תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים טובים. טוב אז קניתי מארז חדש, וחיברתי את כל החיבורים הרגילים ללוח האם - Gigabyte Aorus Pro B450 יש כמה כבלים מהמארז שלמרות שהפכתי את היוטיוב אין לי מושג לאן הם נכנסים ואפילו בחוברת שמגיעה עם המארז לא מצויין שהם קיימים, לא רואה שום תאימות על פניו בלוח האם לצורת הכבלים. השלוש הראשונים הם יוצאים מהפרונט פאנל: במארז הזה יש בקר RGB של קורסאיר למאווררים בפאנל הקדמי, ממנו יוצאים שני כבלים, על אחד כתוב SATA POWER, על השני לא כתוב כלום: השני: עוד כבל קטן יוצא מספק הכוח שנקרא corsair link cable 4pin לממש תוכנה של הספק כוח, רק שאין שום פירוט לאן הוא נכנס: תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב של פנטיום עם לוח של אינטל , לא ידוע הדגם המחשב בן 4 + שני מעבד 1.5 ג'יגה , איזה זיכרון מתאים לי ללוח ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לצערי נמחק לי קובץ מאוד מאוד חשוב מכונן :C. במחשב יש ווינדוס 7 אך זאת רשת מחשבים פנימית. בגלל בעיה נדרשתי לאפס את היוזר ולצערי נמחק קובץ (pst (Personal Storage Table גודל הקובץ 25 ג'יגה. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהקובץ בפועל לא נמחק אלה הוא רק לא בשימוש ונדרס ע"י מידע אחר. האם קיים סיכוי לשחזר את הקובץ הזה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מעבד i5-3437U שנקנה לפני בערך 5 שנים. השם המלא שלו הוא: HP EliteBook Folio 9470m. שידרגתי לו מאז את הזכרון ל8GB, ואת הכונן לSSD MX500 של Crucial. רציתי לדעת למה הוא עדיין מרגיש כל כך איטי בזמן הרצות של תכנים בסיסיים כמו סרטוני יוטיוב של 1080 עם 60FPS. אפילו על סרטים שנמצאים על המחשב עצמו ב4K (על מסך נפרד כמובן) אין מה לדבר בכלל, הוא אפילו לא מוכן להפעיל אותם. מה שמוזר לי, שבמכשירים שנראים חלשים ממנו בהרבה קיימת אפשרות לעשות את זה ללא בעיה (לדוגמה: Xiaomi mi box S). על המחשב עצמו מותקן Win 7 ובמקביל גם Linux Mint 19.1 Cinnamon, אבל אותה התופעה נמצאת בשנייהם בערך באותה המידה של חומרת מצב. דאגתי שכמה שיותר לשמור על Win 7 מתוכנות מיותרות, למעשה א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו פה נתקל אי פעם ב-MACHINE CHECK EXCEPTION במקרה? אני כבר תקופה ארוכה סובל מ-STOP ERRORS (מסכים כחולים) בווינדוס אקס פי 64, כשה-STOP ERROR הוא 9C יש על זה מידע נוסף פה: http://support.microsoft.com/kb/329284 הסיבה שאני כותב את זה כאן היא שה-STOP ERROR הזה - או יותר נכון, ה-MCE - מעיד באופן ישיר על בעיית חומרה (למעשה, הוא השם ה-"כללי" בארכיטקטורה הקיימת לבעיית חומרה שלא קשורה לשום רכיב "אקסטרה", ולכן בדרך כלל נוגעת לרכיבים הבסיסיים כמו הזיכרון, המעבד, לוח האם וכו') מישהו פה אי פעם נתקל בזה או הצליח לפתור את זה? הטמפ' של המעבד שלי לא מזהירות אבל הן לא ממש מצדיקות את זה (עד כמה שאני מבין)... אני רץ ב-50 מעלות ב-IDLE פחות או יותר, המעבד הוא E8400, לוח האם הוא I…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב עם לוח Intel BLKDH67CL Cold Lake הותקן בו לפני כ3 חודשים SSD דגם טרנסנד 370 בגודל 128GB. מערכת הפעלה WIN 8.1 לפני יומיים המחשב נתקע, ואחרי REBOOT הSSD נעלם. לא מזוהה על ידי הBIOS. החלפתי כבל חשמל וכבל DATA וגם ניסיתי לחבר לכניסת SATA אחרת בלוח. לא עוזר כלום. יש אחריות על הSSD השאלה אם הוא נדפק או שזו בעייה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחבר ללפטופ(Lenovo Thinkpad) שני צגים בעזרת מתאם- HDMI TO C(המחשב נטען בעזרת Type C). הכול עבד כמו שצריך עד אתמול שעשיתי עדכון לווינדווס ומאז לא עובד דרך המתאם. כל מסך בנפרד כן עולה לבד. ניסיתי להסיר מסכים ולחבר, ריסטארט כמה פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היום המחשב עשה ריסט ללא סיבה, אז החלטתי לבדוק את הטמ' בתוכנה EVERST.\ ותחת הלשונית COMPUTER->DMI יש לי שגיאה: Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed א. הטפ' בסדר. ב. אתמול החלפתי ספק כוח(FSP 350), אז יש מצב שזה קשור אחד לשני ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע. התקיעה מאופיינת בכך שהמחשב פתאום לא מגיב והמסך קופא. חשבתי שהמחשב נתקע בגלל עדכון של ווינדוס שבע. לאחר שהמחשב היה נתקע הוא לא היה נדלק בפעם הראשונה והייתי צריך לערוך מספר אתחולים עד שהוא נדלק. על מנת לפתור את הבעיה ניסיתי לשחזר לאחור ולאחר מכן לפרמט. אמנם המחשב לא צריך מספר פעמים כדי להידלק אך הוא עדיין נתקע. בנוסף לפעמים המחשב מרעיש - "רועם". עד לתקיעות המחשב עבד באופן תקין לחלוטין. למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דרייברים של אומגה וד"א איך אני פותח קיבצי bin לגודמה "sap9800_sams.bin" זה לביוס תודה.. לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר מדליקים את המחשב ישנה הודעה NTDLR is missing להלן סדרת הבדיקות שניסיתי לפתור את התקלה: *קראתי כל מאמר אפשרי על הודעה מסוג זו כאן באתר ובאתר microsoft. *הגדרתי את המחשב לעלות דרך הדיסק של מערכת הפעלה מסוג XP וכאשר עלה מסך ההתקנה,בחרתי בתיקון ולאחר מספר שניות הייתה רשומה ההודעה שלא נמצאו שום דיסק עליו ישנה מערכת הפעלה. *ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק את הדיסק הקשיח. *ג'ימפרתי בצורות שונות את הדיסק הקשיח. *החלפתי את החיבור על הלוח של הדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח הוא חיבור SATA וכן בדקתי האם הוא מוגדר בביוס לעבוד מול SATA. מה שאני לא מבין הוא שהמחשב אכן מזהה את הדיסק הקשיח בתהליך הPOST אבל בניסיון לתיקון הוא אומר שאין שום דיסק עם מערכת הפעלה. השארתי את הבדיקה הא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה cpuz וכתוב שהלוח האם שלי זה ( MS-6156 (i440bx זה כרטיס קול OB של MICRO-STAR אינטל פנטיום 3 ;Dתודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקום בכונן C שלי תמיד הקטע המוזר שהוא סתם פתאום נגמר הקטע שכשאני מחפש בתיקיות (מסייר בהם) הסך בכל של התקיות לא באמת מגיע ל 20GB והקיבולת של הכונן היא 50GB יש לי ווינדוס XP 64X ויש לי אנטי וירוס אני אשמח אם מישהו יעזור לי... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-