עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liav_n,

שלום, לאחרונה התחלתי לבצע OC למחשב - חדש בתחום, לאחר מציאת הגדרות ראשונות, ביצעתי בדיקת יציבות של 12 שעות והכל עבר חלק, פרמטתי את המחשב, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה והגדרתי את הoc בbios מחדש עם אותם נתונים, המחשב קופא בכל פעם שהמעבד מגיע ל100% (2 שניות מתחילת הבדיקה), ע"מ לשלול בעיית מערכת הפעלה, פרמטתי והתקנתי שוב, והבעיה חזרה. כשאני מכבה את ה oc, המחשב עובד כרגיל.. המעבד: intel i7 4770k לוח אם: asus maxumus vi gene זכרונות: cl9 v corsair 2X4gb ddr3 1600mhz קירור: noctua nh-d14 הגדרות OC: מהירות שעון - 4.3 מתח - 1.27 תודה,

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by vdudu,

שלום לכולם המחשב לי נדלק הנוריות וכל המאווריום דלוקים ניראה כי עובד תקין אך אין תצוגה ... ניסיתי הרבה דרכים כדי לפתור את הבעיה : נסיון עם כרטיס מסך און בורד כרטיס מסך חיצוני חדש איפוס באיוס על ידי גאמפר והחלפת הבטריה כבל vga חדש נסיון עם כבל hdmi עדיו אותו המצב .. אין תצוגה אשמח לעזרתכם הדחופה דודי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי מחשב שנקנה בסוף 2008 (המפרט למטה) והוא מספיק לי לצרכים שלי. המחשב בסדר גמור ומספיק לי למשחקים. מריץ בכבוד על 1900X1200 בפירוט שמספיק לי . הבעיה מתחילה עם מערכת ההפעלה? אחרי שאני פותח מלא טאבים בכרום או כמה תוכנות המחשב מתחיל להיות איטי. ובכלל הוא לא מהיר כמו פעם. בשורה התחתונה כלום לא השתנה. פירמטתי אותו מלא פעמים כולל סריקות. כל המנטרים של החומרה והמבחנים מראים שכל הציוד תקין (חום, ציוד תקול וכדומה). אני שובר את הראש מה יכול לגרום לו לגמגם ככה? פעם הוא היה מתמודד עם הכל בכבוד (לא השתנה בפעילות שלי כלום) . אני מבין שהוא ישן אבל כלום לא השתנה. יש לי הרגשה שהארד דיסק חדש יפתור את העניין. אבל אני עדיין תוהה. תודה לעוזרים [TABLE=class: infoBoxContents, width: 1…

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. שלום, יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה. התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה. באף משחק אחר זה לא קורה. אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת. זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כשאני מחבר כל דבר ל- USB, הוא לא עובד. הבעיה התחילה לפני יום וחצי בערך. ניסיתי לחבר: עכבר אלחוטי, עכבר חוטי, Disk on key, והארד דיסק נייד של WD. אף אחד מהם לא עובד כשאני מחבר את התקן, המחשב עושה את הקול הזה של חיבורהתקן USB חדש, ואחרי כמה שניות מופיע לי הבלון הזה ליד השעון וכתוב בו שהדרייבר לא נמצא וההתקן לא יכול לעבוד (מצורפת תמונה של ההודעה וגם של ה- device manager) כשאני מחבר עכבר אז החיישן האופטי עובד, כלומר עובר מתח דרך ה- USB. ניסיתי לעדכן את הווינדוס ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את חיבורי ה- USB דרך ה- Bios ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים דרך ה- Device Manager- כשאני בוחר בעידכון דרייבר או ב- Scan for hardware changes אני מקבל את אותה השגיאה שיש בעיה עם הדרייבר. כמובן שנ…

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. אתמול במהלך עבודה על המחשב נתקע לי המחשב וכשעשיתי אתחול הופיעו פסים מוזרים וג'יבריש לפני מערכת ההפעלה. פירקתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו. החלפתי גם סוללה של הביוס והוצאתי כרטיסי זיכרון והחזרתי. אחרי הכל זה לא עזר, המחשב עולה רק במצב בטוח וגם שם מופיעים הפסים. לוינדוס הרגיל הוא לא עולה בכלל (מסך שחור ללא ריסטרט) יש לציין שהמחשב ישן (בן 6 שנים+) כרטיס מסך nvidia 8800GTS 312 האם זו תקלה בכרטיס מסך? אשמח מאוד לעזרתכם.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by liav_n,

שלום לכולם, עדכנתי את השעון (לדוגמה) לשעה 13:30 כשאני מפעיל את הwindows לאחר העדכון, עולה המערכת והשעון מציג את השעה הנכונה. בהפעלה מחדש נוספת או לאחר זמן מה, הwindows מתחיל את ספירת הזמן שוב מהשעה 13:30 והbios בשלו.. עומד... לוח האם בשימוש פחות מחודש וה bios שומר את שאר ההגדרות בצורה טובה (תאריך, סדר boot וכו'..) כך שאני בספק אם זו בעית סוללה, מפרט: מעבד intel i7 4770k לוח אם: Asus maximus vi gene זכרונות: corsair 2x4GB DDR3 אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by fain4gaming,

יש לי בעיה במחשב. כול פעם שאני רואה סירטון\לפעמיים משחק אז המסך נהייה שחור ואז יש הודעה למטה שאומרת משהו כזה : graphic card has been failed and success recoverd. ואחרי שזה קורא כמה פעמים המשחק נהיה על "פרייז" ואז אני חייב לעשות reset . עשיתי עדכון גירסא וזה לא עזר . הכרטיס שלי הוא : nvidia gtx 550ti . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, יש לי פה איזה מחשב ישן שאני צריך מידע מהHD שלו.. הוא החליט לא לעבוד פתאום. כשאני אני מדליק אותו יש תצוגה במסך ל3-4 שניות והוא נכבה. (בדרך כלל איך שמתחילה הטעינה של הווינדוס). ניסיתי לגשת לBIOS אבל גם שם , תוך 2-3 שניות נעלמת התצוגה .(הודעת NO SIGNAL על המסך). ניסיתי להחליף כבל , ולהשתמש במסך אחר והבעיה עדיין קיימת. האם מדובר בכרטיס מסך תקול? או שישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, מדובר במחשב נייח. זו פעם ראשונה ובודדה,שהפוסט והחלונות לא עולים/פועלים,ופשוט היה מסך שחור.כדי שיעלו הצטרכתי ללחוץ על ריסט. ד"א:היה ציפצוף,שאם אינני טועה - אומר,שהמצב תקין...?! מה זה אומר? האם זו בעיה בכלל?,מה עליי להסיק מכך? ו/או,שפשוט לא קרה דבר - ועליי לעקוב,שתופעה זו לא תחזור על עצמה? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by na155396,

לפני כ-3 שנים קניתי מחשב לילדי וחסמתי אותו לאינטרנט ע"י בקרת הורים עכשיו אני רוצה למכור אותו והקונה צריך אינטרנט ואני לא זוכר את הסיסמה מישהו יכול לעזור בבקשה?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי תוכנה מסוימת שפועלת על בסיס אינטרנט (לשם הדוגמה: כמו קאונטר סטרייק ודומיו) אך לא מדובר במשחק אלא תוכנה. אני רוצה להריץ את התוכנה פעמיים, יש תוכנות שנותנות לבצע זאת ללא כל הפרעה. תוכנה זו לא מאפשרת (נותנת שגיאה: "היישום כבר פתוח") ובצדק. יש דרכים יצירתיות לעשות זאת? אשמח לעזרתכם המקצועית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ShaySolomon,

שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by didi1145,

הבנתי שזו כנראה בעיה עם ההתקנה של הכרטיס רשת.. הלוח אם שלי הוא כזה: msi g41m4-(ms-7592) עזרתכם? תודה מראש!! - - - תגובה אוחדה: - - - לויסטה מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RAND25,

שלום לכולם לפני זמן מה שידרגתי את המחשב שלי עם לוח אם של אסוס MAXIMUS EXTREME אליו בא מובנה כרטיס קול ש קראיטיב SUPREMFX 2 פירמטתי את החשב התקנתי WIN 7 64 BIT הורדתי עידכוניםשל מערכת ההפעלה והדריברים של כרטיס הרשת וכרטיס המסך והדריברים של הלוח אם, כאשר אני מנסה להתקין את הדיברים של כרטיס הקול אני מקבל הודעה שהדריברים אלה מתאימים לי . שמתי לב שהוינדוס התקן ליברים של AUDIO שלNVIDEA שכל פעם שאני מוחק חוזרים בהפעלת המחשב מחדש התקתי דריבר של ריטלאקס שאמור להתאים לכרטס קול אבל כלום לא קורה ואין לי קול אני יודע יודע שזה טיפה מבלבל אני מאוד זקוק לעזרה זה משגע אותי בלי SOUND ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by GAGO,

שלום, אני מנסה לפרמט את המחשב, וכשאני מדליק אותו ולוחץ על DEL על מנת להגיע לBIOS אני מקבל מסך שחור שלא מתחלף לכלום... יש פתרון למישהו?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. היי חברים, אני קצת מבולבל.. נראה לי שהפעלתי בטעות תוכנה לא ממש ממקור טוב היום בצהריים במחשב שלי ומאז משום מה.. העכבר במחשב כל 5 שניות בערך מציג שהוא "טוען" עם העיגול הזה מעל הסמן.. כל 5 שניות העיגול מופיע ל2-3 שניות ונעלם. אני עוקב אחרי ע Task Manager, אני לא רואה משהו חריג. הרצתי את הMicrosoft security existential, כי זה האנטי-וירוס שיש לי על המחשב. והרצתי גם Spybot ומחקתי מה שהוא מצא. ריסטתי את המחשב, הוצאתי דברים לא חשובים/מוכרים מהmsconfig אבל עדיין העכבר ממש לטעון כל 5 שניות משהו לא ברור. גם כשהמחשב סתם במנוחה. המנורה של הדיסק הקשיח לא נראת פעילה ממש באופן, אבל זה גם לא ממש אינדיקציה. יש למישהו רעיון מה המקור של הדבר הזה? מישהו פעם נתקל? יכול להיות שזה ת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by PuppEDogg,

יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. חיברתי כבל HDMI לטלויזיה. הכל עובד מעולה, הבת שלי רואה סרטים על הטלויזיה ולי יש זמן פנוי לשחק במחשב. הבעיה שכל הקול הולך או דרך אוזניות מחשב או דרך טלויזיה. האם יש דרך כלשהי לגרום לקול של סרט לצאת מהטלויזיה וקול של משהו אחר דרך אוזניות של מחשב? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Joli,

שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by assaf_,

שלום.. אחי רצה לפנק אותי וקנה לי תוספת זכרון.. הזכרון הנוכחי שלי הוא corsair 4G CML4GX3M1A1600C9 ומה שהוא קנה לי זה corsair 4G CMZ4GX3M1A1600C9B וכאשר אני מחבר/מוסיף את הזכרון החדש ומדליק את המחשב המחשב מצפצף מס' פעמים ומופיע לי הודעה בביוס של (זה חלק מהתצוגה השאר זה רגיל..) worning! now system is in safe mode. please re-setting CPU frequecy in CMOS setup ןלמטה יש F1 להמשיך וDEL לביוס... האם יש שוני רב בין הזכרונות? וכמובן מה עליי לעשות?? תודה מראש אסף.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by tz2000,
    • 0 תגובות
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים