עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by beatmachine,

אז ככה בא לNERO מתחיל את התהליך... AUDIO CD בלה בלה... מתכונן לצרוב לוחץ על BURN אחרי כמה שניות בדיוק כשאמורה להתחיל פעולת הצריבה המחשב נכבה כאילו שצורב עושה קצר או משהו... עכשיו הלכתי וניסיתי לצרוב סתם דיסק DATA - צורב בלי בעיה ובלי שום כיבוי אוטומטי... חשבתי אולי הבעיה בNERO - ניסיתי תוכנה אחרת - אותו דבר!!! :'( השאלה היא מה זה הדבר הזה?!?! ??? למה זה עושה את הבעיה בצריבה של דווקא AUDIO CD? עזרה/עצות/דעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by Shto,

יש לי בעיה קצת מוזרה בוינדוס 7, בעת גלישה רגילה ושימוש במחשב, השפות משתנות לי אוטומטית... לדוגמא: אני עכשיו מקליד באנגלית, פותח עמוד חדש השפה עוברת לי אוטומטית לעברית (ולהפך). בדר"כ זה לא אמור להפריע פשוט משנה רגיל ALT + SHIFT וממשיך להקליד. אצלי הבעיה, שזה משנה לי את השפה ליד השעון נגיד מאנגלית לעברית (אני רוצה להקליד בעברית), זה מראה לי את השינוי ואת הסמן בעברית אבל בפועל המקלדת ממשיכה להקליד לי באנגלית. לא משנה כמה פעמים אני אנסה לשנות שפה דרך המקלדת או דרך ההגדרות עצמן זה לא משנה לי את השפה... אני מקליד באנגלית זה מראה באנגלית, מקליד בעברית זה מראה לי גם באנגלית. עשיתי ניסוי, פתחתי מקלדת וירטואלית בדף תרגום של גוגל ובמקלדת שיניתי את השפה לעברית והקלדתי עם העכבר ב…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Emil Yosefov,

ביצעתי לאחרונה התקנה מחדש של ווינדוס 10 (מקורי) , התקנה של תוכנות אדובי לייטרום פוטושופ דרך הענן שלהם ( מקוריים) צצה לי בעיה שעוד לא ניתקלתי בא קיצורי הדרך בפוטושופ הפסיקי לעבוד ל CTRL I להחלפת הצבע X , ctrl shift I ו קיצורי דרך לאיחוד שכבות עוד כמה קיצורי דרך נוספים , ניסתי לבצע התקנה מחדש של התוכנות ללא הצלחה. מכירים את התופעה , מה עושים ???.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by iyehuda,

המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by shugon,

פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  6. היי, נתקלתי בבעיה משונה...יש פונקציות במקלדת שלא עובדות במחשב הנייד. למשל העתק\הדבק, גזור, בחר הכל.... לפעמים גם להחליף עברית\אנגלית לא עובד...תלוי ביום, בשעה ובמצב הרוח של המחשב. כל זה עבד עד לפני יומיים...לא נשפך כלום על המקלדת האם יש למישהו רעיון? תודה, אורלי

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by מאור247,

יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום אז סליחה טוב אז ככה כבר שבוע שיש לי בעיות עם הפורום כמו דיונים שהגבתי(או לפחות זה מה שנראה לי) אז אחר כך שאני נכנס לפורום זה כותב לי חדש אני נכנס וכלום נדע אין שום דבר חדש ואני יודע שיש הודעה חדשה טוב בעיה שניה היום שמתי לב שמספר ההודעות שלי נשאר על 168 כשבאמת יש לי בסביות ה17X אודה לכם עם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by woodk1d,

הי, אז בזמן שאני משחק אחרי כמה זמן בCOD4 אז כל הפורטים של ה USB נכבאים וצריך לעשות ריסטארט למחשב, מה זה בדיוק? הלוח אם שלי P8H61-MLE אם צריך לדעת..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. אז ככה יש לי XP וקניתי מחשב חדש... לאחרונה ראיתי שהפיירוול אצלי סגור ואני לא יכול להפעיל אותו בגלל שגיאה מסויימת.(שמופיעה בתמונה למטה). בדקתי שזה לא איזה וירוס שהתשלט לי על המחשב עם nod32 מעודכן וגם השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy וגם ZONE ALARM (התקנתי אותה אחרי שגיליתי את השגיאה), ולא התגלה כלום במחשב. למישהו קרה דבר כזה? יש לכם מושג איל פותרים את הבעיה הזאת? מקווה שתעזרו לי , מאור.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by kfir1200,

שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. אני מעוניין להחליף את הקירור שיש לי על המעבד. הקירור שקיים כרגע הוא הקירור stock שהגיע עם המעבד עצמו מהחנות. לפני שאני קונה היטסינק חדש החלטתי לנסות ולראות אם אני מצליח להבין איך לפרק את ההיטסינק הקיים. הבנתי שבשלב הראשון אני צריך להרים את ידית הפלסטיק הנמצאת בצד התושבת. בשלב השני הבנתי שצריך לפרק את הקליפסים המתכתיים שמחזיקים את ההיטסינק משני צדדיו וכאן נתקלתי בבעיה, לא ממש הצלחתי להבין איך אני משחרר את הקלפיסים ומשחרר את ההיטסינק מאחיזתם. קצת חששתי לעשות ניסויים. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה אמורים לעשות בשלב הזה אני אודה לו מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by duk4u,

אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by Ronen67,

רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by CTDesign,

פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..

20. יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Ido.G,

היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by MAOR,

ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. Started by gshhar,

פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by miki77,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב כול שנייה שאני ניכנס לאינטרנט או למשחקים יש לי שגיאה כזואת "internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי-הנוחות" אוקיי נסתי לתקן לא הצליח לי עבר יום יומיים הכנסתי דיסק פרימוט למחשב הפעלתי מחדש אוקיי ואחר כך לא הצליח לפרמט כתוב כזה ABORT:10014 Cannot open" 1:3\GHOST\ MAL YHEB"

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.