תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני יומיים לאחר התקנת הדריברים של אומגה הדריבר כתב שהכרטיס שלי עובד על באס של PCI MODE ולפני ההתקנה הוא עבד על AGP 8X ועכשיו אין לי 100FPS קבוע בCS בגלל זה! איך אני שם עוד פעם שיהיה לי AGP 8X ???? התקנתי בחזרה את הדריברים הקודמים אבל עדיין נשאר לי דברים מהדריבר של אומגה... איך אני מוחק אותו לגמרי ? עשיתי את הUNINSTALL
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 1G עם 320 מ"ב זכרון (256 + 64). הוספתי עוד 64 ופתאום המחשב הפסיק לעבוד. הוא נדלק אבל המסך לא מראה כלום. פירקתי הכל כולל הלוח אם ושמתי מחדש - לא עזר. בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא בסדר גמור. ניסיתי לאפס את הביוס אבל גם זה לא עזר. לפעמים המחשב נותן צפצוף של בעיה בזכרון ולפעמים לא. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית אליו עברתי הראוטר רחוק ממני מאוד (והתחברות חוטית לא אפשרית). יש לי חיבור אלחוטי עם 300Mbps, והוא מאוד מאוד איטי (ועובד רק כשהדלת פתוחה ומתוח עם כבל USB מאריך). אני מסתכל ואני רואה שקיים חיבור עם 1000Mbps. הוא חזק מה300Mbps פי 3? וחיבור 1200 חזק פי 4? אם אני מסתכל עוד אני רואה מגדיל טווח. הוא באמת עוזר? חיבור 300: http://ksp.co.il/?uin=12699&select=.335. חיבור 1000: http://ksp.co.il/?uin=29844&select=.263..487..1187. חיבור 1200: http://ksp.co.il/?uin=36628&select=.263..487..1187. מגדיל טווח: http://ksp.co.il/index.php?uin=20463&select=
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד asus n55s שמותקנת עליו windows 7 64 bit. לאחרונה כל פעם שהמחשב עולה התקשורת האלחוטית מנותקת. עלי ללחוץ על פותר הבעיות והוא מתקן את הבעיה (מצ"ב תמונות). הניתוק הזה יכול לקרות גם כמה פעמים ביום ואני כל פעם צריכה להפעיל את פותר הבעיות. חיברתי כרטיס רשת חיצוני והוא עבד טוב. אם אני לוחצת על fn + f2 שום חלון לא נפתח. הבנתי שאולי אם אעדכן את מנהל ההתקן תפתר הבעיה. חיפשתי את מנהל ההתקן וקצת הסתבכתי. מצאתי אותו ב- https://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.html אבל לא ידעתי אם להוריד את ה-32 או ה-64 מאחר וקבצי המנהל המקוריים נמצאים ב-32 ביט. (בנוסף כתוב שם את ה NOTE / CHIPSET AR9285/AR3011 שאין לי מושג אם זה מה שיש לי) האם זו בכלל הבעיה, דהיינו עדכון מנה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הילד הפיל את המחשב הנייד, ועכשיו הוא לא נטען, אמרו לי שצריך להחליף שקע טעינה, מישהו יודע לעשות את זה ? כמה זה יכול לעלות ? המחשב זה לנובו S300. בקשר לתקלה הקודמת, טכנאי מחשבים התקין לי את חלונות מחדש, אבל הוא לא מתקן מחשבים ניידים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי זיכרון חדש למחשב והוספתי אותו לזיכרון הקיים. המחשב עבד כמו שצריך בערך שש שעות ולאחר מכן קיבלתי Blue Screen, הרצתי memtest עבור שני הזכרונות ביחד ועבור כל אחד מהם בנפרד ובכל הבדיקות לא נמצאו שגיאות גם לאחר 7 PASS. אחר כך ניסיתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה. גם בפירמוט הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את העידכונים לwindows ואז שוב קיבלתי blue screen. ניסיתי אחר כך להעלות את המחשב בsafe mode וזה עבד. המפרט שלי הוא: לוח אם: GIGABYTE GA-78KMT-S2P מעבד: AMD Phenom II X4 955 Black Edition זיכרון: CMV4GX3M1A1333C9 ׁ(זיכרון ישן) CMX4GX3M1A1333C9 (זיכרון חדש) שניהם של Corsair מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate x64 תודה מראש לכל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט עד שפתאום המחשב נכבה , ניסיתי להדליק אותו אבל הוא לא נדלק , הנורה של הסוללה לא נדלקה , ניסיתי חבר אותו לחשמל וגם לא עזר , תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד. כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה מיד. ניתקתי את הכל פרט לחשמל וזה לא משנה. החלפתי ספק ויש אותה תופעה, אני מדליק את המחשב והוא נכבה מייד. כאשר החלפתי ספק שכחתי לחבר את החיבור של 4 פינים מהספק ללוח ואז המחשב נדלק אבל לא הגיב, לא ראו כלום במסך ולא היו ציפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם הלך הלוח? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי שבוע טוב אני לא מצליח לעשות בוט מדי וי די..כשאני נכנס לבוט מניו (F12) המניו נפתח אבל קפוא אי אפשר להזיז חיצים וגם אי אפשר לצאת מממנו תקוע וקפוא מה עושים? (חלונות XP PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנכבה כל פעם שעושים משהו כבד לדוגמא כאשר התקנתי דרייבר של קול הוא נכבה באמצע (אז התקנתי דרך סייפ מוד ואז זה המחשב לא פועל) המחשב הוא ישן לוח אם - asus p4s800-mx מעבד- intel celeron d 330, 2660 mhz (20 X 133) כמה פעמים שאשר הדלקתי את המחשב -המחשב פתח את הbios לבד ועבר ללשונית השנייה שם הוא מסמן את הלשונית: CPU EXTERNEL FREQUENCY ואין לי מושג מה לעשות שם (יש שם המון אפשרויות..) יש לציין שבפעם הראשונה, המחשב סימן לי את CPU SPEED וזה היה על 2667 MHZ אז העברתי למינומל חום לוח האם- 45 (113 F) חום המעבד- 40 (104 F) מספר סיבובים לדקה של המעבד- 3068 RPM הנתונים הם מאוורסט במצב מנוחה יש סיכוי שזה בגלל שהחלפתי גוף קירור (בלי למרוח משחה תרמית) למעבד כי מה שהיה לפני כן ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אמ;לק המחשב נדלק למספר שניות, נכבה ונדלק מחדש - ללא שום חומרה (גם הRAM בחוץ). ייתכן ותקלה בBIOS או בPSU. התקנתי כרטיס מסך שקיבלתי מקרובי משפחה, AMD RX570 שבדיעבד לאחר שהתחילו לצוף הבעיות, הסתבר שהותקנה עליו firmware מסויימת כדי לעשות mining לBitcoin. בכל אופן, הדרייברים שניסיתי להתקין עליו לא הותקנו כהלכה ובעיות המשיכו להיווצר. פניתי לגוגל, חיפשתי ובתמימות מצאתי תוכנה של TweakBit שמעדכנת דרייברים. הוספתי חטא על פשע כאשר הורדתי גרסה פרוצה של התוכנה. מפה לשם, התקנתי את כל הדרייברים שהתוכנה המליצה להתקין (ייתכן וביניהם עדכון לfirmware של הBIOS) והמחשב מאז לא עולה. כלומר, נדלק לכמה שניות, נכבה, נדלק שוב אך לא קורה דבר. אין שום Beep, אני מניח …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכבר אלחוטי של מקרוסופט ברשותי מחשב נייד של HP PAVILON עם עכבר אלחוטי של מקרוסופט. לצערי העכבר היום הפסיק להגיב. המטען (החלק המתחבר למחשב בחיבור USB ) מראה שהוא מקבל זרם חשמלי כי הנורה הירוקה שעליו- דולקת. תאורת העכבר -דולק- אך תנועות עם העכבר אינן מביאות לתנועת הסמן על הצג. בעבר בשל בעיה דומה, שלחו לי עבכר חדש (וולאה שופ). כשקיבלתי את החדש, והכנסתי את המטען עבד נהדר כשבועיים. הבוקר הבן הוציא את המטען מהמחשב וניסה לחבר למחשב הנייח שלו, אך כשהחזיר למחשב שלי העכבר כבר לא הגיב יותר מאז. מה לדעתך גרם למטען לא לתת פקודות לעכבר. נכסתי לחיבורים דרך ניהול למנהל התקנים ואני רואה שהתקן אנוש של USB תקין HID. מה לדעתך קרה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניקית תמעבד מאבק (הייה עליו אבק כמו שמיכה) ואחרי שהחזרתי אותו למקום המחשב נכבה אחרי משהו כמו דקה ובביוס המעבד על 100 הפעלתי תמחשב שהדלת של המארז פתוחה, כל המאוורים עובדים והכל נראה בסדר איזה דברים אני צריך לבדוק? הצעות?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך Colortac, הוא לא מוכר בעלייה של המחשב(במסך השחור,לא בבחירת משתמשים) הוא מהבהב וגם במשחק קאונטר סטריק מה אפשר לעשות ? מהבהב הכוונה הבהובים שחורים כאלה שרואים חצי מסך לשנייה ואז לא רואים ואז שוב רואים לשנייה ואי אפשר לעשות כלום מה עושים ? תודה מראש *נ.ב בדקתי במסך אחר והכל עובד כראוי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר מדליקים את המחשב ישנה הודעה NTDLR is missing להלן סדרת הבדיקות שניסיתי לפתור את התקלה: *קראתי כל מאמר אפשרי על הודעה מסוג זו כאן באתר ובאתר microsoft. *הגדרתי את המחשב לעלות דרך הדיסק של מערכת הפעלה מסוג XP וכאשר עלה מסך ההתקנה,בחרתי בתיקון ולאחר מספר שניות הייתה רשומה ההודעה שלא נמצאו שום דיסק עליו ישנה מערכת הפעלה. *ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק את הדיסק הקשיח. *ג'ימפרתי בצורות שונות את הדיסק הקשיח. *החלפתי את החיבור על הלוח של הדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח הוא חיבור SATA וכן בדקתי האם הוא מוגדר בביוס לעבוד מול SATA. מה שאני לא מבין הוא שהמחשב אכן מזהה את הדיסק הקשיח בתהליך הPOST אבל בניסיון לתיקון הוא אומר שאין שום דיסק עם מערכת הפעלה. השארתי את הבדיקה הא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעת העתקת קובת מכונן DVD ל HD המחשב שלי מאתחל עצמו. הוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ Dump. אודה על פענוחו. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש ומרגע שהתחלתי אתמול להשתמש בו הוא נכבה ונדלק תוך כדי שימוש. ללא שום התראה ,כעשר פעמים במהלך חצי יום וכך גם היום. יש לציין כי אין בו וירוסים ועדיין לא התקנתי בו תוכנות או משחקים שאולי יכולים לגרום לתופעה כזאת. זהו מפרט המחשב : מעבד אינטל 6550. לוח אם גיגהבייט 945 . זכרון 1 G . כרטיס מסך ATI X1650 .מערכת הפעלה ווינדוס XP. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בצעתי החלפה של לוחות אם ומעבדים. החלפתי ללוח-אם BIO-STAR M6VLR ומעבד סלרון. שניהם מהקופסא. ההחלפה ברמת הטכנאות עברה באופן תקין (לא נשרף כלום ולא היו מחדלים). ולמרות זאת לאחר התנעת המערכת ,מופיע לוגו של הBIOSTAR והמחשב קופא. מה שחשוב לציין זה שנורית כונן הדיסקטים נתקעת ולא משתחררת. ולעומת זאת נורית ההרד-דיסק לא עובדת למרות שהדיסק מניע. אשמח לקבל הצעות יעילות ומקצועיות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק 350Wלמחשב, מסקרנות טהורה (שהרגה את החתול והשביתה את המחשב שלי) ראיתי מתג בין שני החיבורים שעל הספק- והזזתי אותו (כשהמחשב היה מכובה). היה איזה הבזק וכשניסיתי להפעיל את המחשב הוא שבק חיים. מה לעשות? יכול להיות שהספק נשרף או משהו? כי כשהרחתי אותו לראות אם יש ריח של משהו שרוף או משהו לא הרחתי כלום.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-