עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stingeR-,

אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות? עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by StarMo,

אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lightning,

אני בא לשחק במשחק כלשהו ואחרי דקה שתיים קופא לי המסך גם זה קורה לי לפעמים שאני מפעיל תוכנות איך אפשר לסדר את זה ? ;[

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Or ei,

אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot drive מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ? המחיצה של הXP הלכה או משהו ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The-Magician,

יש לי בעיה עם המחשב נייד, הטאצ' מסרב לעבוד אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שמתאים למחשב, כל הזמן הוא זורק לי את השגיאה הבאה: שאני לוחץ על מקש FN + F9 זה כן מגיב ומבטל את הטאצ' אבל שאני לוחץ בשנית זה לא מאפשר אותו. במנהל ההתקנים הדרייבר שיש לי הוא :: מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eranir,

בחלק מהפעמים שאני מדליק את המחשב, נראה שתהליך האתחול לא מתבצע בצורה תקינה. הסימפטום היחיד שאני יכול לראות הוא שהמסך אינו נדלק, אבל אני לא יודע אם זה קורה בגלל כרטיס המסך, בעיה בחיבור שלו ללוח האם, או בכלל רכיב אחר שקודם לו בתהליך האתחול. פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את המגעים, ותדירות התופעה ירדה, אבל אני לא יודע אם יש מובהקות סטטיסטית לקשר בין הפעולות. רעיונות? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. טוב יש לי פה מחשב של בן דוד שלי לקחתי לו אותו כדי לשים לו GF4 440 שיש לי ממזמן (יש לו ATI ישן מאוד עם 8MB?) בדקתי שייש תאימות AGP והכל... בקיצור הבאתי ת'מחשב שלו לפני שהחלפתי כ.מסך בדקתי שהמחשב שלו עולה אצלי ובאמת הכל עבד יפה... עכשיו! שהחלפתי את הATI הישן שלו עם הGF4 המסך פשוט לא מפסיק להציג NO SINGLE לא משנה מה אני עושה !!! זה משגע אותי.. ניסיתי להחזיר לATI הישן... לא עזר אפילו למחשב שלי הוא לא נותן להכנס !! גם שאני מחבר את המחשב שלי ! כמו תמיד הוא רושם NO SINGLE חיברתי את כל השקעים מחדש 1000 פעם.. החלפתי כרטיסי מסך 100 פעם בחיים שלי וכזה דבר לא היה לי... מזה ?? איך יוצאים מזה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TheReaper,

טוב אני שידרגתי את שלי מהעגלה שלי למה שיש לי עכשיו והמחשב השני קיבל את החלקים עשינו פירמוט התקנו וגילינו שהלוח אם תקול (בלי הצעות לבדיקה הלוח כבר לא פה...) אמא שלי הלכה לטכנאי לידנו והוא החליף ללוח FOXCONN וקנינו עוד סטיק של 512 זיכרון DDR400 עכשיו הבעיה זה שהמחשב קורס הרבה בזמן האחרון ולא בגלל חוסר RAM לדעתי (760 בערך) אולי יש צורך בפירמוט?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !

12. Started by deluxe,

אני שוקל לקנות כרטיס הרחבה כזה: http://ksp.co.il/?uin=13814 כדי לשפר ביצועי SSD ולקבל תאימות ל-USB3 לצורכי גיבוי. יש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp לאיזה חריץ אני צריך לחבר את הבקר כדי לקבל מקסימום ביצועים? חוץ מזה, הרעיון של בקר מתאים לצרכים שתיארתי לעיל? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by arkanss,

שלום רב , מחשב בן פחות מחודש והעכבר לפעמים נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד כרגיל.? זה ממש מעצבן . תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rikus,

מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, במחשב נייח מותקן זיכרון 4GB(DDR3-1333-1.5V) זה עובד ותקין. אני קניתי זיכרון זיכרון 8GB (DDR3-1333-1.5V) אני הוצאתי זיכרון 4GB ואח"כ אני חיברתי זיכרון 8GB בלבד בלוח אם בדגם GA-G41M-Combo (rev. 2.0) ומדליק מחשב נייח, ופתאום מצפצף מהיר תוק תוק תוק ברצף. הוצאתי זיכרון 8GB והחזרתי זיכרון 4GB בלבד וזה עובד ותקין. האם הלוח אם תומך ליזכרון 8GB בלבד? אני עשיתי עידכון ביוס חדש גירסה FB אחרונה וזה לא עזר. אין עוד עידכון ביוס חדש יותר. מה חסר בעידכון ביוס? אני ניכנסתי לאתר GIGABYTE ומצאתי דגם לוח אם שלי. בלשוני תפריט באתר לחצתי "Manual" ויש ספר מדריך מידע על לוח אם שלי. ואני קראתי מדריך. וכתוב בספר מדריך שזה אומר לי שהזיכרון 8GB בלבד לא תומך בלוח א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה

17. אחי הקטן נכנס למקום שהוא לא היה צריך להכנס וחטף וירוס קטלני ש"העלים" לו את ההארדיסק, חסם לו את הקישוריות לאינטרנט וכו'... כשאני מפרמט את ההארדיסק בעת התקנת חלונות xp, אני מקבל בסיום הפירמוט את ההודעה הבאה: .setup was unable to format the partition the disk may be damaged Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. לאחר חיפוש הנושא בפורום - יש לי רק מחיצה אחת (אחת של 8 מגה-קבצי מערכת והשניה - הכונן). …

18. אני לא יודע אם זו בעיית חומרה, נתקלתי בזה פעם במחשב אחר ואז זו היתה בעיית חומרה. מדובר במחשב של חברים שלי, עובד על חלונות XP, לא נעשה שום שינוי חומרה, המארז בכלל לא נפתח, ומאתמול בכל הדלקה של המחשב יש ללחוץ על F1 כדי שמערכת ההפעלה תעלה. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה ? ( ממה שאני מבין פרמוט לא יעזור, כי זה לא קשור למערכת ההפעלה או לדיסק )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by g_s,

כשאני שומע שירים בWINAMP ואומר למחשב לפתוח תוכנה כבדה אז הקול מתעוות מאוד... מישהו ייודע מה הבעיה? בנוסף לזה טעינת הווינדוס נארכת הרבה יותר זמן וכשני נכנס למשתמש שלי אז הצליל בפתיחה מתעוות... תודה * אין ווירוסים והדריברים מעודכנים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 1_Nike_1,

כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by xb,

היה לי pentium 4 1.6 בלהבלהבלה... היה לי חרא FPS בסי אס DROPS. אמרתי סבבה אני יחליף כרטיס מסך. הלכתי קניתי Radeon 9600 PRO. אני חוזר עדיין 99-20 אפ פי אס תלוי כמה אנשים אני רואה (בין 3-5 יורד ל-40 אפ פי אס) אמרתי סבבה אני יחליף מחשב. קניתי: Pentium 4 2.66 / 512 DDR אני מתקין סי אס (אני מדבר על 1.5 לא משהו כבד כמו 1.6). ואופה עדיין בין 99-20 אפ פי אס. חברים שלי עם AMD 1800+ ו-GeForce 2 MX או- Radeon 8500le יש להם 100 לא זז. ניסיתי הכל: Ad-aware / spybot / reforce / etch. גם אין לי דברים כמו קאזה \ איציק על המחשב עשיתי עידקונים לביוס \ CHIPSET. שום דבר לא עובד! למישהו יש מושג מזה יכול להיות? :'(

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד של חברת דל מדגם [h=3]Inspiron 14 5447[/h]המחשב לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה ומעלה הודעת שגיאה 0Xc0000024 צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.