עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. כרטיס המסך שלי מודד 90 מעלות צלזיוס בעת שאני משחק Call of Duty 4. למעשה, ראיתי גם טמפרטורות גבוהות מכך בכמה מעלות. מצורפת תמונות. אולי זרימת האוויר הכללית במארז לא טובה? דווקא על הכרטיס הגרפי (וגם על המעבד עצמו) יש קירור יעודי. אשמח לשמוע אם זאת היא בעיה, ואם אפשר לשפשר את המצב, ואם כן - איך. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by idan oren,

לפני כחודש קניתי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA Z77X UD3H . http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שאר המפרט נמצא בצד ללוח האם הזה יש 6 USB3 וארבע מהם לא עובדים מה שלא עובד זהו הצ'יפ VIA USB3 ROOT HUB שלא עובד ניסיתי לעדכן את הדרייבר וזה לא הצליח נ.ב. יש חשמל שמה תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם! הבעיה היא כזאת, לאחר הפסקת חשמל ה USB פשוט הפסיק לעבוד עם XP. אבל לפני ש XP עולה - בביוס ובדוס, הוא כן עובד (מקלדת ועכבר). אפילו פירמוט לא פתר את הבעיה המפרט: intel Pentium D 3.4GHz לוח intel צ'יפסט 945P 1GB DDR2 G-Force 7300 מערכת הפעלה כאמור windows XP PRO למישהו יש מושג על הבעיה המוזרה? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by OhayoNB,

סליחה - לנעול

5. Started by menis,

יש לי עכבר אופטי ועכבר גלגלת לשניהם יש אותה בעיה כל כמה שניות הם לא מגיבים. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...

7. היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכם! ברשותי לוח אם של Asus דגם A8N-SLI-Deluxe ועליו מותקן xp pro sp2 עם כל העידכונים האפשריים. הכרטיס קול מובנה בתוך הלוח והבעייה היא שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו. חפרתי פה בת'רדים וחיפשתי "40 שנה במדבר", אך לשווא - לא היה פיתרון שבאמת פותר את הבעייה. בביוס האפשרות של כרטיס קול מובנה מסומנת כ Enabled. במנהל ההתקנים אין כלל זיהוי של הכרטיס קול. אפילו לא סימן שאלה/קריאה. עם זאת, פעם ב-10 אתחולים של המחשב, הווינדוס מזהה אותו ומתקין את הדרייברים העדכניים ביותר שהורדתי. אך עם הריסטרט הבא שוב הוא "נעלם" ממנהל ההתקנים ואין קוללללל במערכת... השאלה שרציתי לשאול אולי תהיה מסובכת וקשה: חח מה עושים אני נואש!! חראם על כל השירים שבמחשב הם נכנסו לתרדמת...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by latismu,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2012, והוא היה מאוד מהיר עד שהפסיק לעבוד עכשיו, ואני רוצה לראות אם אוכל להחיות אותו המפרט: הלוח אם שלו הוא GA-H77-D3H GIGABYTE המעבד שלו הוא Core i7 1155 Quad 8MB הבעיה: כשמדליקים את המחשב המאווררים מסתובבים, אבל במקום שיישפע הציפצוף beep שמציין שה-BIOS עלה בהצלחה, אחרי כעשרים שניות עד דקה הוא מתכבה לרגע וכאילו מתאתחל מחדש (המאווררים מפסיקים ואז ממשיכים) והוא נתקע בלופ הזה לנצח. מה כבר בדקתי: החלפתי סוללת CMOS ממחשב אחר, זה לא עזר לא להידלק מעניין לדעת ש: לפני שהמחשב איבד את היכולת שלו לעלות, הוא עבד מהר ולשביעות רצון. לקראת ימיו האחרונים מדי פעם הוא היה נכשל בלהידלק, והיה נרא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chymes,

אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן אני מנסה להתקין את הבקר הנ"ל ופשוט ללא כל הצלחה , הורדתי דרייברים מהאתר והוא לא מעדכן לי אותם בטענה שהדרייבר הוא לא SIGNED ולכן לא ניתן לעדכן, כל זה קורה בזמן התקנה של חלונות, מערכת הקבצים היא 64 ביט . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , ז הממש מתסכל כל העניין הזה . [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 20:09:23 הנה תמונה של ה כרטיס תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי מדפסת officejet 4500 מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא) מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kantan1,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ajamidoron,

אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי מחשב ישן - בעל טכנולוגייה של RDRAM - והמחירים בשמיים רוצה לשדרג את גודל הזיכרון...המחשב משמש למיחקי רשת פשוטים(שילדים משחקים בו) מסנג'ר וכו' הנקודה היא שהוא כל הזמן קורס - מסכים כחולים ביגלל העדר זיכרון ...וגם כן מאוד מאוד איטי חשבתי אולי אפשר להאריך את החיים שלו באמצעות כרטיס זיכרון או DOK דרך ה USB האם אפשרי לדעתכם ? THX

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Yans,

היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by No-One,

שלום אנשים טובים. טוב אז קניתי מארז חדש, וחיברתי את כל החיבורים הרגילים ללוח האם - Gigabyte Aorus Pro B450 יש כמה כבלים מהמארז שלמרות שהפכתי את היוטיוב אין לי מושג לאן הם נכנסים ואפילו בחוברת שמגיעה עם המארז לא מצויין שהם קיימים, לא רואה שום תאימות על פניו בלוח האם לצורת הכבלים. השלוש הראשונים הם יוצאים מהפרונט פאנל: במארז הזה יש בקר RGB של קורסאיר למאווררים בפאנל הקדמי, ממנו יוצאים שני כבלים, על אחד כתוב SATA POWER, על השני לא כתוב כלום: השני: עוד כבל קטן יוצא מספק הכוח שנקרא corsair link cable 4pin לממש תוכנה של הספק כוח, רק שאין שום פירוט לאן הוא נכנס: תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ronen So,

שלום רב, Win7 מע' הפעלה, 64 ביט. בניסיון לעדכן תוכנת אנטיוירוס של avg מתקבלת הודעת שגיאה שבכותרת. בניסיון להתקין מחדש את ה avg או להתקין את האנטיוירוס של מייקרוסופט מתקבלת אותה הודעת שגיאה. לציין שבהתקנת ה win היו בעיות בביצוע update אך סודר ע''י התקנת כל מיני patch. כך שה update של win עובד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. התקנתי את הדרייור של הBT והוא רצה שאני אעשה ריסט, אז עשיתי, ומאז כאשר המחשב טוען את הווינדאוס הוא עושה ריסט, ביטלתי את הריסט האוטומטי בהגדרות והוא הציג לי את שני הקודים הללו: C0000219 ו 0XC0000139 מחיפוש הבנתי שהקוד הראשון הוא כללי למסך כחול ואינו מאפיין את הבעיה, ושביצעתי חיפוש לקוד השני הגעתי רק ל2 תוצאות שקשורות לVMware, שלא מותקן לי על המחשב. ניסיתי לעשות Repair דרך הדיסק של הווינדאוס אבל הוא לא מזהה את הHD שלי, ואין לי פלופי להעלות דרייורים (היה לי דיסק התקנה אחד שכן היה מזהה אבל אני לא מוצא אותו) מה אפשר לעשות? אני לא יכול לפרמט משום שלא תהיה לי אפשרות להעלות את הדרייורים (אין לי כבר פלופי, ולא נראה לי שהוא יסכים לדיסק) וגם יש לי שם מידע חשוב. תודה חבר'ה עריכה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם , אז ככה , הרכבתי עמדת עבודה חדשה . מעבד Xeon E5 2690 זכרון DDR3 64GB 1866 קשיח Nvme כרטיס מסך GTX 960 2GB זו עמדה לעבודות תלת וקומפוזיטינג , על אף שהמחשב חדש ומהיר אני מרגיש שיש לי צוואר בקבוק, בעיקר בעבודה על קבצים של 4K . לפני שאני רץ וקונה כרטיס מסך חדש אשמח לחוכמת ההמונים בעניין הזה . תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים