עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dimer,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש A64 3200 DFI LAN PARTY NF4U GTO2 דיסק קשיח של SEAGATE, 160GB,SATA צורב DVD של NEC 3550 הזיכרונות ששמתי במחשב הם שני מודולים של DDR333 כי אין לי עדיין זיכרונות אחרים. הזיכרונות הללו עבדו מצויין על מערכת AXP2500. עשיתי לדיסק הקשיח התקנה עם DISKWIZARD של SEAGATE. אחרי שסיימתי עם זה וניסיתי להכנס ל-HARD DISK INFORMATION המחשב נתקע, עשיתי RESTART וניסיתי עוד פעם ושוב פעם נתקע. ניסיתי עוד פעם והפעם זה הצליח..... כשאני מנסה להתקין את החלונות על המחשב ההקנה נתקעת מייד אחרי שהחלונות מטעינים את כל הדרייברים ואחרי שאני מטעין את הדרייברים של בקר SATA/RAID. זה מגיע לשלב בו צריך לבחור האם לעשות התקנה, REPAIR או לצאת , אני לוחץ על ENTER להתקנה ואז הוא…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by yisheti,

יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  4. אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by eli24,

יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Vaknir,

כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  7. אחרי 4 ימי המתנה קיבלתי אותו המפרט: מעבד AMD ATHLON X2 4200+ לוח אם ASUS M2NE זיכרון 2GB 667 KINGSTON כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 8800GTS 320MB הרד-דיסק WD 160GB 7200RPM צורב LG DVD-RW X18 דגם בהמשך מארז+ספק 6A19+400TRT מחזיק את המחשב כמו שצריך יש לי ויסטה +כמה בעיות אני לא מצליח ליצור רשת ביני לבין המחשב של חותי ואני לא מצליח לשחק את המשחק SPELLFORCE2 שקיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך(לא עולה) להתקין XP? או להשאר על ויסטה? (VISTA ULTIMATE)

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by dna,

אתמול הרכבתי כרטיס מסך חדש וראם(7600 GT ו512 MB DDR ועכשיו אחרי שהתקנתי את המשחק נפתח לי החלון הזה של הדרישות והכל טוב חוץ מהכרטיס מסך ורשום שהמינימום של המשחק זה GEFORCE 6600 או ATI משהו מה הכרטיס יותר מדי טוב או מה?למה כשאני נכנס למשחק אחרי זה אז אחרי שזה מגיע למסך הראשי שתי שניות בדיוק ואז המסך כאילו מתכבה כזה כמו שהוא נמצא שהמחשב כבוי עם נורה חומה במקום נורה כחולה...מה עושים!?תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by sheri,

יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  11. בוקר טוב-יש לי בעיה קטנה בבקשה כשהמחשב עובד,אם אני מחבר או מנתק רכיב כגון עכבר,מקלדת,חיבור רשת,usb -אז המחשב קופא לפעמים המחשב קופא גם ללא שאני עושה כלום אין בעית טמפרטורות,החלפתי לספק חדש,ניתקתי כוננים-אך הבעיה נמשכת כרטיס מסך מובנה,p-4 3 ghz,לוח אינטל ram768mb תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  13. המגעים שם לא כל כך טובים לפעמים עולה לי ההודעה של הדרייבר שאומרת שבגלל שלא מגיע מספיק חשמל ביצועי הכרטיס יורדים אז אני פותח את המחשב משחק קצת עם החיבורים וזה מיסתדר איך אני פותר את הבעיה הזאת ? אפשר להחליף את המולקס ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ככה..לפני כמה ימים הלך לי הספק במחשב...אז הלכתי וקניתי חדש...הרכבתי אותו והכל...ואז המחשב עלה כמו שצריך הכל עבד, אבל השמיע צפצופים...אני יודע שצפצופים במהלך עבודה תקינה של המחשב מעידים על חימום יתר של המעבד..בדקתי וראיתי שהמאוורר שעל המעבד לא עובד. הוצאתי את המאוורר, ניקיתי אותו מאבק, א-ב-ל בלי ששמתי לב...ואין לי מושג איך זה קרה(!!!) המעבד יצא יחד עם המאוורר...וזה שמתי לב רק כשבאתי להכניס את המאוורר חזרה...חיברתי את המעבד הכנסתי את המאורר...ועכשיו המצב הוא שהמאוורר עובד, אבל המחשב לא מגיב לכלום! לא עולה ולא כלום! המסך נשאר בסטנדביי שלו ונאדה..המחשב דולק הנורות דולקות מאווררים עובדים אבל לא קורה איתו כלום. מהמעבד אין ריח של שרוף, אפילו לא טיפה.. אין לי מושג מה הולך פה..…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  15. המחשב "קופא" לכמה רגעים ואז משתחרר, לפעמים הוא לא משתחרר וגם הסמן של העכבר נתקע. נכנסתי לכלי ניהול וראיתי את השגיאות האלה. מה זה אומר ? בד"כ זה קורה כל כמה דקות. למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by nore0,

בזמן האחרון עולה לי ההודעה הזאת http://img179.imageshack.us/img179/7383/ergfta2ud2.jpg ובמשחקים (CSS?) יש קירטועים מוזרים כאלה אולי משהו לא בסדר במתחים ? http://img179.imageshack.us/img179/1310/sxzvfdxy1.jpg

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום אני מנסה לחבר הארד דיסק בנוסף לקיים. שני הארדיסקים מסוג סאטא SATA אחד 80 ג"ב והשני 160 ג"ב הווינדוס מותקן על ה80 יחד עם שאר התוכנות מאחר ש SATA לא צריכים ג'אמפרים אז אני פשוט מחבר אותם רגיל הבעיה שהמחשב לא מזהה את ההרדיסק שאני רוצה לצרף אבל בBIOS SETUP הוא כן מזהה את ה160 בתור THIRD IDE MASTER ואת ה80 FOURTH IDE MASTER ההארדיסק של ה160 מוגדר הכל על אוטומט 32BIT DATA TRANSFER הוא מוגדר על DISABLED מה עושים איך עושים שהמחשב יזהה את ההארדיסק החדש? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב והיא כשאני מדליק אותו לא מופיע כלום על המסך , חיברתי את המחשב למסך אחר אבל זה לא עזר אותה בעיה וגם בדקתי אותו מסך על מחשב אחר והוא עבד אז זה אומר שהבעיה לא במסך והבעיה האת קרתה אצלי מזמן אבל אז נפתרה אחרי שניקיתי את האבק מתוך המחשב והפעם עשיתי אותו דבר אבל זה בכלל לא עזר אז רציתי לדעת מה הבעיה בדיוק יש מצב שהיא בכרטיס המסך תעזרו לי דחוף

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש תומך sata ללא כונן דיסקטים אבל קיבלתי את השטיח של ה- floppy. אז לקחתי ממחשב ישן תומך IDE כונן דיסקטים וחיברתי למחשב החדש. הכונן עובד - זאת אומרת האור דולק- מה שאומר שהספק אכן מעביר חשמל dc. אבל ב"מחשב שלי" איני רואה את הסימן של כונן A: . האם יש פעולה נוספת שעליי לבצע כדי שהכונן יעבוד? או שהתקלה היא במה שעשיתי עד עכשיו (במיוחד הקט עם צוואר בקבוק)? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  21. המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום אין לי הרבה נסיון עם מארזים אחרים חוץ משלי קניתי מחשב במארז HEC Compucase CI-6A21 ואני לא מצליח לפתוח את המארז כמובן שהוצאתי את הברגים בצד המארז מה יכול להיות הסיבה?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by marik,

שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל. בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי . הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף . יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by eyalha,

יש לי מחשב חדש, המעבד הוא E6600 הלוח הוא של ג'יגה בייט DS3 REV 3.3. (לא עשיתי OC או משהו בסגנון.) שמתי לב שיש ריח מוזר בסביבת המחשב, כמו ריח של אחרי מדורה.. הסתכלתי על המארז (הוא עם חלון , LEXA) וראיתי שהמאוורר של המעבד לא זז, אז פתחתי את המארז נגעתי במאוורר לראות שהוא מחובר ועכשיו המאוורר מסתובב אבל עדיין יש ריח וגם הטמפ' גבוהות יחסית.. לוח אם:55 מעבד: 51 יש גם משהו GPU DIODE שזה על 72 מעלות. עוד משהו שנראה לי חריג הוא שהמחשב חזק מאד, אבל לפעמים שרק אקספלורר עובד אני רואה במד ניצול של המעבד שליבה אחת מנצלת 90% ואחת 80%, מה אתם אומרים לעשות? מה אמור להיות המהירות של המאוורר של המעבד ואיך ניתן לשלוט עליו?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  25. היי לכולם מחשב חדש, לוח הוחלף אתמול. המחשב מתרסט פעם בשבועיים לעירך (הבקר זה קרה) הלוח חדש (סיבות אחרות) אך עדיין אותו סוג. DG965WH 1) האם יש קובץ בו מערכת ההפעלה/מחשב כותבים מה קרה? 2) כיצד אני מזהה מה הסיבה (מעבד/זכרונות/ספק) 3) כיוון אחר שלא חשבתי עליו? בתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים