עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by deghost,

הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את כל העידכונים ועשיתי ריסטרט פתאום המקלדת והעכבר לא עובדים לי. שמתי אותם בכל יציאת USB שיש לי וכלום. לא עובדים. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מקלדת בעלת חיבור USB, לאחרונה התחילה להופיע בעיה מוזרה. נניח כאשר רוצה להיכנס לSAFE MODE המקלדת פשוט לא עובדת. כמו כן, לא ניתן לעשות פורמט מכיוון שלא יכול ללחוץ על איזשהו כפתור כדי לבצע בוט מהדיסק. בביוס ולאחר העלייה של מערכת ההפעלה, היא עובדת תקין. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Mr.Gleb,

טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי שם מידע של שנתיים , פתאום הבוקר הפך RAW אשמל לעזרתכם כיצד להחזיר את ההרד דיסק לפעיל מבלי לאבד מידע בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ronent07,

לק"י שבוע טוב: ברשותי מדפסת הזרקת דיו HP. מה ההבדל בין הדפסה רגילה לטיוטה או איכותית? תודה רונן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by saf,

שמעו,בכל פעם שאני מפעיל את האימיול,כעבור 5 דקות בערך,יש לי מסך כחול (BSOD),דבר מוזר מאוד ואני משתגע כבר עם זה אני חייב להשתמש באימיול,ניסיתי הכל להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה איזה 30 פעם ניסיתי וגם ניסיתי להתקין גרסאות אחרות של התוכנה לא עוזר כלום כל פעם שאני מפעיל אותה כעבור כמה דקות יש מסך כחול. בדברים אחרים אין לי מסכים כחולים גם כשאני מעמיס המון על המחשב (מפעיל תוכנות ומשחקים כבדים). בבקשה אנשים אני חייב עזרה תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי בעיה במאוורר שמעל הצלעות קירור אני מפעיל את המחשב והוא מסתובב לאט לאט... והמחשב שלי חם מאוד אני לא יודע מה לעשות.... והוא עושה הרבה רעש... אולי הוא כבר נדפק וצריך לקנות חדש? מצפה לתשובה.. בתודה מראש Rap_Game

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by rikus,

מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by stingeR-,

טוב זה הולך ככה , לפני שבועיים קניתי עכבר אופטי חדש מבית LOGITECH הכל היה בסדר איזה יומיים ואחר כך באמצע שהמחשב עבד ואני שיחקתי משחק העכבר נתקע ולא זז ורק הלד של העכבר היה דלוק... לאחר הוצאת כבל הUSB והכנסתו העכבר חזר לפעולה וכעבור שבוע עוד פעם קרתה אותה בעיה ! יומיים האחרונים הכל עבד חלק אבל מי יודע מזה?! חשוב לציין שלפניכן היה לי עכבר גולה רגיל של LOGITECH גם הוא על USB ולא הייתה לי איתו שום בעיה אז כנראה שהבעיה היא לא בלוח אם! יכול להיות שהוא גם לא מקבל מספיק מתח אבל זאת אפשרות מאוד לא רציונלית...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gtx980sli,

אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12

15. Started by tidan31,

שלום! התקנתי את התוכנה vdownloader לאחר מכן הסרתי אותה וקיבלתי הודעה לעשות ריסט למחשב עשיתי ריסט ולאחר מכן קיבלתי מסך שחור ועשיתי שוב ריסט ועדיין לא קיבלתי תצוגה על המסך כיביתי את המסך והדלקתי אותו וקיבלתי תצוגה על המסך מה הסיבה לתופעה הזו? נ.ב. ברצוני לציין שאף פעם התופעה הזו לא קרתה לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eyalel,

שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tomas18,

אהלן אח שלי הביא תמחשב שלו מתיקון וכל פעם שאני מנסה להתקין את אה windows המסך נשאר שחור ולא עושה כלום אותו דבר גם בלי הדיסק ניסיתי הכל בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? דוגמה למחשב עם חומרה חלשה ביחס לשלי ומריץ את המשחק באופן רציף ושוטף. מפרט המחשב שלי :

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tomegozi12,

גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מדובר במחשב שאני הרכבתי לו , AMD X2 4200 פשוט בלי הרבה בלאגן ועם ספק כוח מאוד איכותי אנמרקס ליברטי 400.. המחשב עבד נהדר , רוב הזמן מכובה פעם בכמה ימים אבא שלי היה מדליק אותו ומשתמש , ככה במשך כשנה. פתאום באים להדליק ואין סימן לחיים... נורא מוזר לי המצב הזה כי במקרים כאלה אני יודע שזה כנראה ספק כוח שמת , אבל כאן מדובר בספק כוח איכותי... אין לי עכשיו גם כוח להתחיל להחליף ספקים כמו איזה ניגר , יש איזה בדיקה יותר פשוטה שאפשר לעשות קודם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. נאמר לי שאני צריך להחליף בטריה של לוח האם. מה אני צריך לדעת? האם מתח (voltage) מסוים? האם גודל ספציפי? מה טווח המחירים? ושאלה יסודית עוד יותר - איך קוראים לזה? האם זה נקרא CMOS Battery, או Motherboard Battery, או אולי זאת בכלל בטריה ספציפית שאני צריך לרכוש מיצרן לוח האם שלי (DFI)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שבת שלום כולם אני חייב עזרה המחשב הנייח שלי לוח אסוס מעבד אינטל C2D היה הפסקת חשמל בסערה שהיתה ומאז שאני מדליק צצה הבעיה הבאה usb device(s): 1 keyboerd auto-detecting sata1...ide hard disk auto-detecting sata2...ide hard disk auto detecting pata primary master..atapi cd-rom auto-detecting pata primary slave...atapi cd-rom sata 1: wdc wd5000aaks-00ygao 12.01c02 ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok sata 2: st3500630as 3.aak ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok pata primary master:_nec dvd_rw nd-3550a 1.05 ultra dma mode-2 pata primary slave:lite-on cd-rw sohr-5239v 2$0c ultra dma mode-2 auto-detecting usv mass storage devices.. 00 usb mass stor…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by moranbra,

שלום לכולם! לפני יומיים ניקיתי את המחשב מבפנים: 1. ניקוי אבק כללי מהמארז 2. הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקוי. ניקיתי את הכל בנשיפה סגרתי והמחשב לא עובד מאז: הוא נדלק (נורית ירוקה ואדומה עובדות) אבל המסך לא נדלק יחד איתו ונשאר כבוי(נורית כתומה) פתחתי שוב בדקתי שכל החיבורים מחוברים ללוח וכל הכרטיסים במקום. בעצת טכנאי אתחלתי את הלוח אם: ניתוק מהספק הוצאת בטריה, קיצור המגעים של הבטריה והחזרת החיבורים. ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש, הכרטיס הקיים הוא ON-BOARD. לדעתי הספק עובד יש חשמל בלוח המאוורר של המעבד עובד הסי די עובד וגם הHD נראה עובד. הוצאת הזכרון כן גורמת לצפצוף. אבל בהדלקה המסך המקלדת והעכבר לא מופעלים. לוח אם: INTEL D845BGEV2 מעבד: INTEL P4 2.4 כרטיס מסך ON-BOARD כרטיס נ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?

דיונים חדשים בפורומים