תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד הינו ryzen 3600 לוח אם: GIGABYTE GA-AB350N https://www.amazon.com/gp/product/B073PWKSP6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 זכרונות https://www.amazon.com/gp/product/B013H7U6FQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B00UFBZOVE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 [כן.... אני יודע שהם לא זוג מהשמיים....] התקנתי את הבילד האחרון של וינדוס 10 על SSD SATA של PNY ולפי "אפליקציית הבריאות" הפעלתי TPM וביטלתי CSM והפעלתי secure boot. לאחר ההפעלה מחדש הראשונה בתהליך ההתקנה, לוח האם לא מזהה את ה SSD כמשהו שאפשר לעשות לו בוט, אני מנסה לשחק פה ושם…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן אחד האחר מתנתק בעצמו והווינדוס טוען שהוא לא מחובר למחשב כביכול. דוגמא: אני מחבר את המדפסת למחשב ופתאום אין אינטרנט כי ה WIFI מתנתק ואני צריך להוציא ולהכניס את המודם מהUSB שיחזור לפעולה. יש מצב שזו בעיה חשמלית כלשהי? יש לי ווינדוס 8.1 ואולי הוא הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הקדמה: המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש אז פתחתי אותו וניקיתי + שימון. בנוסף המחשב אינו מחובר ישירות לחשמל אלא לאל פסק. מאז אותו ניקוי מדי פעם יש כיבוי והדלקה של המסך (מיד לאחר שהוא נכבה הוא נדלק) מלווה בצליל חיבור שקע (כמו שמחברים אביזר כלשהו) עברתי על החיבורים והכל תקין... נראה לכם שדפקתי משהו? : \
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי הרדיסק מיושן בן 6 שנים. WD Caviar 40GB IDE שחור. זה התחיל שהמחשב הישן עבר לWin 7 x86 הוא תוקע את המחשב ועושה מסך כחול. אגב ניסיתי גם על מחשב חדש יותר עם WIN 7 X64 ואותו המצב מחיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות קשור איך שהוא לג'ימפור שלו. אז זהו שהוא הדיסק היחיד שמחובר לבקר IDE (אין עליו מערכת הפעלה) ולא שמתי לו ג'מפר כך שהוא במצב "Single or Master" יש לי עוד 4 דיסקים של WD ישנים יותר ומניסיון שלי איתם עם XP VISTA ו לא עשו את הבעיה הזו. השאלה שלי עם זה קשור לסקטורים פגומים או שההארדיסק הזה פגום לגמרי. אין לי בעיה לפרמט אותו ודרך אגב זה נידמה לי קרה שWINDOWS ניסה אולי לכבות את הדיסק מטעם הגדרות חיסכון בחשמל אבל אני לא חושב שזה העיקר למה כי קרה לי שבהעתקת קבצים הוא …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים אני יכול לשחק שעתיים,שלוש וארבע ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים על המסך... מה זה אומר? וזה לא בעיה במשחק ספציפי זה כבר קרה לי בשלוש משחקים שונים... מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מקרטע לכמה שניות בכל 2-3 דקות, יכול לראות במשחק מיינקראפט, או כשאני עובד על 2 תוכנות (פוטושופ ואוטוקאד - לא שימוש כבד במיוחד) ויוטיוב פתוח ברקע. מצרף סרטון מהמשחק מיינקראפט שאפשר לראות את התקיעות של המחשב. המפרט של המחשב: Intel core i7-7500 8gb ram 512 ssd Nvidia Gefroce 940 MX - מעודכן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט של המחשב החדש שלי זהה: i5 2500K 3.3ghz ATI READON HD 6850 1GB 4GB RAM 1600mhZ לוח אם P67A-UD3 בהתחלה המחשב טס בכל ועכשיו באופן מוזר לאט לאט אני מרגיש יותר בעיות..בהתחלה בצורה שלא אמורה לקרות המחשב היה לפעמים מתחיל לטעון לאט ..אחר כך באינטרנט נהיה איטי, עכשיו אפילו במשחקים אני מרגיש קצת איטיות וקצת קירטועים. ומה שמצחיק , זה שהמעבד כל הזמן לא עובר את ה5% USAGE ובמשחקים 30-50% , וגם המעלות נמוכות מאוד. מערכת הפעלה WIN7 64BIT שהורדתי מהTORRENTLEECH . מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כעשרים דקות המחשב שלי נכבה לפתע.. כאשר הדלקתי אותו הרחתי ריח שרוף , שניים מחיבורי המולקסים עלו בעשן והמיסו את הכבלים , מהר מאוד כיביתי את המחשב. היסתכלתי באברסט בימים האחרונים וגם שמתי לב שה12v עומד על 12.38 במנוחה וה 5v עומד עומד על 5.70 אבל הבלגתי והיום זה תפס אותי אני לא יודע אם העומס היה הבעיה ולא יודע מה לעשות הספק הוא של colors it מה אני יכול לעשות? :(
