עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benor,

תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

יש לי ריידון9700, עם הדריברים הלא הכי חדשים(מכיוון שאני חושב שהם עושים לי בעיות) וWIN98. המשחקים מקרטעים מעט, אבל הגדיל לעשות SOF2 שכמעט בכל תנועה שלי הוא נתקע. מישהו יודע מה לעשות? קשור לWINDOWS ולריידון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by hen1235,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים הכל מצוין חוץ משני בעיות מציקות: אין סאונד מהטלוויזיה הבעיה היותר רצינית היא שכשאני שם סרט במחשב במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, רואים את הסרט במחשב, אבל בטלוויזיה המסך שמציג את הסרט נשאר שחור ולמטה רואים את הזמן והפס תנועה של הסרט זז למרות שלא רואים את הסרט. מישהו יכול לעזור לי לסדר את הבעיות האלו?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי בעיה בלפטופ שמשגעת אותי כבר כמה זמן. מדובר במחשב נייד של LG E310 של חבר שלי שביקש שאפרמט לו אותו לאחר שקיבל מסך כחול. על המחשב היה מותקן וינדוס VISTA שהגיע מותקן בעת הקניה. שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 הכל עובר חלק ו3 V מסומנים מגיע שלב ה4 הUPDATES הוא פשוט נתקע ומופיע EROR הבא " offline locale information Error code 0x80FF0000 " וינדוס XP כן הצלחתי להתקין אך חשוב לי מאד להתקין את הוינודס 7 . עם אותו הדיסק אגב כבר פירמטתי מחשב אחד אז הוא תקין. מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Kenny,

היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?

6. שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by מההקטע123,

שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by T-boon,

שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-2MB בשניה, נראה לי איטי מאד לכן הורדתי דריברים מהאתר של גיגהבייט אך זה לא שינה כלום. למשהו יש רעיון לסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avivi85,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התחלתי לשחק קצת FALLOUT 4 , ואחרי זמן מסויים המחשב קפא. הדלקתי מחדש, ועוד פעם זה קרה. ניסיתי לעדכן דריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי שוב, אחרי בערך 40 דקות עוד פעם זה קרה, המסך קפא והמחשב לא מגיב. חשוב לציין שהתקנתי את הווינדוס והכל בעצמי. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם בעזרת הדיסק שקיבלתי, ודרייברים לכרטיס מסך מהאינטרנט. אולי לא התקנתי משהו נכון?? אשמח לעזרה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket …

10. שלום. לפני שנתיים הרכבתי מחשב פשוט. הוא לא היה בשימוש בשנה האחרונה והיה במצב הפקרותי. ניסיתי לחבר את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך. בהתחלה ניסיתי כשהכרטיס מסך היה מחובר. כשזה לא עבד ניתקתי וניסיתי בחיבור המובנה בלוח האם. ההשארה שלי היא שהלוח אם כבר לא בין המתפקדים. זה נכון או שיש אופציה אחרת? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הכל התחיל אחרי נקיון כולל של המחשב. נקיון כולל כלומר פירוק של הכל, ניקוי בלחץ אוויר, שימון מאווררים, התקנת גוף קירור חדש לכרטיס המסך, החלפת ספק מהמחשב השני למחשב המדובר, והחזרה של הכל למקום. לאחר ההדלקה המחשב לא מבצע פוסט. כל המאווררים שמחוברים ללוח האם נלדקים עם הלדים היפים והכל, ומעבר לזה כלום. הנורה שמצביעה על מתח לזכרונות דלוקה גם היא. אלו הבעיות שחשבתי עליהן כבר ונפסלו: 1. מעבד. המאוורר של המעבד מחובר היטב והוא גם עובד. החלפתי למעבד אחר ועדיין כלום. 2. זכרונות. הוצאתי סטיק אחד והחלפתי בין כל החריצים. כלום. כנ"ל הסטיק השני. 3. כרטיס מסך. מכיוון שהחיבור של הקירור החדש מתחבר ישירות ללוח האם, חשבתי שאולי בלי מאוורר שמחובר לכרטיס, הוא מסרב לעבוד. ולכן חיברתי מאוורר לאחד מ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amitbatito,

יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב שאני מגיע למסך שאני צריך לבחור את הכוננים שאני רוצה לפרמט הוא אומר לי שהוא לא מוצא דריבר של הדיסק קשיח משהו כזה מה עושים.??? ובבקשה זה די דחוף... אהה ויצרתי דיסקט הוא עובר והכל ואז שהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר לי שחסר לו הקובץ sisraid מה לעשות אני משתגע

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Chymes,

אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם מדובר על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שמריץ Windows XP, אצלי כמעט 9 שנים ובשימוש יומיומי. הכונן הקשיח הוא של Western Digital בעל נפח של 37.2GB עם חיבור IDE. מהיום התחילה תופעה מוזרה שקרתה פעמיים מהבוקר: בעת עבודה על המחשב (גלישה באינטרנט) הכונן מתכבה, מתקבלת הודעה כחולה על המסך באנגלית, אני עוד לא מספיק לעיין בה והיא נעלמת והמחשב מבצע ריסט. בעת ה- BOOT שומעים שהכונן נדלק והמערכת עולה. אחרי שהוינדוס נטען מתקבלת הודעה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..." קצת פרטים: אין וירוסים, אין רוגלות, הכונן נסרק לגילוי שגיאות כולל בדיקת סקטורים פגומים, הכונן עבר איחוי. הטמפ' נבדקו וכולם תקינות והמאווררים כולם עובדים באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה, האם בעיית חומרה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tomas18,

אהלן אח שלי הביא תמחשב שלו מתיקון וכל פעם שאני מנסה להתקין את אה windows המסך נשאר שחור ולא עושה כלום אותו דבר גם בלי הדיסק ניסיתי הכל בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avih,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי פנטיום 3 כרטיס מסך ג'יפורס 4 ואינטרנט 712 אין לי מושג למה המחשב שלי עובד לאט ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין גירסאות שונות של ווינדוס ושם דבר לא עזר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן ובכן, יש לי לפטופ דגם MS-1003 של חברת MSI.. הוא אצלי מספר שנים, והוא לא פורמט או משהו אך הוא מתוחזק מעולה. ניקויים, אנטיוירוסים מעודכנים, אין וירוסים ורוגלות כלל. services מופו, כל מה שלא צריך אין, המערכת משתמש בערכה הקלאסית של ה-GUI, ואין יותר מדי דברים שעולים ב-MSCONFIG. אך לאחר שעה שעתיים שמשתמשים בו, כל הפעולות נהיות איטיות, לוקח זמן עד שהוא זז, וזה מעיק לי. מה עושים ?! בתודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by guy_pr,

שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר . עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא. נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית עם לוח אם של asus p5g41c-m lx וכל פעם שאני מחבר USB כלשהו כמו דיסק און קי או מדפסת, המחשב בכלל לא מגיב ולא משמיע צליל. רק הכרטיס רשת שלי שמחובר באמצאות USB מזוהה ועובד. היה לי ווינדוס ויסטה ובהתחלה הכל עבד עד שיום אחד הופיע הבעיה ופירמטטי לווינדוס 7. תודה מראש לעוזריים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Bean,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.