עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by עמרי ביטון,

היי חברים, קניתי את הכרטיס הזה https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GC-ALPINE-RIDGE-rev-10#ov מסתבר שהוא לא מתאים ללוח אם שלי, הוא דורש יציאת THB_C Header על הלוח. מה שבעצם מצריך ממני להחליף לוח, מעבד + קירור וזכרונות. או לוותר על הכרטיס הזה ולחפש לוח שמתאים למעבד שלי - דהיינו LGA-1155 עם יציאת Thunderbolt™ 3 - 40 Gb/s שדיי קשה לי להאמין שקיים כזה. מה הייתם ממליצים מהידע והניסיון שלכם? תודה רבה

3. היי, אני משתמש במחשב הזה מזה 8 שנים. השימושים הם עבודת מסמכים קלה, דוא"ל ומעט אינטרנט. הוא אף פעם לא היה חזק במיוחד ומראש השיקולים לקנייה היו ניידות (גודל ומשקל) ושעות סוללה ובזה הוא מעולה. אבל הוא כבר איטי להחריד. גלישה באינטרנט היא כמעט ולא אפשרית (פחות חשוב לי), האיטיות מתבטאת לפעמים אפילו בתגובת המקלדת כבר הגדלתי את הזכרון ל-2gb המכסימליים שלו. האם יש דרך להמהיר אותו אפילו מעט וכך לחסוך קניית נייד חדש?

4. אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LIRON1,

שלום, לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה. העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. עד עכשיו ב HD היה מחולק ל -3 כוננים C D E אבל היום פתאום באופן תמוה , לאחר RESTART יש לי 4 כוננים C D E F ה CD שהיה F הפך ל G ו E פשוט לא נגיש(במאפיינים הכל 0 BYTES),ןללא LABEL הכונן שהיה E, יותר נכון מה שהיה בו עבר להיות F. שום נתון לא אבד(נראה לי...) . SCANDISK פשוט נתקע למה?????

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by נחמה ב,

מצרפת צילום של ההתקן . אודה לכל עזרה. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד של חברת דל מדגם [h=3]Inspiron 14 5447[/h]המחשב לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה ומעלה הודעת שגיאה 0Xc0000024 צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. תודה מראש

9. ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ToMeRiK,

כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ronran,

שלום. יש לי מחשב נייד בן שנתים בשבועיים האחרונים אני עובד איתו לפתע הוא נכבה בפתאומיות ללא סיבה. חשבתי שהוא מתחמם אבל אני עדיין רואה שהמאווריים עובדים. הוצאתי זיכרון שהוספתי לא מזמן.. אבל עדיין נכבה. חשבתי שזה במערכת הפעלה.. אבל גם בביוס נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by fire15,

מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SEangel,

יש לי כונן DVD של AOPEN 10/40 ועד ביום הוא עבד מצויןץ היום (אני לא יודע אם יש לזה קשר) התקנתי עוד 256M זכרון, מאז המחשב לא מזהה אותו (הוא מזהה במקומו ג'יבריש). מה אפשר לעשות (אם בכלל)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום. אני צריך לחבר מערכת אודיו שנמצאת 3 מטר מהמחשב בדרך אלחוטית. מה אני צריך לרכוש בשביל זה? תודה

15. Started by XEON123,

כל הנסיונות לפתוח ולשייך קבצי טקסט עם האייקון המוכר (פנקס כחול) לא צלחו. אומנם פותח ושומר קבצי טקסט בסדר,אבל ללא האייקון המוכר אלא בצורת דף קטן עם שורות כך זה נראה: האייקון הרגיל שאמור להיות הוא:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני עובד על מחשב עם חלונות XP של שכנה שלי(די חדש, חודש ככה) והיא מקבלת הרבה מסכים כחולים, תקיעות, ומדי פעם קריסות של תוכנות. הייתי מביא לכם הודעת שגיאה ספציפית (מהמסכים הכחולים) אבל פשוט כל פעם אני מקבל הודעה אחרת. פעם הודעה שרומזת על הדרייברים של הכרטיס קול, פעם אחרת שמרמזת על בעיות עם הראם, ועוד פעם על כרטיס מסך. ניסיתי להוריד ולהתקין דרייברים עדכניים מהאינטרנט וזה לא עזר. ניסיתי לבדוק את הראם עם memtest32 ואין בעיות. ניסיתי לעבור על הלוגים אבל לא מצאתי משו מיוחד. כשניסיתי לגרום למסכים כחולים להופיע (כדי לקרוא את הודעת השגיאה) ניסיתי להריץ תוכנות בנצ'מרק שונות כדי להעמיס על הCPU, לראות אולי זה הגורם - אבל גם אחרי שאני מעמיס על הCPU בכמה ריצות של 3DMARK עדיין אין מ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה. יש לי מחשב נייד של לנובו, ויש בו מחיצה נסתרת שממנה אפשר לשחזר את המחשב למצב ברירת המחדל כפי שהוא בא מהמפעל. אני חושב לפרמט את המחשב, ואני רוצה לגבות את המחיצה הנסתרת הזו כדי שבמקרה הצורך, או אם משהו ישתבש יהיה לי גיבוי. לא הצלחתי למצוא באינטרנט איך לגבות את המחיצה או איך לגשת אליה. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה, אביעד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by idanc8,

האם אפשר לחבר 2 ספקי כוח במחשב 1. ז"א עם 2 כבלים כמובן לחשמל. יש אפשרות כזאת?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני לא יודע אם זו בעיית חומרה, נתקלתי בזה פעם במחשב אחר ואז זו היתה בעיית חומרה. מדובר במחשב של חברים שלי, עובד על חלונות XP, לא נעשה שום שינוי חומרה, המארז בכלל לא נפתח, ומאתמול בכל הדלקה של המחשב יש ללחוץ על F1 כדי שמערכת ההפעלה תעלה. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה ? ( ממה שאני מבין פרמוט לא יעזור, כי זה לא קשור למערכת ההפעלה או לדיסק )

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by adamg,

שלום,כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור שמכיל הודעה שאומרת "ווינדוס לא התחיל באופן מוצלח,שינויי תוכנה או חומרה שבוצעו לאחרונה ייתכן והם הגורם לכך". בהמשך יש טקסט נוסף ובסופו אני צריך לבחור בכמה אפשריות: -מצב בטוח -ההגדרות האחרונות שפעלו -להתחיל את ווינדוס באופן נורמלי לא משנה באיזו אופציה אני בוחר ווינדוס לא עולה ובמקומו מתקבל מסך כחול שמודיע כי התגלתה בעיה וווינדוס נכבה על מנת למנוע נזק למחשב. אנא עזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dragon772,

בזמן האחרון המחשב עושה ריסטים כל הזמן אז סימנתי שיופיע מסך כחול וזה רשם משהו עם זיכרון פיזי dump משהו כזה מה לעשות?? ???

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. MY COMPUTER Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz 30 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P67A-D3-B3 (Socket 1155) 33 °C Graphics SHARP HDMI (1280x720@60Hz) Radeon HD 6800 Series (Gigabyte) 34 °C Hard Drives 39.1GB Corsair CSSD-F40GB2 (SATA-SSD) מאסטר 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ (SATA) 33 °C וזה הכונן שמאוחסנים הסרטים סרטי HD נתקעים לשבריר שניה, מאוד מרגיז בזמן צפיה של סרטי אקשן ופעולה. האם הבעיה היא בזיכרון הפנימי..?!?? RAM לצערי אינני מסוגל להעביר אפילו לא סרט אחד לכונן של ה SSD מכיון שהוא מלא.. אשמח לקבל את עצתכם.. ??? גיא

23. Started by Styx,

שלום חברים קניתי SSD וזכרונות למחשב לאחר התעייצות וחיבור הכול למחשב וכל הזמן יש לי מסכים כחולים ואני לא מצליח לעשות כלום בגלל שאני חושד שזה אי תאימות בזכרונות הינה מה שהיה לי: http://www.corsair.com/cmx4gx3m2a1600c9.html והנה מה שהוספתי http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..101..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12022&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קבצי ה DMP http://speedy.sh/vHHAy/100613-25584-01.dmp http://speedy.sh/NggVr/100613-13462-01.dmp http://speedy.sh/kjjd3/100613-14586-01.dmp וקובץ פלט מ CPU-Z http://speedy.sh/nUUKB/OFIR-PC.txt נ.ב אני שם לב בטיפשותי עכשיו שהתזמונים של שתי הזכרונות שונים הראשון זה 9-9-9-24(הcorsair) והשני…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Dr Hardware,

מדיי כמה דקות, המסך שלי שהוא LG FR 795FT+ 17" עושה POP כזה, הצתוגה מתוכווצת, המסך ניהיה חשוך, יש רעש כאילו שיתוש נצלה בפנים, וכאילו משהו קרה לפיקסלים כזה מכירים...? האם זו בעייה ניתנת לתיקון בחנות מחשבים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. טוב יש לי פה מחשב של בן דוד שלי לקחתי לו אותו כדי לשים לו GF4 440 שיש לי ממזמן (יש לו ATI ישן מאוד עם 8MB?) בדקתי שייש תאימות AGP והכל... בקיצור הבאתי ת'מחשב שלו לפני שהחלפתי כ.מסך בדקתי שהמחשב שלו עולה אצלי ובאמת הכל עבד יפה... עכשיו! שהחלפתי את הATI הישן שלו עם הGF4 המסך פשוט לא מפסיק להציג NO SINGLE לא משנה מה אני עושה !!! זה משגע אותי.. ניסיתי להחזיר לATI הישן... לא עזר אפילו למחשב שלי הוא לא נותן להכנס !! גם שאני מחבר את המחשב שלי ! כמו תמיד הוא רושם NO SINGLE חיברתי את כל השקעים מחדש 1000 פעם.. החלפתי כרטיסי מסך 100 פעם בחיים שלי וכזה דבר לא היה לי... מזה ?? איך יוצאים מזה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים