תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במאוורר שמעל הצלעות קירור אני מפעיל את המחשב והוא מסתובב לאט לאט... והמחשב שלי חם מאוד אני לא יודע מה לעשות.... והוא עושה הרבה רעש... אולי הוא כבר נדפק וצריך לקנות חדש? מצפה לתשובה.. בתודה מראש Rap_Game
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב הGMAIL נסגר לי וכן בפורומים המחשב לא זוכר שנשארתי מחובר וכל מיני דברים כאלה מישהו יודע איפה טמונה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אתמול קפץ אצלי הפקק כאשר המחשב פעל. באותה עת לא הייתי מול המחשב. לאחר שהבחנתי בדבר, נגשתי להרים את הפקק ולהפעיל את המחשב. היתה בעיה בעליה, הוא התמהמה והודיע שמתקן את אחד הדיסקים ואז עלה. לא סברתי שקרה משהו ועלי לבדוק, הרצתי תוכנה אחת שהייתי צריכה ויושב על אותו דיקס שנאמר שתוקן (פורטובל פיירפוקס), נראה שעבד והיה בסדר. לאחר מכן כיביתי אותו. כשהעלית שוב מאוחר יותר באותו יום ושב העלה באותה צורה איתית ותוך תיקון אותו דיסק אבל הפעם לא הצלחתי להפעיל את הפורטובול פיירפוקס. כאשר בדקתי נראה שנראה שמעבר לראות שקיים, לא ניתן לגשת לאותו דיסק שבעת ההלאה הופיע שתוקן. אותו דיסק הופיע במנהל הדיסקים כבריא. בגלל שלא יכולתי לגשת לפורטובל פיירפוקס נאלצתי להורידו מחדש ושמרתי או…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת בעלת חיבור USB, לאחרונה התחילה להופיע בעיה מוזרה. נניח כאשר רוצה להיכנס לSAFE MODE המקלדת פשוט לא עובדת. כמו כן, לא ניתן לעשות פורמט מכיוון שלא יכול ללחוץ על איזשהו כפתור כדי לבצע בוט מהדיסק. בביוס ולאחר העלייה של מערכת ההפעלה, היא עובדת תקין. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. שיניתי את הרזולוציה של המסך ועשיתי הפעלה מחדש מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב לא רואים כלום וכתוב על המסך שאין תמיכה הצלחתי להיכנס למצב בטוח אבל לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה זה נשאר אותו מצב לאחר היציאה מהמצב הבטוח האם יש עוד משהו לעשות?כיצד פותרים את זה?[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 16:07:16 הקפצה עזרה חברה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים צריך את עזרתכם הרבה פירמטתי את המחשב שלי לWIN8.1 בגירסת 32 ביט (בדיעבד רק הבנתי שזה ינצל לי חלק קטן מהזיכרון, יש לי מעבד מרובע ליבות i5 ו8 ראם זיכרון) בקיצור לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייבר של reaktek לכרטיס קול ועדיין אין לי שמע במחשב, בדקתי את הרמקולים ואת החיבור שלהם למחשב, הכל תקין. ניסיתי להתקין דרייבר ייעודי ללוחות gigabit ועדיין לצערי שום דבר לא מתקדם.. תודה מראש לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נורטון 360 חדש שקניתי אתמול ניסיתי לבטל את החומת מגן והוא עדין ממשיך לחסום לי אתרים איך אני מבטל את האפשרות שהוא לא יגע לי בגוגל כרום או בכל דפדפן אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, עקב תאום לוקה בין מספר אנשים, יצא שיש לנו מחשב בעל לוח הכולל יציאות DVI וVGA בלבד, ומסך עם dp, mini-dp ו HDMI. למיטב ידיעתי, לא ניתן לחבר את המסך ללוח עם כבל DVI-DP, כשהDVI מחובר למחשב. האם קם בHDMI המצב דומה - לא ניתן לחבר כבל DVI/HDMI, או להשתמש במתאם בסגנון, כשחיבור הDVI הולך ללוח, וחיבור הHDMI הולך למסך? אשמח לתשובה מושכלת, לפני שאנחנו מחליפים לוח. חיפוש בגוגל הניב תוצאות מנוגדות. תודה רבה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטען שבק חיים , מחפש חלופה, אשמח לקבל קישור למטען תואם / מקורי מרשת מוכרת ונגישה ולא הזמנה מיוחדת והמתנה ארוכה. אגב רשום על המטען 45W , האם הספק גבוה יותר יתאים או שחייב 45W ? צירפתי תמונות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מחשב חדש,התקנתי עליו וינדוס 7. התקנתי בנוסף וורד 2010, הבעיה עכשיו שהמדפסת לא מדפיסה. למשל אני רושם סתם כמה משפטים בוורד ואז עושה קובץ הדפסה וזה נותן לי לשמור את המסמך כקובץ PRN ולא נותן לי להדפיס כרגיל! התקנתי דרייברים והמדפסת רשומה כמדפסת ראשית במחשב המדפסת היא סמסונג-ml 1660 לייזר אני מאוד אודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח: Asus P4P800-E Deluxe מעבד: פרקסוט 2.8 סוקט 478 אחרי שהתקנתי קירור למעבד (את הנינג'ה הזה לא שזה משנה) כל פעם שאני עושה רסט זה מוצא את המעבד מחדש. כשהתקנתי את הקירור הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית. מה לא ניסיתי? עדכנתי ביוס להכי חדש. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פין שהתעקם או משהו, לא ראיתי כלום.. ניקיתי את הסלוט.. כמובן שעשיתי בביוס שמירה והכל.. הפתרון היחיד שיש זה כל פעם להכנס לביוס ולצאת ממנו. המחשב עובד. הסוללה בסדר, כי ההגדרות נשמרות גם אחרי שהוצאתי את המחשב מהחשמל בפעה השניה. אני באמת לא יודע מה יכל לגרום לזה.. אם למישהו יש מושג.. אני מיואש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב נייד לנובו מהסידרה G50 מע הפעלה WIN 7 האיטרנט פסק ונוצר X אדום על הwif הרדיו של האינטרנט לא פועל ,אין לי אפשרות להפעל את הרדיו , או להפתר מ-X האדום . כיצד אני מעלים את הX האדום ומפעיל את האינטרנט התקנתי את הדרייבר לא עזר. תודה מראש לעזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-