עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. לא מזמן התחילה אצלי סידרה של מסכים כחולים שעולים ללא שום סיבה מוצדקת. אני שואל את עצמי, מה עכשיו עשיתי לקופסה הזו?! הינה הסיפור: יום אחד בהיר ונטול תקלות לחלוטין המחשב החליט על דעת עצמו שהגיע הזמן להפתיע אותי במסך כחול ומעניין שאמר את הדברים החשובים הבאים: Error signature BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 804FAA5E BCP3 : F8981C3C BCP4 : F898193C OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 ניסיתי להבין, משום מה לא הבנתי הרבה.. לאחר פרק זמן של כמה ימים המחשב החליט להכין לי עוד הפתעה אבל הפעם שונה במקצת, כניראה כדי שלא יהיה לי משעמם מידי.. ובו היה רשום כך: BCCode : a BCP1 : B1279788 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E38AA OSVer : 5_…

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by Dubek,

שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד

3. שלום יש לי מחשב ישן המכיל את החומרה הבאה, ורציתי לדעת למה אני לא מצליחה להתקין עליו OS X64 CPU Intel® Pentium® Processor E6300 2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 MothaBoaD ABIT IL9 PRO http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 . If It Matters The GPU On It Is GeForce 9500GT Anyway אז ככה לפני כחודש סיימתי קורס של תחזוקת מחשבים, ואוטוטו אני אמורה להתחיל MCITP. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש יותר (מבוסס I5K), וחשבתי לעצמי שיהיה יותר נוח להשתמש במחשב הישן ל MCITP. ניסיתי להתקין עליו את WIN7 X64 והמחשב הודיע לי שאינו י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Yaniv_Uzan,

קיבלתי פה מחשב לתיקון משכן שלי... התנדבתי לתקן לו אותו. פנטיום 3 666 מגההרץ, 128 זכרון, לוח אם ASUS CUV4X, ספק כח 235 וואט ו... זהו בערך. כל השאר פשוט ניתקנתי. אה כרטיס מסך היה VOODOO 3 3000... ניסיתי לשים במקומו KYRO II ועוד כמה כרטיסי מסך PCI. הבעיה שאני נכנס ל BIOS והוא נתקע אחרי כמה דקות. אני לדוגמא נמצא בדף של ה HARDWARE MONITOR עוקב אחר השינויים של הטמפרטורות והזרמים ואז הוא פשוט נתקע סתם ככה. עושים ריסט והוא לא עולה! חייב לכבות ולהדליק שוב! עכשיו אני נמצא דווקא ב BIOS כי לפני כן הוא היה תוקע לי את WINDOWS 98 או עושה לי מסך שחור ואז הופ! אין כלום... חייב לכבות! אז אמרתי טוב יכול להיות שה WINDOWS דפוק אז נלך על הבסיסי ביותר... ה BIOS. כמובן ניתקתי את כל הכוננים... כר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by i,

שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by avivi85,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התחלתי לשחק קצת FALLOUT 4 , ואחרי זמן מסויים המחשב קפא. הדלקתי מחדש, ועוד פעם זה קרה. ניסיתי לעדכן דריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי שוב, אחרי בערך 40 דקות עוד פעם זה קרה, המסך קפא והמחשב לא מגיב. חשוב לציין שהתקנתי את הווינדוס והכל בעצמי. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם בעזרת הדיסק שקיבלתי, ודרייברים לכרטיס מסך מהאינטרנט. אולי לא התקנתי משהו נכון?? אשמח לעזרה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket …

8. ניסיתי להתקין ויסטה מחדש אינספור פעמים ולהתקין פחות תוכנות (הויסטה שלי חוקי). ניסיתי גם לנקות אבק במחשב עם ספריי אוויר דחוס וזה לא עזר. המפרט שלי בצד. זה קרה לי כשעשיתי COPY PASTE לטקסט אחרי ה-PASTE ובזמן התקנת תוכנה/ניסיון לעבוד עם תוכנה. אני אומרת ניסיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. יכול להיות שההרדיסק C תקול? אין לי מושג, אודה לכל רעיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. אם אין ברירה אקח למעבדה אבל אולי בינתיים אפשר לעשות משהו. תודה מראש, גלי.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by rubin180,

שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by mastercod,

שלום לכם, יש לי בעיה ב2 מחשבים קניתי מחשב עם לוח ASROCK מחשב חדש! עם מעבד 775soket. קניתי לוח אחר כי השני נשרף במחשב השניASROCK עם מעבד 478soket בשני המחשבים יש אותה בעיה ואני בטוח שזה קשור ללוח הבעיה היא: אני מפעיל את המחשב מגיע לוינדוס הכל טוב סיים לטעון הכל חוץ מהכרטיס רשת (שתי המסכים הקקטנים בצד) אבל אחרי חצי דקה-דקה הוא עולה (המחשבים הקטנים בצד של השעון) זה אומר שעד שזה לא עולה אני לא יכול להכנס לאינטרנט או לרשת הביתית מה זה יכול להיות ? זה משהו בביוס? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי לפני כשבוע את המחשב הבא: ASUS VivoBook x412f פתחתי את המחשב באותו היום רק להפעלה בסיסית ומאז לא היה לי זמן לגעת בו במשך כמה ימים. אתמול התחלתי להשתמש במחשב (שימוש בסיסי ביותר) ושמתי לב שהמחשב יחסית רועש, חם וקצת איטי. בדקתי בSpeccy והמעבד באמת הגיע ל80 מעלות ללא שימוש יוצא דופן. לאחר עדכונים של מערכת ההפעלה עניין החימום השתפר, אבל המחשב עדיין מרגיש לי איטי והוא עדיין מרעיש יותר ממה שהוא אמור לדעתי. בנוסף, הסוללה שלו לא מחזיקה כל כך הרבה זמן (איבד 30% במצב שינה). איך אני יכול לבדוק אם אכן ישנה בעיה במחשב? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by magafaim,

אפשר לחבר את הלוח gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 למארז Compucase 6A19 בעזרת ברגים נכון?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by asaf556,

לפני כחודש התחילה אצלי הופעת מסכים כחולים אז בדקתי את הזכרונות ומצאתי בהם שגיעות אז רכשתי זכרונות חדשים וזה פתר את הבעיה לשבועיים עכשיו שוב חזרו המסכים הכחולים יש לציין שהמסכים הכחולים קורים רק כאשר אני מכבה את המחשב ולא בשום מצב אחר רק בזמן תהליך הכיבוי מה יכולה להיות הבעיה ?

14. Started by yakirsh4,

שלום, קניתי מחשב חדש היום וכשסיימתי לבנות אותו קרו כמה בעיות מוזרות בהתחלה הוא נדלק לכמה שניות בלי להראות תמונה ואז נסגר ואחרי שתי שניות נדלק שוב וככה זה חוזר חלילה בלי אפשרות לכבות את זה בפעם אחרת שניסיתי להדליק הוא נדלק רק בזמן שלוחצים על הכפתור וברגע שעוזבים הוא נכבה ובאופן מוזר בלדים של המאווררים היו מהבהבים בפעמים אחרות המחשב פשוט לא היה נדלק מישהו יכולה להגיד לי מה לעשות בשביל לאתר את הבעיה בבקשה ? תודה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by nadnad,

שלום, יש לי windows xp pro מוזר והרפרש רייט שאני יכול לשים הוא רק מהבאים: 60 75 85 ב 800*600 הייתי עם refrash rate 100 ואני יודע שזה בסדר אבל הוא לא נותן לי. ניסיתי תוכנות כמו refrash force ו NVRefresh שניהם לא עזרו. גם לא משנה איזה דרייורים למסך אני מתקין עדיין הוא לא נותן לי לבחור משהו נורמיל! תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Laydeejane,

שלום קיבלתי מחשב מחבר כדי לתקן לו אותו אבל בהתקנה של וינדוס אני מקבל מסך כחול שכותב Bad Pool caller עשיתי בדיקה לזכרון עם MEMTEST וזה לא גילה שום דבר המעבד הוא Athlon 1600+ עם לוח של גיגה בייט KT400 כמוכן גם הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב והכנסתי כרטיס מסך שאני בטוח שעובד כמו שצריך. אני נואש אני לא יודע מה לעשות והוא דיי לחוץ עם המחשב בבקשהב תעזרו לי תודה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DAVIDKI19,

