תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך תוצרת sapphire - Radeon x1900GT 256MB שבצורה מוזרה קורס שאני משחק משחקים תוך כדי המשחק: need for speed-undercover, fifa/nba09 ... בכל המשחקים הכרטיס נמצא בהגדרות מעל למינימום ויש לי מעבד e6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכל מה שצריך מעל למינימום חומרה הנדרש. הכרטיס נמצא אצלי כשנתיים וחודש ואני לא יודע אם זה קשור אבל יש עליו אבק ויש עליו מאין איקס מברזל (אולי מקום שצריך להיות בו מאוורר כי חשבתי שזה בא עם מאוורר ואצלי אין) והבעיות התחילו כבר לפני שנה במשחק just cause. מה אפשר לעשות? יש אחריות 3 שנים אני חושב אז איפה משיגים שירות?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GEFORCE 7800GT EXTREAM של LEADTEK ושאני משחק MOST WANTED יש כל מיני קוויום כאלה על המסך משהו מאוד מוזר זה בטוח לא צריך להיות כך ... + משום מה המשחק לא רץ לי חלק יש לי כל 10 שניות תקיעות אם כרטיס כל כך טוב ממה יכולה להיות הבעיה ? אולי משהו לא בסדר אם הכרטיס ? תודה ענקית לאחד שעוזר לי אם זה !!!!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה, לפתע המסך שלי לא עובד על המחשב, כותב על המסך שהכבל לא מחובר. חיברתי את המסך למחשב אחר והכל תקין. ניסיתי להוציא את הכ. מסך ולהחזיר ללא שאר הכרטיסים - לא עזר כשניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר (יותר חדש) - עבד תקין (גם הכרטיס מסך של המחשב החדש עבד על המחשב הנוכחי) הבעיה שאני לא יכול להישאר בתצורה הנל מכיוון שמחשב אחד (הבעייתי) מיועד לעבודה משרדית בלבד בעוד בשני לעיתים משחקים ולכן אני מעדיף את הכרטיס ה"חזק" יותר במחשב החדש (יחסית) מה לדעתכם עלי לעשות \ לנסות כדי לזהות היכן הבעיה , הייתכן שזהו לוח האם עושה בעיות ? מדובר על כרטיס מסך tornado TNT2 Innovision (הכרטיס היותר חדש שעבד על אותו מחשב הוא fx5700 של leadtek) תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לחשוב שנרשמתי אי שם ב 09... ועכשיו אני כותב את ההודעה הראשונה שלי אני בד"כ נהנה לקרוא את הפתרונות שיש באתר הזה, מאוד גאה להיות חלק ממנו !. הפעם אני צריך את עזרתכם. רכשתי מחשב לפני כחודש מ KSP (אני כן מבין במחשבים עם ידע בתחום, ועוסק בתחום גם כן) לוח אם גיגה בייט H87-D3h מעבד I5 4750 ספק ישן (לא רציתי להחליף) Pc Power And Cooling 610W 8 גיגה ראם של ג'י סקיל. והכרטיס הסורר - Sapphire R7 260x OC. מערכת 7 64 ביט SP1. לאחר ההרכבה (הרכבתי לבד) נכנסתי לאתר היצרן של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר של AMD (הכי עדכני) עבד שבוע שלם הכל היה טוב ויפה, עד שקיבלתי מסך כחול..., הצלחתי לפתור את המסך הכחול, ולאחר מכן התחלתי לקבל מסכים שחורים (מסתבר שיש דבר כזה) פשוט המסכים קפואים בשחו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 260 GTX ושמתי לב שלפעמים כשאני במקומות חשוכים יש לי את הבעיה הזאת: שימו לב שהצבעים דפוקים כאלה, וכשאני במקומות בהירים זה בסדר. עשיתי OC אולי דפקתי משהו בכרטיס?
