תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה משהו שהרבה זמן מסקרן אותי. נניח שאני מתקין תוכנה ולוקח 20 דקות להתקין אותה. איזה חלק צריך לשדרג כדי שיקח פחות זמן להתקין אותה? ssd? מעבד? אולי כמה חלקים משפיעים על התהליך?
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח שיש בו מספר מקומות לכוננים. יש ברשותי כבר כונן SSD שבו מערכת ההפעלה מותקנת. אני מעוניין להוסיף כונן SSD חדש שקניתי כבר, היות ואני מחליף את הדיסק הקשיח הישן שהיה לי שסיים את חיו. למעט החיבורים פיזית של כבל המתח ושל כבל ה- SATA, האם ישנן הגדרות נוספות שאני צריך לעשות על מנת להפעיל את ה- SSD החדש? מזכיר לכם, שהמערכת הפעלה יושבת כבר על כונן SSD והיא פועלת ואני לא מעוניין להעביר אותה, רק להוסיף נפח אחסון במחשב עם כונן SSD. תודה רבה, קובי שמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? מיני נייד</blockquote>מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב יש לי את זה Windows Boot Manager windows failed to start. A recent hardware or software change might be the :cause. to fix the problem . A. insert your windows installation disc and restart your computer . B. choose your language setting, and then click next . C. click repair you computer if you do not have this disk, contact your system administrator or computer . manufacturer for assistance Status : 0xc000000f . info: the boot selection failed because a required device is inaccessibie ושאני לוחץ על אנטר או על ESC המחשב מתכבה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה שהחלה בימים האחרונים. המחשב מסרב להידלק בלחיצה על כפתור ההדלקה, הוא נדלק רק כאשר אני מחבר את הכבל חשמל (או מכבה ומדליק את ה- UPS) ולוחץ על כפתור ההדלקה במקביל. לא בעיה של מגעים/כבל, כי המחשב מקבל חשמל כשהוא מחובר לחשמל. לא בעיה של ה- UPS, כי זה קורה גם בלעדי ה- UPS. אם אני מכבה את הספק מאחור ומחכה כמה דקות שיפרוק (חשבתי שזה קשור לחשמל סטטי), אחרי שאני מדליק את הספק, המחשב עדיין לא נדלק, רק כאשר אני מנתק ומחבר את הכבל חשמל. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, Win7 מע' הפעלה, 64 ביט. בניסיון לעדכן תוכנת אנטיוירוס של avg מתקבלת הודעת שגיאה שבכותרת. בניסיון להתקין מחדש את ה avg או להתקין את האנטיוירוס של מייקרוסופט מתקבלת אותה הודעת שגיאה. לציין שבהתקנת ה win היו בעיות בביצוע update אך סודר ע''י התקנת כל מיני patch. כך שה update של win עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייור של הBT והוא רצה שאני אעשה ריסט, אז עשיתי, ומאז כאשר המחשב טוען את הווינדאוס הוא עושה ריסט, ביטלתי את הריסט האוטומטי בהגדרות והוא הציג לי את שני הקודים הללו: C0000219 ו 0XC0000139 מחיפוש הבנתי שהקוד הראשון הוא כללי למסך כחול ואינו מאפיין את הבעיה, ושביצעתי חיפוש לקוד השני הגעתי רק ל2 תוצאות שקשורות לVMware, שלא מותקן לי על המחשב. ניסיתי לעשות Repair דרך הדיסק של הווינדאוס אבל הוא לא מזהה את הHD שלי, ואין לי פלופי להעלות דרייורים (היה לי דיסק התקנה אחד שכן היה מזהה אבל אני לא מוצא אותו) מה אפשר לעשות? אני לא יכול לפרמט משום שלא תהיה לי אפשרות להעלות את הדרייורים (אין לי כבר פלופי, ולא נראה לי שהוא יסכים לדיסק) וגם יש לי שם מידע חשוב. תודה חבר'ה עריכה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. היום התקנתי את מערכת ההפעלה המדהימה אך קצת מעצבנת ווין XP אבל יש לי בעיה מעצבנת נורא והיא קשורה לכרטיס הנ"ל HERCULES 3DPROPHET 4500 הכרטיס עובד מעולה על הדסקטופ ובתוכנות אחרות אך. וכאן האח הגדול הוא עושה לי המון בעיות במשחקים כגון UNREAL TOURNAMENT שפועל כשלרוחבו מליוני צבעים וCOUNTER STRIKE בו הוא לא פועל תחת D3D וOPEN GL אנא, כל מי שיכול לעזור לי בכל דרך, בכל הצעה, אפילו למשחק אחד.. כי אני לא יכול בלי UT לפחות 3 פעמים ביום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן - בעל טכנולוגייה של RDRAM - והמחירים בשמיים רוצה לשדרג את גודל הזיכרון...המחשב משמש למיחקי רשת פשוטים(שילדים משחקים בו) מסנג'ר וכו' הנקודה היא שהוא כל הזמן קורס - מסכים כחולים ביגלל העדר זיכרון ...וגם כן מאוד מאוד איטי חשבתי אולי אפשר להאריך את החיים שלו באמצעות כרטיס זיכרון או DOK דרך ה USB האם אפשרי לדעתכם ? THX
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ברשת שאפשר לשחזר מידע גם מHHD שעבר פירמוט. השאלה היא באיזו נקודה כבר אי אפשר לשחזר מידע, לא יתכן שHHD יפורמט אינספור פעמים ותמיד יהיה אפשר לשחזר ממנו. יש לי כמה מחשבים ישנים שעברו כבר כמה וכמה פירמוטים ורצוני לשחזר מהם מידע ורציתי לדעת אם שווה בכלל לטרוח. אודה למי שישפוך קצת אור על התמונה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מחזיק אצבעות. ברב הפעמים המחשב עולה כרגיל, אבל בלי כל תמונה על המסך, המסך רושם "No Signal". בחלק מהמקרים לחיצה על כפתור ההדלקה מדליקה את הנורות במארז בדיוק לחצי שניה ולאחר מכן מתכבה, אם אנסה להדליק מחדש אתקל באותה הבעיה. אם המחשב עלה, ויש תמונה על המסך, הוא נדלק מחדש בפתאומיות אחרי כחצי שעה- שעה, היום בלילה הוא נדלק מחדש כ6 פעמים עד שנמאס לי ופשוט כיביתי אותו. המסך עובד כמו שצריך, עבד ברצף 4 חודשים מחובר ללפטופ. מפרט המחשב- לוח Gigabyte m57sli S4 מעבד AMD 4200+ AM2 כרטיס מסך PowerColor 4850PCS+ זכרונות Gskill 2X2GB ספק 400W של טרמלטק. תודה מראש לכל עזרה, אני באמת מבולבל ולא מבין מה הבעיה ואיך לבדוק את זה תודה ושבוע מצוין! -=עריכה=- שמ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הודעות שנשלחות אלי למכשיר סמסונג גלקסי נקסוס מטלפון סמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות כסימני שאלה. כל יתר ההודעות שנשלחות בעברית מתקבלות כמו שצריך וגם הודעות שנשלחות מהטלפון שלי לסמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות בעברית כרגיל. מה חסר לי בטלפון? מאיפה מורידים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב הכל התחיל ככה חבר הגיע אליי עם mp4 להעתיק קבצים מהמחשב פתאום אחרי כמה דק' ניהיה לי מסך כחול הדלקתי את המחשב מחדש ומאז שאני מנסה להיכנס לדפדפן אינטרנט הוא נתקע על אתר אחר בעיקרון היה צריך להיות google ופתאום רשום לי אתר ביפנית או סינית ניסתי לשנות דרך כלים אפשרויות אינטרנט וכו' אך ללא הצלחה . בדקתי אם יש ווירוסים במחשב או רגולות נמצא משהו אחד מחקתי אותו וזהו . היום היה לי 5 מסכים כחולים רצוף . אחרי שכיבתי את המחשב למשך שעתיים או שלוש באתי להדליק אותו שוב ואז פתאום המחשב בא לעלות ואז פתאום נכבה שוב הדלקתי אותו עוד פעם ואז שמעתי רעשים מוזרים מתוך המארז רעשים שלפני יום לא היו בכלל זה רק התחיל מאז המסך הכחול הרעש נשמע כמו שהמחשב קורא דיסק למחשב וגם שאני מפעי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה כל הזמן ולא מצליח להעלות. בתחילה בדקתי את הזיכרון החדש שקניתי ddr2 800mhz cl6 והמחשב עלה. אחרי שכיביתי אותו והוספתי את הישנים חברה אחרת 800mhz cl5 ddr2 המחשב לא עולה והתנהג כפי שצייתני למלה. יש לציין שבעבר עשיתי אוברקלוק למעבד. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי שבוע טוב אני לא מצליח לעשות בוט מדי וי די..כשאני נכנס לבוט מניו (F12) המניו נפתח אבל קפוא אי אפשר להזיז חיצים וגם אי אפשר לצאת מממנו תקוע וקפוא מה עושים? (חלונות XP PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-