עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shy,

שלום יש לי כרטיס קול שיושב על כרטיס אם מסוג abit v17 יש בעיה עם הקול או במילים אחרות אין קול. חיפשתי דרייבר מתאים באתר של החברה ובעוד מקומות,מצאתי רק תיקיה להורדה שמכילה הרבה מסמכי exe אבל אף אחד מהם לא של כרטיס קול אז עם משהוא יכול להנחות אותי לדרייבר מתאים תודה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by ik_86,

יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by shaldag,

שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by epichorus,

כאשר אני מפעיל תכנה לעריכת קבצי אודיו כגון : mp3 splitter & joiner וכדומה אני מקבל הודעות שגיאה . בתכנה שציינתי אני מקבל את ההודעה לאחר בחירת קובץ השמע (בחרתי המון קבצי שמע כך שהבעיה אינה בקובץ עצמו) ההודעה היא : "the specified file cannot be played on the specified MCI device.The file may be corrupt, not in the correct format,or no fil" אם זכור לי נכון הבעיה החלה רק לאחר פירמוט המחשב ולפני כן יכלתי לערוך קבצים כרגיל . במחשב יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שאינני משתמש בו וכרטיס קול חיצוני שאני משתמש בו sound blaster live 5.1 במנהל ההתקנים הכל נראה נורמלי ואין סימני שאלה או סימני קריאה. אגב חוץ מזה הכרטיס קול פועל תקין ואני שומע בו כרגיל... אודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by high_barny,

הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by intel suck,

הפלאג הירוק בכרטיס הקול זז ויש בעיות עם השמע בגלל זה אפשר לסדר את זה איכשהוא?

7. Started by מאיר פלג,

אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :

8. Started by yai,

יש לי בעיה בכרטיס קול שאין לי דריבר עליו... אני צריך דריבר לכרטיס קול זה מפרט של המינבורד: http : //www . siz.co . il /my / zgnmkwwwimzj . png בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי כרטיס קול CS4281 התקנתי וינדוס 7 אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים , אפשר עזרה עם זה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by מתן 202,

שלום יש ל יבעיה אין לי התקן כרטיס קול וזה ממש משגע בבקשה תעזרו לי תוכלו להביא לי התקן שיהיה לי קול במחשב ? תודה רבה לעוזרים תמונה מאברסט : http://www.israup.net/images/2ad546109239a98807dc79e0c4a74875.JPG

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  13. אני יכול לשמוע קבצי Mp3 וגם Wav וגם סרטים עובדים ללא בעיה אבל קבצי Mid אני לא יכול לשמוע... וגם באנימציות של Flash אין לי סאונד... כשאני מנסה לנגן קובץ Mid ב-WinAMP זו ההודעה שאני מקבל (מצורף כתמונה) אנא עיזרו לי, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Raz20,

היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. קניתי כרטיס קול פשוט 5.1, התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה ! לכרטיס קול קוראים : Aureal vortex 8810

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by vwgolf,

יש לי את ההכרטיס קול 7.1 קישור לאתר החברה לדגם הכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066 מהרגע שיש לי אותו קצת יותר מחצי שנה כל פעם שאני מתקין אותו פיזית במחשב ואז מתקין דרייברים המחשב נקתע אחרי מספר דקות פשוט הכל נעמד כמו תמונה ואני חייב ללחוץ ריסט. עשיתי עדכונים מהאינטרנט וזה לא עזר לי הבעיה נמשכת כבר ניסו להחליף לי את הכרטיס שוב ושוב וזאת לא הבעיה כנראה לדעתי זה משהו בדרייברים או התנגשות אבל אין לי מושג איך לטפל בזה ומה לעשות... המפרט של המחשב שלי הוא: amd3500 2GB DDR 400 לוח אם gugabyte sli nforce 4 hd 200 sata מערכת הפעלה win xp pro sp2 heb תודה מראש. לירון.

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by dmanbuhnik,

יש לי בעיה שקשה להסביר אותה בדיוק, אוקי המפרט שלי מתואר בלינק מצד ימין החלק הרלוונטי לעכשיו זה: MOBO - ga 7vt600 1394 (כרטיס קול + רשת על הלוח) Sound card - Realtek AC'97 Audio for VIA CPU - AMD 2500+ Barton בזמן האחרון (אני לא זוכר בדיוק מתי יכול להיות אחרי שפרמטתי את ההארד דיסק) יש רעשים מוזרים כלומר אם אני מריץ משחק (לא במשחק ספיציפי) או בסרטים אז בזמן שהמעבד או הHD עובדים בקצב מקסימלי יש בעיה ברציפות של הקול וזה נותן מעיין צפצופים כאלו או שהקול מתארך וניהיה מוזר ואחרי 2-3 שניות מקס' זה חוזר להיות רגיל ואז שוב ושוב למרות שזה נשמע כמו בעיית דרביריים קלאסית הפתרון הזה לא עובד (אחרי הפירמוט התקנתי את הדריבריים שהיו לפני התקלה), ניסיתי גם דרביירים אחרים (במקום מהאתר של GI…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. אנא עזרו לי! מזה זמן יש לי בעיות קשות עם הכרטיס קול (המשולב על הלוח) שהתחילו אחרי שהמחשב חזר מתיקון (החלפת ביוס). אני מתקין את הדרייברים של כרטיס הקול אבל אני לא שומע סאונד. בעצת הטכנאי אני מוריד UPDATES של MSI (שלהם לוח האם והכל) שכוללים: Realtek AC'97 Audio drivers Realtek LAN Driver Intel INF update (אציין שכבר ניסיתי לעדכן כל אחד מהם בנפרד אבל גם זה לא הצליח...) כעת אני יכול לשמוע את הסאונד של מערכת ההפעלה (התחלת עבודה, דברים נפתחים, סיום עבודה וכו') אבל אני לא מצליח לשמוע מוסיקה או לשמוע את הסאונד בסרטים (מיותר לציין שכל הקודקים מותקנים ופועלים כראוי, בדקתי עם GSPOT). לוח האם הוא Intel I865G-PE בעיות נלוות שצצו לי: הסאונד (שיש) נשמע מקוטע וקופצני, כאילו שיש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by a_halachmi,

אחרי עדכון דרייבר כרטיס קול עידכנתי אותו בגלל שגרם לקריסות (הודעות כחולות). עכשיו שאני משחק ב-gta san andreas אז לפעמים שומעים את האנשים מדברים חלש מאוד ואז פתאום חזק מאוד וגם הוא חסר לפעמים בכמה מקומות החזרתי לדרייבר הקודם ואז זה יסתדר אבל הנפילות חזרו. מישהו יכול להציע לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by ggg123,

יש לי את הכרטיס קול המובנה של Asus P5B Deluxe, הסאונד מקס גירסא 5.2 שהתקנתי מהדרייבר של הלוח אם. בכמה רמקולים שבדקתי יש הפרעות מידי פעם, בהתחלה היו הרבה הפרעות ועכשיו זה פחת לתדירות נמוכה אבל עדיין יש מידי פעם. רציתי לדעת מה ניתן לעשות בעניין מבלי לקנות כרטיס קול חדש. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by borg,

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by idan.prd,

אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…

24. Started by m.l,

התקנתי היום אחרי פירמוט של מחשב חדש את הדרייברים של הכרטיס קול וכול השאר, ופשוט אין שמיעה בכרטיס קול. לא שומעים... יש פיתרון לזה? המדיה פלייר רושם: בעיה בכרטיס קול (משהו כזה-אני לא יודע לדייק כי המחשב לא עובד כעת) כמו כן יש במנהל התקנים משהו שמופיעה בסימון צהוב של אזהרה: "PCI DEVICE" יש למישהו רעיון על הבעיות האלו... אם יש הצעות אני אשמח לדעת מה לעשות.

25. כשאני מפעיל את הוינאמפ מופיע הודעת שגיאה BAD DIRECTSOUND DRIVER משהו כזה חיפשתי בגוגל לא מצאתי פתרונות מועילים מה שניסתי לעשות זה להסיר את כל הדריברים של הכרטיס קול (מסתבר שיש שם מלא ) והפעלתי מחדש כמה פעמיים עד שזה יעדכן את הכל.. ועדין אותה הבעיה בדקתי בלוח הבקרה ובsound and audio devices ושם הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול למרות שבמנהל ההתקנים הוא מזהה תקין.. אני יודע שהיתה לי פעם תבעיה הזאת שמעתי על זה שזה איזה וירוס מוזר בדקתי וירוסים בכל מיקרה אין.. לא בא לי על פירמוט מערכת ההפעלה .. ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי הייתי בטוח שיש לי live מסתבר שלא לפי everst יש לי Device Description Type Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCI שלו לא מצאתי דריבר מקורי windows x…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.