עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חיברתי אחד ההתקנים ( מגיעים 2 כאלה במארז ) - > אחד למחשב ( ע"י כבל אתרנט רגיל ) ועוד אחד לראוטר ( גם כן כבל אתרנט רגיל ). לחצתי על 2 הלחצנים ( אחד בכל התקן ) כמו שצריך כדי לאפס הגדרות ובכדי שההגדרות יועברו להתקנים. כעת כל הנוריות עובדות כמו שצריך לפי הדף הוראות שמגיע עם זה - הוא מזהה רשת כמו שצריך . עכשיו - האם אני אמור להגדיר כאן רשת חדשה ? או שזה מגביר אות קיים של רשת קיימת ? תודה, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המגעים שם לא כל כך טובים לפעמים עולה לי ההודעה של הדרייבר שאומרת שבגלל שלא מגיע מספיק חשמל ביצועי הכרטיס יורדים אז אני פותח את המחשב משחק קצת עם החיבורים וזה מיסתדר איך אני פותר את הבעיה הזאת ? אפשר להחליף את המולקס ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ori24,

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by כנששת,

המדפסת שלי (מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום) BROTHER MFC7420 עושה קצת בעיות... כתוב לי DRUM ERROR אבל אין לי מושג מה הכוונה ... כתוב לי put DRUM out slide blue tab fro, side to side several times ואין ליממש מושג מה החמודה הזאת רוצה ממני , אבל תכלס אני צריכה מדפסת... יש למישהו רעיון למה היא ברוגז? תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. Started by miky,

חברה זה קורה כבר הרבה זמן אני לא מבין תראו יש לי מדפסת psc 1110 all in one והנורה של בדיקת המחסניות מהבהבת מה קורא בדקתי באתר לא הבנתי כלום.עזרה?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by dot com,

התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by GB,

שלום לכולם! התקנתי את המדפסת אבל כאשר אני פותח אותה כדי להדפיס לי דף מסוים היא מדפיסה לי מלא דפים שרשום באנגלית ומספרים כאלה אין לי מושג מה זה מישהו יכול לעזור תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by #ELad#,

שלום לכולם! יש לי מדפסת HP Deskjet 5150 שמדפיסה פסים במקום תמונה. ככה זה ניראה: http://img52.imageshack.us/img52/4421/fig2x.jpg ניסיתי לכייל/ניקוי ראש/דף ניסיון - שום דבר לא עוזר. אז לפני שהיא נזרקת, מישהו יודע איך לטפל בבעיה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by TNT,

יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Aviram,

היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. יש לי מדפסת hp 4580 בת שנה וחצי והיא מדפיסה לפעמים שורות באלכסון, מדפיסה חצי עליון של שורה, רווח, ואז את המשך השורה. הרבה פעמים באמצע ההדפסה היא אומרת שיש משהו שחוסם את הפידר. פתחתי אותה מכל כיוון ולא מצאתי שום דבר. אין בעיה עם הסורק. גם בצילום הבעיה קיימת, כלומר זה לא בעיה בתקשורת עם המחשב. מה לעשות איתה לפי דעתכם? hp רוצים 100 שקל רק בשביל להסתכל עליה? לקנות חדש, או שיש אופציה לתקן כזה דבר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by michal33,

שלום, יש לי מדפסת HP 5610. פתאום באמצע ההדפסה היא השתגעה... היא מודיעה שיש בעיה בראש הדיו השחור. (החלפתי ראש דיו לפני כחודש ומאז כבר הדפסתי מספר פעמים. מדובר בראש דיו מקורי) ניסיתי להוציא ולהחזיר את ראש הדיו - לא עזר. ניקיתי את המגעים בראש הדיו - לא עזר ניקיתי את המגעים במדפסת - לא עזר מה אפשר לעשות (לפני שקונים ראש דיו חדש ומנסים איתו.... כי אם זה לא יעזור אש סימן שהבעיה במדפסת... ולפי מה שראיתי, קשה למצוא כיום מדפסות שמשתמשות באותו ראש דיו... כך שסתם קניתי אותו...) תודה, מיכל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by RealTime,

שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להתקין אותה ללפטופ WIN8 של סמסונג ולצערי אני לא מצליח להדפיס אך כן מצליח לסרוק ולהשתמש בפקס. במקור השתמשתי במדפסת ללא התקנה, וההדפסה עבדה, אך לא הפקס ולא הסריקה. ניסיתי להתקין בעזרת התוכנה הרשמית של HP כדי לקבל את כל הפיצ'רים אבל מזה יצא שאני לא מליח להדפיס כרגע. הבעיה מאיך שהצלחתי לאבחן אותה היא שהמחשב מזהה רק את הפקס ולא את המדפסת עצמה, אך אין לי מושג כיצד לפתור אותה. דרך ה CONTROL PANEL אני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה שם את המדפסת בשם: HP OFFICEJECT 6500 E709n Series אבל, כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל את השגיאה הבאה: בעוד שאם אני מנסה להיכנס ל HP OFFICEJECT 6500 E709n Series FAX אז אני מצליח להיכנס ב…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by shachar565,

התקנתי את המדפסת... היא הדפיסה לי דף ניסיון והדפיס הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להדפיס משהו אחר מהמחשב... כמו מסמך וורד טקסט או צייר הוא לא מדפיס לי כלום... מוציא דף רייק... אין לי מושג מה הבעיה... בבקשה נסו לעזור לי... התקנתי את הדרייברים והתוכנה מהדיסק שקיבלתי עם המוצר...

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by erani,

שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זו בעיה קצת מוזרה. כשאני שולח מסמך להדפסה במדפסת שלי ( Canon Pixma iP2000 ) אני מקבל הודעה שאומרת שהמדפסת לא מגיבה וכשאני מוציא את החיבור של המדפסת מ USB אחד ומכניס לחיבור USB אחר, פתאום היא מגיבה ומדפיסה. חשוב לציין שהבעיה החלה אחרי שהחלפתי את הלוח לחדש. כך שאין לי ספק שמכאן נבעה הבעיה. לדעתי הבעיה היא שהדרייברים ל USB לא הותקנו טוב או בכלל. לפי המדריך של הלוח כתוב כך: כלומר: הדרייבר של ה USB בדיסק כרגע לא מתאים ל XP ואני חייב להוריד SP2 (שמותקן כבר אצלי). יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, ולמדתי לחיות איתה. אבל זה נראה לי מגוחך שכל פעם שאני רוצה להדפיס אני צריך לשנות את החיבור של המדפסת. ואני חייב לציין גם שהבעיה היא רק במדפסת ולא בשום מכשיר אחר שמשתמש בחי…

20. Started by The P.U,

כשאני מדפיס משהו במדפסת למשל טקסט הוא חלקים ממנו יוצאים מרוחים. ניסיתי לעשות ניקוי ראש אבל זה לא עזר. יכול להיות שהצבע שקניתי דפוק?יכול להיות שפשוט עבר זמנה של המדפסת?(מדפסת EPSON STYLUS 400 מלפני 3 שנים בערך)

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס בתודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by bubugu,

שלום, יש לי שני סטיקים של 1 ג'יגה שאמורים להיות במהירות 800 MHz הנה לינק שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 משום מה זה מה שתוכנה מראה לי: http://www.siz.co.il/my.php?file=2jjybyymk2mb.jpg למה כתוב שם 400 MHZ ולא 800??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by TrancEnergY,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 1GBx4 (4GB) ( Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך: ASUS 8800GTS GeForce 640MB PCIe דיסק קשיח: WD2500YS Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II *** מערכת הפעלה: 64BIT Windows Vista Home Premium מהירות ביצועי המחשב לא יציבה משום מה רואים את זה בדר"כ בפתיחת קבצי ראר לפעמים המחשב פותח קובץ ראר 700MB (סרט) ב8 שניות ולפעמים ב50 שניות (אותו קובץ ראר בדיוק) רואים את זה טוב גם במשחק המחשב PES 2009 - לפעמים המשחק רץ חלק ולפעמים השחקנים מקבלים את התגובה של המקלדת כמה שניות אחרי. (זה קשור לדעתי למחשב ולא למשחק עצמו) …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by Nitrous,

שלום, יש לי לוח NF7 V2 וזיכרון מסוג GEIL 2X128 3200, שמתי את הזכרונות כפי שכתוב בספר ב DIMM2 ו-DIMM3 כי מלפני זה הביוס הראה לי DDR333 אך הבעיה עדיין לא נפתרה, זה אמור להיות כך ? וגם המחשב נתקע פעם או ביומיים שהוא קיים..למרות שהטמפרטורות נמוכות 24-מחשב 35-מעבד

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.