עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב win10 ויש לי גם טלפון galaxi s7 ואני רוצה להגדיר את המצלמה של הטלפון שתהיה על המחשב. ראיתי פעם אחד שעושה את זה, איך בדיוק עושים את זה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם , אז ככה , הרכבתי עמדת עבודה חדשה . מעבד Xeon E5 2690 זכרון DDR3 64GB 1866 קשיח Nvme כרטיס מסך GTX 960 2GB זו עמדה לעבודות תלת וקומפוזיטינג , על אף שהמחשב חדש ומהיר אני מרגיש שיש לי צוואר בקבוק, בעיקר בעבודה על קבצים של 4K . לפני שאני רץ וקונה כרטיס מסך חדש אשמח לחוכמת ההמונים בעניין הזה . תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sh2006,

כהנדסאי מחשבים וחובב יצא לי לתקן המון מחשבים בחיי הקצרים, אך בתקלה שנתקלתי בימים האחרונים עוד לא ראיתי המחשב מדגם אינטל E5200 ולוח אינטל (1 ג'יגה ראם,7600GS ) כאשר מדליקים את המחשב לא נשמע צפצוף אתחול אך כל המערכת עובדת בנוסף לכך המסך חשוך. אך כעבור 2 דקות המסך עובד והדבר הראשון שרואים זה את מסך הטעינה של הוינדוס(XPSP2) וכך המחשב מדלג בצורה מלאה ומתעלם מכל אפשרות להכנס לביוס. בנוסף יש פעמים שמדליקים את המחשב והוא נדלק כובה נדלק כובה נדלק כובה ולבסוף עובד באופן הנ"ל. פעולות שבצעתי לבדיקה אך ללא הועיל 1.החלפת ספק 2.החלפת זיכרונות 3.בדיקת מתג המחשב 4.בדיקת קצרים 5.הוצאת הכרטיס מסך ועבודה על מובנה 6.לחיצה על מקש הפעלת הביוס גם כאשר המסך כבוי 7.איפוס CMOS והוצאת הבטרייה לביוס…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה). בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר. קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה? עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה. ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה. מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Azam,

היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Kenny,

היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת: Intel Core i5 4430 3Ghz Gigabyte GA-B85M-HD3 FSP RAIDER 550W Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים: 1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר 2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys 3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...) 4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by urich,

שאלה האם הלוח אם שלי מת או שאולי מדובר בספק כוח או משהו כזה. אני ניסיתי להדליק את המחשב אתמול כמה פעמים לא הלך (אפילו לא הגיע ל POST) היום הוא כן נדלק (אין בעיית מגעים חיבורים) עכשיו שהוא עובד אז הוא עובד יציב אבל לפעמים המחשב נכבה בלי התרעה מוקדמת. (שבועות אחרונים). החיישנים של המתחים השתגעו החיישנים של המאוררים וטמפרטורות גם לא מתפקדים. בנסוף מקלדות PS2 כבר לא עובדות לא קשור לדרייבר כבר בפוסט של הביוס יש הודעה על תקלת מקלדת. ולכן קניתי מקלדת USB שעובדת סבהה (כשהמחשב עובד). בקיצור 5 שנים כבר לא הייתי במעבדה ואין לי כוונה עכשיו להוציא על זה כסף האם לקנות לוח אם נדיר יד שנייה (SOCKET 939) או להמשיך לגרור על מחשב שזקוק לכבלים כדי להתניע.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Alony21,

היי חברים ברשותי לפטופ Lenovo 81BG עם מעבד Intel i7-8550U זיכרון RAM 16.0GB וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX150 ומערכת הפעלה Win 11 Pro. אני מחובר עם כבל HDMI Ultra High Speed לטלוויזיה LG OLED 4K אני מריץ קבצי וידאו mkv עם תוכנת 5KPlayer. הבעיה שהמחשב בקושי סוחב את הקבצים, מרגיש שהסרט אינו חלק, שיש קפיצות וקפיאות בתמונה, אני שומע את הלפטופ עובד בשיא הכוח (המאווררים נכנסים למקסימום מהירות). על פניו החומרה אמורה לסחוב בקלות כאלו קבצים ובכל זאת... מה עוד אפשר לשפר? תודה

13. Started by trojan,

פרטים על המחשב: i5 2400, 3.1 ghz gigabyte GA-H61M-USB3-B3 sapphire hd 6870 silverstone strider 500W win 7 64bit המחשב אקראית (או שכנראה לא עליתי על התבנית) הופך למסך כחול כמו בקובץ המצורף... מוסיקה שברקע עדיין מתנגנת במצב הזה אך המחשב לא מגיב וצריך לבצע forced shutdown נכון לעכשיו הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקלה לא חזרה, אך ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים, הבעיה היתה פחות או יותר אותו דבר, כשיכול להיות לעתים שהמסך היה נתקע על צבע אפור או כתום. מה שמוזר הוא, אני יכול לשחק במשחק כמה שעות, לצאת ממנו, אחרי כמה שעות פתאום זה יקרה ואחרי אתחול הבעיה כנראה תחזור תוך כמה דקות. המחשב גם יכול לעבוד כמה ימים בלי שיקרה שום דבר. אשמח לרעיונות איך לעלות על הבעיה, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Bean,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, נסיתי היום להשתמש בכרטיס מסך חיצוני במחשב הישן... בעבר זה עבד אבל היום כשניסיתי בשלב מסוים המחשב לא הציג כלום על המסך וכך זה נשאר. ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה... וכשהמחשב הגיעה למסך של הטעינה של וונדוס XP הוא פשוט עשה ריסט.... ככה קורה כל הזמן. ניסיתי לנתק את הבטרייה במשך כמה דקות ובאמת התחיל תהליך של בדיקה מחדש של המערכת אבל כל פעם המחשב עושה ריסט ברגע שהוא מגיע למסך הטעינה. ישנם שתי הודעות בהתחלה. אחת אומרת בתרגום חופשי: שגיאה עדכון מיקרוספט חסר או לא חוקי עדכון מעבדד מיקרוספט. בבקשה צור קשר עם חברת HP בשביל עדכון מיקרוספט בשביל תמיכה בצעדים הבאים לבמעבד החדש. שגיאה ששנייה: התאריך והשעה לא מכוונים. בלה בלה ... אם זה קורה שנית יכול להיות שצר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tal14,

יש לי מסך Colortac, הוא לא מוכר בעלייה של המחשב(במסך השחור,לא בבחירת משתמשים) הוא מהבהב וגם במשחק קאונטר סטריק מה אפשר לעשות ? מהבהב הכוונה הבהובים שחורים כאלה שרואים חצי מסך לשנייה ואז לא רואים ואז שוב רואים לשנייה ואי אפשר לעשות כלום מה עושים ? תודה מראש *נ.ב בדקתי במסך אחר והכל עובד כראוי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by haclick,

הי שלום לכולם יש לי 6 מסכים ואני צריך לשדר תצוגה שונה בכל מסך או כיתוב רץ מהמסך הימני ביותר עד השמאלי. אם יש לי 2 כרטיסי מסך עם 2 יצאות HD ועוד יצאה DVI אוכל לעשות זאת? יש למשהו פיתרון? משהו אחר יותר הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ng100,

היי, יש לי מחשב נייד asus n55s שמותקנת עליו windows 7 64 bit. לאחרונה כל פעם שהמחשב עולה התקשורת האלחוטית מנותקת. עלי ללחוץ על פותר הבעיות והוא מתקן את הבעיה (מצ"ב תמונות). הניתוק הזה יכול לקרות גם כמה פעמים ביום ואני כל פעם צריכה להפעיל את פותר הבעיות. חיברתי כרטיס רשת חיצוני והוא עבד טוב. אם אני לוחצת על fn + f2 שום חלון לא נפתח. הבנתי שאולי אם אעדכן את מנהל ההתקן תפתר הבעיה. חיפשתי את מנהל ההתקן וקצת הסתבכתי. מצאתי אותו ב- https://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.html אבל לא ידעתי אם להוריד את ה-32 או ה-64 מאחר וקבצי המנהל המקוריים נמצאים ב-32 ביט. (בנוסף כתוב שם את ה NOTE / CHIPSET AR9285/AR3011 שאין לי מושג אם זה מה שיש לי) האם זו בכלל הבעיה, דהיינו עדכון מנה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by elior021,

שלום לכולם. אז ככה המחשב מגיע כל הזמן לתפריט של safe mode שיש בחירה אם לעלות את הוידוס נורמלי או במצב בטוח. בכל מה שאני בוחר המחשב עושה ריסטרט. הפעולות שכבר ביצעתי. 1 ניסיתי לעשות ריפר לוינדוס אבל המחשב רשם לי שהוא לא מזהה את הארדיק. 2 איפסתי ביוס גם לא עזר. 3 ניסיתי לפרמט אבל קיבלתי את אותה הודעה שהמחשב לא מזהה את הארדיסק הארדיסק עצמו בחיבור SATA. 4 ניסיתי גם ללחוץ f6 כדי שיזהה את הSATA זה לא עזר. אין לי כונן פלופי כדי להוריד דרייברים במקרה וצריך. 5 בדקתי שכל החיבורים יושבים במקום. הדגם של הלוח הוא msi pt880 neo תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by its me,

שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לאחרונה ורציתי לוודא שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות (ללא OC). זה המפרט: ASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor Intel Core i9 9900K Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-11GC NZXT Kraken X72 Gigabyte Z390 AORUS Pro Gigabyte AORUS DDR4 RGB 16G (8GX2) 3200 Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case White Corsair RM1000i 1000W PSU 80+ Gold Modular Corsair SP120 RGB LED High Performance 120mm Fan X3 Samsung SSD 500GB 970 EVO NVMe M.2 Samsung SSD 1TB 860 EVO 2.5" SATA III בזמן מאמץ המעבד על 42 מעלות וכרטיס המסך על 72 מעלות הם זה נורמלי? באילו טמפרטורות אני צריך להיות "מודאג"?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nivziv0,

גלשתי באינטרנט עד שפתאום המחשב נכבה , ניסיתי להדליק אותו אבל הוא לא נדלק , הנורה של הסוללה לא נדלקה , ניסיתי חבר אותו לחשמל וגם לא עזר , תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nizans,

גיליתי שהכרטיס מסך - 285GTX לא מוציא קול דרך HDMI אחרי בדיקה גיליתי שצריך להיות כבל SPDIF שמחבר בין הלוח אם לכרטיס ואין לי אותו. מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

יש לי ריידון9700, עם הדריברים הלא הכי חדשים(מכיוון שאני חושב שהם עושים לי בעיות) וWIN98. המשחקים מקרטעים מעט, אבל הגדיל לעשות SOF2 שכמעט בכל תנועה שלי הוא נתקע. מישהו יודע מה לעשות? קשור לWINDOWS ולריידון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by vdudu,

שלום לכולם המחשב לי נדלק הנוריות וכל המאווריום דלוקים ניראה כי עובד תקין אך אין תצוגה ... ניסיתי הרבה דרכים כדי לפתור את הבעיה : נסיון עם כרטיס מסך און בורד כרטיס מסך חיצוני חדש איפוס באיוס על ידי גאמפר והחלפת הבטריה כבל vga חדש נסיון עם כבל hdmi עדיו אותו המצב .. אין תצוגה אשמח לעזרתכם הדחופה דודי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים