עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guy_pr,

שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר . עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא. נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yanivha6,

הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו. הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by uncommon,

המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.

4. Started by gman_il,

יש לי gigabyte gtx 570 עם הבעיה הנ"ל. למי פונים? לחנות? ליבואן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, הודעות שנשלחות אלי למכשיר סמסונג גלקסי נקסוס מטלפון סמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות כסימני שאלה. כל יתר ההודעות שנשלחות בעברית מתקבלות כמו שצריך וגם הודעות שנשלחות מהטלפון שלי לסמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות בעברית כרגיל. מה חסר לי בטלפון? מאיפה מורידים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080

7. שלום לכולם, לפני כשבוע שיחקתי לי COD MW2 ולפתע המחשב קפא. לאחר ריסטרט הכל הסתדר והמשכתי לשחק כרגיל. לפני כמה ימים, הבעיה קרתה פעם נוספת, רק שהפעם גם היה גארבייג' בצהוב וסגול על המסך. הפעם אחרי ריסטרט הגארבייג' נשאר וה-WINDOWS עלה ברזולוציה של NOKIA 6230. הוצאתי והכנסתי את הכ.מ., כולל חיבור מחדש של חיבור החשמל שלו וזה לא עזר. הבאתי כרטיס מסך GF7900 וחיברתי אותו במקום. ובזמן העליה אני מקבל צפצוף ארוך+שניים קצרים שלפי הביוס שלי (AWARD) מצביע על בעיה בכ.מ. יש לי כרטיס מסך אחר מחבר HD 48XX, לא זוכר את הדגם המדוייק, והסימפטומים המופיעים בדיוק כמו במקרה האחרון. עכשיו נוסיף למשוואה את העובדה שבזמן הסערה של לפני שבועיים, היו שלוש נפילות חשמל בבית. נכון שעבר זמן, אבל ייתכן שהנזק מת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mrpoli3,

שלום , רכשתי מסך לד : aoc e2243fW וכאשר אני מנסה לראות סרטון \ סרט HD איני מצליח לראות חלק הסרט נתקע לשניות קלות והאינו תואם לשמע מפרט המחשב שלי : מעבד : amd athlon 3000+ 2.16 GHz לוח אם : NF7 abit זיכרון פנימי: 1G RAM כרטיס מסך : NVIDIA GFROCE 5200 עם חיבור DVI דיסק קשיח: 260GB האם המסך יכול לההרס עקב זאת? מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה .. ? תודה שהקדשת מזמנך לקרוא את הנושא הנל ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by orendia,

שלום חברים, כאשר מדליקים את המחשב ישנה הודעה NTDLR is missing להלן סדרת הבדיקות שניסיתי לפתור את התקלה: *קראתי כל מאמר אפשרי על הודעה מסוג זו כאן באתר ובאתר microsoft. *הגדרתי את המחשב לעלות דרך הדיסק של מערכת הפעלה מסוג XP וכאשר עלה מסך ההתקנה,בחרתי בתיקון ולאחר מספר שניות הייתה רשומה ההודעה שלא נמצאו שום דיסק עליו ישנה מערכת הפעלה. *ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק את הדיסק הקשיח. *ג'ימפרתי בצורות שונות את הדיסק הקשיח. *החלפתי את החיבור על הלוח של הדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח הוא חיבור SATA וכן בדקתי האם הוא מוגדר בביוס לעבוד מול SATA. מה שאני לא מבין הוא שהמחשב אכן מזהה את הדיסק הקשיח בתהליך הPOST אבל בניסיון לתיקון הוא אומר שאין שום דיסק עם מערכת הפעלה. השארתי את הבדיקה הא…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alex28,

שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by benor,

תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by its me,

שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המחשב נדלק ונכבה כל הזמן ולא מצליח להעלות. בתחילה בדקתי את הזיכרון החדש שקניתי ddr2 800mhz cl6 והמחשב עלה. אחרי שכיביתי אותו והוספתי את הישנים חברה אחרת 800mhz cl5 ddr2 המחשב לא עולה והתנהג כפי שצייתני למלה. יש לציין שבעבר עשיתי אוברקלוק למעבד. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yosef13,

בס"ד כמו שאתם רואים בתמונה למטה יש לי הפרש של 15 מעלות בין הליבות ורציתי לדעת איך מתקנים את הבעיה הזאת? נ.ב. מה זה aux [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by TNT,

פתאום סתם ככה. אני מדךיק את המחשב ורואה שאין דיוידי וצורב. אני נכנס למנהלי התקנים ורואה שההתקנים של - primery ide controller ו secondery ide controller מסומנים בסימן קריאה צהוב. בדקתי שהכל מחובר. בדוס הכל טוב, בוינדווס לא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , לא עזר. ניסיתי להוריד דריורים חדשים, לא עזר. גם פעם זה קרה לי ולאחר התקנה של וינדווס זה עזר. אין לי כוח להתקין וינדווס מחדש. יש ךמשהו רעיון איך זה קרה ככה סתם ואיך לסד את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום... בזמן האחרון כל הזמן קופץ לי החלון הזה...מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dandul3,

שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by eranSH,

שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by xc1te,

אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Crash5,

בכל פעם, כאשר ה- Windows עולה, קופץ לי חלון אשף התקנת חומרה חדשה. כאשר אני נכנס למנהל ההתקנים, אני רואה שיש שני התקנים תחת הקטגוריה "התקנים אחרים" אשר מסומנים בסימן קריאה צהוב (מצורפת תמונת מסך). שני ההתקנים הם: 1) בקר אפיק SM 2) התקן גשר PCI אחר הבעיה שאני לא יודע באיזה חומרה מדובר ומה עלי לעשות על מנת להתקינה כראוי. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים