תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי lenovo T400 מחודש עם ווינדוס XP. בכונן שעליו מותקנת מערכת הפעלה הוא מראה לי ש17.8GB תפוסים למרות שכשאני בודק כל מה שיש שם זה 14.6GB אז לאיפה נעלמו שלושה GB??? (גם בכונן השני זה קיים בקטנה, לאחר שפירמטתי אותו דרך הווינדוס ואין עליו כלום, אעפ"כ הוא מראה לי ש69.9MB תפוסים?!) בחיפושים באינטרנט ובפורום פה ראיתי שיש איזו תוכנה R&R של lenovo ששומרת גיבויים בנפחים גדולים על הכונן במקום שא"א להגיע אליו דרך הווינדוס, הבעיה שכפי שאמרתי קניתי את המחשב מחודש ונראה לי שמחקו את התוכנה הזו כי אינני מצליח להיכנס אליה (גם לא דרך הווינדוס) אבל א"כ הגיבויים לא היו צריכים להימחק??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי הרדיסק (לא חיצוני) 2 טרה ודרך מחשב עם ווינדוס 7 העתקתי אליו תכולה של כמעט 2 טרה. העברתי את הכונן למחשב עם XP ולהפתעתי הכונן לא מזוהה בכלל. ב"ניהול דיסקים" אני רואה אותו אבל שם יש 1.28 לא מוגדרים (משהו עם GPT) והשארית ניתנת להגדרה ככונן חדש. אני פוחד לגעת שלא יימחקו לי כל הקבצים שבו. אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב לנובו G570 עם מערכת הפעלה 8.1 WIN וכרגע הוא לא מזהה את התקן הבלוטוט (גם כאשר נכנסים ל DEVICE MANAGER אין התקן כזה ואין שום סימן צהוב פשוט נעלם) בווינודס 7 ו8 הרגיל זה עוד עבד בסדר גמור. בדקתי בהרבה פורומים בחו"ל על הבעיה הזאת ואכן אנשים נתקלו בבעיה והוצעו כל מיני פתרונות שלא פתרו את הבעיה שלי. הסרתי את הדרייבר של הבלוטוט והתקנתי מחדש אך לשב (ניסיתי אפילו כמה), בדקתי גם שהסרביס למעלה. אין שינוי.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאין לו USB 2.0. הבעיה היא שכשאני מכניס דונגל טלוויזיה, הוא גורם למסך כחול מיידי. מניסיון העבר, זה נגרם בגלל הUSB 3.0. האם יש דרך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני נתקל בקפיאת המחשב- התוכנות קופאות אבל אני יכול להזיז את העכבר נגיד או להשתמש במקלדת ולעבור מתוכנה אחת לתוכנה אחרת(נניח אם עבדו לי שני דפדפנים אז אני יכול לעבור מהאחד לשני) אבל לא מעבר לזה. זה קורה פעם בכמה ימים ובדר"כ ממה ששמתי לב זה קורה כשאני רואה סרטון באינטרנט. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הולך, חברים? יש לי מחשב דיי ישן עוד שבועיים חוגג 3 שנים חח.. ואני רוצה לשדרג לו את החומרה בשביל להריץ את המשחקים החדשים של היום על הכי גבוה. אני אצרף פה את המפרט הנוכחי של המחשב ותגידו לי בבקשה מה צריך בשביל שיחזור להיות מפלצת כמו שהוא היה אז תודה רבה מעבד AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black ספק כוח Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail זיכרון Samsung 2GB DDR3-1333 X2 קשיח למחשב שולחני Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPo…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב המסך נשאר שחור. המאווררים עובדים, הכל נראה תקין- אך המסך מחשב נשאר שחור, וערוץ הHDMI בטלוויזיה לא מופיע (הטלוויזיה לא מזהה שמחובר אליה משהו בHDMI). ניתקתי את הDVI ובמסך הופיעה הודעה שהוא לא מזהה חיבורים (מן הסתם) חיברתי את הDVI והמסך חזר להיות שחור. חיברתי את המסך ישירות ללוח בחיבור DVI והווינדוס עולה. המאווררים של הכרטיס מסך עובדים ואין שום סימן חיצוני עליו. בTMS אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס מסך ולחבר אותו שוב, עשיתי זאת אך כלום לא השתנה. TMS אמרו שהם יאספו את המחשב. אך לפני שאני שולח את המחשב- האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ולבדוק? יש לי מבחן גדול בתכנות שבוע הבא, ואני די צריך את המחשב. חייב לציין את השירות המצויין של TMS, תמיד מדברים …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום במחשב נייד שלי אחרי עידכונים הופיעה הבאה במסך (צירפתי תמונה) אני לא חושב שזה קשור לזה אבל זה מוזר זה לפעמים מופיע לפעמים לא...שמכבים את המסך ומדליקים זה יכול להסתדר לפעמים מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגרסא הנוכחית של הדרייבר שלי היא 13.152.1.8000 כשניסיתי לעדכן דרייבר, הורדתי התקנה של הדרייבר מהאתר של AMD השם של הקובץ עצמו הוא 14-4-win7-win8-win8.1-64-dd-ccc-whql הגעתי להתקנה עצמה אחרי כל הNEXT ובאמצע ההתקנה הופיעה ההודעה הבאה :Application Install: install package failure! הבנתי שזה תקלה נפוצה בזכות גוגל אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין (כבר חודש שאני בחיפושים) למישהו יש פיתרון? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-