תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט של המחשב החדש שלי זהה: i5 2500K 3.3ghz ATI READON HD 6850 1GB 4GB RAM 1600mhZ לוח אם P67A-UD3 בהתחלה המחשב טס בכל ועכשיו באופן מוזר לאט לאט אני מרגיש יותר בעיות..בהתחלה בצורה שלא אמורה לקרות המחשב היה לפעמים מתחיל לטעון לאט ..אחר כך באינטרנט נהיה איטי, עכשיו אפילו במשחקים אני מרגיש קצת איטיות וקצת קירטועים. ומה שמצחיק , זה שהמעבד כל הזמן לא עובר את ה5% USAGE ובמשחקים 30-50% , וגם המעלות נמוכות מאוד. מערכת הפעלה WIN7 64BIT שהורדתי מהTORRENTLEECH . מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך אונבורד, חלונות 95. התקנתי את הדרבירם לכרטיס מסך, רשום לי שהכל תקין אבל משום מה אני עדיין לא יכול לבחור יתר מ 16 צבעים בתוך חלונות 95. מה יכולה להיות הבעיה? (מדובר במחשב 266 MHZ)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם חייבים לחבר למחשב הארקה, ולמה? :s05: תודה לעונים.... SPC
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לקראת פסח, אתמול ניקיתי את המחשב שלי בעדינות רק ע"י ניקוי אבק בלי נגיעה בכלל ברכיבים. בכל מקרה הוא עבד בסדר אתמול. היום כמה דקות לאחר שהדלקתי אותו המסך נכבה והמחשב נתקע ולא הגיב כשניסיתי להדליק את המסך בזמן שהוא נתקע היה כתוב no signal input ורק ע"י ריסטרט המחשב חזר לעצמו וגם זה רק לכמה דקות ושוב חזרה הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? המפרט אגב: Intel pentium 4 3ghz 512 ram gigabyte geforce 6600gt ומארז atx 400 midi ומסך aoc 17 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעיצה בקשר לבעיית חומרה. יש לי פה מחשב ישן מהדור של פנטיום 4 הראשונים. לוח האם הוא של ASUS, מהראשונים שתמכו ב - DDR, כך שיש 4 סלוטים, שניים מהם של DDR ו - 2 של SDRAM ( ריקים , לא בשימוש ). כרטיס המסך הוא Onboard. לאחרונה המסך שהיה מחובר למחשב, מסך CRT של 17 אינץ, נשרף, ככל הנראה עקב בעיית חשמל. במקומו נרכש מסך Samsung של 19 אינץ, מהדגם החדש ביותר. המחשב עבד בסדר בהתחלה, המסך נראה היטב, אך לאחרונה התחילה תופעה מוזרה. מדי פעם, המסך אינו נדלק, כלומר, במקום להידלק, הוא מהבהב ( הנורית, לא המסך עצמו ). אם מכבים ומדליקים שוב את המחשב כשזה קורה, עדיין מקבלים מסך שחור, בתוספת של צפצוף של המחשב ( הדומה לזה שיש בבעיית חומרה כמו זיכרון וכו' ). הדבר אינו מסתדר עד שלא מנ…
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הגיע אליי המארז (Fractal Design Node 304) והייתי צריך להוציא כמה ברגים בשביל לשלוף את מחזיקי הכוננים הקשיחים, רק שהברגים האלה היו ממש מוברגים חזק ואני ברוב חוכמתי ניסיתי להבריג אותם עם מברג שטיפה קטן מהבורג בקיצור שני ברגים הצלחתי להוציא ואחד נשאר תקוע.. במצב שחוק כמעט לגמרי מרוב הנסיונות להוציא אותו.. מה עליי לעשות? הנה כמה תמונות להמחשה מזירת התאונה:
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב. הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)") 1- אין צפצופים. 2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק. האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה). בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים. הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh בתודה, נתן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס על דיסק נייד. אני מצליח לעשות איתו boot והתקנה למחשב הנייד (שזה אומר שהוא תקין) אבל לא למחשב הנייח. במחשב נייח נתתי קדימות boot לדיסק הנייד, אז לא זאת הבעיה. יש רעיון למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, סיימתי להרכיב את ה- MUGEN 2 על המחשב שלי לפני כשעה, והוא לא נדלק בכלל... לא יודע מה קרה, אין לי מושג, ההרכבה עברה דיי חלק ובשבילה הייתי צריך לפרק את כל לוח האם ולחבר מתחתיו מן מתקן שחור ע"מ להחזיק את הקירור, סגרתי הכל והכל ניראה מעולה, והמחשב פשוט לא נדלק בכלל...! לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים של הספק במקום וחיבור ה- 24 פינים גם, יכול להיות שהלך הספק משום מה? אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיכול לגרום להרס טוטאלי של משהו. יש מצב גדול שזה הספק? כי ניראה שלא עובר בכלל מתח ושום רכיב... יש איזשהו כבל שיוצא מהספק שאם הוא לא מחובר בכלל או לא מחובר כראוי יכול לגרום לדבר כמו שתיארתי? הכל עשינו, אני ואבא שלי, מאוד מאוד מאוד בעדינות, …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חווה תקלה מאוד משונה. חיפשתי פתרון באינטרנט, אך לצערי טרם מצאתי. אני מקווה שפה אמצא את הפיתרון בעזרתכם יש לי דיסק חיצוני עם 40 ג'יגה פנויים, אני יכול בקלות להעתיק אליו מגוון קבצים בנפחים שונים. יש רק קובץ אחד שאותו אני לא מצליח להעתיק אליו, או להעביר. זה קובץ MVK, ששוקל כמעט 7 ג'יגה. כאשר אני גורר אותו אל אחת התקיות בדיסק החיצוני, המחשב פולט הודעה שהקובץ גדול מדי מכדי שאוכל להעבירו. אך זה לא הגיוני, משום שאני יכול להעתיק קבצים גדולים בהרבה מזה, של 19 ג'יגה לדוגמא, בלי שום בעיה. אני ממש לא מבין מה גורם לזה, ומה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק GTA3 הוא עושה משהו כבד הוא משמיע צפצופים נוראים וחזקים (הוא העיר את אמא שלי) למה? מה קורה שם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המחשב לא מגיב כשאני מחבר דיסק און קי/פלאפון או כל דבר אחר שמתחבר לUSB הבעיה קיימת בכל הכניסות גם הקדמיות וגם האחוריות לא מופיע כונן נשלף במחשב שלי, אבל ההתקן מקבל חשמל למשל כשאני מחבר את הפלאפון שלי הוא נטען אבל לא נפתח במחשב הכונן מערכת ההפעלה היא win XP ולוח האם שלי הוא MSI 865PE (הבנתי שזה יכול להיות קשור) ניסיתי לחבר את ההתקנים במחשב אחר והם עבדו מצויין כך שהבעיה היא לא בהם תודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז כמו שהכותרת מסבירה, לאחר כמה דקות שאני משחק בBF3 המשחק נתקע ואחרי כמה שניות מופיע המסך הכחול המפורסם שאומר שהווינדואוס מצא תקלה בחומרה וכדי למנוע נזק הוא נכבה וכו'. הנה המפרט: AMD 630 2.8@3.6 GTX 560TI 4GB RAM SEASONIC 500W אם צריך עוד משהו תאמרו. אני רק אציין שהמעבד עבר OC כמו שאתם רואים והוא עובד ככה כבר שנה בערך כולל שיחוק בBF3 בלי שום בעיה, עד עכשיו כמובן. חשבתי שאולי המעבד מתחמם מידי אז נסיתי לעשות ניקוי אבק והבעיה לא נפתרה לכן אני פונה אליכם לעזרה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה לאחרונה.. משום מקום המחשב נעצר ואז המסך מראה מלא משבצות שאלה שחור לבן מהבהבות ואז המחשב פשוט נתקע- מה לעזאזל זה צריך להיות?????
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-