תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאחרונה קניתי מחשב עם הארדיסק 3TB אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 7 מ-BOOT USB. התקנתי כרגיל וגיליתי שווינדוס מכיר רק ב-2 ג'יגה. מסתבר שכדי שווינדוס יכיר ב-3 ג'יגה צריך להתקין בשיטה שנקראת GPT (במקום MBR). לשם כך הבנתי שה-USB שלי צריך להיות מראש מוכן ל-BOOT בתצורת EFI וכך עשיתי (באמצעות תוכנה שנקרא Rufus). הכנתי אותו ואכן ה-BIOS זיהה אותו בתור EFI, אבל מיד לאחר מכן כתב please insert bootable media. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך . בכל בוקר או אחרי אי-שימוש של כמה שעות ,ההגדרות שוב משתנות והופכות להיות תצוגה של מסך אחד בלבד . והמסך מחשב נכבה ושוב צריך להגדיר "שכפל צגים אלה" מה הבעיה ? למה זה קורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים. קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם. נתונים: ------------ יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים: מע' הפעלה WIN7 מעבד CORE 2 DUO 7200 זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב) כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות. הבעיה: -------------- כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה, ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים. אם אני לא גולש באתר…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי. פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד. עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות? תודה מראש טוביה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי pentium 4 1.6 בלהבלהבלה... היה לי חרא FPS בסי אס DROPS. אמרתי סבבה אני יחליף כרטיס מסך. הלכתי קניתי Radeon 9600 PRO. אני חוזר עדיין 99-20 אפ פי אס תלוי כמה אנשים אני רואה (בין 3-5 יורד ל-40 אפ פי אס) אמרתי סבבה אני יחליף מחשב. קניתי: Pentium 4 2.66 / 512 DDR אני מתקין סי אס (אני מדבר על 1.5 לא משהו כבד כמו 1.6). ואופה עדיין בין 99-20 אפ פי אס. חברים שלי עם AMD 1800+ ו-GeForce 2 MX או- Radeon 8500le יש להם 100 לא זז. ניסיתי הכל: Ad-aware / spybot / reforce / etch. גם אין לי דברים כמו קאזה \ איציק על המחשב עשיתי עידקונים לביוס \ CHIPSET. שום דבר לא עובד! למישהו יש מושג מזה יכול להיות? :'(
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די חדש ואמור להיות חזק מספיק להריץ כל פחות או יותר כל משחק שיש היום בשוק. עיקרי המפרט הם כאלה: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 Chipset Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ Gigabyte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 הכל היה טוב ויפה, ואכן המחשב הריץ במהירות די מרשימה כל דבר שנתתי לו. לפני כשבועיים פתחתי את המחשב לנקות אותו (כמו שאני עושה של תקופה מסויימת עם שואב אבק, מברשת עדינה ולפעמים גם אוויר דחוס), סיימתי לנקות וסגרתי את המארז. מיד לאחר ההדלקה הרגשתי שינוי ניכר במהירות שלו ובאמת מאז הכל עובד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אנטי ווירוס או משהו דומה אבל עכשיו אני רואה שהבעיה היא איפהשהו במחשב.. שאני מנסה להעלות קובץ זה מעלה אותו במהירות גבוהה מאד {בטירוף} לכמה שניות ואז נתקע... במחשב הנייד זה עולה טוב... נסיתי בכמה דפדפנים הבעיה בעינה... ביטלתי את האנטי ווירוס או כל תוכנה דומה ועדיין הבעיה עומדת.. אני רוצה לציין שהכל היה תקין עד היום בצהריים {למרות שהייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך..התקשרתי לבזק ב' שהם הספק שלי ואחרי מספר בדיקות איתם ושהכל היה תקין מבחינתם נאמר לי לנסות לבטל את האנטי וירוס ובאמת זאת הייתה הבעיה...עד היום בצהריים שהבעיה שוב חזרה למרות שהאנטי ווירוס היה כבוי - קפרסקי. חשבתי שאולי בכל זאת זאת הבעיה הסרתי אותו לגמרי ועדיין הבעיה עומדת..} {הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מדליקה את המחשב של אחותי המסך לא נדלק והבעיה היא לא במסך והכונן משמיע צפצופים וזה יותר מתשע ... אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מתחילת החודש בערך התחלתי לקבל את השגיאה "display driver stopped responding and has recovered". השגיאה מופיעה בדרכ בזמן גלישה באינטרנט (גם בכרום וגם בפייר פוקס) ודווקא כשאני מפעיל משחקים השגיאה הזאת לא מופיעה והכל עובד חלק. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש אך הבעיה ממשיכה. גם ניקיתי את המחשב למרות שאני לא מאמין שטמפרטורות זה הבעיה כי בזמן משחקים כבדים השגיאה לא מופיעה (כמו דום החדש). זה המפרט שלי: מעבד I5-4690 8 ג'יגה זיכרון nvidia GTX970 ספק כח Neo Eco 620W לוח אם GIGABYTE GA-H97-HD3 מה עוד אפשר לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זו בעיית חומרה, נתקלתי בזה פעם במחשב אחר ואז זו היתה בעיית חומרה. מדובר במחשב של חברים שלי, עובד על חלונות XP, לא נעשה שום שינוי חומרה, המארז בכלל לא נפתח, ומאתמול בכל הדלקה של המחשב יש ללחוץ על F1 כדי שמערכת ההפעלה תעלה. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה ? ( ממה שאני מבין פרמוט לא יעזור, כי זה לא קשור למערכת ההפעלה או לדיסק )
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד של חברת דל מדגם [h=3]Inspiron 14 5447[/h]המחשב לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה ומעלה הודעת שגיאה 0Xc0000024 צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,.. לאחרונה מופיע פס ברוחב של כמ"מ בצד ימין של מסך מחשב נייד ACER 5102. הזזת המסך מעלימה ולפעמים משנה את צבע הפס. ברגע שמפסיקים להפעל כוח על המסך הפס חוזר ומפיע.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחלק מהפעמים שאני מדליק את המחשב, נראה שתהליך האתחול לא מתבצע בצורה תקינה. הסימפטום היחיד שאני יכול לראות הוא שהמסך אינו נדלק, אבל אני לא יודע אם זה קורה בגלל כרטיס המסך, בעיה בחיבור שלו ללוח האם, או בכלל רכיב אחר שקודם לו בתהליך האתחול. פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את המגעים, ותדירות התופעה ירדה, אבל אני לא יודע אם יש מובהקות סטטיסטית לקשר בין הפעולות. רעיונות? תודה, ערן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת רמקולים של לוגיטק דגם z5500 כל פעם שיש איזה מפל מתח או הפסקת חשמל הפיוז נישרף האם מגן ברקים יכול למנוע מהפיוז להישרף?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אתמול בערב הפעלתי את התוכנה PRIME95 והיום בבוקר אני רואה שהיא קרסה ויש הודעת שגיעה: [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחר התקנה חדשה של חלונות 8.1 ופיירפוקס ניסיתי להתקין תוספים שונים וזה לא מתקין רואים את התוסף ברשימת התוספים אבל הוא לא ממש מותקן תכלס לא רואים אייקון שלו איפה שאמורים לראות ואי אפשר להשתמש באף תוסף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה. אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight. איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-