תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קורה לי פתאום במחשב אבל היום הייתי צריך לכבות אותו איזה 5 פעמים כי הוא הגיע ל3.9GB בזיכרון משומש והמחשב לא זז.. הבעיה הזאת התחילה לי רק היום.. הנה תמונה: http://eliad.org/viewer.php?id=1289944341.png ממש אין לי מושג מה הבעיה כי אין אפילו תוכנות ברקע שעובדות.. והנה תמונה של הפרוססים: http://eliad.org/viewer.php?id=1289934801.png מקווה שתוכלו לעזור לי, טל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הבאתי מחשב חדש ככל הניראה הכל לא כ''כ התחיל טוב, המחשב בעל ספק של סיסוניק(וואטs12II(620 ניראה לי,4770 i7 וr9 290 trix ברעיון הכללי המערכת רצה דיי בסדר (אנשים בפורום אמרו שהספק יספיק) אבל פה ושם קופצים פסים על המסך שעוברים אחרי הדלקה וכיבוי המסך, באותו רגע שמכניסים ומוציאים את החיבור של הטלויזיה מהhdmi קופץ מסך שחור אך כל השאר ממשיך לעבוד (קיים סאונד) לא נראה שהכרטיס מפסיק לעבוד המאווררים עדיין רצים, הדרייבר הוא העדכני ביותר מהאתר שלamd לא בטא, יש לי חשש אישית שהספק לא סוחב למרות שהוא סחב לפניכן 4870 כפול ללא בעיה תקופה מסויימת שגם שואב הספק רציני, אם למישהו יש רעיונות כיצד לאתר מהי הבעיה אני אשמח, תודה ושבוע טוב עריכה לפי ההשוואה שיש בטומאס הרדוואר הכרטיס צורך בסביבות…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום על מחשבי מותקן XP על כונן 320GB, שמחולק ל-2 מחיצות, מחיצה אחת לווינדוס ומחיצה אחת בשבילי. בנוסף, מותקן עוד כונן קשיח 40GB כמחיצה אחת. הכונן נעלם מ-My Computer, ואף מ-Device Manager. מבדיקה שעשיתי בביוס (ואני לא כזה מומחה גדול) המחשב כן מזהה את הכונן, אולם ה-XP לא. צירפתי תמונת מסך של Disk Management, מקווה שזה יעזור. אני צריך את הכונן הזה בדחיפות, יש לי עליו ממש הרבה מידע חשוב... אשמח לעזרה. http://img167.imageshack.us/img167/5464/74943498nv5.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאתמול אני לא מצליח לבצע עדכונים למערכת הפעלה ואופיס במחשב. יש לי וינדוס 7 64BIT ואופיס 2013 64BIT. בזמן שהוינדוס אפדייט מנסה להוריד את העדכונים אני מקבל שגיאה "windowsupdate_80070663" התקלה התחילה מאז אתמול,בגדול הוינדוס אפטייד מנסה להוריד שני עדכונים אחד אבטחה של המערכת הפעלה והשני של האופיס. בעקבות זה, אני האייקונים של האופיס השתנו ללא מזוהים כמו זה http://blog.gnu-designs.com/images/Windows-default-shortcut-icon.png ואין אפשרות להיכנס לוורד ולאקסל. ניסיתי להוריד את הקובץ FIX של מיקרוסופט ולא פתר את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את האופיס גם לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין את net framework 4.5, גם לא עזר. לפי האתר של מיקרוסופט ניסיתי גם ליצור מחדש את הרג'יסטרי וגם לא עזר.…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה. כרטיס מסך:Gigabite R9 280X. דרייבר:14.2. אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס. לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד. לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3. כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1. אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה. אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם: השבוע שידרגתי את כרטיס מסך מ 8600 ל Radeon Toxic HD4870 Sapphire ואת הספק החלפתי ל Thermaltake 500W . עד עכשיו, שיחקתי עם 8600 ASUS וספק 450 בלי בעיה, שעות. עכשיו, עם הכרטיס החדש וספק חדש, המשחק נתקע אחרי מספר דקות, זה יכול להיות 5 דקות וגם אחרי 20. ההגדרות הגרפיות של המשחק על אוטומט (HIGH) כלומר המשחק קובע על פי הכרטיס. שהמשחק עובד, הכל נראה בסדר אבל פתאום פשוט נתקע. מישהו מכיר את התופעה? אני משתמש בדריבר האחרון של Sapphire. מעבד 8400 ו 2 גיגה RAM. מתחיל להצטער על כל השידרוג.... אולי הכרטיס הזה היה טעות... פעם ראשונה שאני קונה ATI .