עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מוגדרים לי שתי שפות שאני יכול להקליד עימן : אנגלית ועברית אבל קורה לי הרבה שפתאום צץ לי סינית וכל מיני שפות זרות וכדי לחזור מאנגלית לעברית לוקח לי שעה אני מוחק אותן בSETTINGS אבל הם שוב חוזרות !! מה נסגר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. windows xp שלושה משתמשים. אחד המשתמשים נתקע באמצע פעולה בword (זה מהסיפורים - לא הייתי שם) ומאז הוא לא מעלה explorer.exe. כלומר - בפתיחה הוא מציג הודעת שגיאה, יש יישום פתוח בשם explorer.exe אבל תכל'ס הוא לא עובד. ניסיון להפעלתו מהחדש נתקלת באותה הודעת שגיאה. משתמש אחר, נפתח ללא explorer.exe אבל אפשר להפעיל אותו במנהל המשימות. במשתמש השלישי הוא עובד חלק. הבעיה נשארת גם בsafe mode אשמח לעזרתכם. תודה רבה [נפתר ע"י שימוש בשחזור המערכת].

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by KaLimeRo-,

קניתי מחשב חדש והחלפתי את הדיסק הקשיח לSSD, אז המוכר התקין לי הכל מחדש על הSSD. שמתי לב שהזכרון שבשימוש עומד 50 גיגה אז ניסיתי לברר מה תופס כל כך הרבה במקום, כי המחשב ריק. ביטלתי את הסתרת הקבצים, סימנתי את כל מה שיש בכונן ויצא לי רק 20 גיגה. השאלה שלי איפה עוד 30 גיגה? ניסתי להשוות מול מחשבים אחרים עם וינדוס דומה שגם עליהם לא מותקן כמעט כלום, והזכרון שבשימוש עומד על 20 גיגה. ההבדל היחידי בין המחשבים, זה שבמחשב שלי יש SSD, והמחשבים שבדקתי יש דיסק קשיח רגיל. יכול להיות שהוינדוס שוקל יותר על SSD?

• 31 תגובות
    • 8.8k צפיות
  4. המחשב חדש, בן שלושה שבועות בלבד. i5 4440 8GB 750ti SSD 128 לחלונות 8.1 HD 2GB לאחסון Seasonic 550G בשבוע האחרון הזיכרון מתמלא ב task manager ל 96-98% כשאין תוכנות כבדות ברקע. לאחר אתחול הוא חוזר ל 17-20%. מה יכול לגרום לבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. יש לי מחשב גיימינג (מאז) 2008 או 2007, המפרט עבר שינוי קטן בספק הכוח (החלפת ספק כוח בהרבה יותר טוב). אני עם ווינדוס 7, 64 ביט. אני עם 8800GT עובד מעולה, יש כמעט כל שעה וחצי תקיעה ל4-3 דקות ואז חוזר להיות נורמלי, ושוב חוזרת התקיעה שעה וחצי אחרי זה, אצלי יש דיסק קשיח של WD 250AAKS (250GB), וכנראה נמצא בו בעיית הCRC, אני מנסה להוריד עם טורנטים ולא מצליח לי (בדיקת יתירות מחזורית\מעגלית=CRC), כל פעם שהתקיעה קורית לי, הסאונד מנגן ותקוע (עוצר ומנגן,עוצר ומנגן, עוצר ומנגן) אני חושב שזה הדיסק קשיח כנראה שדיסק הקשיח נפגם, קצב וביצועי הכתיבה והקריאה כנראה ירדו כמובן עם הזמן (7-6 שנים). האם יש סיכוי לתקן את הדיסק קשיח או שכבר כדאי לגבות ולקנות דיסק קשיח חדש אחר? אני משחק במשחקים …

6. Started by tiger2014,

הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) מה ניסיתי? * בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה הבחנתי כי משהו סאונד של מחשב השתנה אז התקנתי הבוקר דרייבר חדש לCreative Audio driver אחרי שהסרתי את הקודם דרך התוכנה. כרטיס הקול בנוי על הלוח מדגם G1.Assassin 2 ועברתי על ההגדרות ופתאום אני מבחין שיש לי רק 2.1 במקום 5.1. עברתי על כל ההגדרות של הWindows 7 וגם של Creative ולא הצלחתי לשנות את זה. בנוסף עברתי על כל החוטים (הכל מותקן בצורה הנכונה ועבד מצויין עד לא מזמן). הרמקולים אף הם של Creative ובקושי יש להם 3 שנים. תמונה שמעידה (אני מאמין) שכל החובורים מחוברים למחשב. הבעיה נפתרה על ידי הסרה, ניקיון Registry. אפשר להסיר תודה וכל טוב!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום יש לי בעיה, המחשב מקבל חשמל המאוררים עובדים אבל הרמקול לא משמיע קול שאין בטריה ואין כרטיסי זיכרון הכל התחיל בזה שרציתי להוסיף זיכרון למחשב, ניסיתי להוסיף ולהוריד והיה ציפצופים, עכשיו הרמקול לא מצפצף בכלל ואני לא יודע לאתר את התקלה, מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. אני מקבל הודעה: [h=1]לא ניתן להתחבר אל ‪accounts.google.com‬ האמיתי[/h]יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל ‪accounts.google.com‬‏. נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש. אם היית מבקר כעת ב-‪accounts.google.com‬, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל ‪accounts.google.com‬ האמיתי.