"טכנאי" היום ניסה להתקין לי אתה המעבד הנ"ל עם P8Z68 וMUGEN 2 במהלך ההתקנה נדפדקו כמה רגליים או איך שזה נקרא מה שנמצא על הלו ח הטכנאי יקנה לי לוח חדש עכשיו המעבד מול העניים שלי נפל מגובה של כ 15 ס"מ יש מצב שקרה משהו למעבד??? אני מפחד כבר על כל החלקים מהטכנאי הזה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by crovei,

שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by BlackBlood,

מחשב חדש, נקנה לפני 5 חודש.. הסרתי נוד 3.. עשיתי רסטרט, וזהו המסך נדלק, המחשב כביכול נדלק, אבל מסך שחור, אין כלום.. יש רעש מאווררים, הכל כאילו עובד רגיל.. אבל כלום, לא מגיע לוינדוס, פשוט מסך שחור.. בא לי להתאבד, 350 גיגה של סרטים, שירים, תוכנות ..אויי לא מאמין.. מה אפשר לעשות? ניסיתי הכלל.. לנתק מהחשמל, לנתק את המסך ולחבר שוב.. לשים דיסק של וינדוס , אבל אין, רק מסך שחור.. יעני בצד שמאל למעלה כתוב דיגיטל/אנאלוג.. וזהו רק מסך שחור.. דיי לא רוצה.. יש פתרונות חוץ מלפרק את המחשב? כי אם אני פותח את המחשב, אין לי יותר אחריות.. לא רוצה להסיר את המדבקה.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by skippy22,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by שמנואל,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: לשכן שלי "נפל" הווינדוס 98.יש לו פנטיום 2 עם מעבד סלרון כלשהו. התכוונתי לפרמט לו ואז גיליתי שהפלופי אינו מגיב. נכנסתי לביוס, שתיים שלוש הגדרות - ומאז המחשב פשוט לא מעוניין לעלות. הוא נדלק, משמיע קולות מכיוון ההרד דיסק, אבל אפילו ביוס לא עולה. לבסוף גיליתי שהמסך כלל לא נדלק, מוזר מכיוון שלא נגעתי בכרטיס מסך. פירקתי, ניקיתי, וחיברתי - ואז בדחף בלתי נשלט פירקתי את הסוללה מלוח האם וחיברתי שוב - הדלקתי ועלה מסך דוס "PLEASE WAIT" חיכיתי שעה כלום לא קרא, כיביתי והדלקתי - ומאז אין בכלל מסך, המחשב נדלק עושה מעט מאוד קולות טעינה (אבל אני ממש מרגיש שהווינדוס לא עולה כי מעבדים כאלו - עד כמה שהספקתי להכיר- עושים המון רעש עד להעלאת החלונות) …

24. Started by Dimer,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש A64 3200 DFI LAN PARTY NF4U GTO2 דיסק קשיח של SEAGATE, 160GB,SATA צורב DVD של NEC 3550 הזיכרונות ששמתי במחשב הם שני מודולים של DDR333 כי אין לי עדיין זיכרונות אחרים. הזיכרונות הללו עבדו מצויין על מערכת AXP2500. עשיתי לדיסק הקשיח התקנה עם DISKWIZARD של SEAGATE. אחרי שסיימתי עם זה וניסיתי להכנס ל-HARD DISK INFORMATION המחשב נתקע, עשיתי RESTART וניסיתי עוד פעם ושוב פעם נתקע. ניסיתי עוד פעם והפעם זה הצליח..... כשאני מנסה להתקין את החלונות על המחשב ההקנה נתקעת מייד אחרי שהחלונות מטעינים את כל הדרייברים ואחרי שאני מטעין את הדרייברים של בקר SATA/RAID. זה מגיע לשלב בו צריך לבחור האם לעשות התקנה, REPAIR או לצאת , אני לוחץ על ENTER להתקנה ואז הוא…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by Doc,

לחבר שלי יש מחשב מלפני איזה 500 שנה - פנטיום 2, 350. לעתים קרובות הוא נתקע: המסך "קופא", נורית של הדיסק דולקת, אבל הדיסק לא משמיע רעש כלשהו. הדרך היחידה לצאת מברוך זה - לסגור פיזית ולהדליק מחדש :'(. החבר שלי מנחש שהבעיה בלוח או בדיסק. מה דעתכם? מישהו מכיר ברוך דומה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.