עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by USERone,

שלום לכם יש לי לוח GA Z97X -sli עשיתי רייד עם כ5 דיסקים אכשיו המחשב לא עולה לי וכשה אני נכנס לרייד של הלוח הוא כותב לי ב2 דיסקים offline number ואני יודע שהדיסקים תקינים לא מתקתקים ולא עושים שום רעש למישהו יש רעיונות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by rikus,

מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by max_cool,

דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by haclick,

שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כל פעם שאני מכבה את המחשב הGMAIL נסגר לי וכן בפורומים המחשב לא זוכר שנשארתי מחובר וכל מיני דברים כאלה מישהו יודע איפה טמונה הבעיה???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם. לאחרונה, פרקתי את המחשב לגורמים כדי לנקות אותו מאבק ולשמן מאווררים. ניקיתי את כל המארז בעזרת שואב אבק (לא, אני לא מפגר, עשיתי שהוא ינשוף אויר). מאז, הטמפרטורה של המעבד שלי, פנטיום 4, 3 ג'יגה, מגיע ליותר מ- 90 מעלות. ניקיתי את המעבד והגוף קירור מהמשחה הטרמית, מרחתי משחה חדשה לפי המדריך שמצויין באתר, אבל עדיין, המעבד מתחמם יותר מדי ומגיע ליותר מ 90 מעלות. המאוורר של המעבד בסדר גמור, עבר ניקוי ושימון, גם הגוף קירור, ווידאתי שיש מגע בן המשחה הטרמתי שעל המעבד לגוף הקירור. למארז יש מאוורר אחר שמכניס אויר, אבל אני לא חושב שפה הבעיה, כי עד לפני שפירקתי את המעבד, הוא היה מגיע לבערך 75 מעלות, גם בזמן עבודה מרובה. מישהו יכול לשפוך לי פה קצת אור? (חוץ מלהגיד לי להוסיף עוד…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by TearecioNN-,

המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by mrbig,

במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zone glide,

יש לי מפרט אמנם די ישן.. אבל אני שם לב שלאחרונה המחשב כבר נהיה איטי... זה כבר מציק לפעמים מאוד.. המעבד הוא i3 2100 ואני חושב שהוא הסיבה העיקרית.. הראם 8GB וכרטיס מסך דווקא בסדר.. ויש לי גם SSD.. יש מצב שהמעבד הזה קשור? המחשב לא תמיד היה ככה לדעתי.. הוא לא משהו לעבודה משרדית ומשימות קצת כבדות יותר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by spitzi,

.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sandra tamarov,

שלום קניתי מחשב נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה WIN 10 ושמתי לב שהבהירות הכי גבוהה שלו עדיין חשוכה והצבעים לא אחידים מספיק (רואה הבדלים משמעותיים בין המחשב החדש לישן שלי שבו רואים הרבה יותר טוב עם בהירות גבוהה יותר) השאלה שלי היא אם יש דרך להגביר בהירות מעבר למה שיש במחשב / לשחק עם הצבעים שם ? תודה לעונים :)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by XqGEX,

לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by arigo,

שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?

20. Started by OREN_P,

אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מידי פעם המסך של המחשב פשוט נהיה שחור כתוב עליו digital power saving mode ואז נהיה שחור כאילו הוא במצב שינה, רק שאי אפשר לעשות כלום כדי שהוא יצא מזה חוץ מריסטרט ולפעמים גם זה לא עובד. החלפתי כבל hdmi וניסיתי לחבר למסך טלויזיה והתופעה עדיין קיימת. המחשב אצלי 3 שנים אם זה אומר משהו. אשמח לעזרה אם מישהו יודע למה זה יכול לקרות ומה כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by jennifer159,

שלום לכולם אני חדשה פה ואני מקווה שתעזרו לי בדחיפות כי אני חושבת שאני משתגעת... זה כבר כמה ימים העכבר עושה לי בעיות. אתמול היו עוד כמה שעות שהוא עבד ואחכ הוא נתקע ומאז הוא לא זז... ככה הסיפור התחיל לפני שלושה ימים העכבר לא זז. לפעמים המחשב מזהה אותו והוא מוגדר ולפעמים המחשב כאילו העכבר לא מוגדר (בחומרה לא כתוב כלום)...לפי קריזות..לא יודעת מה קרה אתמול העכבר עבד בסדר עד שנתקע ומאז בכלל הוא לא זז...דרך אגב גם כשהמחשב כביכול זיהה אותו כמוגדר העכבר עדיין לא זז... החיבורים בסדר (עובדה שהוא הפסיק לעבוד ואז חזר ואז שוב הפסיק). ניסיתי להחליף עכבר גם לא עוזר. הרצתי ניקוי וירוסים והרצתי גם אנטי ספיוור והכל נקי ועדיין העכבר לא עובד. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל המחשב לא מצליח לשחזר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !

24. Started by -Dudu-,

קודם כל אם זה לא המקום המתאים אני מצטער מראש, תעבירו לאן שצריך, תודה. אז ככה, קניתי מחשב נייד של HP המגיע עם מערכת הפעלה LINUX ENTERPRICE לא התחברתי אליה, וחשבתי שזה פשוט להיפתר מהמערכת הזאת, אבל טעיתי. יש לי דיסק של ווינדוס, אך אין לי מושג איך אני מגיע למצב של פירמוט - גם כשהפעלתי את המחשב מחדש והדיסק בפנים זה לא קורא אותו בשום מצב (ואין לי מושג איך אני נכנס לBOOT להגדיר קריאה של הכונן דיסקים ראשון) גם בתוך המערכת כשניסיתי להפעיל ההתקנה זה לא אפשרי, בגלל שהמערכת לא עובדת עם קיבצי EXE אם יש למישהו פיתרון בישבילי, כיוון קטן, משהו, אני אשמח מאוד.. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים