עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  2. איך עושים את זה? תודה

3. שלום גה יש לי לפטופ סמסונג 15.6 אינצ' עם ווינדוס 8. יחסית חדש. ברגע שאני גולש דרך פיירפוקס או כרום, בהתחלה הכל בסדר אבל לאחר זמן מסוים (כחצי שעה - 45 דקות) פתאום התצוגה משתגעת, כל הכיתוב נהיה אחד אחרי השני (שורה אחרי שורה) ולא תצוגה נורמלית והגלישה הופכת לבלתי אפשרית - זה לא מסתדר לאחר סגירה ופתיחה מחדש. כך אני נאלץ לגלוש באקספלורר בלית ברירה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by KEIS,

כפי שאפשר לראות בסרטון מנהל המשימות פשוט השתגע. תוכניות נסגרות ונפתחות לבד כל הזמן אשמח לעזרה! תודה http://www.youtube.com/watch?v=rQ7JxodR7RE&feature=youtu.be

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלוום, אני בא להתקין windows ובקושי גם הכונן תקליטורים זיהה אותו .. קיצור הגעתי לשלבי ההתקנה ונתקעתי ברגע שהיה רשום The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed (דרוש הקובץ Asms בתקליטור Windows XP Professional). הקלד את הנתיב בו ממוקם הקובץ ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. וזה לא מוצא לי , לא משנה כמה החלפתי דיסקים של התקנה זה לא מצא, ניסיתי לעשות לפי המדריך של מיקרוסופט מחקתי את הסקריפטים שביקשו כאן [SIZE=1][FONT=arial][RIGHT][COLOR=#FFFFFF] "[/COLOR][/RIGHT] [/FONT][/SIZE][B]אזהרה שימוש לא נכון בעורך הרישום עלול לגרום בעיות חמורות שכתוצאה מהן יהיה עליך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. Microsoft אינה יכולה להבטיח שיהיה באפשרותך לפתור בעיות הנגרמות כת…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by nadav22h,

שלום לפני כשבועיים קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציין שעידכנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by errr,

ומה ההבדל לתפריט התחל?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי מחשב בKSP. לוח אם גיגה בייט B85M - HD3. מעבד ICORE 5 8 גיגה זכרון פנימי. דיסק קשיח 1 טרה. כרטיס מסך NVIDIA GTX 630/ שמתי כרטיס WIFI פנימי של TP-LINK. התקנתי WIN 7 64BIT. בתהליך ההתקנה השתמשתי בדונגל של EDIMAX להתחבר לרשת. הכל עבד מעולה. קלטתי את הרשת האחוטית, גלשתי, הורדתי דברים וכדומה. ברגע שאני מוציא את הדונגל מופיע על הסימון של הרשתות האלחוטיות איקס אדום. וכמובן שלא מזהים שום רשת אלחוטית. שאני עושה נותן לWIN לעשות בדיקה הוא אומר שיכולה להיות בעיה בדרייבר של מתאם הרשת: driver for wireless network connection 2 adapter. בדיקה במנהל ההתקנים מראה שהכל תקין. כל הדרייברים מותקנים ונראים שהם עובדים כשורה. הסרתי את הדרייברים. התקנתי אותם שוב ועדיין אני לא מו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  11. אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by snirf,

קניתי מחשב חדש השבוע ו...רציתי לדעת אילו הצעות/המלצות יש לשימור המחשב בשוטף? נגיד מה כדאי לעשות על בסיס יומי/שבועי/חודשי-מבחינת ניקוי/איחוי, בדיקות למיניהן וכו'... תודה מראש

14. Started by m53242,

בעליה XP לפני כניסה. יש הודעה שגיאה מסך כחול. מה אומר. איזה תקלה חומרה? בתודה מראש מיכאל[ATTACH=CONFIG]4468[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

16. Started by yanivswisa,

קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. Started by samsam76,

היי, יש לי מחשב חדש עכשתוכנת ההפעלה על הSSD ויש עוד כונן נוסף. רציתי לחבר את הכונן מהמחשב הישן ואכן חיברתי. לאחר מספר ימי עבודה פתאום הכונן התנתק והופיע החלון שצרפתי למטה. משהו שקשור לintel rapid storage. האם חוץ מהחיבור הפיזי של הכונן יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בBIOS ? תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by mosl,

יש לי מחשב חדש חזק , עם כרטיס מסך יחסית טוב שאמור לעלות כל משחק HD5830 קניתי אותו אתמול משומש , אחרי שהתקנתי אותו והורדתי לו דרייבר עלו לי משחקים , ואחרי זה מחקתי דרייברים של NVIDIA לא יודע של מה היו , ומאז אף משחק לא עולה לי ... חייב עזרה עובד עם ווינ 7 64

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by n.u.r.i.t,

הכנסתי את הדיסק און קי למחשב וניסיתי להעביר סרט ואז הוא כותב לי שהכונן מלא ואני צריכה למחוק קודם כמה קבצים,לא הופיע שום קובץ בתוך הדיסק און קי. חיברתי בעוד מחשב והיה שם אותו דבר. מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yortem,

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PROSK8,

הסיפור של מתחיל בזה שאתמול עשיתי אתחול של דיסק קשיח בשביל להעביר אותו ממערכת קבצים של FAT32 למערכת קבצים NTFS באפשרויות אתחול עשיתי אתחול מהיר. בדיסק קשיח הזה היה לי תמונות וכמה קבצים שחשובים לי שנמחקו בעקבות התהליך הזה. ניסיתי להוריד מספר תוכנות חינמיים לשחזור קבצים אבל זה לא עזר. עכשיו רוב התמונות שחשובות לי גם מחקתי מהפלאפון בשביל לנקות קצת את הזיכרון בפלאפון. האם יש לי אפשרות לשחזר מידע מהרדדיסק?ואם כן אז איך אני עושה את זה? האם יש לי אפשרות לשחזר את התמונות מהפלאפון דרך תוכנה כול שהיא?ואיך אני עושה את זה אם במקרה אי אפשר כבר להחזיר את הקבצים מההרדיסק?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yortem,

עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?

25. Started by Paradox,

האם יש התאמה מלאה כמו במסך מחשב? משחקים/סרטים הכל..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים