תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אני חווה גמגומים במשחקי מולטיפלייר דיברתי עם בזק אמרו שהכל תקין וכמובן שאין שום בעיה באוף ליין מה עליי לעשות אני נואש יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר וכן כבר התקנתי אותם מחדש (הסרה מוחלטת) והתקנתי מחדש את המשחק על כונן SSD והFPS יציב על 60
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שכשאני מחבר כונן קשיח פנימי נגוע בוירוסים ותוכנות ריגול דרך sata למחשב נקי מוירוסים שיש בו אנטי וירוס nod32, אז האם הוירוסים והרוגלות יכולים להדביק את המחשב החדש עוד לפני שביצעתי סריקה והאם אין דרך חזרה?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם המוצא האחרון שלי. שברתי את הראש כבר כמה ימים ואני לא מצליח לזהות את הטלויזיה במחשב דרך כבל HDMI. יש לציין שהכבל תקין, כי בטלויזיה אחרת הוא כן עובד ישירות. הטלויזיה היא LCD טושיביה 42 אינץ' דיי ישנה אבל יש לה 2 חיבורי HDMI. חיברתי את הכבל לטלויזיה ואז למחשב, נכנסתי לרזולוציית מסך, ניסיתי לזהות את הטלויזיה בצורה ידנית והמחשב לא מזהה אותה. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות וכלום לא עבד, אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה:GA-EG43M-S2H rev. 1.1 ורשום שהוא תומך עד 8 ג'יגה ראם, כרגע אני עובד עם שני זיכרונות זהים לגמרי של ג'יסקיל DD2 800, ויש לי עוד שני זיכרונות DDR2 של קינגסטון שאני רוצה להוסיף, בכל פעם שאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אפילו 1 ג'יגה המחשב לא עולה ואם כן אז ביוס לא מצליח לזהות יותר מ 4 ג'יגה, ניסיתי להכניס אותם גם בדואל צ'אנל וגם בסדר רגיל על הלוח ושום דבר לא עובד הלוח לא מזהה יותר מ 4 ג'יגה גם כשניסיתי לעשות מיקס עם כל מיני סוגי זיכרונות, הזיכרונות עצמם כולם תקינים וכשהם עובדים בזוגות הם עובדים מצויין אבל זה מעצבן אותי שבאתר היצרן כתוב עד 8 ג'יגה ראם והלוח לא מזהה יותר מ 4 מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? נ.ב. ניסיתי גם לעבוד עם כרטיס מסך חיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב, כמעט כל יישום שאני מנסה לפתוח, בעיקר תוכנות והתקנות בסיומת exe זה מראה לי את התקלה הזאת: מישהו יכול לעזור לי ויודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב נייד ASUS די חדש WIN 8.1. המחשב מחובר למסך חיצוני 40 אינצ'. המסך של הנייד סגור והוא מחובר למקלדת ועכבר אלחוטיים בהם אני משחק(לא ג'ויסטיק). במשחקים ורק רק במשחקים,לאחר 20 דקות בערך המסך מודיע שאין אות מהמחשב(המחשב במצב שינה). כשאני משחק בנייד בלי המסך הגדול אין בעיה לשחק שעות. באופציות שיש בקונטרול פאנל מצב שינה כיבוי וכד' בסוללה או בחשמל,הכל עשיתי NEVER. בבקשה תפתרו לי את הבעיה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום אז ככה, השבוע שידרגתי ל-WIN 10 ועכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים ל-Geforce GT 610 שלי המערכת קורסת לי פעם ב... לפעמיים יש הודעה שאומרת "display driver stopped responding and has recovered" זאת הכותרת שלה והתוכן שלה אומר שכאילו הדרייבר של NVIDIA הפסיק לעבוד... מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות אתמול כאשר נסתי להדליק אותו הוא היה נתקע בשלב של הטעינה של וינדואס. החלטתי להתקין לו גירסה נוספת של וינדואס כדי לא למחוק את הדברים החשובים. ההתקנה של הוינדואס התבצע במחשב אחר(המחשב החדש יותר). במחשב הזה הכונן עובד טוב לאחר הפירמוט ואפשר אפילו להפעיל רק איתו את המחשב, אבל במחשב הישן זה מגיע עד לשלב שהמחשב טוען את מערכת ההפעלה עם הסמל של וינדואס עוד לפני שהסמל מושלם נתקע ומבצע הפעלה מחדש. הבעיה שזה קורה רק במחשב אחד, במחשב החדש הוא עובד טוב אבל בישן לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם לוח אם של ג'יגה בייט (דיי ישן), Chipset VIA VT 6307. כרטיס מסך מובנה. פתאום החלו להישמע צפצופים לפני ה- POST (לא ספרתי כמה), ללא תצוגה כלל. פירקתי את כל החיבורים ורק לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכבל 12V, של המעבד, הצפצופים פסקו, המחשב נכנס ל-POST, אך התצוגה משובשת עם הרבה פסים. האם יתכן כי רק הכרטיס מסך המובנה נדפק ואם אני אחבר כרטיס חיצוני זה יעבוד? אין לי כרגע כרטיס. אני אנסה להשיג לבדיקות. האם סביר שכל הלוח נדפק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים, בזמן שלא היה עומס מיוחד על המחשב, פתאום המחשב כבה. ניסתי להדליק אותו מספר פעמים אך הוא לא נדלק. מדי פעם האור בכפתור ההפעלה עבד ומדי פעם לא. הוא אפילו לא הגיע לBIOS כלל (לא השמיע שום ביפ). כשפתחתי את המחשב לא ראיתי שום דבר שגוי (סרקתי לקבלים פגועים). כשנסיתי להדליק את המחשב יכולתי להבחין שאף מאוורר לא פועל למעט המאוורר של המעבד שעובד לחלקיק שנייה ואז מפסיק. ראיתי גם שהלד של PWR על לוח אם פועל. כדי להוכיח שזו אשמת הספק ניסתי עם ספק ג'נרי ישן שנראה שעבד (על מערכת בלי RAM המאוורר של המעבד פעל לכמה שניות ואז הפסיק כשללא ספק המערכת נכשלה POST) אך כשחיברתי את החיבורים ללוח האם ולמעבד כשהפעלתי את המערכת הספק התחיל להעלות עשן ולהסריח (ניתקתי אותו מיד). רכשתי ספק אח…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כונן של 2TB שאני מאחסן עליו את כל הקבצים שלי יש SSD שעליו רצה המערכת הפעלה ועוד כמה כוננים שמשמשים לאחסון של קבצים שונים אבל הכונן הראשי שכל החומר שלי נמצא עליו איכשהו מופיע לי עכשיו כריק הדבר האחרון שעשיתי היה לעשות עדכון לווינדוס וריסטרט מאז הכונן מופיע כRAW וכל הקבצים נעלמו יש טעם לנסות לשחזר את הכונן עם איזה תוכנת שחזור חימונית או שיש מצב שאיזה נק' שחזור תחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איפה אני יכול לקנות דיסק התקנה של ויסטה או וינדוס 7?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם, רכשתי כבל DVI 2 HDMI על מנת שאוכל לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה. חיברתי את ה DVI לכרטיס המסך Nvidia GX460 ואת ה HDMI לאחת היציאות בטלוויזיה PILOT . הדלקתי את הטלוויזיה ואח"כ את המחשב העברתי ל HDMI1 וגם ל HDMI2 אבל לצערי אין סיגנל בין המחשב לטלוויזיה. ניסיתי להחליף יציאות בטלוויזיה להסיר דרייבר של כרטיס מסך אך שום דבר לא עוזר. אני רואה בהגדרות של כרטיס המסך עוד מסך נוסף (מוגדר כמסך דיגיטלי) אך ההגדרות שבו אפורות - לא פעיל. אודה לעזרתכם , אלו פעולות נוספות עלי לבצע ? האם יש מצב שזה קשור לדגם הטלוויזיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, היום ניסיתי להיכנס לאתר קיבינימטיקה: http://kibinimatika.co.il/ , וכשניסיתי להיכנס זה החלון שהופיע לי מישהו יודע איך להסיר את זה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזה קניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שלי קניתי דומיין דרך האתר domainthenet.com אני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי... כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IP לי זה מתחבר חלק לשם דומיין אבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostname מה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ? אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי נמצא בחדר אחד, הטלוייזיה בחדר אחר. האם קיים מתאם כלשהו שיכול לעזור לי לשדר את המחשב לטלויזיה? כרטיס המסך שלי הוא gtx780 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-