המעבד ואת המאוורר של המעבד ואותו דבר אז בדרך כלל זאת בעיית לוח נכון ? תודה לעוזרים :)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-