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בו באופן קבוע בבית ואנני יודע מה הכי כדאי לבטריה להשאירה מחוברת קבוע למטען או לנתקה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כבר כמעט שנתיים כרטיס מסוג Gforce 8800GT שפעל מצוין ולא עשה בעיות עד לאחרונה. בשלושה ימים האחרונים היו לי שלושה בעיות איתו: לפני שלושה ימים שיחקתי במשחק שפתאום קפא וקרס ואז הוינדוס היה ברזולוציה ענקית עם צבעים מוזרים, משהו שדומה למה שיש שהכרטיס מסך נשרף. אחרי ריסטארט למחשב הכל פעל קשורה, היום שיחקתי במשחק אחר עד שפתאום לא היו סאונדים במשחק ואחרי בערך 10 שניות היה מסך כחול (משהו שלא היה לי בחיים על המחשב הזה בשנתיים האחרונות) והמחשב כיבה את עצמו. עם התוכנה של הwindows debugging tool ראיתי שהמסך הכחול נגרם בגלל הקובץ nv4_disp.dll שלפי גוגל גם כן שייך לכרטיס מסך. אחרכך שיחקתי במשחק שוב (FALLOUT3 לצורך העניין, שמותקן אצלי כבר חצי שנה ולא עושה בעיות) והסאונד שוב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר נפילה של נייד hp pavilion x360 m convertible 14m-ba013dx כאשר מדליקים את המחשב מוצג מסך שחור שמבקש להתקין מערכת הפעלה על HHD, ומפנה לבדיקות מערכת או לביוס. הביוס לא מזהה שום כונן אחסון, אפילו לא USB כBOOT שדרכו מתקינים OS. בדקתי את הSSD במחשב אחר, בכל תוכנת בדיקה מופיע כ100% תקין וכל הקבצים עדיין מאוחסנים שם. ניסיתי להחזיר הגדרות בביוס לברירת מחדל, אך ללא הועיל. אשמח לעצה כדי לא להשבית את המחשב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 ספקי כוח במחשב 1. ז"א עם 2 כבלים כמובן לחשמל. יש אפשרות כזאת?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל ככה: אתמול ניסיתי לפרמט וינדוס על מחשב ישן, ובאמצא ההתקנה המחשב נכבה. כשניסיתי להדליק אותו מחדש, המחשב ציפצף ציפצוף מוזר כזה ולא עלה. היום קיבלתי מחשב ישן בלי דיסק קשיח, העברתי את הדיסק הקשיח של המחשב הקודם, והיתה אותה בעיה, המחשב ציפצף ולא עלה. הייתי בטוח שזה בעיה בכונן הקשיח, עד שחיברתי כונן חדש לגמרי שנקנה לפני יומיים, וזה גם ציפצף ככה. אז מה הבעיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, אני משתמש במיקרופון ג'נרי של סילברליין אבל אם אני לא טועה (הבעיה היא כבר מלפני הרבה זמן) זה היה במיקרופון אחר. כשאני מתחיל שיחות בסקייפ או אפילו סתם מצב שאני צריך להקליט את עצמי אני שומע ממש חלש. בהגדרות של המחשב אני עם המד של המקרופון עד הסוף ועם בוסט של 20 דציבלים, אבל מה שבאמת מוזר בשביל להחזיר את המיקרופון למצב שהוא לא יהיה חלש אני פשוט מזיז ל30 וחזרה ל20 בלי אישור בלי כלום והבעיה מסתדרת. אני יודע שקצת כתבתי את זה לא מסודר פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. האם מישהו שמע על זה או שיודע איך לתקן שלא כל פעם שאני מתחיל שיחה אצטרך לעבור את הפרוצדורה הזאת? צירפתי סרטון שממחיש את הבעיה: תודה רבה, שחף.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב,או לא כלכך לחלקנו. הגעתי לפני כחצי שעה מהבסיס,והדלקתי את המחשב שלי וזה מה שראיתי: איך שהמחשב נדלק,נשמעים צפצופים קטועים ולאחר מכן המחשב נכבה ואז נדלק שוב לבד ושוב צפצופים ואז שוב נכבה וכן הלאה. בעבר נתקלתי בצפצופים דומים במחשב של אבא,ובד"כ הוצאת הזכרון הפנימי והכנסתו שוב למקום פותר את הבעיה,ניסיתי גם על שלי. אחרי זה המחשב נדלק,בלי שום צפצופים ולא מתכבה יותר לבד,אבל שומדבר לא עולה גם לא הדוס והמסך בכלל לא נדלק(נורה צהובה דולקת) ולפי מה שנראה לעין המאוורר של הקירור שעל המעבד מסתובב לאט יותר מהרגיל והמחשב בהתחלה משמיע כמה נקישות מוזרות שלא בדיוק הבנתי מאיפה הן באות... מה זה יכול להיות? זה הרס לי את כל האפטר ומצב הרוח...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מדפסת של חברת EPSON לפני שעתיים דגם CX4300 התקנתי את הדיו והכל לפי ההוראות. חיברתי למחשב ולחשמל והתקנתי את הדרייברים. אני בא להדפיס דף אז המדפסת אומרת לי שיש לי יבעיה עם המחסנית דיו הוורודה והשחורה(כולם חדשות קניתי אותם לפני שעתיים) הוצאתי והכנסתי את המחסניות 300 פעם אותה בעיה הנורית של הדיו והנורית של הכפתור ON מהבהבות בלי להפסיק. הנה תמונה של מה שמראים לי במחשב : בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!! תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב עם ssd של קינגסטון שמפרטו כאן: ניסיתי להריץ את פקודת ה trim כמו שמפורט במדריך למיטוב ה ssd כאן באתר. בתמונה המצורפת תוכלו לראות מה קרה. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה www.mat.co.il/Xsy המחשב הזה מגיע ללא זכרון וללא הרד דיסק. אני מעוניין להוסיף למחשב הזה זיכרון RAM 8GB והרד דיסק SSD 240GB מהיכן אני יכול לקנות את החלקים האלה והם ההרכבה של ההרד דיסק מסובכת?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה. יש לי מחשב נייד של לנובו, ויש בו מחיצה נסתרת שממנה אפשר לשחזר את המחשב למצב ברירת המחדל כפי שהוא בא מהמפעל. אני חושב לפרמט את המחשב, ואני רוצה לגבות את המחיצה הנסתרת הזו כדי שבמקרה הצורך, או אם משהו ישתבש יהיה לי גיבוי. לא הצלחתי למצוא באינטרנט איך לגבות את המחיצה או איך לגשת אליה. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה, אביעד.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-