עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ניסיתי להרכיב קירור חדש והמעבד נפל לי ואיזה 3-4 פינים התעקמו לי. סידרתי אותם כמה שאני יכול והכנסתי למקום שלו,הוא יושב טוב. אבל שאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי כמה שניות. באיתור בעיות על הלוח אם קיבלתי את המס' 9 אף שמן הסתם הבעיה היא במעבד המעבד שלי הוא amd athlon 64 והלוח abit kv8 pro מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by AB,

יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..) אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by יוסף2,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by noir,

יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orr77746,

שלום מאז שאני זוכר את המחשב שלי איתי הייתה לי בעיה שהוא פשוט היה קופא-עכבר לא מגיב (אין גם את האורות מהעכבר), מקלדת לא מגיבה וגם בה נכבים אורות, יש קולות מוזרים מהרמקול/אוזניות. ובמחשב שלי יש נורה לhardisk ונורה לחשמל ושזה קורס הנורה של ההארדיסק נכבת, ואני התקנתי windows 7 מחדש הבעיה ממשיכה, אין שום תוכנות וירוס סרטון שממחיש את התקיעה: https://www.youtube.com/watch?v=LvWHSabFLIY&list=UUUWMxcC74XvsDon8suXb9HA כל הסרטון שומעים את הרעש הנוראי הזה מהאוזניות (דמיינו לכם איזה רעש זה עושה לי בראש) ואני מראה שהמקלדת לא מגיבה אפילו לקונטרול אלט דליט ואין לי מושג מה לעשות בחנות שנקנה המחשב (ksp) לא מצאו שום תקלה יכול להיות שהתקלה אצלי בבית במשהו? הדבר החיד שאני יכול לעשות זה לס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GuillotineX,

ניקית תמעבד מאבק (הייה עליו אבק כמו שמיכה) ואחרי שהחזרתי אותו למקום המחשב נכבה אחרי משהו כמו דקה ובביוס המעבד על 100 הפעלתי תמחשב שהדלת של המארז פתוחה, כל המאוורים עובדים והכל נראה בסדר איזה דברים אני צריך לבדוק? הצעות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' של המעבד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם קיבלתי מחשב לתיקון והבעיה היא כזאת כשהוא מגיע לוינדוס לפני שהוא נכנס הוא עושה ריסטרט ניסיתי לעלות אותו ב safe mode וקרה אותו הדבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Asaf Yitzhak,

היי, יש לי בעיה מהבוקר במחשב. רוב הכפתורים במקלדת לא עובדים (למעט מקשי הקיצור דרך ומקש המחשבון שכן עובדים). הפעלה מחדש לא פותרת את הבעיה וגם לא החלפת מקלדת. מדובר במקלדת אלחוטית מייקרוסופט 3000. ווינדוס 10. כתבתי כאן עם המקלדת שבווי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ligi,

היי, אני מנסה לעזור לשכן שלי עם מחשב סלוני שטכנאי מחשבים הרכיב לו. הלוח אם שלו הוא GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov עכשיו התקנתי לו כרטיס מסך 610GT ושהמחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס הוא מראה את זה דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם ורק שהוא בתוך הווינדוס הוא עובר לחיצוני. רציתי לחפש אפשרות לשינוי בBIOS אבל גיליתי שהוא נעול ולכן אבקש את עזרתכם להבין האם איפוס משחרר אותו או מה אני יכול לעשות? בנוסף איך אני משנה את זה לכרטיס החיצוני? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב נייח win10 שבכונן C שלו יש 499 GB פעם היה שם בעיה במחשב שלו והוא היה צריך לפרמט את המחשב אחרי הפרמוט הוא ראה שבכונן C יש רק 99 GB הוא חשב שהוא התקין את זה על מחיצה אחרת אז הוא לקח USB של WINDOWS וניסה להתקין איתו שהוא הגיע לשלב של המחיצות הוא ראה שאין מחיצה עם 499 GB בטעות הוא הגיעה למחיצה עם ה99 GB ועשה לה איתחול ושהוא הפעיל את המחשב מחדש זה עשה לו RECOVERY אז הוא שוב ניסה להתקין את WINDOWS וכל מחיצה שבחר זה לא נתן לו להתקין אז הוא נתן את זה לי איך אפשר לפתור את הבעיה כי אני יכול גם להיכנס ל"תקן את מחשבך" אז יש לי אפשרות ל CMD ועוד כמה אפשרויות דחוף!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yossi21,

יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכם! ברשותי לוח אם של Asus דגם A8N-SLI-Deluxe ועליו מותקן xp pro sp2 עם כל העידכונים האפשריים. הכרטיס קול מובנה בתוך הלוח והבעייה היא שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו. חפרתי פה בת'רדים וחיפשתי "40 שנה במדבר", אך לשווא - לא היה פיתרון שבאמת פותר את הבעייה. בביוס האפשרות של כרטיס קול מובנה מסומנת כ Enabled. במנהל ההתקנים אין כלל זיהוי של הכרטיס קול. אפילו לא סימן שאלה/קריאה. עם זאת, פעם ב-10 אתחולים של המחשב, הווינדוס מזהה אותו ומתקין את הדרייברים העדכניים ביותר שהורדתי. אך עם הריסטרט הבא שוב הוא "נעלם" ממנהל ההתקנים ואין קוללללל במערכת... השאלה שרציתי לשאול אולי תהיה מסובכת וקשה: חח מה עושים אני נואש!! חראם על כל השירים שבמחשב הם נכנסו לתרדמת...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nargsi,

היי ושנה טובה יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם GL553VD. לאחרונה, אני שומע הד ברמקולים כאשר אני משתמש בהם, מה שלא קרה בעבר. אני לא יודע בדיוק מתי הבעיה החלה מאחר ולא השתמשתי ברמקולים של המחשב כמעט שבועיים, אבל יכול להיות שהדבר קשור לכך שאתמול חיברתי אוזניות למחשב (SS סיביריה V2) - אני בספק גדול שזה מה שגורם לבעיה, אבל היה כתוב באינטרנט מהחיפוש הקצר שערכתי שיש לזה קשר למיקרופון וזה המיקרופון היחיד שחובר אי פעם למחשב. תודה רבה, חג שמח ושנה טובה

17. Started by ajamidoron,

אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by holyo1953,

התקנתי לחבר חלונות XP על מחשב יחסית ישן ,לאחר התקנת דריבר של LAN נפתח חיבור לנט לחלון של MSN.COM שזה מצביע על חיבור רשת . אך בניסיון כניסה לגוגל או הורדת FIERFOX מצביע על חוסר חיבור רשת שזה אבסורד דף אחד כן וכל יתר לא ???!! אשמח לרעיונות , עצות מוסכלות ,פחות שליפות ללא ביסוס הגיוני . תודה לכולם HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Zakash,

טוב קניתי לפני יומיים מחשב חדש, הנה המפרט: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB ‏EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E‎ DDR2 800mhz ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ ‏HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ Ezcool Ps-1000 500watt HD 500GB Samsung התקנתי עליו ויסטה, את הדרייברים של הכל... ושמתי עליו GTA וSAMP. עכשיו אחרי איזה 10 דקות משחק פתאום המחשק נתקע במצב שהוא מראה לי את כל המסך בקוביות קטנות ואי אפשר לעשות כלום, כל המחשב תקוע... ואז זה עובר למסך שחור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! אני מתייאש! עריכה: טוב אז עשיתי לכרטיס בדיקות ב3DMARK, בלופ והכל.. עבר חלק... שיחקתי שעה CRYSIS ועוד כמה שעות טובות של…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OhayoNB,

סליחה - לנעול

21. Started by Kirma,

היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yanivha6,

הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו. הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by snirf,

הכונן מחובר למסך טלויזיה בחיבור VGA אני רואה תמונה, אבל לא שומע את מה שמופיע במחשב בטלויזיה(נגיד סרטונים שירים וזה) למה? צריך כבל נוסף שמחבר בין הכונן לטלויזיה?! :\ איזה? (יועיל לי השם ותמונה-איך הוא נראה)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KostaKing,

אז קניתי לדודן מחשב חדש, הלוח אם הזה gigabyte ga-b85m-d3h עם כרטיס של GTX970, כשאני מתקין את הדרייבר החדש המחשב פשוט לא עולה נתקע בבוט אני צריך לפרמט, חשבתי אולי זה הביוס עדכנתי אותו פירמטתי הכל, התקנתי את הדרייבר ולא, עדיין ממשיך. פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים