תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים אני מביא את המחשב לתיקון, הם עושים שם "ניקוי מגעים ופריקת מתח" ואז המחשב עובד לכמה זמן.. עכשיו המחשב עבד 24 שעות, כיביתי אותו ועכשיו שאני מנסה להדליק הבעיה חוזרת: למישהו יש מושג מה הבעיה פה? התייאשתי
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תומך sata ללא כונן דיסקטים אבל קיבלתי את השטיח של ה- floppy. אז לקחתי ממחשב ישן תומך IDE כונן דיסקטים וחיברתי למחשב החדש. הכונן עובד - זאת אומרת האור דולק- מה שאומר שהספק אכן מעביר חשמל dc. אבל ב"מחשב שלי" איני רואה את הסימן של כונן A: . האם יש פעולה נוספת שעליי לבצע כדי שהכונן יעבוד? או שהתקלה היא במה שעשיתי עד עכשיו (במיוחד הקט עם צוואר בקבוק)? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, נתקלתי היום בבעיה מוזרה במחשב - איך שאני מדליק אותו יש רעש חזק של המאווררים (כאילו מישהו נותן פול גז), אחרי כמה שניות הוא מפסיק והמחשב נדלק, יש את האפשרויות של הבוט והסטאפ. וממש לאחר כמה שניות הוא נכבה. האור במחשב ממשיך לדלוק אבל במסך אין אות. גם שאני נכנס לבוט הוא נכבה תוך כמה שניות. אני מנקה אותו בתדירות די גבוהה אז זה לא בעיה של אבק...ובכללי הוא היה בסדר גמור לפני שזה קרה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE הכל טוב ויפה עד שעשיתי למחשב ריסטארט וזה מה שקורה כזה לפעמים מאפשר לי להיכנס ל SAFE MODE זה עובד אבל אין לי אינטרנט אין לי כלום
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון קיבלתי מחשב חדש, התקנתי ווינודס 7 64 ביט, התקנתי את כל העדכונים , כמו כן התקנתי את כל התוכנות של הלוח אם ועדכנתי אותו דרך אחת התוכנות המצורפות. יום לאחר ההתקנה של הכל (בבוקר) בהתחלה היו לי בעיות שמחשב עלה אך יציאות הUSB לא עבדו כלל! לא המקלדת ולא העכבר השארתי את המחשב "תקוע" כמה שעות וכשחזרתי המחשב עלה עם תקלת בלו סקרין שלא הופיעה יותר,מאז לא היו בעיות עם הUSB. היום שוב אחריי כמה שעות שלא הייתי מול המחשב הופיע לי תקלת BLUE SCREEN, המחשב בציע ריסט לבד וקיבלתי הודעה כפי שמופיע בתמונות המצורפות. [ATTACH=CONFIG]6060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6062[/ATTACH] מה אומרת התקלת? למה זה קורה? * מפרט המחשב מעבד i7 4770 לוח אם GA-Z…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(מחשב בן 6שנים) אם אני מחבר את העכבר אז המחשב נתקע בעלייה עוד לפני הביוס אם אני מסר את העכבר א ז המחשב עולה לוינדוס XP, לאחר מכן אני מחבר א העכבר->עושה ריסטרט-> ואז מחשב עלה שולוינדוס איך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למימוש אחריות של כרטיס מסך... יש לי את המחשב שפה בצד ועכשיו המחשב עושה לי רסטים כבר מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך....בהתחלה היה לי את הדגם הרגיל של c3d כ איזה שבועיים ואז החליפו לי לגרסאת ה twin turbo....לאחר שהחליפו לי את הכרטיס מסך המחשב התחיל לעשות לי ריסטים לסרוגין בתוך משחקים והחשד העיקרי של הוא בכרטיס מסך.... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הדגם של הכרטיס מסך בכרטיס מסך שווה ערך לכרטיס שלי או שהם יביאו לי את אותו דגם שיש לי..? תודה לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב שכתוב בחתימה. עד לפני יומיים הוא היה מומהר ל 2200Mhz. לפני כשבוע שיחקתי supreme commander (בטא) והמחשב נתקע. הנחתי לזה..... לאט לאט תדירות התקיעות גברה וגברה עד שזה נהיה בלתי נסבל. תמיד בדקתי טמפ' והן היו בסדר. הנמכתי את ה OC- והחשב המשיך לקפוא. עד שהורדתי אותו לגמרי והמחשב כרגע דיי בסדר (עדיין לא הרצתי בדיקות כבדות, אבל קודם הוא היה נתקע מכמעט כלום). שאני מנסה לבצע OC קטן- המחשב נתקע/מרסט. רק הלוח והמעבד ב OC- הזכרון לא (היה אבל כבר לא). יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? מה לעזעזל קורה פה? המחשב היה ב OC סביר, הוא דיי חדש (פחות משנה) והמתחים לא היו מטורפים. ד"א, היום קניתי Audigy 4 SE וכשאני מנסה להתקין את הדיסק הוא מוציא שגיאה ולא מעלה את ה setup. לדעתם קשו…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין דריורים ישנים יותר של הכרטיס שלי (ראה מפרט), באמצע ההתקנה המחשב ציפצף צפצוף קצר ואחיד, אתחל ואז הסקן דיסק של חלונות התחיל, גילה המון תקלות של UNALLOCATED UNITS התחיל את חלונות וכל הניסיונות שלי להתקין מחדש (דריורים אחרים, ניקיון הקבצים ידנית, להוריד את הכרטיס מהDEVICE MANAGER...) , ניסיתי להשתמש במסיר קבצים של נויודיה אבל הוא לא מזהה שהם מותקנים ואומר שזה לא מותקן. בקיצור, מה עושים??? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הנייד (dell e6400 + כרטיס מסך אינטל) התחיל לעבוד קצת לאט ואחרי כמה בדיקות גיליתי של HD יש כמה סקטורים דפוקים אבל המחשב עדיין עובד... כמה ימים אחר כך הטקסט פתאום מתחיל להשתבש וכל התכנים בתצוגה פתאום מפוקסלים, אם אני עושה ריפרש זה חוזר להיות תקין ואז פתאום שוב מפוקסל (ראו תמונת) האם יש קשר בין ה HD לתצוגה? עידכנתי ביוס ועדכנתי דרייברים של כרטיס המסך אבל הבעיה עדיין קיימת. בנוסף הרצתי גם בדיקה ל maleware ווירוסים ולא נמצא כלום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם הספק הנוכחי Corsair VX500 יכול להחזיק את המפרט "במפרט שלי" Crossfire של HD4870 Q6600 @ OC 3Ghz (ללא שינוי המתח) בינתיים חיברתי את הכרטיס מסך השני וזה ניראה לי בסדר.. שיחקתי ב Crysis כמה שעות ולא היה משהו חריג.. ואיזה נזק יכול להיגרם לחלקים במידה והספק לא יצליח להחזיק ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד והמסך לא עולה איך אוכל לבדוק האם המסך נידפק או שזה משהו אחר דגם המחשב HP POVILON FX 1000 תודה מראש אני מקווה שאני בפורום והלינקיה המתאימים
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך אשר תומכים ב-SLI, 1. Gf 7300GT 256M 2. GF 8600GT 512M כמו כן יש לי לוח אם עם שני תושבות לכרטיסי מסך, השאלה, האם חיבור שני כרטיסי המסך, יאפשרו לי לעבוד עם SLI? מה היתרונות לגבי משחק הסימלטור טיסה, בעבודה עם SLI?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-