עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PuppEDogg,

זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by itay_izra,

בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by a12king34,

בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד שכאשר אני משחק במשחק אז שהמשחק מראה שצריך ללחוץ על כפתור כל שהוא זה מראה לי את זה בג'יבריש או משהו כזה.. כנראה בגלל שה windows שלי בעברית זה קורה בכל המשחקים אססינד קריד GTA 4 וכו' איך אני אמור לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by puvsc,

לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by silverrfox,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו לפני יומים עשיתי עדכון ביוס ללוח אם שלי ( gigabyte GA-Z77M-D3H) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#bios לגרסא האחרונה שיצאה F15 - 2013/12/10 Update VIA VT2021 Driver for Win8.1 (After update BIOS, please update VIA audio driver.) זה מה העדכון אומר... בכול מקרה לפני העדכון הייתי פשוט ניכנס לאייקון של קול במחשב למטה לוחץ על הקלטה - הצג התקנים לא זמינים - ואז היה מופיע לי האייקון של הסטריאו מיקס. עכשיו הבעיה שלי שאני לוחץ על הצג התקנים לא זמינים הוא בכלל לא מופיע שם והורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הקול לוינדוס 7 64BIT וזה עדין לא מופיע אני לא יודע איך לפתור את זה אני ממש ישמח לעזרה תודה מראש. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולתת…

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by rivki1985,

אני מנסה להפעיל את הידאו של mako ולא מצליחה אולי יש לכם רעיון מה הבעיה אפרט קצת: אני נכנסת לחלון הצפיה לדוג' מסטאר שף וכו' ורואה את הפרסומת ומשם הכל נעצר העיגול המסתובב מסתובב ולא מגיע לתוכנית עצמה אני משתמשת בווינדוס 8 64 ביט ובגוגל כרום תודה רבה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  8. Started by Nonomu198,

שלום חברים, לפני כארבע שנים עזרתם לי לבנות את המפרט שמרכיב את המחשב הזה, ואני שוב חוזר אליכם בשאלה. המחשב הנאמן האט באופן פתאומי, ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה בלי לקנות מחשב חדש. לאורך השנים הוא לא הראה סימני גסיסה. לפני מספר חודשים הוא התחיל לסרב לפעול כראוי אחרי כמה הפסקות חשמל, שיחקתי עם ההגדרות של החשמל ושינוי מ HIGH PERFORMANCE לBALANCED גרם לו לעבוד כראוי. לאחרונה היו כמה הפסקות חשמל, לא שמתי לב לשינוי בתחילה אבל בשבוע האחרון המחשב מאוד איטי בדברים כמו גלישה באינטרנט וצפייה בתכני ווידאו. חשבתי שהבעייה אולי בכרטיס הגרפי אבל דווקא נראה שמשחקים רצים כרגיל. אני אשמח לעזרה בקביעת מקור ההאטה ובפתרון.

• 43 תגובות
    • 13k צפיות
  9. Started by toptomy,

שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by undav,

ביצעתי הערב ניקיון של המחשב הזה, כולל הוצאת שני המאווררים וניקיון שלהם. לאחר שהכל הוחזר למקומו ופתחתי את המחשב, מאוורר אחד אינו עובד(השני עובד היטב). אין לי מושג אם גם לפני הניקיון שביצעתי הוא לא עבד(חבל שלא בדקתי), אבל אני כן יכול לומר שהיה על המאוורר הזה אבק שמעיד על עבודה מרובה. כמובן שהחזרתי את חיבור המתח שלו למקומו :-). רעיונות?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by danielmoller,
    • 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  13. שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by PuppEDogg,

יש לי רמקולים שמחוברים ללוח אם ויש לי אוזניות 5.1 ערוצים של roccat מדגם kave 5.1 שמחוברות לכרטיס קול נפרד של asus xsonar dgx בשביל משחקים. עד לא מזמן יכלתי גם לראות עם האוזניות האלה סרטים אבל עכשיו משום מה כשאני בוחר באוזניות (בסרגל הכלים למטה) הנגן מוציע רעש של שלג מהאוזניות וגם האיכות של הסרט יורדת והוא עובד לאט ואי אפשר לשמוע אבל כשאני בוחר ברמקולים הסרט עובד חלק בלי בעיות. כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה דרך הmedia player הרגיל של הווינדוס אין לי בעיות בכלל עם האוזניות. זה בעייה חדשה שהופיעה משום מקום ואני לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה. אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים. אני מחנך אותו ביד קשה!. הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור. כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים. בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד. על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ. מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-). בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ApXix,

זה כמו אשכול שפתחתי ב FXP המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי מסך כחול הרבה מאוד פעמים זה הגיע ממצב של פעם בכמה זמן למצב של כל 10 דקות ממתי התקלה קיימת? לפני חודש חודשיים אבל היה לי פעמים מאוד בודדות בעבר האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הוספתי לפני חודש משהו כזה עוד 4 GB זיכרון והתקנתי את התוכנה DISKEEPER הנה הקבצים של ה DMP http://www.upf.co.il/file/64264834.html אם יהיה צריך צילום של המסך הכחול תגידו לי, אני יודע שזה 0x101 0x31 וגם היה לי 0x3B תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Ymac,

אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. ערב טוב המחשב המדובר הוא asus s451la. מערכת הפעלה win 8.1 מקורית. המחשב קפא לי מסיבה כל שהיא, ועשיתי לו כיבוי "אלים" כאשר הדלקתי מחדש המחשב נכנס ישר לביוס. ניסונות לתיקון המערכת עם דיסק תיקון לא מצליחים וכל פקודות תיקון הMBR או תקיית הבוט נותנים שגיאה הלא נמצא התקן. הפקודה CHKDSK /F נותנת שגיאה שהדיסק נעול. אחרי ביטול הSECURE BOOT הצלחתי לראות את הדיסק מזוהה בביוס אבל כשעושה בוט ממנו במסך הבוט מקבל שגיאה שאין דיסק עם מערכת הפעלה. השאלה היא האם הדיסק ננעל ואם כן איך משחררים? או שמא הוא מת?! דרך אגב ניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ואני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין על הדיסק מערכת הפעלה. לא ניסיתי פרמוט כי יש שם מידע שאני צריך יש טעם לפנות למימוש אחריות או שאין קשר לכך? מקווה ש…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Ramboli,

לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ilanb0,

המחשב שלי נכנס ללופ בעת הדלקה. בבדיקה נמצא שמאוורר של המעבד לא עובד. הוחלף מאוורר (סוקט 775). המאוור החדש נכנס לפעולה כשתי שניות אחרי הדלקה. מדובר במאוורר מבית "ארקטיק קול". המחשב עדיין לא עולה למרות שהפעלתי עם תקליטור של מערכת הפעלה וביצעתי בדיקת שגיאות. האם הדיליי הזה הגיוני בקרור למעבד? הא ייתכן וזו הסיבה שהמערכת לא עולה?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  22. Started by caroncaron,

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ggg123,

יש לי בעיה במחשב ואני משתגע ממנה. המסך מוגדר לכיבוי אוטומטי לאחר 15 דקות ללא שימוש (אופציית SLEEP מבוטלת בהגדרות צריכת חשמל). כל פעם שאני מנסה להעיר את המחשב לאחר כיבוי המסך, לא קורה דבר. המסך נדלק, אבל אין תצוגה. רק אחרי שאני מאלץ את המחשב למצב שינה דרך המקלדת, ומעיר את המחשב שוב, אני מקבל תצוגה במסך. מדובר במסך חדש יחסית של DELL ואני די בטוח שהבעיה לא במסך, משום שזה קרה גם במסך הקודם שלי. לאחר שהחלפתי למסך הנוכחי, הבעיה לא חזרה למשך תקופה ארוכה ורק לאחרונה שוב פעם חזרה. מה יכולה להיות הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים