תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל בזה שסתם רציתי לנסות להדליק את הספק בלי להשתמש בלוח אם זה הצליח הבעיה שאחרי זה שחיברתי אותו חזרה למחשב הוא לא נדלק :-\ לא ברור לי בדיוק איפה הבעיה אשמח אם תעזרו לא נראה לי שהספק שרוף כי הוא עובד ..
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה, למחשב שלי יש מספר תופעות- 1.הDUAL BIOS של הלוח אם שלי תקול (המשני) לפעמים הלוח אם מנסה להעלות את הביוס במשני ומאתחל. ואז נכנסים ללופ של אתחולים ביוס משני->אתחול וכך הלאה הפתרון הוא לסגור את המחשב או מהסוויץ מאחורה או בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ואז חוזרים לביוס הראשי והכל עובד 2.אחרי שמכבים את המחשב ברוב הפעמים המחשב לא נדלק בכלל. לוחצים על כפתור ההפעלה וכלום לא קורה פתרונות (לא בטוח מה מהם עובד) א. ניתוק זכרונות, להכניס אחד, להדליק ולראות שעובד ואז לכבות ולחבר את השני ב.ניתוק המתח מהכרטיס מסך (אל תשאלו איך הגעתי לזה) ג.אם מקצרים את הCLR_CMOS אז אפשר לשמוע שהרמקולים נדלקים לשניה ואז נכבים (הקיצור מדליק את המחשב בוודאות כאשר הכל עובד) 3.המחשב נדלק אבל המסכים …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חבר'ה... יש לי תופעה במחשב... כשאני מדליק אותו הוא מידי פעם נדלק ומידי פעם לא...יש ריח שרוף בתוך המארז....רוב הסיכויים שהלך לי הספק כמו שזה נראה... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לשאול שאלה ממש רצינית אז רק למבינים ביותר אם אפשר בבקשה! תודה! אז ככה: קניתי מארז חדש למחשב שלי, הרכבתי והכל עבד פנאן ואת המארז הישן העברתי למחשב של אח שלי(שניהם לא מחשבים ישנים, שנתיים גג). עכשיו אחרי שהרכבתי את הכל, הפעלתי את המחשב והכל, המחשב לא עבד, ונהיה ריח מסריח של שרוף מהספק כוח. אין לי מושג למה, הרכבתי הכל נכון(פרטים ספיציפים בסוף) והכל אמור לעבוד. אני חושב שהבעיה אולי בחברה של הספק(EZCOOL שמעתי שהם לא משהו מרהיב במיוחד, זה מה שהביאו בIVORY) ולכן הספק נשרף אבל בעיקרון לא אמורה להיות בעיה. יש איזו שהיא אפשרות לדעת אם עוד כל מיני חלקים אחרים נשרפו? ואם צריך רק להחליף ספק? אגב - הנורות על הלוח אם עבדו והראו שהכל בסדר מפרט מחשב: ספק כוח…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (6600GT) עכשיו הטכנאי שהתקין לי את הכרטיס "שכח" להוסיף מולקס חיבור שמופיע בכרטיס שלי. לכן לפי הצעות שלכם בפורום לפני כשבוע החלטתי לפתוח את המארז ולהתקין את המולקס בעצמי מספק הכוח לכרטיס מסך , אני לא ממש מבין בזה ולכן אני לא יודע אם עשיתי את זה כמו שצריך . למולקס שלי יש רק חיבור אחד חופשי , הוא עובר דרך הכונן CD-ROM וכונן A ועכשיו הכרטיס מסך (זה עלול לגרום בעיה שאני מחר את הכרטיס מסך יחד עם עוד כמה דברים ? ) התקנתי תוכנה והיא מראה בעיה ב וולט בספק הכוח תמונה: מה אתם אומרים יש לי איזשהי בעיה בספק כוח? , כי למשל גם המשחקים נתקעים ( למרות שהם לא צריכים) פעם בכמה שניות לאיזה שנייה , והמחשב מרסט את עצמו לפעמים? עדיף לקחת את זה למשהו שמבין…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די בטוח שיש לי בעייה בספק כוח-hec 300 a-rt (שדווקא אמור להיות מעולה) המחשב נכבה כל פעם שהוא נכנס להשעייה. שנית יש בעייה לאחר שהמחשב נכבה להדליק אותו- הוא מתחיל את המאוררים אבל מעבר לזה המחשב לא מתחיל boot והנורות בקדמת המארז לא נדלקות). על מנת להדליק אותו אני צריך לכבות את ספק הכוח מהמתג שעליו מאחור ולהדליקו שוב רק אז המחשב ידלק כמו שצריך. הבעייה התחילה לפני בערך שבוע ולא מצאתי פתרון. יש לי את הספק שנה וחצי והוא הוא לא עשה לי בעיות בעבר. האם ספק הכוח הלך או שיש פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ומארז TASK 3001 ונראה לי שיש לי בעיה: אחרי כיבוי המחשב, הוא לא נדלק שוב. הדרך היחידה להדליק אותו היא לנתק את ספק הכח מהחשמל (או דרך המפסק הקטן שעליו) ולחבר חזרה ואז הוא יידלק. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר פירוק הכרטיס מסך ובעיה אחרת שהייתה המחשב לא נדלק בסוף הגעתי למסקנה שזה הספק כח.. לקחתי את הטסטר לספק כח כשחיברתי את ה24 PIN הספק התחיל לעבוד אבל כשחיברתי לטסטר את ה PIN4 זה הראה שיש בעיה... וכשחיברתי את הHHD ואת ה4 PIN נוצר מין קצר והספק הפסיק לפעול יש דרך לתקן את התקלה או שהספק הלך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז Compucase V3O של מחשב הHTPC שלי הבעיה היא שכאשר הספק מתחמם (מאד מתחמם|) הוא מתחיל לעשות רעש. עכשיו הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מחלק אחר בלוח של הספק האם מישהוא נתקל בתקלה דומה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג KAPOK 3100. לפני שנה וחצי נשרף לי השנאי ולקחתי שנאי מאבא שלי. אני לא זוכר מה היה המתח והאמפר שלו. השנאי החליפי שלקחתי היה 19V ו 2.4A. גף הוא נשרף היום... אז לקחתי שנאי שיש לי בבית של COMPAQ אבל הוא 16.5V ו 2.6A. המחשב עובד בלי בעיה הוא רק לא מטעין את הסוללה.. (שגם היא כבר מקרטעת). האם אפשר להמשיך לעבוד ככה או שזה ידפוק לי את המחשב? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! משומה המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים במשחקים (לא משנה איזה ולא משנה מתי) - אין לי מושג למה זה יכול להיות קשור כי זה לפעמים עושה ריסט כבר בתפריטים (לפני שהכרטיס מתחיל לקבל עומס\עובד ב3D) זה התחיל לעשות את זה משומקום סתם ככה... ניסיתי להחליף דרייברים (במקום ATI 7.9 החלפתי ל 7.7) וזה לא עזר... יש למישהו רעיונות? הכ. מסך זה 1900GT על WINXP עם ג'יגה זכרון
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז לאחר החלפת הלוח לאסוס הבקר של advansys מעלה את הביוס שלו וכותב error enit 15 fail משהו כזה . הוא בגלל זה לא מעלה את הדיסקים שלי. ניסיתי לתת לא בביוס את IRQ11 שהוא רוצה כל כך. גם התקנתי מחדש וניסיתי בכמה סלוטים. הצעות , הארות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת. כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Intel pentium 4 cpu 2.40GHz 256MB RAM 500 Giga…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-