עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex28,

שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם פתאום הופיעו לי מסכים כחולים במחשב עם קודים שונים המסך הכחול הראשון הופיע לי קוד אחרי המילה סטופ 0x000000d0 במסך הכחול השני היה כתוב לי 0x000000c5 ובמסך הכחול השלישי היה כתוב 0x00000019 בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה memtest והכל היה תקין אין לי מושג מה יכול לגרום למסכים הכחולים בבקשה תעזרו לי אופיר אצלי הכל sata

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היום התחילה לי בעיה, שהמחשב עושה "טיטי, טיטי, טיטי" כבד כזה, וצריך לרסט את הוינדוס. מישהו יודע מה זה לעזאזל? יש לי מידע חשוב מאוד על המחשב(עבודה של ההורים שלי), וזה יכול להיות מאוד יקר אם ההארדיסק ימות... אם זאת באמת בעיית הארדיסק אני אקח לתיקון השבוע.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GoldFish,

שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היוש 😘 https://www.youtube.com/watch?v=BR1mAMTacwo נתקלתי בזה, זה בחור שיש לו מיזם של קורסים אוןליין, בחינם, בעברית! איך לא חשבו על זה קודם????? אני מנסה לעזור במה שאני יכול.. מי שיש לו את הכלים והידע להעביר קורסים כאלה מוזמן ליצור איתו קשר! פיס

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, כאשר אני מנגן קבצי וידאו במחשב, הם מוצגים בצורה די מטושטשת (ראו צילום מסך לדוגמא). אציין שחלק מקבצי הווידאו מוצגים בצורה תקינה. טרם הצלחתי להבין אם מדובר בבעיה בפורמט מסויים של קובץ. ניסיתי לעדכן את גרסת המקודד שמותקן אצלי, אך דבר לא השתנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dandul3,

שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by uncommon,

המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.

11. Started by elellad,

שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרט לפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוך הכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבוע זה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבן מה עושים? Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי רכשתי לפני שבוע מחשב Legion C530-19ICB Cube של Lenovo הבנתי ששידרוג מחשב זה הוא קצת בעייתי האם ניתן להכניס עוד כרטיס זיכרון או להחליף לאחד אחר בצורה מהירה? או שיש צורך להנחיות מיוחדות. קישור למחשב : https://ksp.co.il/?uin=62178&select=.1304..1537.&txt_search= מפרט: ערכת שבבים Intel® B360 מעבד Intel® Core™ i5-9400 Processor, 9M Cache, 2.9 GHz up to 4.1 GHz זיכרון 8GB DDR4-2666 MHz (1 x 8GB) Up to 32 GB DDR4 כונן קשיח 1TB HDD SATA III, 7200 rpm, 3.5-inch + 128GB M.2 2242 SSD PCIe מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1050, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא תקשורת…

15. שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם lenovo idapad 110-17lkb הוא קיבל מכה רצינית עד כדי זאת שהצרכתי להחליף את הדיסק קשיח לאחר התקנה מחודשת של מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ביט המחשב עובד רק על 2.2 GIGABYTE RAM מתוך 4 שמותקן על הלוח אם זאת שאלה שלא קשורה לכותרת האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 64 ביט ואולי אז המערכת תנצל את ה 4 GIGABYTE RAM שמותקן על הלוח אם או שזאת יכולה להיות בעיה פיזית ולא תוכנתית <? בכל מקרה יש לי מחשב נייד נוסף בבית aspire 5738zg-424g32mn ויש בו DDR3 זכרון במחשב ה lenovo idapad 110-17lkb יש זכרון מתושבת DDR4 יש אפשרות שתהיה התאמה אם אני אני אנסה להכניס את הזכרון מסוג DDR3 לתוך התושבת מסוג DDR4 ? תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by harel_c,

שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by 114508534,

יש לי מחשב של פנטיום עם לוח של אינטל , לא ידוע הדגם המחשב בן 4 + שני מעבד 1.5 ג'יגה , איזה זיכרון מתאים לי ללוח ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by erezuz,

היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by andrei21,

לא בטוח שזה המקום הנכון לפוסט האם ניתן להפעיל סרטי 1080P או לפחות 720P על AMD SEMPRON ישן ( thoroughbred 1000MHZ )? האם כרטיס מסך מתאים יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

המקום בכונן C שלי תמיד הקטע המוזר שהוא סתם פתאום נגמר הקטע שכשאני מחפש בתיקיות (מסייר בהם) הסך בכל של התקיות לא באמת מגיע ל 20GB והקיבולת של הכונן היא 50GB יש לי ווינדוס XP 64X ויש לי אנטי וירוס אני אשמח אם מישהו יעזור לי... תודה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AVISHATZ,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים