תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אתם התקווה האחרונה שלי אז אני מאד מקווה שתעזרו. לפני חצי שנה קניתי מחשב נייח בIVORY. מחשב רגיל סה"כ. התחלתי לקבל תקלות מוזרות. מדי פעם, ללא התרעה מוקדמת המסך נתקע (תמונה מצורפת). כשזה קורה כל מה שמחובר לחמשב מפסיק לעבוד גם. עכבר, מקלחת, כרטיס קול ועוד... הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות ריסט דרך הכפתור. התקלה הזאת כאמור מתרחשת ללא סיבה וללא קשר למה שאני עושה. לפעמים זה קורה כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע. - המחשב נכנס למעבדה של IVORY והם לא מצאו שום דבר לא תקין אך לכל מקרה הם החליפו את הלוח אם. הם אמרו לי שכנראה התקלה היא לא במחשב אלא באחד הגורמים החיצוניים. מאז החלפתי כבלים של המחשב והמסך, החלפתי מקלדת ועכבר, ניסיתי לנתק מהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה: בזמן גלישה ( שזה רוב השימוש שלי) פתאום המחשב קופא, אין לי יכולת להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl delete אם מוסיקה מתנגת ברגע אז היא גם נתקעת בלופ קצר גם לחיצה על כפתור ריסטרט לא עוזרת רק כיבוי שלם באחת מהפעמים קיבלתי מסך כחול. התייעצתי עם אנשים מעבודה ואמרו לי רוב הסיכויים כרטיס מסך גורם לבעיה, אז הוצאתי אותו וחיברתי את המסך ללוח אם אז התופעה ממשיכה, לא עשיתי שינויים לאחרונה במחשב גם לא התקנתי שוב דבר, רק הדבר האחרון שעשיתי היה עדכון ל FLASH חשוב לי לציין שהמחשב שלי דיי ישן, נקנה במרץ 2007 ספק ENERMAX לוח אם של gigabyte זכרונות של GSKILL עוד פרט חושב בחלק מהמקרים הייתי חייב ממש לנתק את המחשב מהחשמל על מנת שיעלה מחדש. אשמח לקבל רעיונות לפתור את התקלה, תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דרייברים של אומגה וד"א איך אני פותח קיבצי bin לגודמה "sap9800_sams.bin" זה לביוס תודה.. לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אבל BCP2 עד BCP4 גוגל פשוט לא מוצא. אז אשמח אם אנשים יעזרו לי כאן. זאת ההודעה שקיבלתי במערכת ההפעלה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF800032C5615 BCP3: FFFFF880033BD698 BCP4: FFFFF880033BCEF0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052511-21075-01.dmp C:\Users\Zeev\AppData\Local\Temp\WER-43009-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי זיכרון במחשב lenovo thinkpad r500 נייד, היה לו 1GB והוא היה חנוק לגמרי עם כמות כזו קטנה. לקחתי זיכרון 2GB שהיה במחשב אחר שלי ופעל שם מצויין ושמתי בלנובו, עכשיו יש בו 3GB מאז יש קטע מוזר המתואר בתמונה.... מן ארטיפקטים מוזרים כאלו, פסים מאוזנים שיכולים להופיע בכל מקום, לפעמים באופן רנדומלי, אבל לפעמים גם לא, נגיד הם כמעט תמיד מופיעים בלחצני החלון שלמעלה (איקס,הגדל,מזער) וגם בצד ימין של החלון למטה. המחשב עבר פירמוט והבעיה עדיין ממשיכה. האמת לא מפריע לי יותר מדי, אבל אם יש פתרון פשוט אשמח לשמוע. הרצתי memtest ולא נמצאו שגיאות.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קרתה אצלי תקלה משונה. לאחרונה עברתי לעכבר USB, ומאז, לא שומעים שום דבר ברמקולים (הרמקולים בסדר גמור, בדקתי עם כמה.) אם אני מחבר למחשב עכבר נוסף בחיבור רגיל PS2 - הקול חוזר. מנתק את הPS2 - אין קול... מוזר, לא? לוח האם הוא MSI MS-6540. עם כרטיס קול מובנה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי רשת מקומית שהוקמה סביב ראוטר לצורך חיבור מדפסת למחשב ברשת אלחוטית wi fi. הכל עבד למישרין במשך 4-5 שנים עד שלפתע עלתה אצלי הודעת שגיאה שהמדפסת איננה מחוברת למחשב ! נכנסתי ל settings של windows10, בחרתי wi fi ו show available nertworks. משלל רשתות ה wifi שהופיעו במסך בחרתי את זו שלי, ואף על פי ש connect automatically מסומן, לחצתי connect הקלדתי סיסמה וקיבלתי הודעת שגיאה שהסיסמה לא נכונה ! זו הסיסמה ואין אחרת מלבדה ! מה עושים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנסה למזג בין 2 מחיצות בדיסק קשיח אחד שלא מותקנת עליו שום מערכת הפעלה 2 המחיצות NTFS,משתמש במיזוג בתוכנת פרטישן מג'יק 7 עובד מתוך מערכת הפעלה xp+sp2 כשאני לוחץ apply changes בפרטישן ע"מ לבצע את המיזוג קופצת לי הודעת השגיאה הבאה מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב win10 ויש לי גם טלפון galaxi s7 ואני רוצה להגדיר את המצלמה של הטלפון שתהיה על המחשב. ראיתי פעם אחד שעושה את זה, איך בדיוק עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Intel Core i5 7600K Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 2xCorsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforce GTX 1070 8GB FTW Samsung 850 EVO M.2 250GB לאחרונה נוצר מצב שהמחשב מתקשה להריץ משחקים כבדים לדוגמה COD: MW משחק עם כל ההגדרות על LOW, מוציא 100FPS יציב בערך (מסך 144 וגם מכוון לאיכות גבוהה יותר..) משחקי סורס פשוטים משחק עם הגדרות על HIGH לא מוציא יותר מ80-90 למעט CSGO כמובן לפעמים גם יש תקיעות סאונד (הסאונד קופא לחלוטין, המשחק ממשיך כרגיל וחוזר לעבוד כרגיל אחרי מספר שניות-דקה) ביצעתי נקיון למחשב, ניקיתי קבצים ברפרוף שלדעתי יכלו להזיק למחשב במא…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אז ככה , הרכבתי עמדת עבודה חדשה . מעבד Xeon E5 2690 זכרון DDR3 64GB 1866 קשיח Nvme כרטיס מסך GTX 960 2GB זו עמדה לעבודות תלת וקומפוזיטינג , על אף שהמחשב חדש ומהיר אני מרגיש שיש לי צוואר בקבוק, בעיקר בעבודה על קבצים של 4K . לפני שאני רץ וקונה כרטיס מסך חדש אשמח לחוכמת ההמונים בעניין הזה . תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאפשר לשאול על מדפסת-פקס. העניין הוא שקניתי מדפסת חדשה שאמורה לתפקד גם כפקס, והפקס מסרב לעבוד. כל החיבורם וההגדרות נבדקו כמה פעמים על ידי נציגי שתי החברות - קנון של המדפסת וסלקום של התקשורת. והן הרימו ידיים. כל אחד טוענת עכשיו שהאשמה בצד השני. אשמח לעצה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח Asus zI170pro, נכנסתי לביוס הכל נראה רגיל, לא מבין מה קורה, תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אתמול הרכבתי לחבר מערכת חדשה לגמרי. השתמשנו בקירור Noctua NH-L9i שהוא לא סוס עבודה אבל אמור לעשות את העבודה לפי הביקורות שקראתי. המחשב כמובן לא מיועד לאוברקלוק והכל יישאר בסטוק. אחרי שהרכבנו את המחשב עשיתי לו בדיקת מאמץ קטנה עם פריים ולהפתעתי הטמפרטורה הגיעה ל-90 מעלות אחרי 4 דקות של בדיקה. עצרתי את הבדיקה מהר. האם זה הגיוני שמעבד בסטוק מגיע ל-90 מעלות? משחה תרמית של נוקטואה נמרחה באופן מושלם על ידי. בדקתי באינטרנט וקראתי שלא כדאי לבדוק מעבדי האסוול עם פריים ושעדיף להשתמש ב-IBT עוד דבר שלא הגדרתי זה פרופיל מאוורר בביוס אז המהירות של המאוורר נשארה על 900 משהו כזה. מדובר בלוח H87-D3H. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-