עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by philip_s,

הבעיה שלי היא שהמחשב עולה אבל אין תמונה במסך. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה וגם אין תמונה. כמו כן, חיברתי את המסך מחשב למחשב אחר והמסך כן עבד, לכן הבעיה כנראה נמצאת במחשב. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  4. לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by BlackBlood,

מחשב חדש, נקנה לפני 5 חודש.. הסרתי נוד 3.. עשיתי רסטרט, וזהו המסך נדלק, המחשב כביכול נדלק, אבל מסך שחור, אין כלום.. יש רעש מאווררים, הכל כאילו עובד רגיל.. אבל כלום, לא מגיע לוינדוס, פשוט מסך שחור.. בא לי להתאבד, 350 גיגה של סרטים, שירים, תוכנות ..אויי לא מאמין.. מה אפשר לעשות? ניסיתי הכלל.. לנתק מהחשמל, לנתק את המסך ולחבר שוב.. לשים דיסק של וינדוס , אבל אין, רק מסך שחור.. יעני בצד שמאל למעלה כתוב דיגיטל/אנאלוג.. וזהו רק מסך שחור.. דיי לא רוצה.. יש פתרונות חוץ מלפרק את המחשב? כי אם אני פותח את המחשב, אין לי יותר אחריות.. לא רוצה להסיר את המדבקה.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gif,

שלום יש לי מחשב נייד ורציתי להתקין עליו WIN XP אבל בהתחלת ההתקנה (במסך הראשון של שלב ההתקנה) לחצתי ENTER בשביל להתקין והוא אומר לי שהוא לא מזהה את ה HD שלי אז רציתי לשנות בביוס למצב PATA וכך אני יוכל להתקין מישהו יודע איך אני משנה אית זה למצב PATA בביוס מהדגם הזה: phoenix bios mdeosfoa

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למימוש אחריות של כרטיס מסך... יש לי את המחשב שפה בצד ועכשיו המחשב עושה לי רסטים כבר מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך....בהתחלה היה לי את הדגם הרגיל של c3d כ איזה שבועיים ואז החליפו לי לגרסאת ה twin turbo....לאחר שהחליפו לי את הכרטיס מסך המחשב התחיל לעשות לי ריסטים לסרוגין בתוך משחקים והחשד העיקרי של הוא בכרטיס מסך.... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הדגם של הכרטיס מסך בכרטיס מסך שווה ערך לכרטיס שלי או שהם יביאו לי את אותו דגם שיש לי..? תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום לכם! היום קניתי מעבד חדש(יד שניה) והחלפתי, והמחשב לא נדלק. החזרתי את הישן, והמחשב עדיין לא נדלק. יש בו 4 נורות אדומות. אז לפעמים הוא מהבהב בין 3 נורות דלוקות ל4 דלוקות. ולפעמים הוא מגיע לנורה האחרונה, מצפצף פעם אחת וזהו. ממשיך לעבוד רק המאווררים והנורות במחשב(והנורה ממשיכה לפעול) מה לעשות? עדכון: הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט שלו, ועכשיו זה מגיע לשלב של הנורה האדומה האחרונה ומצפצף צפצוף ארוך. אם אני מכניס את הכרטיס לסלוט השני, לפעמים המחשב עולה לכמה שניות ולפעמים לא. עדכון2: המחשב עולה, אבל עושה ריסטים אני לא יודע מתי אבל זה קורה אחרי שהוא עלה למערכת הפעלה, ויכול ליהיות גם אחרי הבוט שהתחיל לטעון את המערכת הפעלה. בנוסף שהגעתי למערכת הפעלה זה אמר לי שהמחשב צ…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  9. יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by EcSm,

שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by ozwrx,

שלום לכולם וחג שמח הבעיה שלי היא כזאת, זהו מחשב חדש שהיה אצל חבר ובוצע בו O.C בצורה טובה ותקינה. אני לא רציתי O.C ולכן הוצאתי את הסוללה ואיפסתי את הביוס. עכשיו המחשב עובד בצורה מעולה בלי שום תקלה. פירמטתי את המחשב התקנתי ויסטה 64 ביט. התקנתי את כל הדרייברים. עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב בכיבוי ואז מדליק את המחשב המסך לא מגיב להפעלת המחשב ובעצם רושם בפינה HDMI . DIGITAL. ANALOG. ומתכבה. וזאת כאשר המחשב דלוק. אני פותר את זה כאשר אני מכבה את המחשב. מכבה את הספק כוח. מדליק שוב ואז זה מסתדר והמחשב נדלק כראוי. כך כל פעם כשאני מכבה את המחשב. אני די בטוח שזה הגדרות ביוס אבל גם אחרי איפוס ביוס? כי אצל החבר זה לא עשה את הבעיה הזאת. המפרט שלי הוא: לוח ASUS P5Q מסך SAM…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם במחשב של אבא שלי יש בעיה. כאשר מחברים אותו להתקן שהוא לא אוזניות [לדוגמה מערכת וכו'] יש הפרעות חזקות מאוד. חשוב לציין: אני מחבר אותו בעזרת אותם החיבורים שאני מחבר למחשב שלי ועובד כמו שצריך. מה נראת לכם הבעיה? חשבתי לכיוון של כרטיס קול... אז לפני שאני קונה אחד חדש אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by stropic,

כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי 5 דקות המחשב שלי עושה הפעלה מחדש אין שום OC לא בכרטיס מסך ולא במעבד פעם זה לא היה ככה פתאום זה קרה

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  14. שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו . תודה מראוש על העזרה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by a_a_aa,

מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by curdi1,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  18. מישהו מוכן לעזור לי? http://img24.imageshack.us/img24/5067/img1683qqo.jpg

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by moshon89,

שלום! יש לי בעייה בחיבור הקדמי של המיקרופון והאוזניות כשאני מחבר אוזניות מקדימה המחשב לא מזהה אותן מאחורה הכל עובד כמו שצריך! בדקתי שהכבל של הכרטיס הקדמי מחובר ללוח אם מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. ניסיתי להתקין ויסטה מחדש אינספור פעמים ולהתקין פחות תוכנות (הויסטה שלי חוקי). ניסיתי גם לנקות אבק במחשב עם ספריי אוויר דחוס וזה לא עזר. המפרט שלי בצד. זה קרה לי כשעשיתי COPY PASTE לטקסט אחרי ה-PASTE ובזמן התקנת תוכנה/ניסיון לעבוד עם תוכנה. אני אומרת ניסיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. יכול להיות שההרדיסק C תקול? אין לי מושג, אודה לכל רעיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. אם אין ברירה אקח למעבדה אבל אולי בינתיים אפשר לעשות משהו. תודה מראש, גלי.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by isragal,

בחודש חודשים האחרונים כל משחק שאני מריץ על רזולציה של 1024 או יותר נתקע תוך כמה זמן ואני מקבל מסך שחור התסכלתי בטמפ' של הכרטיס מסך - GEFORCE 9600 והוא מגיע ל59 מעלות לעומת 42~ במנוחה אני די בטוח של זה בכלל הטמפ' אבל אני לא יודע מה לעשות (זה לא אבק כי המחשב חדש לפני חצי שנה ככה והסתכלתי אין שם כלום) וזה לא דריבר כי עדכנתי כבר שמעתי על התוכנה SPEEDFAN כדאי להשתמש בה? זה מחשב חדש אז יש אחריות אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו שם תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ash4,

הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …

23. שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!

24. שלום, יש לי מחשב נייד Dell Vostro 5568 החלפתי לו כיסוי עליון palmrest (מעל המקלדת) וכשניתקתי את המקלדת מהלוח-אם הפלסטיק הלבן שלוחץ ומהדק את הפס המחבר נשבר לשניים. הצלחתי לחבר את הפס בלי הלחצן ולהדק, אבל עכשיו המקלדת לא עובדת בכלל. צירפתי תמונה. אני זקוק לעזרה - מה אני צריך לעשות כדי לתקן את ולחבר את הפס שמחבר בין הנקלדת ללוח אם וכך היא תעבוד? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים