תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם זה אסוס מקסימום הירו viii. קניתי כרטיס מסך חדש. כשבאתי להוציא את הישן לא הבנתי למה זה נתקע. משכתי בכוח ושמעתי משהו נשבר. רק אז הבנתי שעשיתי משהו חמור ביותר. האם הקליפס הזה קריטי? קניתי titan x pascal, שהוא כרטיס די גדול וכבד. השאלה אם מספיק בברגים מאחורה בשביל תמיכה. יש לי עוד 2 pcie slots בלוח אם, אבל 2 מהם נורא קרובים אחד לשני, ואני כן בונה על האפשרות לעשות sli בעתיד. מה אני צריך לעשות? רציתי להעלות תמונות אבל זה לא נותן לי משהו מה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח בן 3 הוא ישב שנה בצד ואחרי שסוף סוף היה לי מקום לחבר אותו פירמטתי לוינדוס 10 וראיתי שיש SCREEN TEARING ביוטיוב ובמשחקים החלפתי כרטיס מסך וזה עדיין קורה, הוספתי SSD ועשיתי פרמוט מלא ולא עוזר, החלפתי כבל למסך [DVI HDMI] וזה לא עוזר המסך תקין, חיברתי את המחשב הנייד למסך ובמשחק זה לא עושה את זה מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים פירקתי ממארז ג'נרי ישן את ה mb tray וה back panel במטרה להשתמש בהם כסוג של מארז פתוח, על המארז הזה היה לוח MATX (הוא תומך ATX) אז היו שם כבר שישה standoffs, רציתי להוסיף 3 standoffs בשביל לעגן לוח atx אז קפצתי לאייבורי לבקש 3 ברגים, מתברר שמה שהיה להם קטן בקוטר ממה שיש כרגע על ה mb tray, אין לי כלי שמודד במדויק אבל עם סרגל זה נראה 3 מ"מ קוטר מה שאני צריך ומה שמצאתי אצלם היה 2 מ"מ. לא יודע אם בגלל שזה מארז ג'נרי אז הוא משתמש בקוטר לא סטנדרתי או משהו כזה ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע שאמור להיות קוטר סטנדרתי ויהיה לי קשה מאוד למצוא קוטר כמו שאני מחפש או שתמיד היו קטרים שונים ואני צריך להמשיך לחפש? תודה לעוזרים. עריכה: 3 מ"מ קוטר הכוונה לחלק התחתון של הstandoff ז…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני משתמש במיקרופון ג'נרי של סילברליין אבל אם אני לא טועה (הבעיה היא כבר מלפני הרבה זמן) זה היה במיקרופון אחר. כשאני מתחיל שיחות בסקייפ או אפילו סתם מצב שאני צריך להקליט את עצמי אני שומע ממש חלש. בהגדרות של המחשב אני עם המד של המקרופון עד הסוף ועם בוסט של 20 דציבלים, אבל מה שבאמת מוזר בשביל להחזיר את המיקרופון למצב שהוא לא יהיה חלש אני פשוט מזיז ל30 וחזרה ל20 בלי אישור בלי כלום והבעיה מסתדרת. אני יודע שקצת כתבתי את זה לא מסודר פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. האם מישהו שמע על זה או שיודע איך לתקן שלא כל פעם שאני מתחיל שיחה אצטרך לעבור את הפרוצדורה הזאת? צירפתי סרטון שממחיש את הבעיה: תודה רבה, שחף.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה במחשב. הבעיה התחילה לפני חודש בערך, מה שקורה הוא שמספר דקות לאחר הפעלת המחשב הוא מתחיל להיתקע - פריז, שאי אפשר להזיז את העכבר ולפעמים גם הסאונד מפסיק(יוטיוב לדוגמה). התקיעות קורות כל כמה דקות לרוב בזמן גלישה בכרום. לפעמים אחרי כמה שניות המחשב חוזר לעבוד ולפעמים אין מנוס מללחוץ על כפתור הריסט. אציין שבעבר המעבד עבר אוברקלוק אך החזרתי את הגדרות ברירת המחדל, כמו כן כשהתחילה הבעיה חשדתי בזכרונות, אז היו לי שלוש סטיקים - 2X2GB ועוד 8GB אחד, נסיתי כל וויריאציה בינהם ועדיין התופעה קיימת. דבר נוסף, בערך ב 1% - 5% מהמקרים, הפריז נגמר בהודעה של הדרייבר של NVIDIA שאומר שהוא קרס, לא זוכר את הניסוח המדויק. AMD athlon 630X4 זיכרונו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מנסה להגדיר את הפקס מודם בעזרת ווינדו , כאשר אני מגיע לשלב השני, אני לוחץ על "פקס" ואחר כך על "פקס חדש", אני במקום "אשף הגדרת הפקס" מקבל חלון לשליחת פקסים. אולי כאן טמונה בעיה ? האם יתכן שכבר הגדרתי בעבר ולכן הוא לא מקבל את נסיונותי ?: כדי להגדיר פקס-מודם לפני שתתחיל, ודא שהתקנת את הפקס-מודם כראוי ושהוא מחובר לקו טלפון אנלוגי רגיל. 1.לחץ על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחץ על כל התוכניות ולאחר מכן לחץ על פקס וסריקה ב- Windows. 2.בתחתית החלונית הימנית, לחץ על פקס ולאחר מכן לחץ על פקס חדש בסרגל הכלים כדי להפעיל את 'אשף הגדרת הפקס'. 3.לחץ על התחבר לפקס-מודם ובצע את ההוראות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ בן כמה שנים, מעבד Dualcore 1.86 זכרון ddr2 ram 3giga, וכונן קשיח SSD 128 kingstoneבן שנה מה הסיבה שהמחשב בקושי מגיב לפעמים יכול להיות שהכונן קשיח יש בעיות? הוא עדיין באחריות. או שזה נורמלי לגיל הלפטופ (עייפות החומר) מותקן עליו אנטי וירוס וחלונות 7 עם מקום פנוי של 15 ג'יגה מתוך 120. לא מריץ עליו יישומים חוץ מקצת אופיס היו ימים שהיה מריץ בקלות אוטוקאד וVS. שווה לקחת את הכונן לחנות שקניתי מהם? KSP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד בן שנתים בשבועיים האחרונים אני עובד איתו לפתע הוא נכבה בפתאומיות ללא סיבה. חשבתי שהוא מתחמם אבל אני עדיין רואה שהמאווריים עובדים. הוצאתי זיכרון שהוספתי לא מזמן.. אבל עדיין נכבה. חשבתי שזה במערכת הפעלה.. אבל גם בביוס נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתי לנסות הפצת linux xubuntu הכי חדשה שיש כרגע התקנתי הכל טוב ויפה אחרי שבדקתי שם מה שרציתי באתי להתקין מחדש את windows 7 דרך התקן flash ונתקלתי בבעיה של not grub וכו'. אחרי שבדקתי משהו ניסיתי לסדר בדרך כולשהיא לא זוכר מה היא כבר והתחלתי לקבל שגיאת missing is ntldr כל פעם הכנתי התקנה חדשה של windows 7 והבעיה בכל זאת המשיכה. כרגע נאלצתי להתפשר בשימוש בכונן שהיה בו windows xp . אשמח שתעזרו לי לתקן תבעיה ושאני יכול להתקין שוב את הwindows 7.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט. אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 ספקי כוח במחשב 1. ז"א עם 2 כבלים כמובן לחשמל. יש אפשרות כזאת?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מין צליל ארוך והמסך לא נידלק. מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב,או לא כלכך לחלקנו. הגעתי לפני כחצי שעה מהבסיס,והדלקתי את המחשב שלי וזה מה שראיתי: איך שהמחשב נדלק,נשמעים צפצופים קטועים ולאחר מכן המחשב נכבה ואז נדלק שוב לבד ושוב צפצופים ואז שוב נכבה וכן הלאה. בעבר נתקלתי בצפצופים דומים במחשב של אבא,ובד"כ הוצאת הזכרון הפנימי והכנסתו שוב למקום פותר את הבעיה,ניסיתי גם על שלי. אחרי זה המחשב נדלק,בלי שום צפצופים ולא מתכבה יותר לבד,אבל שומדבר לא עולה גם לא הדוס והמסך בכלל לא נדלק(נורה צהובה דולקת) ולפי מה שנראה לעין המאוורר של הקירור שעל המעבד מסתובב לאט יותר מהרגיל והמחשב בהתחלה משמיע כמה נקישות מוזרות שלא בדיוק הבנתי מאיפה הן באות... מה זה יכול להיות? זה הרס לי את כל האפטר ומצב הרוח...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש וזול עם ביצועים דומים לכרטיס הקודם. צריך יציאות DVI, HDMI, VGA. האם הכרטיסים הבאים מתאימים למחשב: http://ksp.co.il/?uin=24904 http://ksp.co.il/?uin=24060 http://ksp.co.il/?uin=23433 אני מבין שרק האחרון יעלה עליו בביצועים אבל לא בטוח שכדאי לי להשקיע על מחשב ישן. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם לוח האם:ASUS z170 דגם המעבד:I7 6700 דגם כרטיס המסך:NVIDIA GTX 760 4RAM מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: הספק ספק הכח של המחשב:750 טרמלטאק כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב, והאם אתה שומע צפצופים ארוכים או קצרים: כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:שנה וחצי מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק:הרבה זמן עבר תיאור התקלה:לפעמים הבעיה קוראת פעם ב....שאני מדליק את המחשב ופתאום מופיע המסך הכחול הזה אם האחוזים ואז צריך לרסט ללחוץ על הכפתור במארז.ויש תקופה שזה הרבה זמן לא קורה.בכול מקרה דרייבר של כרטיס מסך מעודכן.מערכת הפעלה וונדוס 10 64 BIT וכול מה שנדרש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל. יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-