12. Started by urion,

אז ככה , יש ברשותי לפטופ בן כ שנתיים (GT70) של MSI. עד לפני כחודשיים הכל עבד טוב ויפה כאשר בזמן זה התחיל להופיע לי בשורת המשימות איפה שיש אייקון המדווח על מצב הבטריה הודעה עם איקס אדום שצריך להחליך את הבטרייה. לא התרגשתי כי ידוע שלאחר כשנתיים של טעינה ופריקה הסוללה מתבלה. אף על פי כן, המשכתי לעבוד אם כי חיברתי באופן קבוע את המחשב למטען. לפני כחודש לערך התחילה תופעה חדשה שהמטען לא מטעין את הסוללה. אין זיהוי של המחשב שהוא מחובר למקור מתח, ונורית החיווי של טעינה לא נדלקת. עכשיו זה קרה לפרקים. כלומר פעם הייתי מחבר את המטען והוא היה מטעין ופעם כלום. לפני שבועיים לערך אחרי שאני משתגע מהתופעה הזו של פעם מטעין ופעם לא חשבתי שאולי זה השקע ושיניתי מיקום. גם זה לא עזר. מה שכן, ה…

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. Started by gregos1990,

שלום לכל גולשי הפורום! אני משתמש במערכת הפעלה windows 7 sp1 ultimate יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומוזרה במחשב, אחרי שפירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש על כונן C ( יש לי רק שתי מחיצות C,D) אני התקנתי את המשחקים שהיו במחשב לפני הפירמוט ושום משחק לא עולה כמו שצריך... ניסיתי כל מיני קומבינות, התחלתי בהגדרות כשניסיתי להכנס כ- admin וגם ניסיתי לשנות הגרפיקה למינימום ( למרות שכל המשחקים שהיו לי במחשב עבדו על סטנדרטים גבוהים) וניסיתי לשנות את ה compability mode . הבעיה היא כזאת, בחלק מהמשחקים אני מפעיל את המשחק ורואה את העכבר שהוא כביכול "טוען" את המשחק ואז כלום.... פשוט לא נכנס. במקרה אחר אני מנסה להכנס וקופצת הודעה של הווינדוס שהתוכנה נאלצה להסגר וזהו... בלי שום הודעת שגיאות אחרת מה לעש…

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by aigimsky,

שלום רב, מחשב בן שנתיים, וינדוס 7 הום-פרמיום. אודה מאוד אם תצליחו לסייע לי במציאת הפתרון. הבעיה נמשכת כבר מעל חצי שנה, שבמהלכה נתתי מחשב למעבדה פעמיים וחזר ללא כל פתרון, אך גם ללא כל מציאת הבעיה, נראה כי הכל תקין. הוחלפו כהמלצת טכנאי כל הציוד ההיקפי" עכבר/ מקלדת וכו' פורמט המחשב והותקן וינדוס על הרדיסק אחר. נבדקו כל ההתקנות ועודכנו דרייברים עדכניים. מהות הבעיה: קורה לפחות פעמיים בשבוע, מחשב עובד קבוע, כאשר בשלב מסוים כשניגשים למחשב רואים שכל האייקונים במסך הבית נעלמו והמסך נקפא, אין שום פתרון למעט כיבוי והדלקה מחדש בכפתור הריסטרט. אשמח להצעות פתרון אפשריות. תודה

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. שלום לכולם. בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה, ואוזניות ה-USB שלי מוגדרות כהתקן שמע ברירת מחדל, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, תהליך המערכת, System, מתחיל לצרוך משאבי מעבד, ומאט את המערכת. היום המחשב שלי בקושי הגיב לאחר התעוררות משינה, כאשר האוזניות היו התקן השמע שהוגדר כברירת מחדל. הגדרת הרמקולים כברירת מחדל, פותרת בדר"כ את הבעייה הזאת, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המערכת למצב שינה, כאשר האוזניות הן על ברירת מחדל. האוזניות הן Logitech USB Headset H340, והדרייבר שמותקן היננו הדרייבר הבסיסי של מיקרוסופט שמגיע מ-Windows Update. הבעייה הזאת לא קרתה לי עם האוזניות הקודמות שלי, Microsoft Lifechat LX-3000. מה הסיבה לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by א,

כל שעה-שעתיים המחשב פשוט נכבה, בלי מסך כחול או משהו בסגנון. הרצתי SpeedFan וקיבלתי טמפרטורות הזויות. מצורפות תמונות מסך מהתוכנה ושל מפרט המחשב מ CPU-Z.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, יש לי לפטופ של ASUS שבו יש 2 דיסקים קשיחים אחד SSD עם 22GB השני רגיל עם 750GB התקנתי על ה SSD את מערכת ההפעלה (וינדוס 7) עכשיו אני רוצה שהדיסק הגדול יתפקד כראשי (כלמור שכל ההתקנות הורדות וכד' ישמרו עליו) ושה SSD ישאר רק עם מערכת ההפעלה כדי למנוע עומס עליו (הוא ככה קטן מאוד) איך אפשר להגדיר זאת ??? תודה מראש עינב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by newsthet,

רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש. פעולות שבוצעו: התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 64bit ולאחר מכן את כל הדרייברים. (דיסק ההתקנה של הלוח אם). למארז שקניתי יש בפאנל הקידמי יציאת שמע וכן יש את היציאות שמע האחוריות של הלוח אם. הבעיה: כאשר אני מחבר את הרמקולים ליצאה הקדמית יש סאונד, כאשר אני מחבר ליצאה האחורית (תזכורת ללוח אם) אין סאונד. בנוסף, שאני מחבר את הרמקולים ללוח אם אני מקבל את ההודעה הרגילה שמערכת ההפעלה זיהתה את החיבור (כמובן לכניסה הירוקה..), כפי שציינתי אין סאונד. אשמח לדעת מה אפשר לעשות ו/או מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vld69,

שלום רב לכל טובי הלב שיעזורו, אשמח אם אוכל לקבל עזרה או הכוונה כלשהי כי אני פשוט אובד עצות. ברשותי מחשב נייד של dell מדגם ispiron n5010 . מעבד i5- m450 זיכרון 6GB, ווינדו 7 64 bit מקורי. כרטיס מסך radeon hd 5400 . המחשב ברשותי כבר כ-3.5 שנים והוא לא איכזב אותי אף פעם עבד נהדר. יש לציין שאני עושה במחשב שימוש לדעתי מעל המשתמש הממוצע, אם זה משחקים בינוניים (פיפה14, אן ביאיי, היטמן האחרון, wot) תוכנות פוטושופ וירטואל סטודיו תכנות בסי, solidworks, matlab, רואה סרטים באיכויות גבוהות fhd וכו.. המחשב עובד כ-8 שות ביום. אנסה לפרט כמה שיותר כדי להסביר כיצד ניסיתי להתמודד עם הבעיה, יתכן שאני חושב שאני מבין בדבר זה או אחר ולא באמת מבין אז מבקש סליחה מראש. אני נוהג להתקין עידכונים ש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום בקרוב אקבל את כרטיס המסך MSI AMD Radeon R9 290 4GD5, ואני מעוניין לדעתי כיצד אוכל לחבר אליו 3 מסכים, כאשר המסך הראשי הוא Dell 2311h בחיבור DVI , מסך נוסף די ישן ופשוט ברזולוציה של 1280X1024 בחיבור VGA, ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI . האם אני צריך מתאם מיוחד או שניתן לחבר את המסכים כמו שהם (חוץ ממתאם DVI לחיבור VGA ) ? חיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים windows 8.1 , עד לפני כמה שבועות הכל פעל כמו שצריך ללא בעיות, כיום אני לא מצליח לפתוח אפליקציות ממסך האריחים, הכוונה היא לא לתוכנות שאני התקנתי ,אלה לאפליקציות שבאו עם ה-windows, כמו החנות עצמה , מזג אוויר, דואר ,לוח שנה, וכו. כל זה קרה כבר לפני העידכון שמיקרוסופט הוציאה. לגבי ווירוסים בדקתי עם NOD 32 מעודכן, לא נמצא וירוס או משהו בדקתי עם Malwarebytes Anti-Malware, לא נמצא כלום מה אפשר לעשות בנידון? אשמח שזה לא יהיה פירמוט

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by tiger2014,

הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Mike_Shinoda,

שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום המחשב שלי לא מתפקד בזמן האחרון כמו שצריך או ליתר דיוק בחודשים האחרונות. הרבה תקיעות ושמים לב לזה במיוחד כשאני מריץ סדרות וסרטים HDTV/BluRay. הוא רץ בצורה כבדה יותר, סרטונים ביוטיוב לא רצים כמו שצריך, משחקים כמו Call Of Duty 4 הישן הזה כבר לא זז לי על המחשב. -אני דואג לנקות את המחשב, ניסיתי למחוק דרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש, למחוק ולהתקין קודקים, שחזור מערכת אבל שום דבר לא עזר. אני אשמח לשמוע הצעות או השערות לגבי מקור התקלה, הסיכוי גבוה שזה כרטיס מסך?

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. היי חברים, קניתי לא מזמן את ה gigabyte h87m-hd3 ואני לא מוצא את החיבור של הצורב... צריך מתאם או חיבור אחר?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים