תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL HDD Western Digital 3.5 2TB SATA3 Cache 64MB WD20EARX הלוח עליו נשבר לי והוא לא עובד לי.. יש אפשרות איכשהו לגבות קבצים או שאין שום מצב ?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק אותו אין אורות, המאווררים לא מסתובבים אין תגובה בכלל. המחשב עמד חצי שנה בלי שיגעו בו אם זה משנה משהו. מה ניסיתי: להחליף ספק כח (בדקתי את הנוכחי והוא עובד בכל מקרה), להחליף סוללה, במקרה שהכפתור לא עובד הוצאתי את החיבור וניסתי לקצר עם מברג את שני הפינים של PW, לאפס את הביוס ע"י קיצור הפינים, לנתק את המחשב מהחשמל לקצר את הפינים של ההפעלה לחצי דקה.
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני אחרי החלפת כ. מסך ופירמוט. אז אני לא מבין מה הבעיה.. מצ"ב תמונה לפני שהלפתי כ. מסך זה היה קורה לי במוגזמות ובלי קשר לפיירפוקס אלא גם בהדלקת המחשב. וגם המחשב לפעמים לא היה עולה לגמרי. - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט מחשב נוכחי: G.Skill DDR3 4GB 1333MHZ 4GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD 7790 1Gb GDDR5 Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ספק- Corsair VX Series 550W - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. ה'פיקסול' הזה לא תמידי בתוכנה. לפעמים כשאני עובר לידו עם העכבר, חלק ממנו נעלם/אם אני ממזער ומחזיר זה נעלם
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ידידיי. יש ברשותי מחשב שולחני שבזמנו (כשרכשתי אותו) היה נחשב מפלצת. כמה שנים טובות לא השתמתשי בו ועכשיו רציתי לחזור להשתמש בו. יש בו מעבד סופר חזק אבל די ישן, אינטל core 2 quad extreme, זה הקישור. לוח האם שלי הוא של ג'יגה בייט, זה הקישור. ניסיתי להתקין win7 על המחשב, הצלחתי לראות הכל ברזולוציה של 640X480 עם הכ.מסך הישן שלי. כאשר התקנתי את הדרייבר של הכ.מסך, המחשב הפסיק לעבוד. השאלות שלי הן: 1) האם הבעיה היא בכ.מסך? האם המידע שסיפקתי לכם מספיק כדי לדבג את הבעיה כך שאני יכול להיות בטוח שהבעיה בכ.מסך? 2) במידה וזה כן הכ.מסך, האם שווה לקנות כ.מסך חדש (חשבתי על הכ.מסך Radeon HD 7770 ) על המעבד הזה? ז"א שאלתי היא האם המעבד הזה עדיין נחשב טוב ויכול לשרת אותי כמה שנים?…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האמת שאני שואל בשביל חבר. הוא עשה שדרוג לווינדוז 8, ולאחר השדרוג שם לב כי המחשב פתאום מזהה רק 4 ג'יגה זכרון מתוך ה-8 שיש לו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה אתם מציעים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי לפטופ של סאמסונג ATIV BOOK 8. יש לו8 ג'יגה זירכון אך לצערי יש לי פה בעיה והווינדוס מראה לי שתפוס כל הזמן "in use " למעלה מ6 ג'יגה שזה לא הגיוני!!! להלן תמונות יש לכם הצעה מה אפשר לבדוק??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים טוען את הנקסוס שלי ישירות מהיציאת USB של המקלדת מאז שעברתי לווינדוס 8.1 הפלאפון לא נטען לי לא מהמקלדת ולא ישירות מהלוח אם יש מצב שזה בעיה בווינדוס 8.1 או שה7970 החדש שותה יותר מדי מתח אז אין מספיק מתח להטעין את הפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ידידה פנתה אליי בקשר לאיזו בעיה שיש לה. הבעיה היא שאחד הכוננים במחשב שלה מבקש פירמוט. ברגע הראשון חשבתי שאולי זה איזה התקן חיצוני שלא נותק כמו שצריך ולכן הבעיה נוצרה. אבל ! מסתבר בכלל שמדובר במחיצה פנימית במחשב. הקטע המוזר - המחיצה הזאת יושבת על הכונן שגם מחיצת C יושבת עליו לכן אני לא מבין איך זה יכל לקרות. אז איך פותרים את זה? ואיך מצב כזה בכלל קורה שמחיצה אחת מעלה את הבעיה הזאת ואילולא שאר המחיצות הן בסדר? תודה וחג שמח לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתרתי את הבעיה הקודמת שלי בעזרתכם (מצאתי פין בחיבור של הUSB שהיה הפוך וגרם לקצר) נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מפעיל את המחשב ומנסה לטעון את מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול עם קוד 0X0000007B (תמונה מצורפת). וזאת לא בעיה של הדיסק הקשיח כי גם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב וניסיתי להריץ מערכת הפעלה חיצונית (erd commender 2007) נתקלתי באותו מסך כחול. כחלק מהניסיונות הנואשים שלי מהתקלה הקודמת ניתקתי את הסוללה מהBIOS לעשרים דקות והחזרתי. יכול להיות שזאת הבעיה? אולי צריך לעדכן את הBIOS? יכול להיות שזה בעיה של הזיכרון? נגעתי בו קצת כשניסיתי לבדוק את הבעיה הקודמת. יש שני סלוטים כ"א 1G ונגעתי רק באחד אולי הקצר שנוצר בגלל הUSB גרם לאיזו בעיה אחרת ופגע ברכיבים אחרים? פרטי המחשב: l…
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמה שנים - הלוח אם והדיסק הקשיח הם 2 הרכיבים הישנים (בערך 6-7 שנים) כל שאר הרכיבים, מעבד זיכרון כ.מסך הוחלפו עם הזמן. כרגע במצב הנוכחי המחשב נדלק - אבל זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות את עצמו כל רגע מחדש. כביכול לא באמת מצליח להעלות את המחשב, ניתן לראות את זה גם לפי נורת המחשב שכל רגע כאילו נדלקת מחדש, כאילו כל רגע מנסה להתניע מחדש. (על המסך לא מופיע כלום) ניסיתי עם ספק חדש - לא פתר את הבעיה. ניסיתי לבודד כמעט כל חלק בנפרד - כלומר רק ספק , לוח אם וזכרונות ועדיין אותה בעיה. ניסיתי לשנות סלוטים לזכרונות או להוציא אחד מהם וזה גם לא עזר. דרך אגב לפני שהמחשב ככה קרס, הוא רשם איזה משהו על הדיסק הקשיח (priamry משהו) לפני שהווינדוס עלה - יותר נכון לא עלה. כמובן ש…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחשב התחיל להדלק בהזזת עכבר ולחיצה על מקלדת. בחיים לא הייתה לי את הבעיה .בביוס כל הפונקציות האלו על off גם לא שניתי אותם בחיים זה התחיל פתעום,זה רק הגדרה במערכת הפעלה בעקבות איזה וירוס אולי,power settings בקונתרול פאנל הכל על ברירת מחדל גם לא שיניתי שם שום דבר.אולי משהו ברגיסתרי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נטבוק של ASUS מדגם EeePC R11CX. המחשב, משום מה, לא מזהה את המצלמה המובנית הקיימת במחשב. פשוט לא מופיע בהתקנים הימצאות מצלמה. אינני זוכר האם אי פעם זה עבד. חשוב לי להדגיש שהמחשב לא עבר פרמוט כלשהוא. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד lenovo thinkpad t400. מע' הפעלה xp. בלי שום הסבר כאשק אני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה (המקום שכתוב בו לנובו סינקפד ואומר איך להיכנס לביוס) אין שום ביפים, ושום תגובה לשום לחיצה. אין אף התקנים שמחוברים למחשב. רק כאשר אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי הוא נכבה ומשמיע ביפ. אני אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. האם זה אומר שהלך אחד החלקים העיקריים במחשב? (זיכרון, מעבד) אפשר לתקן את זה במחיר סביר? (אם זה ברמה של לקנות חלפים ולהחליף אני יכול לעשות את זה בעצמי) בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
היי, בעיה: ניתוק זמני של האינטרנט, משהו בסביבות ה8 שניות. ניסיונות קודמים לתיקון: החלפנו את הראוטר + חברה + קבל אינטרנט שמחובר למחשב שלי. הבעיה נמצאת רק במחשב, רק אני מקבל את הניתוק. - שלחתי את המחשב פעמיים לתיקון: - בפעם הראשונה החליפו לי את כל המארז ואת הכרטיס מסך מ560GTX 1GB ל660GTX 2GB. זה לא תיקן את הבעיה - בפעם השנייה לא מצאו בעיה במחשב ואמרו שהוא הריץ את זה טוב. - פירמטתי את המחשב, פעמיים. כל הקבצים נמחקו התקנתי מחדש, לא עזר. - פתחתי פורטים, הסרתי את הפתיחה - לא הראה הבדל. - אמרו לי לנסות להעיף את הDNS TABLE שלי. עשיתי release בCMD ואז flush. לא עזר. והנה סרטון ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב של הבן שלי היה כרטיס פנימי של טלויזיה שאליו חיברתי את הממיר + חיבור אלחוטי לאינטרנט עם אנטנה שהתחברה ל USB והכל עבד פיקס מכייון שאין יותר כרטיסים פשוטים פנימיים לטלויזיה קניתי לו חיבור USB עם כניסות לכבל שממיר יתחבר אליו כזה http://ksp.co.il/?uin=19865 ויש לו גם אנטנה כזאת לאינטרנט http://ksp.co.il/?uin=11008 ומשום מה שניהם לא יכולים לעבוד במקביל איך מסדרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים! לפני כיומיים בערך עבדתי על הפרוייקט שלי בעבודה (אני ערחיטכת) ופתאם נפל לי המסך מהחלון (אני גר בקומה רביעית) ויתנפץ לחלקים - חיברתי אותו בחזרה למחשב ומאז לא פועל לי המחשב! חבר שלי שמבין קצת אמר לי לעדכן את הBIOS אבל זה לא עזר!! בבקשה תעזרו לי אין לי עוד הרבה זמן עד הדדליין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-