תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן . קודם כל תודה שאתם קוראים את המודעה שלי : ) נתחיל מהבעיות . בעיה ראשונה : המחשב עצמו ממש איתי לא זז בשיט עשיתי סריקות וירוסים הכללל שום דבר לא עוזר . בעיה שניה : אני חובב משחק רשת ( counter strike ) למי מכיר עכשיו הבעיה היא כשאני משחק ,יש לי תקיעות כאלה לדקה ואז חוזר שוב למשחק כלומר המשחק עצמו הוא ברשת והוא ממשיל להתנהל ואצלי זה פשוט נתקע וזה בעוד משחקים ובכלל המחשב עצמו ניתקע . בעיה שלישית : יש לי 30-70 FPS ( Frames Per Rate ) ,ואני מאוד מתלבט עם לעשות אובר קלוק יש לי את התוכנה powerstrip אבל אני מפחד אני לי קירור אין לי כלום ! המחשב עצמו הוא לא משהו בכלל : Pentium 4 1.50 Ghz 256 Mb Ram 40 Giga דיסק קשיח GeForce 2 MX 400/400 32 mb Windows Xp 1.8 mb in…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי דיסק קשיח של WD 1.ה SYSTEM IDLE PROCESS ב TASK MANEGER כל הזמן מאתמול על 80 -98 + למה ? 2.אני לא יודע אם הדיסק קשיח יוצר רעשים לא רגילים כי אם אני פותח את המארז אז יש מקרוב רעשים ממש קלים סתם כמו של חומרה פועלת זה נורמלי או שבכלל לא אמור להיות רעש ? 3.מאתמול יש לי בעיות של קפיאות במחשב לדוגמה אם אני מפעיל סרט אז יש כפיות וגם בקול זה נשמע שששששששלללללללללללווווווווווווווווםםםםםםםםםם אחרי כמה שניות או דקות זה מפסיק ואז זה מתחיל שוב מה זה ? אותו הבעיה גם בWINDOWS הוא עושה עצירות 4.הורדתי את התוכנה של WD לבדיקה עשיתי בדיקה מהירה וזה רשם שהכל תקין מצד שני בבדיקה המקיפה זה 19 שעות עד לסיום זה לא יותר מדי זמן ? 5.המחשב יחסית חדש ואני החלפתי כבר דיסק קשיח של W…
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוחאם p5kse של אסוס יש לו כרטיס קול מובנה של realtek אחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתי אני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשב האם אני מפספס משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Albatron K8NF4U וייתכן שיש בעיה בכרטיס קול המובנה. כאשר אני מנסה להקליט בתוכנת הקלטה של windows xp או כאשר אני מנסה להשתמש בסקייפ אז הקול לא עובד. בנוסף, כאשר המחשב מחובר לאוזניות אז ניתן להבחין ביותר בירור שיש רעש חלש כאשר מזיזים את העכבר. משהו ממש מעצבן. מה אתם מציעים לעשות? יש דרך לבדוק את הקול עם תוכנה מסויימת? תודה,
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני שומע 2 ציפצופים כשאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך אני לא יכול להעלות את המהירותשל הזכרונות במילימטר יש קשר או שהבעיה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, איך מנקים פנים (פנים במובן inside; לא במובן face) של מחשב, בלי לפגוע בתפקוד הרכיבים?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חיברתי לפני כמה זמן זיכרון DDR 2 CL2.5 256M למערך קיים של זיכרון 512M סטיק אחד. חיברתי והדלקתי וזיהה את הכל בלי בעיות ולאחר רבע שעה המחשב עשה ריסטארט ולאחר מכן שוב.. מה אפשר לעשות כדי לראות מה הבעיה ולפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי במנהל התקנים התחילו הריסטים ומופיע סימן קריאה על אחד התקנים ואני לא יודע מה זה ואיך לסדר ניסתי לעדכן את זה מהדיסק ורגיל ולא מצליח אולי עידכו ביוס יעזור אבל אין לי מושג איך עושים http://rotter.name/User_files/nor/4769b979070106b6.jpg *נערך לקישור עקב מימדים מוגזמים.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה: יש לי בעיה שמאתמול היא התחילה והיא כל כך מציקה שאני כבר מיואש מהמחשב אני מפעיל תמחשב הכל טוב ויפה ופתאום המסך מחליט להתכבות והמחשב ממשיך לעבוד רק אי אפשר להדליק תמסך וזה קורה כל הזמן אין לזה זמן משוער המחשב יכול לפעול שעה 2 דק' 5 וכו' או שהוא פשוט מחליט להתקע ואז אני צריך לעשות ריסט ויש מקרים שהוא לא מגיב אחרי ריסט המסך לא נדלק ואז אני מכבה מחכה כמה דק ואז מדליק והוא מחליט לפעול וגם קורה בהתחלה מן הודעה כזו -> cmos checksum error - defaults loaded ואז אני צריך ללחוץ f1 אבל זה לא קורה תמיד ויש לציין שהבאתי מסך אחר כדי לבדוק אם זאת הבעיה מהמסך אבל טעיתי זה קורה בכל מסך בקיצור זאת בעיה שפעם ראשונה נתקלתי בה בעיה מאוד מוזרה וד"א המעבד של ה…
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי. אין לי מושג כבר מה לעשות. הווינדוס עולה ברזולוציה 640x480, הצבעים מזוויעים! כשאני מנסה להפעיל תוכנה כמו Ad Aware אז הוא מקפיץ שגיאה Exception EAccessViolation In module Ad-Aware.. וככה זה קורה עם כל מיני תוכנות, אבל לא עם כולן. סרקתי עם ספייבוט S&D, והוא מצא כמה פריטים [אין לי מושג מה הם היו, לא הצלחתי לראות], וסרקתי עם נוד32 לווירוסים והוא לא מצא כלום. פתחתי ת'מחשב ניקיתי את האבק, במיוחד מהכרטיס הגראפי, לא עוזר.. מה זה יכול להיות? הדבר הכי אחרון שעשיתי זה לנסות לגרום לinTune.fm בפייסבוק לעבוד, הוא הקריס לי את הפיירפוקס, ואז קפצו כל מיני בעיות ועשיתי ריסטרט. מאז - שומדבר לא אותו הדבר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך אשר תומכים ב-SLI, 1. Gf 7300GT 256M 2. GF 8600GT 512M כמו כן יש לי לוח אם עם שני תושבות לכרטיסי מסך, השאלה, האם חיבור שני כרטיסי המסך, יאפשרו לי לעבוד עם SLI? מה היתרונות לגבי משחק הסימלטור טיסה, בעבודה עם SLI?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב התחיל לעשות ריסטים בעת טעינת הWINDOWS, אז חשבתי זאת בעיה תוכנה ופירמטתי את המחשב... עכשיו הוא התחיל לעשות לי שוב פעם ריסטים, באמצע משחקים, וסתם גלישה באינטרנט... פתחתי את המארז ובדקתי אם כל המאווררים פועלים, והם כן... מישו יודע אולי מה הבעיה? חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק, הוא נדלק רגיל והכל תקין, רק אחרי ה"ריסט" הוא מתחיל בסדרה של ריסטרים אחרי המסך שהוא כותב כמה זיכרון יש, איזה HD יש וכ'ו... תודה
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את כל הראם.... עזרה בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-