תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת מסוג Buffalo Linkstation Pro Duo עם שני כוננים של 2TB כל אחד. בזמן שהעתקתי קבצים לאחד מהם פתאום הכל קפא והשרת נפל, ממש ניכבה, הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולחבר שוב כדי שיתחיל לעבוד ואז אותו כונן כאילו מת אני לא רואה אותו בשרת יותר וגם כשהוא מחובר אליו לוקח לשרת המון זמן לעלות (בסביבות ה-5-10 דקות) ניסיתי לחבר את הכונן למחשב והוא גם גורם למחשב להיתקע ולא לעלות כלל, הוא ניתקע ממש אחרי שהלוגו של הבאיוס נעלם וגם בבאיוס אני לא רואה שום כונן מחובר. מישהו יודע מה לעשות ? אני חייב עזרה...יש לי שם מידע ממש חשוב ואני לא רוצה לאבד אותו :-( אפילו אם אתם מכירים מישהו מיקצועי אשמח לשמוע, אני גר האיזור הקריות. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב לנובו לפני מס' חודשים THINKPAD כסיוע הפורום כאן, אגב! וברצוני לרכוש לו הארכת אחריות.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בגדול מה הסוגים? אני מחפש אחריות רגילה ל-3 שנים (משלוח עליי) וכמה עולה אופציה של שירות בבית הלקוח? תודה--- מצורפות האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! יש לי מחשב נייד lenovo Y330, שעליו מותקנת המערכת WIN7 64BIT. מפרט: Intel duel core 2.2ghz 4gb ram ati mobility radeon hd 3450\3570 הבעיה - כשאני משתמש במחשב בתפקוד בסיסי (סתם שיטוט במחשב עצמו,גלישה,מוסיקה וכל דבר קטן) וגם כשאני משחק - כל כמה זמן (כמה דקות בערך), המחשב נתקע לכמה שניות ואז ממשיך... מה יכול להיות גורם הבעיה? אני יודע שהמחשב מתחמם, אבל הוא לא במגע ישיר עם המשטח שהוא עליו (יש דבר מה שמגביהה אותו עד שיגיע לי המשטח קירור הבסיסי) יכול להיות שהחום גורם לבעיה?.... איך אני בודק ומוודא את הבעיה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב עבד כרגיל עד לפני כמה ימים, באיזשהו שלב פשוט התחיל לעבוד לאט בצורה דרסטית. בדקתי ווירוסים, טמפרטורות והכל תקין. המסך טעינה של הווינדווס XP (איפה שכאילו רואים מסך רץ כזה לא יודע איך בדיוק לתאר את זה) לוקח כדקה + לעלות. CPU שסתם קופץ בלי ששום דבר באמת פתוח, ז"א קופץ מפתיחת הTASK MANAGER לדוגמא. ואני יכול לתת עוד דוגמאות אם צריך. ההערכה שלי היא שהבעיה היא בHD, בדקתי את החיבורים שלו הם תקינים. אני כבר דיי אובד עצות, מבקש עזרה, תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ניידים עם חיבור USB3 , יש לי קורא כרטיסים חיצוני שדרכו אני מעביר חומרים (אני צלם) יש לי גם כמה קוראי כרטיסים USB, של קינגסטון ושל לקסר.. אחרי שהעברתי את מחשבים לחלונות 8.1 פתאום התחילו בעיות בהעברת הנתונים מהכרטיסים למחשב, זה מתחיל העתקה במהירות טובה, ואחר כך המהירות יורדת ל 0 , כאלו יש איזה לאג במערכת והעתקה לא מתבצעת, היא לא מסתיימת ולא מוציאה שגיאה, פשוט לוקחת הפסקה וממשיכה לאחר כמה שניות , ושוב לאחר כמה שניות מפסיקה שוב.. זה הזוי, הכרטיסים במהירות 30 מג"ש , העברה דרך USB3 לכונן SSD שבנייד אחד או HDD רגיל בנייד אחר.. גם עם כרטיס של 90 מג"ש זה קורה.. הזוי. עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיצת ה-c כונן המערכת שלי מלאה ויש לי מחיצה פנויה המסומנת כמחיצה לוגית פשוטה.208 gb. באמצעות ניהול דיסקים,ניסיתי להרחיב את כונן c לחצתי על העכבר ימן מופיעה חלונית הדו שיח . אמצעי הרחבה בהיר ואינו מאפשר ביצוע ההרחבה. מה הסיבה. ואך ניתן לפתור את התקלה????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר קנה כרטיס מסך חדש והביא לי את הישן שלו דגם הכרטיס מסך: 5750 HD של חברת sapphire הכנסתי את הכרטיס מסך ללוח אם שלי ובהדלקה הכרטיס עובד אבל אין לי תצוגה הכרטיס תקין במיליון אחוז כי במחשב של חבר שלי זה עבד. רציתי לשאול אולי הדגם של הלוח אם שלי לא תומך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי: MSI דגם: ms-7369 תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום פירקתי את המחשב הישן שלי,ושם ראיתי כרטיס זיכרון,הוצאתי אותו אך לא הבנתי מאיזה סוג הוא מהיא המהירות שלו,כמה זיכרון יש לו והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. צירפתי תמונה שלו. איך ניתן לבדוק מה טיבו?,והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מקודם שהדלקתי את המחשב התחלתי לשחק ופתאום שמתי לב שהבירות כל כמה שניות יורדת ואז נהיית בהירה בחזרה... יש פתרון לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מתחילת החודש בערך התחלתי לקבל את השגיאה "display driver stopped responding and has recovered". השגיאה מופיעה בדרכ בזמן גלישה באינטרנט (גם בכרום וגם בפייר פוקס) ודווקא כשאני מפעיל משחקים השגיאה הזאת לא מופיעה והכל עובד חלק. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש אך הבעיה ממשיכה. גם ניקיתי את המחשב למרות שאני לא מאמין שטמפרטורות זה הבעיה כי בזמן משחקים כבדים השגיאה לא מופיעה (כמו דום החדש). זה המפרט שלי: מעבד I5-4690 8 ג'יגה זיכרון nvidia GTX970 ספק כח Neo Eco 620W לוח אם GIGABYTE GA-H97-HD3 מה עוד אפשר לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר נפילה של נייד hp pavilion x360 m convertible 14m-ba013dx כאשר מדליקים את המחשב מוצג מסך שחור שמבקש להתקין מערכת הפעלה על HHD, ומפנה לבדיקות מערכת או לביוס. הביוס לא מזהה שום כונן אחסון, אפילו לא USB כBOOT שדרכו מתקינים OS. בדקתי את הSSD במחשב אחר, בכל תוכנת בדיקה מופיע כ100% תקין וכל הקבצים עדיין מאוחסנים שם. ניסיתי להחזיר הגדרות בביוס לברירת מחדל, אך ללא הועיל. אשמח לעצה כדי לא להשבית את המחשב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי lenovo T400 מחודש עם ווינדוס XP. בכונן שעליו מותקנת מערכת הפעלה הוא מראה לי ש17.8GB תפוסים למרות שכשאני בודק כל מה שיש שם זה 14.6GB אז לאיפה נעלמו שלושה GB??? (גם בכונן השני זה קיים בקטנה, לאחר שפירמטתי אותו דרך הווינדוס ואין עליו כלום, אעפ"כ הוא מראה לי ש69.9MB תפוסים?!) בחיפושים באינטרנט ובפורום פה ראיתי שיש איזו תוכנה R&R של lenovo ששומרת גיבויים בנפחים גדולים על הכונן במקום שא"א להגיע אליו דרך הווינדוס, הבעיה שכפי שאמרתי קניתי את המחשב מחודש ונראה לי שמחקו את התוכנה הזו כי אינני מצליח להיכנס אליה (גם לא דרך הווינדוס) אבל א"כ הגיבויים לא היו צריכים להימחק??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע מה יש לי במחשב בזמן האחרון אבל כשאני מתקין משחקין או פותח קבצי RAR\ZAP הוא עובד כמו צב. את אותם משחקים שכרגע אני מנסה להתקין והוא טוען ים זמן הוא התקין לפני כחודש בקצב הרבה יותר מהיר, גם קובץ מסויים של RAR שפתחתי לפני כחודש במס' דקות עכשיו נפתח לי רק לאחר 40 דקות!!! אני לא יודע אם זה קשור אבל הלפתי לא מזמן את הזיכרון (מ-512MB ל-1024MB) ואולי הזיכרון הזה לא טוב או משהו. יש מצב? יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לבדוק למה זה כזה איטי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והיום התחלתי להרכיב אותו עם חבר, חיברנו הכל במקום לפי המדריך ותקענו הכל לאן שצריך. עכשיו אחרי שאני מחבר את הספק כוח לחשמל ומפעיל אותו , לוחץ על כפתור ההפעלה , המעבד מתחיל לפעול והמעברר מסתובב , אך אחרי 4 שניות בערך כאשר המעברר קירור של המארז וכרטיס המסך מתחילים לעבוד הוא פתאום מפסיק. (אבל כל השאר ממשיך לעבוד) מישהו יכול לתת לי סיבה טובה למה הקירור מפסיק לעבוד פתאום כאשר שאר החלקים מתחילים לעבוד? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P4C800 E-Deluxe שמחוברים אליו: צורב וסידורים 2 הארד-דיסקים SATA ועוד הארד-דיסק SATA חדש שאיתו יש לי בעיה יש לי 4 כניסות SATA על הלוח אבל את ההארד-דיסק החדש המחשב לא תופס ניסיתי לשחק עם הביוס אבל לא הצלחתי.... בתוך הביוס הפריימרי והסקונדרי שלי ריקים, ב THIRD אני רואה את הסידירומים, וב FOURTH אני רואה את 2 ההארד-דיסקים אבל ההארד-דיסק החדש אני לא רואה בשום מקום מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין איך דווקא במחשב שלי המשחק שלו חיכיתי כלכך לא עובד ואצל כל החברים שלי זה כן אח"כ קלטתי שיש לי כרטיס בעייתי שבד"כ צריך פאטצ'ים למשחכים כמו אנריל וניראה לי שגם לזה צריך... אם יש למישהו איזה פאטץ' או טיפ איך להפעיל את המשחק הזה אני יודה לו מאד!!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נשמע מה שלומכם,לפני שאתם רואים את הסירטון אני רוצה להגיד,שהיה לי מאוד קשה להעלות את זה העלתי מחבר השקעתי מלא רק בשביל שתבינו אז אני מקווה לתשובה ועכשיו הסירטון<"><: rgb(250, 250, 250);"> מכאן הכנתי את הדיסק: יצירת דיסק לתיקון מערכת להסביר לכם אולי איך זה קרה ? רציתי לעשות להעביר gb לכונן שני ועשיתי עם איזו תוכנה השם שלה הוא:partition wizard home edition ,ושבצד שמאל שבתוכנה לחצתי על extended וקבעתי אז הייתי צריך לעשות ריסט לשמור על השינוים אחרי זה זה קרה פעם ראשונה שהורדתי את הדיסק ממיקרוסופט אז זה עבד אחר כך זה זה לא עבד לי התיקון וניסיתי לעשות אם הדיסק אבל זה לא עבד פעם שנייה וכן הורדתי את הדיסק עוד פעם וזה לא עבד מקווה שתעזורו לי לפתור בע…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הוא: HPCompaq DC-7600 ההודעה: 917 front audio not connected , יש אפשרות לבטל את ההודעה? ( ללא הביטול חייב ללחוץ F1 שהמחשב יעשה BOOT) חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי פתרון, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, הכבל של הAudio לא קיים ,כי זה מארז אחר ואין את החיבור לשמע הקידמי) תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-