עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mad boy,

יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by מאיר פלג,

שלום ! איזה עצבים זה מביא לי החרא הזה יש לי מצלמת איטנרנט של logitech לפני שהתקתני על המחשב win7 והיה לי WIN XP המצלמה עבדה בצורה מאוד טובה התקנתי את הWIN 7 פתאום הוא אומר לי התקן לו מוכר התקנתי את התקנה של המצלמה הוא עושה לי ריסט ועדין ! לא מזהה לי את המצלמה !! מה אני עושה חברים בבקשה עזרה דחוף !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Shiker,

היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. שלום : קיבלתי לא מזמן מצלמת רשת Quantum TwinkleCam Pro DC-2120 ת'אמת להגיד לכם אם הייתי צריך לשלם על דבר כזה לא הייתי מוציא שקל - פשוט צעצוע של מצלמה, אבל קיבלתי אותה חינם אז מה איכפת לי קיצר, התקנתי את הדרייברים של המצלמה, חיברתי אותה ל - USB ופשוט לא רואים כלום (!) בתוכנה Windows Movie Maker לא רואים כלום, מסך שחור. בתוכנות שבאות יחד עם המצלמה Photo Impression & Video Impression גם כן לא רואים כלום. רק ב - MSN Messenger 7.0 באשף כוונון השמע / וידאו ... רואים, אבל זה לא עוזר לי כי כשאני מנסה לדבר עם מישהו ולהפעיל את המצלמה הוא לא רואה כלום וגם אני לא רואה את עצמי. למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה ?! ואיך ניתן לסדר אותה אם בכלל ? ??? תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by gilka,

לפני חודשיים הווידאו הפסיק לעבוד ורק המיקרופון מתפקד במערכת הפעלה W10 ...בדקתי במחשב עם W7 ושם היא עובדת מצויין. אני לא מצליח לפתור את הבעיה...ניסיתי להדכין מחדש דרייוורים וזה לא עוזר. יש למישהו ניסיון או רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by מאור247,

קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Modan2,

יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by n0ne,

התקנתי ווינדוס 98 עכשיו ראיתי שדודל הדיסק שלי זה 2 GB מתוך 20 כנראה משהו במחצית דיסק,איך אני מגדיל אותו ל20? יש בהתקנה של XP את חציות דיסק אבל אין עוד דרך?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. Started by blup,

לפני בערך כשעה התחילהאצצלי בעיה מוזרה בבמקלדת: חלק מהמקשים הפסיקו להגיב או שפשוט עושים דברים מוזרים, לדוגמא אם אני לוחץ DEL זה כותב לי * במקום או שהמקש L כותב לי ףך/;l (תלןי בשפה שמוגדרת) וbackspce עושה את הפעולה של TAB. השאלה היא האם זאת בעיה במקלדת או שבלוח אם/מרכיב אחר... אני לא רוצה לנסוע חצי עיר רק כדי לקבל שוב את אותה הביעה. ניסיתי את המקלדת גם במצב דוס ככה שזאת לא בעיה של מערכת הפעלה ודם אין לי מקלדת חלופית בסביבה לנסות אותה. מישהו יכול אולי לעזור? נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בעזרת המקלדת ה"וירטואלית" שבWINXP.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by o.m.l,

המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by d100,

לאחרונה, כמה מקשים במקלדת הפסיקו להגיב ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא עובדים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Asaf Yitzhak,

היי, יש לי בעיה מהבוקר במחשב. רוב הכפתורים במקלדת לא עובדים (למעט מקשי הקיצור דרך ומקש המחשבון שכן עובדים). הפעלה מחדש לא פותרת את הבעיה וגם לא החלפת מקלדת. מדובר במקלדת אלחוטית מייקרוסופט 3000. ווינדוס 10. כתבתי כאן עם המקלדת שבווי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

16. Started by nati86,

שלום לכולם, טוב אז ככה: יש לי מקלדת ועכבר ששניהם PS2, הם המתחברים לממיר של USB ומוארכים ע"י כבל USB מאריך - 5 מטר. להלן הבעיה המוזרה: עכבר עובד טוב. ובמקלדת (שהיא מולטימדיה) המקשים של המולטימדיה עובדים תקין אולם המקשים הבסיסיים אינם מגיבים, מה גם שהNUM LOCK והCAPSLOCK לא מגיבים - אין תאורה במקלדת. בSAFE MODE המצב תקין לחלוטין. יש לי WINDOWS 2000. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by superbijo,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו פתאום כל האותיות asdw "התבלבלו" הכל עבר מהחלק השמאלי של המקלדת לחלק הימני COUGAR DEATHFIRE - מקלדת המערכת הפעלה שלי זה וינדוס 10 תודה לעוזרים

18. תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by naorM,

שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

אהלן אנשים, כבר הרבה מאוד זמן יש לחבר בעיה עם המקלדת והעכבר ואני אשמח אם תעזרו לי. בגלל שקשה לי אפילו לנסח את הבעיה אני אנסה להסביר בצורה הטובה ביותר שלי. הבעיה שלי היא שהמקלדת והעכבר לא יכולים לשתף עולה ביחד. במשחקי פעולה לדוגמא שצריך שימוש עם העכבר והמקלדת אז הם לא עובדים ביחד. לדוגמא - כאשר מזיזים את השחקן עם המקלדת אז המשחקן זז,אבל כאשר מזיזים את העכבר ביחד עם המקלדת אז המקלדת מפסיקה לעבוד ורק העכבר זז. וככה זה להפך - אם אני מזיז את העכבר אז הוא עובד ואם אני אזיז את השחקן אז רק השחקן יזוז מבלי העכבר עצמו. חשוב לציין שהעכבר הוא מחברת לוגיטק והמקלדת היא מייקרוסופט. נוסף על הבעיה הזאת אני גם לא יכול לבחור מספר פריטים עם המקש ctrl. אשמח לעזרה.

21. Started by oded1000,

מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Chenitbit,

היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by warezon,

מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?

25. התעוררה בעיה במחשב הנייד. לאחר עליית מערכת חלונות XP כאשר נוגעים במקלדת העכבר מפסיק לתפקד יחד עם המקלדת. כאשר מחברים עכבר אלחוטי חיצוני - יש עכבר חיצוני בלבד אך עדיין המקלדת לא מתפקדת. בבדיקה במוד דוס - יש מקלדת המחשב באחריות יחד עם מערכת ההפעלה. מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.