עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Galicious,

אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by abr328,

שלום רב, רכשתי לאחרונה מודם-פקס חיצוני לווינדאו 7 : 56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista כאשר שולחים אלי פקס. השולח מקבל הודעה שהפקס נשלח בהצלחה, אני מקבל רקה את הצילצול ואינני מוצא את הפקס שנשלח. אגב, את הדריבר שהיצרן שלח לא הצלחתי להפעיל, האם זו יכולה להיות הסיבה ? בברכה אברהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by US35,

שלום החלפתי מסך למחשב לLCD 32 של BEKO וכל פעם שאני מכבה/מפעיל מחדש את המחשב המסך שחור ורושם מחוץ לטווח. בשם של הצג מופיע השם של המסך הישן והרזולוציה שלו, ואם אני מנסה לשנות זה שוב מחשיך את המסך ורושם מחוץ לטווח. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4, אתמול החלפתי לו את המעבד לאחר שהתעקמו לו כמה פינים. חיברתי את המאורר עם משחה טרמית כמובן, חיברתי לספק וכשמדליקים אותו המאווררים של המעבד ושל הספק עובדים יופי, הנורה של הלוח אם עובדת אבל המחשב לא מצפצף ולא משדר כלום למסך. כאשר הוצאתי את הזכרונות הוא כן צפצץ באופן רצוף כמו שהוא אמור. יש לציין שמלבד לוח האם, לא חיברתי כלום לספק. הספק עצמו בן 3 שנים בערך. האם הבעיה היא לוח אם או ספק או יתכן שזה משהו אחר? תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. לפני כשבוע נרכש מחשב עם לוח אם gigabyte h61m-ds2 rev 4.0 והותקנה מערכת הפעלה 32 win 8.1. עד לפני יומיים הקול עבד ופתאום ישנו איקס על הצלמית של הקול ובמנהל התקנים ישנו סימן קריאה על הדרייבר. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של הדרייבר שקיימות באתר של גיגהבייט ושם דבר לא עוזר. מה עושים במצב כזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, השאלה בנושא. מפרט המחשב שלי: לוח אם:Asus P8z68-v Pro. מעבד:i5-2500k. זיכרונות:Corsair 32gb ddr3 1600mhz. הארד דיסק:WD Caviar Black 1Tb . דיסק מערכת:intel SSD 530Series 180gb. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate - 64 Bit. ספק כח:Enermax Modu 87+ 700W. כ. מסך:AMD HD6970. האם אחת הסיבות יכולה להיות,שהמחשב - התחמם יותר מידי? אשמח לשמוע תגובות,ולקבל תשובות ועזרה. תודה רבה מאוד מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AmitDanan,

החלפתי היום כונן מכני עתיק בכונן SSD בנוסף יש לי 2 כוננים מכנים של 2 טרה בייט בקיצור הנה הבעיה: http://srv2.jpg.co.il/6/539898f9874e5.jpg

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Vlad3,

הרבה פעמים קורה שהמחשב ניהיה ממש איטי ואפילו העכבר זז עם תקעיות, אבל הכל נעלם כשאני פותח את הtask manager, ואז הכל פתאום שוב עובד חלק.. יש מצב לווירוסים?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. ניסיתי גם להתקין את ה:13.12=אותה התוצאה=? צהוב.! מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  14. Started by shaolin,

ברצוני לשחק ב CALL OF DUTY GHOSTS אך מבדיקה מקדימה שערכתי עולה כי יש לי רק 4GB RAM בעוד הדרישה המינימלית היא ל-6. השאלה האם החומרה הנוכחית שלי תתמוך בהוספת RAM: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 560 [TABLE=class: section] [TR] [TD=class: primary-title]Memory[/TD] [TD=class: value]4.1 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit אודה לעזרתכם. כמו כן, ככל שהשדרוג אפשרי אשמח לשמוע מה המשמעות מבחינה כספית...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by annat,

שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

18. Started by Yardeno,

שלום, אני מחובר דרך 012 קווית ואני חווה בעיית ניתוקים מציקה במיוחד מדובר בניתוקים רגעיים, אבל הם מנתקים אותי משרתים במשחקים אונליין.. מה שמוזר שיש משחקים בהם הכל רגיל והניתוק לא משפיע בכלל ואני לא מנותק מהשרת(בדקתי את זה, ואכן מתרחש ניתוקי רגעי אבל אני עדיין במשחק..), בעוד במשחקים אחרים(הרוב) אני מנותק ומועף מהשרת. איך ניתן לפתור בעיה כזאת? האם פנייה לשירות"ל של 012 היא רעיון טוב או בזבוז זמן? תודה, ירדן.

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by shai503,

שלום. קניתי רמקולים חדשים ל TV וקניתי גם חיבור למחשב. אבל אני שומע רק ברמקול אחד שאני מחבר למחשב וב TV לא אבל גם יש לי כבל קצר של מטר וחצי בערך (הבאתי תרמקולים ליד המחשב רק לבדוק) ובקצר 2 הרמקולים עובדים... אבל אני צריך תכבל של ה 5 מטר (אבל רק רמקול אחד פועל שאני משתמש בו) אז מה הבעיה?? (ושאני משנה תחיבורים של הכבל(5 מטר) אז שומעים ברמקול אחד-ימין ושאני משנה אז שומעים ברמקול שני-שמאל) אז מה אני אמור לעשות?? איפה הבעיה? תמונות של הכבלים קצר:http://sizmedia.com/my.php?i=zznmtmqdmx1a.jpg ארוך:http://sizmedia.com/my.php?i=dz3dmmm2himz.jpg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מאתמול אני לא מצליח לבצע עדכונים למערכת הפעלה ואופיס במחשב. יש לי וינדוס 7 64BIT ואופיס 2013 64BIT. בזמן שהוינדוס אפדייט מנסה להוריד את העדכונים אני מקבל שגיאה "windowsupdate_80070663" התקלה התחילה מאז אתמול,בגדול הוינדוס אפטייד מנסה להוריד שני עדכונים אחד אבטחה של המערכת הפעלה והשני של האופיס. בעקבות זה, אני האייקונים של האופיס השתנו ללא מזוהים כמו זה http://blog.gnu-designs.com/images/Windows-default-shortcut-icon.png ואין אפשרות להיכנס לוורד ולאקסל. ניסיתי להוריד את הקובץ FIX של מיקרוסופט ולא פתר את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את האופיס גם לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין את net framework 4.5, גם לא עזר. לפי האתר של מיקרוסופט ניסיתי גם ליצור מחדש את הרג'יסטרי וגם לא עזר.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר מחפש לה פיתרון זמן רב. כאשר אני רוצה לשמור כל קובץ שהוא (וזה לא משנה אם זה באינטרנט או בשימוש בוורד) אני לא מצליח לראות את שאר הקבצים כדי שתבינו למה אני מתכוון תסתכלו בתמונה שאני מצרף ותבינו על מה אני מדבר. כשאני בא לשמור אז כל המסך של השמירה הוא אפור מישהו יכול לעזור לי? תודה [ATTACH=CONFIG]6082[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי לכולם , זהו דאבל-פוסט , לפוסט שפתחתי במחשבים ניידים . החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . המאוורר של הנייד עשה רעש , אז חיפשתי מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . הלכתי למישהו שלא הכרתי לפני כן . הוא החליף לי את המאוורר . אתמול אספתי את המחשב . היום שמתי לב שהמחשב אינו מזהה את כונן הדיסקים . בנוסף המחשב נכבה בעומס . תקלות , שנגרמו עקב התיקון : (לא היו לפני) 1.כונן הדיסקים אינו מזוהה במנהל ההתקנים . 2.מחשב נכבה בעת עומס . הדגם של הנייד הוא HP dv6t . הוא נקנה בחו"ל . אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טכנאי אמין ומקצועי . תודה , ליאור .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Charg,

היי, על פי המלצת הפורום הזמנתי HTPC עם מפרט כזה: 214 1 VP-500PC - 500W - ATX12V v2.3 compliant שנתיים אחריות VP-500PC -Antec 520 1 i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GH שלוש שנים אחריות CM8064601483643 -Intel 279 1 Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch שלוש שנים אחריות GA-H81M-HD3 -Gigabyte 354 1 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - U אחריות לכל החיים JM1600KLH-8G -Transcend 400 1 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן ST2000DM001 -Seagate 45 1 2m High Speed HDMI with Ethernet (Also k CRHDMI-2M -יצרנים שונים 466 1 HTPC Grandia GD05 Black - Three silent 1 שנה אחריות SST-GD05B -Silverstone 233 1 Microsoft Wireless De…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by saharmal,

היי, המחשב שלי נדלק, המאווררים מסתובבים והכל - אבל שום דבר לא עולה (אפילו לא הביוס, מסך שחור!) בדקתי כל מה שאפשר - המסך תקין הכרטיס מסך תקין הזכרונות יושבים טוב המחשב נקי לגמרי, אין טיפת אבק בשוק רכיב ניסיתי גם לאפס את הביוס- להוציא בטריה ולהעביר ג'אמפר ולהחזיר...גם זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה אם לא אחד מאלה? פעם ראשונה שאני נתקל בזה... תודה!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים