עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by heen123,

בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Andrey123,

שלום, לפני חצי שנה פחות או יותר קניתי מחשב חדש, מפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מאז שיחקתי בהרבה משחקים חדשים שיצאו וכולם רצו מעולה הורדתי היום את הwatch dogs החדש והמשחק מקרטע, פשוט רץ לאט ועם תקיעות, אפילו כשאני בהגדרות על HIGH ולא על אולטרה. יש הצעות מה הבעיה פה? מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם ה GTX 285 שלי התחיל היום קצת לגמגם להלן הפירוט: באמצע משחק המסך קפא והיה מין הבזק כזה של פס שחור לאורך כל המסך ואז הפסיק ופשוט נשאר קפוא אז כיביתי את המחשב (דרך הכפתור כיבוי) ובבוקר כשקמתי המסך נראה כמו בתמונות הנמצאות למטה אז מה שעשיתי בשביל לוודאות את הבעיה לקחתי כרטיס מסך מאחי והתקנתי אותו אצלי במחשב והכול היה תקין לאחר מכן החזרתי את ה GTX 285 למחשב שלי ושוב אותה בעיה ולאחר ריסט היא נפתרה באורח פלא והכול חזר לקדמותו. עכשיו אני מפחד שהבעיה תחזור לי ואני כבר מעדיף לקנות כרטיס מסך חדש (גם בשביל שאני יוכל להריץ WATCH DOGS כמובן ) בדקתי גם בעזרת GPU-Z את המעלות והם הגיעו לסביבות ה 57C-58C לא במאמץ יכול להיות שהסיבה לבעיה הייתה התחממות ? האם הבעיה יכולה לחז…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש את המשחק WATCH DOGS וראיתי שהוא צריך מינימום 6GB RAM ולי יש 32BIT עם 3GB RAM בשביל להתקין 64BIT אני צריך להתקין וינדוס של 64BIT ? איך אני קונה כרטיס RAM של 8GB או עוד לפחות 4GB RAM שיהיה לי בערך 7 או 8 RAM בכללי ? לוח אם: MSI X58 PRO-E MS-7522

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. היי, הגיע אליי הדונגל CX 919 II החדש, מריץ גרסת אנדרואיד 4.2.2, מעבד 4 ליבות 1GB ראם וכו' יש לי בעיה שבקושי רואים אבל מאוד מפריעה לי, כשאני מנגן סרט 1080P או 720P לא משנה באיזה נגן, VLC או MX PLAYER הסרט מתנגן והכל טוב ויפה אבל כל הזמן ובעיקר בתנועות מצלמה מהירות אני מרגיש שיש תקיעות ממש קטנות אבל כאלו שגורמות לתנועה חלקה להיות מקוטעת אבל ממש ממש עדין. חבר שלי ראה ולא שם לב לכלום עד שאמרתי לו על זה ואז הוא שם לב, אבל אותי באופן אישי זה מחרפן, חוץ מזה יש לי נוט 2 עם 2GB ראם ומעבד 4 ליבות ואם אני משדר ממנו בכבל OTG לטלוויזיה גם אז אני מרגיש את אותן תקיעות קטנטנות והזמנתי את הדונגל הזה כי חשבתי שהוא יריץ סרטים באופן חלק. עכשיו אני כבר מיאוש לגמרי ורוצה לדעת אם מישהו יכול לעז…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by amititi,

ברשותי מחשב נחמד בעל נתונים נחמדים INTEL CORE2QUAD Q6700 SCYTE KATANA 4 MSI P35 PLATINIUM COMBO OCZ 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE GEFORCE GT630 INTEL SSD 530 120GB יש לי את המחשב קרוב ל 7 שנים ואף פעם הוא לא נתקע\גמגם לי במשחקים ופתאום לאחר יום משחקים ארוך ומייגע הוא החליט להתחיל להתקע במשחקים כמו FIFA13 שזה משחק שלא דורש יותר מדי. חשבתי אולי זה הזיכרון אבל למה שפתאום זה יתחיל להתקע אחרי כל כך המון שנים שלא את הכרטיס מסך החלפתי לפני חודשיים בערך והוא עבד מצויין עם הFIFA13 ב FULL HD עד לפני מספר ימים ואף ניסיתי עם כרטיס אחר וחזק יותר ללא הועיל (GT640) אין בעיות של חימום יתר של המעבד והחלפתי לא מזמן את הקולר למשהו איכותי יותר (רשום במפרט) התקנתי גרסה טרייה של וו…

• 37 תגובות
    • 8.7k צפיות
  11. יש לי בעיה באתר בחלק מהפורומים יש בעיה לא יכול לרשום הודעה לא נותן לי וגם עריכה מתקדמת לא עובד לי הכול משותק

12. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MalaMadre,

מערכת הפעלה: windows 7 64bit מזהה 6 משתמש רק ב 2.75 מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yuval1235,

[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by mikichi,

שלוום, כנראה זה בעיה במגעים אבל אם אני לא לוחץ את הפין של האוזניות שמתחבר לפאנל השמע הקדמי כלפי מעלה אז אני שומע רק צד אחד של האוזניות ,איך אפשר לוודא שזה אכן פאק בפאנל הקדמי(ולא בחיבור עם הלוח אם) ומאיפה קונים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avz,

האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MalaMadre,

סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by asaf7,

אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני חווה תקלה מאוד משונה. חיפשתי פתרון באינטרנט, אך לצערי טרם מצאתי. אני מקווה שפה אמצא את הפיתרון בעזרתכם יש לי דיסק חיצוני עם 40 ג'יגה פנויים, אני יכול בקלות להעתיק אליו מגוון קבצים בנפחים שונים. יש רק קובץ אחד שאותו אני לא מצליח להעתיק אליו, או להעביר. זה קובץ MVK, ששוקל כמעט 7 ג'יגה. כאשר אני גורר אותו אל אחת התקיות בדיסק החיצוני, המחשב פולט הודעה שהקובץ גדול מדי מכדי שאוכל להעבירו. אך זה לא הגיוני, משום שאני יכול להעתיק קבצים גדולים בהרבה מזה, של 19 ג'יגה לדוגמא, בלי שום בעיה. אני ממש לא מבין מה גורם לזה, ומה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. זה המפרט שלי : AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78LM-S2 ATI Radeon HD 5750 4GB DDR2 אז המצב הוא שכרגע כל משחק שאני נכנס אליו כעבור זמן מסוים יתקע. לפעמים, הסאונד שנשמע באותו הרגע במשחק יהפך ללופ קדחני ושום דבר חוץ מלכבות את המחשב בHARD RESET(להחזיק את הכפתור כיבוי) לא עוזר, אפילו לחיצה רגילה על כפתור הכיבוי מה שאומר שהמחשב לא מגיב בכלל שלא נדבר על ctrl-alt-delete ושאר הקומבינציות.. פירמטתי את המחשב וחשבתי שפתרתי את הבעיה אבל ללא הועיל, הבעיה נשארה.. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות לבעיה אבל לא כל כך הצלחתי למצוא וגם עברתי פה בפורום מספר עמודים קדימה כי אני אפילו לא יודע מה לרשום בחיפוש בשביל למצוא את הבעיה הזו אבל לא נפלתי על בעיה דומה אצל מישהו חח.. מקווה שתוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ch33,

כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי לכולם, יש לי כרטיס מסך של sapphire hd 7770 וקניתי אותו לפני שנה בדיוק. הכל היה בסדר עד שלפני חצי שנה בערך התחילו פתאום להופיע מסכים בצבעים שונים, לפעמים כחול, לפעמים שחור אבל כולם עם פסים לרוחב. שמתי לב שכאשר אני מפעיל סרטון כלשהו, אז זה קורה. זה לא קורה תמיד במיידית איך שאני פותח סרטון, אחרי שימוש של כמה שעות במחשב ואז, אז זה קורה. כשהוצאתי את הכרטיס מסך אז לא היה אפילו פעם אחת המסכים האלה, כלומר זה 100% קשור אליו. יכול להיות ש adobe flash player מעמיס עליו ובגלל זה זה קורה? אשמח לעזרה. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by simonidis1,

שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shar34,

הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.