תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרכבתי היום את המערכת החדשה שלי: מעבד: Intel Quad 9550 2.83 GHz 12MB Cache לוח: Gigabyte EP45-DS3R גרסאת ביוס: EP45-DS3R F7 זכרונות: 4GB OCZ DDR 2 800Mhz Reaper שתי בעיות: 1. כשנכנסים לביוס, משום מה ה CPU Clock Frequency מראה לי 2.66 GHz, למרות זאת ב-Vista המערכת מזהה את המעבד בתור 2.83 2. Vista מזהה שיש לי רק 3.25 GB של זכרון RAM כשבעצם יש 4GB. מה יכול לעזור במקרה כזה? אמרו לי שאולי עדכון של הביוס יכול לעזור? אני מעוניין גם לעשות אוברקלוק וחשוב לי שכל הנתונים בביוס יהיו מדוייקים. איזה תוכנות כדאי להתקין כדי למדוד מהירות CLOCK במדויק? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החיבור הוא HDMI to HDMI . הטלוויזיה היא SAMSUNG. לפני כשבועיים המחשב שלי חזר מתיקון (עבר גם פירמוט). לפני התיקון, הייתי מצליח לראות סרטים וכדו' בטלוויזיה ע"י כבל HDMI שמחובר בין הטלוויזיה למחשב. ועכשיו אחרי התיקון, אני לא מצליח לחבר בין המחשב לטלוויזיה ע"י HDMI, המחשב מזהה את הטלוויזיה, אז אני לוחץ "הרחב צגים" (ניסיתי את כל האפשרויות), ואז "החל שינויים", ואז אני לוחץ בשלט של הטלוויזיה על הכפתור HDMI וכתוב "אין התקן מחובר". מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא המקום המתאים אני מצטער מראש, תעבירו לאן שצריך, תודה. אז ככה, קניתי מחשב נייד של HP המגיע עם מערכת הפעלה LINUX ENTERPRICE לא התחברתי אליה, וחשבתי שזה פשוט להיפתר מהמערכת הזאת, אבל טעיתי. יש לי דיסק של ווינדוס, אך אין לי מושג איך אני מגיע למצב של פירמוט - גם כשהפעלתי את המחשב מחדש והדיסק בפנים זה לא קורא אותו בשום מצב (ואין לי מושג איך אני נכנס לBOOT להגדיר קריאה של הכונן דיסקים ראשון) גם בתוך המערכת כשניסיתי להפעיל ההתקנה זה לא אפשרי, בגלל שהמערכת לא עובדת עם קיבצי EXE אם יש למישהו פיתרון בישבילי, כיוון קטן, משהו, אני אשמח מאוד.. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן. מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי. ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב או עושה ריסטרט והוינדווס עולה מחדש הוא עולה עם ההודעת שגיאה המצורפת שכתוב בה כך: אין אפשרות לאתר את 'C:\WINDOWS\System32\system32.exe'.ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב. כדי לחפש קובץ, לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש. בבקשה תנסו לעזור לי כי זה מאוד חשוב לי.... בתודה Anas-Nanas
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בא לשחק במשחק כלשהו ואחרי דקה שתיים קופא לי המסך גם זה קורה לי לפעמים שאני מפעיל תוכנות איך אפשר לסדר את זה ? ;[
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר נפילה של נייד hp pavilion x360 m convertible 14m-ba013dx כאשר מדליקים את המחשב מוצג מסך שחור שמבקש להתקין מערכת הפעלה על HHD, ומפנה לבדיקות מערכת או לביוס. הביוס לא מזהה שום כונן אחסון, אפילו לא USB כBOOT שדרכו מתקינים OS. בדקתי את הSSD במחשב אחר, בכל תוכנת בדיקה מופיע כ100% תקין וכל הקבצים עדיין מאוחסנים שם. ניסיתי להחזיר הגדרות בביוס לברירת מחדל, אך ללא הועיל. אשמח לעצה כדי לא להשבית את המחשב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי SSD המשמש כדיסק הראשי עם הוינדוס ויש לי HDD משני שפתאום החליט להשתגע אם החשמל מחובר המערכת עולה אבל אם הSATA מחובר המחשב לא עולה ניסיתי להחליף כבל SATA, ניסתי להחליף SLOT אני מניח שהHDD הלך אבל האם יש דרך להוציא את הקבצים שנמצאים שם?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בלילה התבצע עדכון ווינדוס. היום בבוקר אני רואה שהמחשב במצב של הפעלה מחדש בלופ. הוא לא מצליח להעלות את הווינדוס. אין אפשרות גם להכנס לsafe mode.. מצורפות תמונות של הלולאה, בסדר הפוך (מתחיל מ "asus") נייד asus x556u ווינדוס 10 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE ספק - גנרי דפוק G-PRO לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם : החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! המחשב מאתחל את עצמו כשאני מנתק USB כלשהו.. וגם כשאני "מנתק" אותו דרך המחשב.. "הוצאת חומרה באופן בטוח".. עד עכשיו הוא איתחל את עצמו.. ועכשיו הוא עושה מסכים כחולים.. אני לא יכול לחבר כלום!! מה לעשות? תודהה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כיצד מחברים טלויזיה ומחשב עם כבל hdmi? חברתי את הכבל, הגדרתי בטלויזיה את הקלט , אך עדיין אין אות. מה חסר? תודה לילך
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כשאני לוחצת בגוגל תמונות הוא פותח לי רק את הדף הראשון ושאני באה ללחוץ על הדף השני או השלישי זה לא פותח. אפשר עזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די חדש ואמור להיות חזק מספיק להריץ כל פחות או יותר כל משחק שיש היום בשוק. עיקרי המפרט הם כאלה: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 Chipset Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ Gigabyte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 הכל היה טוב ויפה, ואכן המחשב הריץ במהירות די מרשימה כל דבר שנתתי לו. לפני כשבועיים פתחתי את המחשב לנקות אותו (כמו שאני עושה של תקופה מסויימת עם שואב אבק, מברשת עדינה ולפעמים גם אוויר דחוס), סיימתי לנקות וסגרתי את המארז. מיד לאחר ההדלקה הרגשתי שינוי ניכר במהירות שלו ובאמת מאז הכל עובד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מע,הפעלה ווינדוז 10, באיתחול, מעלה תכניות שאין לי חפץ בהן. אני רוצה להסירן מ ה startup (לא מהדיסק). העליתי task manager (ctrl_alt_delete) ומתפריט מקש ימין על התוכנות הלא רצויות שקופצות לי במסך עם איתחול windows בחרתי: disable. ברשימה התוכנות הללו מופיעות כ disabled אך בחיים הן ממשיכות לקפוץ לי למסך בכל איתחול ולעכב את סיום העלאת מערכת ההפעלה. מישהו יכול ליעץ לי כיצד להסיר תוכניות מאותחלות בניגוד לרצוני ב windows? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש לי כבר 3 שבועות בערך ניתוקים באינטרנט לכמה שניות . זה התחיל מאז שהוט התקינו לי את הפייבר בוקס אבל לפי הטכנאי של הוט אין ניתוקים והבעיה היא בין המחשב (נייד) לפיבר בוקס וזה גרם לי לחשוב שאולי הבעיה בכרטיס רשת במחשב (אבל זה קצת מוזר שהבעיה התחילה רק אחרי התקנת הפיבר בוקס) הספק שלי הוא נטוויזן ,תשתית של הוט ..מהירות 30 מגה בלי חייגן . איך אני יכול לוודא שהבעיה בכרטיס רשת ?או אולי משהו אחר ? ונזכרתי בעוד משהו שלדעתי הוא קצת מוזר ,הורדתי קבצים בהורדה ישירה ואף פעם זה לא נעצר(קבצים של 8-9 מגה ).אז אפשר להגיד שהבעיה זה רק בגלישה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני נתקל בקפיאת המחשב- התוכנות קופאות אבל אני יכול להזיז את העכבר נגיד או להשתמש במקלדת ולעבור מתוכנה אחת לתוכנה אחרת(נניח אם עבדו לי שני דפדפנים אז אני יכול לעבור מהאחד לשני) אבל לא מעבר לזה. זה קורה פעם בכמה ימים ובדר"כ ממה ששמתי לב זה קורה כשאני רואה סרטון באינטרנט. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט. אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי SSD עם 250 גיגה HD עם 500 גיגה וHD עם 1 טרה איך אני יכול לייעל את הביצועים של המחשב? אני חשבתי על להתקין רק מ"ה על הSSD בHD של ה500GB את כל התוכנות ובHD של ה1TB את כל הגיבויים (משחקים,סרטים תמונות,אפליקציות וכ'ו) מה אתם אומרים על זה? או שיש דרך אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב נייד, הטאצ' מסרב לעבוד אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שמתאים למחשב, כל הזמן הוא זורק לי את השגיאה הבאה: שאני לוחץ על מקש FN + F9 זה כן מגיב ומבטל את הטאצ' אבל שאני לוחץ בשנית זה לא מאפשר אותו. במנהל ההתקנים הדרייבר שיש לי הוא :: מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהבוקר קופצות לי הודעות בצד של נורטון אנטי-וירוס שהוא חוסם כול פעם משהו בשם bitcoinminer activity 6 לפי מה שאני הבנתי זה תוכנה שמישתמשת לך במשאבים של המחשב לצורך כריית ביטקוין הוא משתמש כול הזמן ב50% מהCPU ובגלל זה אני לא יכול לשחק שום משחק וגם כול פעם שאני מכבה אותו הווינדוס מראה הודעת שגיאה ומהתחל את עצמו לפי מה שהצלחתי לעקוב אחריב הוא יושב לי ב C:\Windows\SysWOW64 על קובץ בשם svchost אני לא יכול למחוק אותו משום מה וג אם אני ימחק זה כנראה יפגם בווינדוב והוא לא יעבוד כבר וגם היא אפשר להפסיק אותו כי אז המחשב קורס יש עכשיו התקנתי ESET וכול פעם שאני פותח אותו הוא קורס אחרי שנייה ואני חושב שזה בגלל הוירוס והנורטון לא מוצא כלום לא משנה איזה סריקה אני עושה ראיתי תוחנה לא…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מתחילת החודש בערך התחלתי לקבל את השגיאה "display driver stopped responding and has recovered". השגיאה מופיעה בדרכ בזמן גלישה באינטרנט (גם בכרום וגם בפייר פוקס) ודווקא כשאני מפעיל משחקים השגיאה הזאת לא מופיעה והכל עובד חלק. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש אך הבעיה ממשיכה. גם ניקיתי את המחשב למרות שאני לא מאמין שטמפרטורות זה הבעיה כי בזמן משחקים כבדים השגיאה לא מופיעה (כמו דום החדש). זה המפרט שלי: מעבד I5-4690 8 ג'יגה זיכרון nvidia GTX970 ספק כח Neo Eco 620W לוח אם GIGABYTE GA-H97-HD3 מה עוד אפשר לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל חבר שלי יש בעיה.. יש לו מחשב חדש.. התקנו וינדוס וסבבה.. אבל יש בעיה... הוא נתקע כל איזה 10 דקות.. אבל תקיע רצינית.. שאפילו העכבר לא זז... וזה קרה כבר יותר מ-5 פעמים... מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-