תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי זיכרון חדש 512 מגה של קינגסטון שאותו הוספתי ל 512 מגה של מיקרון. לשניהם יש 400MHz ו CL3. וגם קניתי כרטיס מסך חדש - X800GTO של פאליט. טוב... אני משחק בניד פור ספיד מוסט וונטד ואחרי כמה שעות של משחק המחשב נתקע ומפסיק להגיב, הסאונד נכנס ללופ ואחרי כמה שניות מופיע מסך שחור. קרה לי פעם אחת שזה קרה ואחרי איזה 10 שניות זה חזר למשחק. אבל בכל הפעמים האחרות זה נתקע לגמרי. שום דבר לא מגיב למשל שאני לוחץ על ה num lock במקלדת הנורה לא נכבית... ממש הכל לא מגיב אפשר לעשות רק ריסט. למה זה? אני כמעט בטוח שזה לא בגלל הכרטיס כי זה לא נראה לי הגיוני שבגלל הכרטיס המקלדת לא תגיב. יש מצב זה הזיכרון? דוד שלי אמר לי שאולי זה בגלל שזה חברות שונות של הזיכרונות... אבל לא נראה לי כי זה ע…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר העליתי את המחשב וניסיתי להיכנס לאינטרנט אקספלורר ללא הצלחה, לאחר מכן פתאום קיבלתי שגיאת מסך כחול כפי שמופיע בתמונה, מספר 0x000003b וכתוב בשגיאה קבצי מערכת ntfs.sys ו ntoskrnl.exe ו aswsnx.sys החשד שלי הוא בכיוון תקלה בכונן הקשיח, בדקתי טמפ' מעבד שהיא באיזור 45 מעלות בממוצע במנוחה ללא מאמץ, ובמאמץ מקסימלי מגיע ל 80 מעלות, המעבד הוא i3 2100 3.1Ghz וזכרון 4GB ודיסק קשיח 500GB western digital. מה המשמעות של הודעת השגיאה הזו? http://i50.tinypic.com/dzyof6.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני הכל, מידע כללי על המחשב שלי: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz Asus Z170-A 16GB RAM @ 2400Mhz Asus GTX1080Ti Strix OC 2x Samsung EVO 850 250GB - Raid0 Seagate Barracuda 2TB Seasonic 660W PLATINUM ASUS PG279Q 2K 165Hz IPS Secondary: DELL P2414H Corsair Strafe Keyboard Corsair M65 Pro Mouse אז דבר ראשון שקורה לי בעלייה של המחשב זה שהטעינה של הוינדוס עצמו לוקחת כלכך הרבה זמן שאפשר ללכת לשירותים, להכין קפה, לשתות את הקפה עם סיגריה, לחזור וזה עדיין טוען. איזור ה10 דקות שבהם רואים את הלוגו הכחול עם עיגול שמסתובב למטה. זה התחיל אצלי לפני כשנתיים, לאחר מכן קניתי SSD שני ועשיתי RAID0 לכן הייתה התקנה נקייה - תקופה קצרה זה טען בשנייה ועכשיו זה חזר שוב לאותו מצב. תקינות הSSD…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב של פנטיום עם לוח של אינטל , לא ידוע הדגם המחשב בן 4 + שני מעבד 1.5 ג'יגה , איזה זיכרון מתאים לי ללוח ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר הארד דיסק וכונן DVD על כבל IDE אחד בלבד, לפי מה שהבנתי צריך להגדיר את ההארד דיסק כמסטר ואת הכונן DVD כסלייב, מה שקורה זה שכשאני נכנס לביוס על ההתחלה רק הכונן DVD מזוהה, וההארד דיסק כאילו נעלם , מה לעשות??? דחוףף
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה, שהמחשב עושה "טיטי, טיטי, טיטי" כבד כזה, וצריך לרסט את הוינדוס. מישהו יודע מה זה לעזאזל? יש לי מידע חשוב מאוד על המחשב(עבודה של ההורים שלי), וזה יכול להיות מאוד יקר אם ההארדיסק ימות... אם זאת באמת בעיית הארדיסק אני אקח לתיקון השבוע.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. אתמול התקנתי מחדש ווינדוס 10\ התקנה נקיה. מייד אחרי התקנה הוספתי את המקלדת העברית ומאז קורות 2 תופעות מוזרות: 1. ה Language Bar נעלם. 2. העברית השתלטה על ההקלדה ולא ניתן להחליף בין השפות עם ALT+SHIFT. הנה הדברים שכבר ניסיתי בשביל לתקן את הבעייה: 1. הסרתי והחזרתי את המקלדת העברית. 2. ווידאתי שהכל מוגדר נכון תחת שפות (ראה לינק למטה) - אפילו הסרתי את הבחירה ובחרתי שוב https://scottiestech.info/2016/05/15/fix-language-... 3. הוספתי את הערך הבא ברג'יסטרי: Method 2 This method will enable the startup service required for language bar, when your all settings are correct as mentioned above. Go to Registry editor by…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב.. ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב: xp home edition ועשיתי לו עידכונים pentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני שידרגתי את שלי מהעגלה שלי למה שיש לי עכשיו והמחשב השני קיבל את החלקים עשינו פירמוט התקנו וגילינו שהלוח אם תקול (בלי הצעות לבדיקה הלוח כבר לא פה...) אמא שלי הלכה לטכנאי לידנו והוא החליף ללוח FOXCONN וקנינו עוד סטיק של 512 זיכרון DDR400 עכשיו הבעיה זה שהמחשב קורס הרבה בזמן האחרון ולא בגלל חוסר RAM לדעתי (760 בערך) אולי יש צורך בפירמוט?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים התחילה אצלי בעיה במחשב שהוא קופא כל כמה שניות ואז חוזר לפעולה. לדוגמה כשאני כותב שורות אלו לכמה רגעים פתאום שום דבר במסך לא זז, למרות זאת אני ממשיך להקליד ואז כל מה שכתבתי כשהמחשב לא זז מופיע כאילו הכל היה בסדר וחוזר חלילה.. זה קורה בכל מצב. מעבד 9300 9800GT 512MB לוח אם ASUS P5QE 4G זיכרון ומערכת הפעלה XP (מחשב אחר לא זה) אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה מהבוקר במחשב. רוב הכפתורים במקלדת לא עובדים (למעט מקשי הקיצור דרך ומקש המחשבון שכן עובדים). הפעלה מחדש לא פותרת את הבעיה וגם לא החלפת מקלדת. מדובר במקלדת אלחוטית מייקרוסופט 3000. ווינדוס 10. כתבתי כאן עם המקלדת שבווי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-6 של amd עם לוח של אסוס a8n5x הוא כבר חצי שנה עושה לי בעיות עם ההדלקה פעם מעלה תווינדוס ופעם לא. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות יותר בעיות וממש נתקע איך שאני מדליק אותו לקחתי אותו. לטכנאי ושם לי כרטיס זיכרון חדש ואמר שהמחשב עובד טוב ושוב כמובן שאצלי בבית לא עובד כמו שצריך יש מצב שהלוח אם הלך , גם ממזמן המאוורר הקטן ששמה לא עובד עליו .. הוא גם חטף איזה מכת ברק והחלפתי לו ספק... יש למישהו רעיון למה הוא נתקע ככה במסך שהוא אומר לי ללחוץdel כדי להיכנס לsetup?? ואם זה הלוח הלך יש פה מישהו שמוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לשכן שלי עם מחשב סלוני שטכנאי מחשבים הרכיב לו. הלוח אם שלו הוא GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov עכשיו התקנתי לו כרטיס מסך 610GT ושהמחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס הוא מראה את זה דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם ורק שהוא בתוך הווינדוס הוא עובר לחיצוני. רציתי לחפש אפשרות לשינוי בBIOS אבל גיליתי שהוא נעול ולכן אבקש את עזרתכם להבין האם איפוס משחרר אותו או מה אני יכול לעשות? בנוסף איך אני משנה את זה לכרטיס החיצוני? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש ומרגע שהתחלתי אתמול להשתמש בו הוא נכבה ונדלק תוך כדי שימוש. ללא שום התראה ,כעשר פעמים במהלך חצי יום וכך גם היום. יש לציין כי אין בו וירוסים ועדיין לא התקנתי בו תוכנות או משחקים שאולי יכולים לגרום לתופעה כזאת. זהו מפרט המחשב : מעבד אינטל 6550. לוח אם גיגהבייט 945 . זכרון 1 G . כרטיס מסך ATI X1650 .מערכת הפעלה ווינדוס XP. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה - אני מדליק את המחשב וכעבור כ 5 שניות לערך מתחילה דעיכה של ההפעלה והמחשב נכבה, מה הבעיה ומה הפתרון? תודה על תשובותכם
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי מצוין על בעיה לאחר ההדלקה, ועכשיו הוא בכלל מסרב להידלק: אני לוחץ על הכפתור, המאווררים פועלים (כולם), ואז אני שומע איזה 25 צפצופים קטנים וזריזים כאלה. אם זה חשוב, אצלי בביוס הגדרתי שיהיה צפצוף במקרה שיש CPU FAN FAIL, ובמקרה שהמעבד עובר את ה 80 מעלות. בכל מקרה, זה לא המצב בגלל שראיתי שכל המאווררים עובדים, והמעבד שלי עומד על 27 במנוחה. חוץ מאלה, יש איזה מנורה כתומה על הלוח אם. ניסיתי לנתק את הספק מהכבל למשך כל הלילה, בבוקר חיברתי את הכבל ועדיין זה לא נדלק. ד"א, הבעיה הזאת כבר קרתה לי אתמול ושלשום, אבל כיבוי הספק והדלקתו פתרו לי אותה. עוד דבר שעלול להיות קריטי: שיחקתי בבאטלפילד ונתקלתי בבעיה שדורשת ממני לכבות את המחשב ע"י פשוט לחיצה על הכפתור. יכול להיות שנגרם נז…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את הבקר הנ"ל ופשוט ללא כל הצלחה , הורדתי דרייברים מהאתר והוא לא מעדכן לי אותם בטענה שהדרייבר הוא לא SIGNED ולכן לא ניתן לעדכן, כל זה קורה בזמן התקנה של חלונות, מערכת הקבצים היא 64 ביט . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , ז הממש מתסכל כל העניין הזה . [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 20:09:23 הנה תמונה של ה כרטיס תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-