עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sabosal,

אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yossi21,

יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kasjghdkashbd,

אני חושד שזה הספק כוח, יש דרך לדעת בוודאות שזה זה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט כל פרק זמן מסויים(בערך דקה) העבר מפסיק להגיב ואני צריך להזיז את החוט עד שאני רואה את הלומת קרן הלייזר חוזרת לפעולה ואז אני ממשיך לעבוד איתו עד הקצר הבא, אחרי זמן מסויים הוא משתתק לחלוטין והדרך היחידה להחזיר אותו לפעולתו היא לאתחל את המחשב מחדש. איך אני פותר את הבעיה?????

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by The-Magician,

שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755

6. יש לי בעיה אני בוחר בהגדרות תצוגה "תמונה" ובוחר תמונה מסויימת הוא מסתובב שעה כאליו הוא חושב ולא בוחר את התמונה, כנ"ל בתמונה פרופיל (מצרף צילומי מסך) בעיה נוספת, כשאני לוחץ קליק ימני על "המחשב שלי" ובוחר ניהול מופיע לי שגיאה שלא משוייך אפליקציה לביצוע הפעולה ורק כשאני פותח את אפליקצית ניהול באופן ידני מהקיצור דרך ומפעיל כמנהל אז זה עובד (מצרף תמונה) בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ofri Shachar,

שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dark crystal,

לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אוקי שלום לכולם לפני שאני יתחיל אני יספר לכם שהמחשב הוא מחשב חדש שנקנה בשבוע שעבר הנה המפרט : מעבד אינטל 2.4 533 לוח אם של ספיר כולל כרטיס מסך עליו של ATI SHAPIR זכרון סמסונג אורגינל 256 מגה 266DDR ארדדיסק 20 גיגה IBM 5400RPM צורב MSI 52X24X52 הנה המפרט מקווה שלא שכחתי כלום אוקי אז הנה הבעיה : מדי כמה זמן ... אין הגדרה מדוייקת זה יכול לקרות פעם ביום או כל 10 דקות ... מה שקורה זה שהצורב מפסיק להגיב ומה הכוונה מפסיק להגיב אני לוחץ על הכפתור להוציא את הצורב או להכניסו ופשוט כל המחשב נתקע וזה לא רק שהווינדוס נתקע ... אפילו הצורב עצמו נתקע ... ואני לא יכול אפילו להכניס או להוציא את הצורב פשוט הכל תקוע .... (ייש אור של חשמל בצורב אבל כלום לא מגיב) דרכים שבאמתעותם ניסיתי לפתו…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by thebenjamin,

שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by andrei21,

שלום צרבתי דיסק עם קבצי WORD , MP3 ובעיקר תמונות לאחר הצריבה הקבצים נמצאים בדיסק רשום כמה KB הם תופסים , אך כשפותחים הקבצים נראים ריקים ניסתי כמה תוכנות לשחזור מידע ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by spider272,

ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

עברתי חדר לא מזמן ועכשיו כשאני בחדר החדש אני נוגע במארז יחף ואני מתחשמל!! אני מסוגל גם להעביר זרם לאנשים שנמצאים לידי אם אני יחף... בחדר הקודם אני לא זוכר שזה היה ככה... יש סיבה לתופעה הזאת?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by infernal goat,

שלום לכולם עוד שאלה, הפעם בקשר למסך שלי. יש לי מאג די ישן שקניתי לפני כמה שנים, הוא שורד לא רע (XJ500T ), הבעיה היא כשאני משחק הרבה, הוא נכבה בלי סיבה, המחשב "כביכול" במן מצב standby מוזר כזה ונדלק שוב וחזור למצב נורמלי רק אחרי שאני עושה ריסט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, יש לי רדאון 9800 פרו של MSI וAMD 2800 64b ) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי לפטופ LENOVO G-555. רציתי להתקין לינוקס ולכן יצרתי מחיצות עם התוכנה של WINDOWS. כשסיימתי להתקין לינוקס המחשב לא עבד. תיקנתי את הבעיה עם G-PARTED אבל אז גיליתי שהWINDOWS לא עולה לי, משהו נפגע. ניסיתי כלי אחר בשם MINI TOOL ומחקתי לחלוטין את כל המחיצה של C ויצרתי אותה מחדש, אבל לא הייתה לה אות. בגלל הסיבה הזאת תוכנת השחזור המובנית בלפטופ לא ידעה לאן לשחזר את המערכת ולכן התהליך נכשל. פניתי לMINI TOOL בכדי לשים אות לכונן החדש, שיהיה C וכך אוכל לשחזר את WINDOWS, אך האופציה אפורה. וכעת אני לא יכול לשחזר את WINDOWS, הלינוקס עובד מצוין (כותב מUBUNTU 12.04 עכשיו).

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shlomi7293,

שלום חברים, לא מצליח להיכנס לפירמוט שנמצא בדיסק און קי. כל פעם הווינדוס עולה /: מצ״ב תמונה מהביוס. תמונה ראשונה זה ביוס כללי תמונה שניה זה האפשרות הראשונה . ( hard disk boot priority )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ozzo,

שלום לכולם, היתה לי תקלה במחשב שהתחילה אחרי הפסקת חשמל. המחשב בן 9 שנים, הדבר היחיד שהוחלף זה כרטיס מסך. הדלקתי אותו (אירוע נדיר) ובצעתי התקנות של כל מיני - java עדכון מערכת הפעלה (win7) משהו לא זז טוב אז הפעלתי מחדש... האנטיוירוס לא עלה וכל מיני תוכנות נוספות, העסק היה כבד ביותר, לא ראיתי משהו רץ ברקע (בפרוססים) בסופו של דבר עשיתי ריסטור במצב סייפמוד ארבעה ימים אחורה. לא עזר. עשיתי ריסטור חודש אחורה, עזר. עכשיו עובד כמו קודם. לאחר יום עבודה פתאום שוב כרום לא עולה... הורדתי מחדש את הכרום וזה פתר את הבעיה. בהתחלה חשבתי שזה היה וירוס, לפני הריסטור הרציני הרצתי AVAST ומיילוורבייטס לא נראה לי שמצאו משהו דרמטי... יש לי תחושה שזה הכונן הקשיח, יש איזה רעש כאשר המחשב …

21. Started by uber101,

יש לי מחשב DELL Inspiron 5537 ולפני כמה חודשים כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה, הוא היה נדלק ונכבה לאחר מספר שניות, לפעמים הוא לא נכבה, אבל על המסך לא הוצג כלום (הבעיה לא במסך). ניסיתי לעשות כל מיני דברים כמו פריקות מתח, עם סוללה, בלי סוללה שום דבר לא עזר. עזבתי את המחשב במנוחה לכמה שבועות עד שיהיה לי זמן לשלוח לתיקון. אחרי כמה שבועות החלטתי לנסות להדליק אותו בלי סיבה מיוחדת ובאורח פלא הוא פשוט חזר לעבוד כאילו כלום. היום, אחרי שהשתמשתי בו בלי שום בעיות במשך יותר מחודשיים, הבעיה שוב חזרה על עצמה. מה יכול לגרום לדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן, זקוק לעזרת המומחים: במחשב פנטיום D עם לוח ECS P4-M800-M7 הספק התחיל לעשות בעיות (ריסטרטים לא רצוניים). החלפתי ספק ועם ההדלקה הראשונה המסך נתקע על הפוסט וראו מעין קווים ירוקים כאלה על גבי המסך. כיביתי מיד וכשניסיתי להדליק שוב, המחשב כאילו נדלק אבל אין כלום על המסך. המאווררים מסתובבים, שומעים את ההרדיסק אבל אין תצוגה. ניסיתי עם כרטיס מסך חיצוני במקום המובנה, ועם מסך אחר - וכלום. ניסיתי להוציא את כל החלקים ולהפעיל רק עם החיבור ללוח ולמעבד - וכלום. בשום מצב אין תצוגה ואפילו לא צפצופים מהספיקר. למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה פה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by menis,

יש לי עכבר אופטי ועכבר גלגלת לשניהם יש אותה בעיה כל כמה שניות הם לא מגיבים. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. המחשב ניתקע לי press ctrl+ alt+ delto restart לא יכול ללחוץ על זה כי המקלדת לא עובדת מה לעשות המאוורים עובדים רק יש לציין שמאוורר של הספק לא עובד והמחשב לפני זה עבד גם בלי המאוורר לפעמים היה מתחמם ונכבה ומה עושים עכשיו שיעלה לי המחשב תודה ציון

דיונים חדשים בפורומים