-
שלום רב, אתחיל בזאת שיש לי את הכרטיס gtx 670 גרסת ה2gb של גיגהבייט, נדמה לי שwindforce. כמה חודשים אחרי ששדרגתי לווינדוס 10 הופיע קוד 43, בעיה שגורמת למחשב לא לזהות את כרטיס המסך. המסך נשאר מחובר לכרטיס ויכולתי לראות רק ברזולוציות נורא נמוכות והיו מין קווים כחולים על המסך, הווינדוס השתמש במאיץ הגראפי של ווינדוס( לא זוכר בידיוק את השם, אבל לא במאיץ של המעבד). אחרי אינספור ניסיונות לתיקון שכללו פירמוט, הסרת דרייברים וכו' לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה חודשים (עכשיו) החלטתי לקנות מחשב חדש, בכל זאת המחשב היה מאוד ישן והתחיל לעשות בעיות אחרות. במפרט הנוכחי יש מעבד של amd ולוח אם חדש כמובן, הכל חדש מלבד ssd מהמחשב הקודם וכרטיס המסך שחיברתי בעצמי. הבעיה היא …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש TL;DR בסוף רקע קצר, קניתי את המחשב לפני כשנה מחנות בנתניה שאין לי שום טענות כלפיהם, הם מעולים, קניתי מהם כבר 3 מחשבים. במחשב יש כרטיס מסך 1080 windforce עם 3 מאווררים. הכרטיס מסך מתוכנן כך, שהמאווררים לא פועלים בכלל אם הם לא נחוצים, ברגע שהמחשב מגיע לעומס מסויים הם מתחילים לעבוד, ומתכבים כשלא צריך. זה קורה אוטומטית, וכל הזמן.כבר בשבועות הראשונים התחלתי לשמוע רעש מוזר, בהתחלה לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות(גם כי מצאתי דרך לעקוף את זה, אבל זה לא פתרון), עד שזה התחיל לחרפן אותי. הבעיה היא שכל פעם שהמאווררים עוצרים, או מתחילים לעבוד הם עושים רעש מהיר ומעצבן. סירטון קצר עם הרעש כפי שאפשר לראות זה קורה רק עם המאוורר האמצעי ועם המאוורר הימני, …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם Biostar H61MH H61 http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=525 כמו כן יש לי כרטיס מסך חיצוני GTX460SE sparkle ובו שני חיבורי DVI וחיבור mini hdmi, כרטיס המסך מחובר ללוח אם ועובד. כאשר אני מנתק את הכרטיס החיצוני ומתחבר לכרטיס המובנה (חיבור DVI) המסך לא נדלק והנורה שלו מהבהבת, אני מנסה להתחבר לכרטיס המובנה כי יש בו חיבור HDMI רגיל ויש לי כרגע רק כבל רגיל (HDMI ל HDMI)- הכוונה היא להתחבר לטלויזיה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במסך להחליף בין ANALOG ל DIGITAL, זה לא עבד. ייתכן שהבעיה היא שהכרטיס חיצוני מחובר והלוח אם ישר מדלג אליו ולא מתייחס למובנה? בכל מקרה ניסיתי לחפש כל מיני הגדרות שקשורות לכרטיס מסך בביוס אבל לא מצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס N550jk עם כרטיס מסך של intel מדגם hd graphics 4600 וכרטיס מסך נוסף של nvidia 850M. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם הדרייברים של הכרטיס מסך של אינטל, זה התחיל כשראיתי וידאו על המחשב ומשהו בניגודיות היה דפוק, התמונה הייתה נורא קונטרסטית. ניסיתי לעדכן כמה פעמים את הדרייברים של הכרטיס אבל זה לא עבד והוידאו עדיין היה דפוק. אח"כ ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך והכל עבד אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב הבעיה חוזרת ואני צריך כל פעם לחזור על הפעולה של ההסרה של הדרייבר של הכרטיס מסך. שוב אומר, עדכנתי לדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר. פתרונות מישהו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא מסוג nvidia geforce 4 וכשאני מחבר את הכרטיס ומדליק את המחשב כתוב על המסך- "no signal" אני רוצה לדעת פשוט אם הכרטיס נשרף או שהבעיה היא בתוכנה... המאוורר הקטן לא עובד כשהוא מחובר לכרטיס וגם כשהמאוורר מחובר למקור מתח אחר ועובד הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי שהאימיול פועל אני מפעיל GTA-SA ולאחר כמה זמן המחשב נכנס לאיזה מצב המתנה(המסך נכבה אבל הנורה של המחשב עדיין פועלת) ואי אפשר להפעיל תמחשב מהתחלה, צריך לחכות איזה 5-10 דקות ורק אז אני מצליח להפעיל תמחשב ואני רוצה לציין שהבעיה התחילה רק בזמן האחרון לפני זה הייתי משחק בזמן שהאימיול פועל והכל היה סבבה תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ויש לי בעיה חמורה בכרטיס מסך! טוב אז ככה יש לי לוח אם: ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 לא יודע אם יש צורך אבל שיהיה וכרטיס מסך מדגם: eVGA GeForce 7900GT CO 256MB PCI-E טוב אז ככה יש לי את המחשב שבוע וחצי בערך, וה 7900 עבד מעולה הכל עבד כמו שצריך אתמול השארתי את המחשב דלוק בלילה להורדות (וזאת לא פעם ראשונה שהוא דלוק בלילה זאת הפעם השלישית או הרביעית בערך) היום אני קם בבוקר המסך לא נידלק אני מפעיל מחדש את המחשב ואז רואה את כל התצוגה נידפקה לגמרי, יש הרבה פסים עם כל מיני נקודות צבעוניות מסודרים לפי טורים ומהבהבים בכל מיני צבעים לוינדוס אי אפשר להיכנס במצב רגיל הוא עושה מסך כחול ועושה ריסט בשניה אפילו לא מספיקים ליקרוא את השגיאה, אפשר להיכנס רק במצב בט…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-