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב שזה המפרט שלו: INTEL E7400 GIGABYTE GA-G31-ES2L (הלוח הוחלף לפניי כשבוע וחצי בKSP בעקבות תקלה, הלוח הקודם בכלל לא נדלק) 2GB DDR II HYNIX צורב DVD של LG הרדיסק 500GB של סמסונג SATA ספק כוח GOLDEN TIGER 400W בקיצור, המחשב מקבל מתח, כשמדליקים אותו נדלקות המנורות, אך אין צפצוף המעיד על תקלה או על הדלקה תקינה, ואין שום התקדמות. ניסיתי להחליף זכרון, לעבוד עם הסלוט הנוסף, לנתק כל מה שאפשר לנתק, החלפתי מעבד, החלפתי ספק - כלום. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לחצי שעה והחזרתה - לא עזר. אני מאוד מקווה שזה לא שום פעם הלוח שהתקלקל. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להחליף כרטיס גרפי במחשב hp pavilion p6-2005is למחשב כרטיס גרפי עובד (pcie *16 ). אני רוצה להחליף אותו לכרטיס חדש ללא מאוורר. קניתי את הכרטיס Asus GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 אני מריץ win 10 ויש במחשב שני DIMS של 4G RAM DRR3 . כשאני מכניס את הכרטיס החדש, המחשב לא מצליח לבצע boot . מופיע מסך הפתיחה של ה bios וצפצוף אחד. המקלדת לא מגיבה. לא ניתן להיכנס לתפריטים של ה bios. קראתי שכדאי לבטל את ה uefi בסדר עליית ה boot . כשאני עושה את זה, המסך חשוך, והמחשב מצפצף 6 פעמים. חשבתי שזו בעיית חשמל. החלפתי את הספק לספק של 650W (המקורי הוא 300W). הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לעדכן את ה bios לגרסא האחרונה …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לאחרונה קניתי מחשב נייד בעקבות שהמחשב הנייח שבק חיים. עד פה הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה כשניסיתי לאקטב אותו אני מקבל שגיאה שאין ברשותי רישיון דיגיטלי או מפתח מוצר שגיאה 0x803fa067 אני רק רוצה לדעת האם יש הגבלה בהעברת רישיון ממחשב למחשב גם בגירסאות retail בווינדוס 10? במידה ואני יכול לאקטב אותו איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר . עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא. נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית אליו עברתי הראוטר רחוק ממני מאוד (והתחברות חוטית לא אפשרית). יש לי חיבור אלחוטי עם 300Mbps, והוא מאוד מאוד איטי (ועובד רק כשהדלת פתוחה ומתוח עם כבל USB מאריך). אני מסתכל ואני רואה שקיים חיבור עם 1000Mbps. הוא חזק מה300Mbps פי 3? וחיבור 1200 חזק פי 4? אם אני מסתכל עוד אני רואה מגדיל טווח. הוא באמת עוזר? חיבור 300: http://ksp.co.il/?uin=12699&select=.335. חיבור 1000: http://ksp.co.il/?uin=29844&select=.263..487..1187. חיבור 1200: http://ksp.co.il/?uin=36628&select=.263..487..1187. מגדיל טווח: http://ksp.co.il/index.php?uin=20463&select=
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה). בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר. קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה? עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה. ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה. מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום סתם ככה. אני מדךיק את המחשב ורואה שאין דיוידי וצורב. אני נכנס למנהלי התקנים ורואה שההתקנים של - primery ide controller ו secondery ide controller מסומנים בסימן קריאה צהוב. בדקתי שהכל מחובר. בדוס הכל טוב, בוינדווס לא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , לא עזר. ניסיתי להוריד דריורים חדשים, לא עזר. גם פעם זה קרה לי ולאחר התקנה של וינדווס זה עזר. אין לי כוח להתקין וינדווס מחדש. יש ךמשהו רעיון איך זה קרה ככה סתם ואיך לסד את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-