תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי עם סיסמה אך בלי סיסמה אני כן מצליח ,יש לציין שמכל מחשב אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי עם אותו הכרטיס רשת,אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT והרבה שנים הייתי בווינדוס XP עם מסף טלויזיה שמחובר בVGA בנוסף ל מסך של המחשב. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7(לא מרצון אני אוהב XP אבל מלא משחקים כבר לא תומכים) הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר מתאים והתקנתי אותו ועכשיו משום מה ממסך בטלויזיה לא מותאם בפריסה שלו(ממלא יותר מאשר יש מקום) וכשאני נכנס להגדרות בפאנל של הכרטיס מסך יש שם הגדרות של מיקום וגודל ושם אין שום אפשרויות בתוכו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפניי מספר שעות כיביתי את המחשב. לאחר שחזרתי הביתה, הדלקתי אותו ופתאום הרזולוציה השתנה , אם אני לא טועה ל800X600. לחצתי על המקש הימני--->רזולוציית מסך וראיתי שרשום שם- generic non-pnp monitor. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- מה קרה שפתאום המסך שינה רזולוציה ? ואיך מסדרים את התקלה ?? תודה, ערן הערות- יש לי כ.מ של ATI 4890 VAPOR-X ומסך של Samsung והדגם הוא Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20,000
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס רשת חדש של DYNAMODE שהוא 100/10MBPS ETHERNET CARD ורשום שם גם REALTEK CHIP VERSION חיברתי את הכרטיס למחשב. הוינדוז אקס פי זיהה הכל לבד... עד עכשיו הכל טוב ויפה אציתי להתחבר לאינטרנט... הלכתי לחייגן שלי (אין לי וואו) ולחצתי על CONNECT והמחשב פשוט נתקע! הוצאתי את הכרטיס רשת והכל פתאום עובד. ב-NETWORK CONNECTION היה לי הכרטיס רשת והחייגן הרגיל שלי. יש לכם מושג למה המחשב נתקע? אולי זה בגלל המודם שלי (CREATIVE DI5630) ? הבעיה הזאת יכולה לחזור גם עם המודם של וואו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך אשכרה מהבהב אני רואה את הקצב רענון וזה מעצבן מאוד רואים את זה בעיקר באתר הזה (בגלל שהוא ברובו בהיר נורא) עזרה? יש לי מסך MAG XJ700T לא קשור כל כך אבל מעניין: ראיתי במאפיינים של הווינדוס כתוב ככה: MSI CLOCK שם עושים את האוורקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום וסופש טוב רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה . יש במחשב כונן SSD יחיד באמצע עבודה על המחשב הוא נתקע , CTRL +ALT+ DEL לא עזר , לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט . לאחר ריסטרט המנורה של HD עבדה ללא הפסקה כשהגיע שלב זיהוי הכוננים בביוס הפוסט גם נתקע לאחר ריסטרט נוסף הזיהוי עבר בהצלחה אבל היה הודעה של DISK BOOT EROR לאחר ריסטרט נוסף הווינדוס עלה ונתקע שוב כאן כבר איבדתי עשתונות ועשיתי התקנה מחדש לווינדוס במהלך התקנה של ווינדוס , נתקע בתהליך של העתקת קבצים עוד ריסטרט התקנה מחדש של הווינדוס, עבר בהצלחה . עובד טוב המחשב אבל גם היה איזה תקיעות , וראיתי ב EVENT VIEWER הודעה כזאת Reset to device, \Dev…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שנה טובה. האם אפשר לחבר כרטיס קול PCI E ללוח אם בחיבור הזה. (מסומן בעיגול)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני כנראה מפספס משהו בסיסי בהתקנה שאמורה להיות כל כך ברורה מאליה שהמאוורר לא הגיע עם הוראות התקנה אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך המאוורר המקולל אמור להיתפס על המעבד. קניתי את המאוורר בKSP היום (רק בבית הבנתי שהם שיקרו כשאמרו שהמאוורר הישן שהיה לי ל i5-750 לא יתאים), וחשבתי שאם כבר דחפו לי מאוורר חדש אני אשתמש בו... המאוורר מגיע עם תושבת פלסטיק המתחברת ללוח האם, אבל לא ברור לי איך המאוורר נתפס על התושבת. מדובר בלוח אם של Gigabyte למעבד i5
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ואני מנסה דרך ה WINDOWS אבל אני מקבל הודעה:"ERROR READING FROM ROM". למה אי אפשר לעדכן? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ראוטר השני עם מתאם לראוטר, שניהם עובדים על ראוטר אחד, במחשב אחד וינדאוס 7 במחשב השני וינדאוס 8.1, במחשב עם המדפסת(המחשב עם המתאם) הגדרתי לו אפשרות לשיתוף וכו'. ואז הלכתי למחשב בלי המדפסת(עם הראוטר) והלכתי למדפסות הוספתי מדפסת חדשה, הוא לא מצא לי בחיפוש האוטומטי שלו, אז לחצתי להוסיף בעצמי, ואז הוא נותן לי את היוזר של המחשב השני, אני מנסה להכנס אליו והוא רוצה שם משתמש וסיסמא, ועל מה הוא מדבר? לא שמתי שם שום סיסמא, איך אני אמור לדעת סיסמא ושם משתמש שלא הגדרתי בכלל? - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי אני מעדכן שהצלחתי, אבל עכשיו יש בעייה נוספת. כשאני מנסה להוסיף אותה, אני לוחץ על הוסף מדפסת, בוחר את המדפסת ומוסיף, ואז הוא נותן לי שגיאה שלא נמצא עדכו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-