עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CyberBot,

הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by darky,

שלום לכולם טוב הבעיה התחילה כך. המסך התחיל לרצד לאחר כמה שניות נתקע והופיעו קווים לאורך המסך, לאחר הפעלה מחדש הפעולה חוזרת על עצמה. קניתי כרטיס מסך חדש, הפעם המסך כבר לא מרצד אבל נתקע, אין לי כרגע מערכת הפעלה במחשב. ניסיתי לבצע פרמוט ולהתקין מערכת הפעלה XP, WIN7, WIN8 בכל התקנה המחשב נתקע במהלך ההתקנה ולא מגיב. ניסיתי להתקין באמצעות דיסק רגיל או ווינדוס המותקן על יו אס בי אך בכל המצבים הפעולה חוזרת על עצמה. אין לי אפשרות להעלות את המחשב מהיסבה שאין מערכת הפעלה מותקנת, הכונן הקשיח מחולק ל 2, ל C ו D, כאשר המחשב פעל בצעתי נעילה לכונן D באמצעות BITLOCKER המובנה בווינדוס 8. ברגע שאני מנסה להתקין ווינדוס מחדש אין לי אפשרות לגעת בכונן D, לא לפרמט ולא להתקין שום דב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Windows4Ever,

שלום רב, המחשב המשמש אותי ללימודים לא עולה הוא מראה לי שגיאה 1962 לא נמצאה מערכת הפעלה ובנוסף הוא מתקתק רבות עד כדי כך שלא ניתן ליספור כמה תקתוקים.. פתחתי את המארז והחלפתי מקור כוח כמה פעמים וגם את הכבל ATA אפשר להגיד עשרות פעמים והמחשב עדיין לא עולה וממשיך לתקתק. את את הזכרונות הוצאתי ואת כרטיס המסך ועדיין לא עוזר .. חייב עזרה דחופה ואיני יכול לפרמט יש לי תכנים שמורים של הלימודים שאני לא יכול לוותר עליהם. נ"ב: הכנסתי את הדיסק התקנה Win7 ורציתי לבדוק אם הוא מזהה את ההארד דיסק והוא לא מזהה . חייב עזרה דחופה תודה לעוזרים!! הארד דיסק seagate 250gb

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by uriya,

שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים והורדתי, דרך הסטיקי של הפורום, את התוכנה לקריאת הקבצים. אך נתקלתי בבעיה אחרת. התוכנה "מודיעה" לי שאין לי הסמכות לקרוא את הקובץ, להלן תמונה שצירפתי כאן. איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שאוכל לקרוא את הקובץ תודה רבה אוריה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ariel007,

שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?

6. Started by gal505,

במנהל משימות אצל חבר במחשב יש CPU שנע בין 20% ל-80% במצב IDLE ..ואין שום תהליך שאמור להעשות זאת שמופיע ברקע למעט ה SVCHOST ותהילך הIDLE של SYSTEM.. זה פנטיום D דואל קור 3.0GHZ ללא כרטיס מסך ואי אפשר להריץ משחק כמו CS1.6...מה הבעיה? ואיך אפשר לפתורה? תודהמראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי כרטיס זכרון של מצלמה עם תמונות הכנסתי את הכרטיס למחשב ואחרי דקה שהוצאתי והחזרתי אני לא רואה שום תמונה בכרטיס והמחשב מראה לי שהכרטיס הצלחתי לראות את הקבצים אבל אני לא יכול לפתוח אותם אוטומטית אני צריך לעשות כל אחד פתח באמצעות יש דרך יותר פשוטה לעשות את זה ...עשיתי הצג קבצים מוסתרים והצג קבצי מערכת מוגנים ויש שם תיקיה עם כל התמונות בקבצים כאלה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Sfree,
    • 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Godinger,

שבוע טוב לכולם, באמצע הצפנה של BITLOCKER על כונן נייד חיצוני בנפח 2TB המחשב כבה כשהפעלתי מחדש הכונן מראה שכאילו הוצפן אבל כשאני מכניס לו את הסיסמא הוא מיד נעלם מהמחשב

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. Started by VanStyle,

טוב אז ככה יום אחד בלי סיבה מיוחדת כפתור ההפעלה שבמארז פשוט לא עובד והמחשב לא נדלק מה שכן, מצאתי דרך מוזרה להדליק את המחשב, מה שאני עושה זה יוצר מגע עדין עם הכבל של הספק עם הספק כח וזה יוצר זרם שמדליק את המחשב לפעמים לוקח למצוא הרבה זמן את הנקודה הנכונה אבל מה שחשוב לדעת, הוא נדלק והכל עובד כרגיל עוד משהו בנוסף, כשהמחשב דולק כפתור ההפעלה כן עובד! אפשר לכבות איתו את המחשב אבל לאחר הכיבוי במילים עדינות אתה נדפק כי הוא לא מדליק רק מכבה

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  12. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זה קרה ע"י ילד קטן(לא לצעוק עלי :-)). זה לא קרה עכשיו, אלא לפני כמה שעות. כל ניסיון להדליקו, מושב ריקם. המחשב (לכאורה) מת לחלוטין. רעיונות? (מלבד לקנות חדש, כמובן ).

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לפטופ מסדרת thinkpad של לנובו (יאי!). ביצעתי בו שינוי אחד: החלפתי את ההארד-דיסק הראשי ב-SSD מסדרת 840 EVO, ואת הכונן המקורי (HDD של 500gb 7200rpm) התקנתי במקום כונן הדיסקים (ultrabay). על המחשב מותקן windows 8.1 pro. ועכשיו לתקלה המוזרה: כשהמחשב עולה (ממצב כבוי), כל הכוננים מזוהים והכל יופי טופי אחלה בחלה. לעומת זאת, כשהמחשב עובר למצב שינה וחוזר לפעול לאחר מכן (לא משנה כמה זמן אחרי) - הוא כבר לא מכיר את ה-HDD המשני. אפילו אם אני מפעיל את אשף הוספת החומרה, הוא מזהה את יציאת ה-SATA שלו כריקה. עוד פרט אינפורמציה חשוב - כשהמחשב עולה ממצב שינה, נשמע כאילו הכונן מתחיל לפעול ואחרי כמה שניות משמיע "טינג" ואז מפסיק. ועכשיו לטוויסט בעלילה - לאחר שהמחשב הפס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yagelk,

אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by AviramG,

היי לפני כחצי שנה + התקנתי WINDOWS 8 . הכל עובד מעולה .. רק שבזמן האחרון אני שם לב שמדי פעם המחשב נכבה פתאום והנורה הירוקה במחשב מהבהבת באופן אחיד .. כל המאווררים כבויים לגמרי אבל רק הנורה מהבהבת ... ניסיתי לנקות אבק ועדיין הוא מתכבה כל כמה זמן ... וכדי להדליק אותו שוב צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי ארוך כמה שניות עד שלא מהבהבת הנורה ואז שוב ללחוץ עליו רגיל כדי להדליק את המחשב ... עשיתי סריקות וירוסים וגם זה לא עזר .. אין שום וירוס .... בדקתי בתוכנה את הטמפרטורה והטמפרטורה בסדר גמור ... מה זה יכול להיות ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום אנשים, יש ברשותי מחשב שכשאר אני מחבר לו כבל של אינטרנט הוא מראה איקס אדום בווינדואוס 7. וגם לפעמים המחשב מנסה להתחבר ובזמן שהוא מנסה האיקס האדום מתחלף בעיגול כחלחל מסתובב (identifying), בזמן זה דולק האור הירוק שליד הכבל אינטרנט מאחורי המחשב. ואז שוב זה חוזר לאיקס אדום והאור הירוק מתכבה. חשבתי שזו בעיית חומרה עם כרטיס הרשת המובנה וקניתי חדש חיצוני פי סי איי. ואותה בעיה. המחשב מזהה את שני כרטיסי הרשת. המובנה והחיצוני. אין שום סימן צהוב ב- device manager. הכל מותקן עם דרייברים הכי חדשים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 26 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ואי אפשר מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mMmSaK,

אני מפעיל את המשחק הכל עובד טוב כמו שצריך חוץ מהעכבר שרק בתפריט אפשר להזיז לא ללחוץ הוא עובד כמו שצריך ועבד מלא פעמים במשחק סתם מעניין למה פתאום לא עובד העכבר עובד בכל משחק אחר ובהגדרות אני על מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

22. אחד הדברים הכי מוזרים... שידרגתי את המחשב שלי, במעבדה הם מריצים אותו, ואומרים שהוא עובד חלק.. כשאני מעלה אותו בבית יש לי מלא מסכים כחולים.. וזה כבר חודשיים ככה, חמש פעמים הלוך ושוב למעבדה. יש מצב שזה מקלדת ועכבר? רמקולים? חשמל בבית? היה לי לפני כן מחשב, וגם הוא צרך חשמל והכל היה בסדר.. מה זה יכול להיות?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eliorbb,

היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים