עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by user1552,

בוקר טוב, יש לי מחשב ישן כבן 5. הבעיה היא כזאת מאז ששדרגתי לווינדוס 10 המחשב קורס וקופא . פשוט יש ליד השעונים סימן של משולש אזהרה צהוב. פעמים רבות אחרי שימוש במחשב או לחילופין שהוא דלוק ואני לא נוגע בו . הוא פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום. אני אוסיף תמונות: זה המפרט שלי: אני עדכנתי את מנהלי התקנים. בעיקרון זה המפרט של המחשב שלי: אשמח לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ? נ.ב המחשב במצב בטוח לא מראה את הבעיה הזאת. …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by daphne_n,

אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LockOn,

שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב ואני עומד להשתגע. לאחרונה המחשב קופא בצורה אקראית. לא מתוך מאמץ או אחרי פעולה מסויימת- פשוט קופא. בלי מסכים כחולים או משהו בסגנון. בימים הארונים זה קורה ממש כל כמה דקות הטמפרטורות תקינות, המתחים מעולים, בדיקות זכרון (memtest86) תקינות, אין קבלים נפוחים, הויינדוס והדרייברים מעודכנים- בקיצור ללא שום סיבה הנראית לעין. המחשב חדש יחסית חוץ מההרד דיסק שקצת זקן. אז הייתי דיי משוכנע שהוא מקור הבעיה. אבל אני מצרף את בדיקות הsmart שנראות לי דיי תקינות (אולי לא קראתי כמו שצריך). יש לי אפשרות להביא מחו״ל ssd במחירים מעולים- קודם אני רוצה לוודא שזאת באמת הבעיה. תודה רבה :-) *בתמונות המצורפות- הWD 320GB הוא הראשי (התמונה השניה) ווהיטאצ'י 250GB הוא ה…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום וברכה! ניסיתי להתקין 4 ג'יגה (2 ג'יגה כל אחד מהם) למחשב הנייד שלי והמחשב שלי עולה ללא מסך. שמתי רק אחד מהם, כרגע יש לי 2 ג'יגה וזה עובד יפה. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP. מישהו יודע למה זה קורה? ומה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by naorsa,

קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלה אחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים. windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט. שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר. אשמח לעזרה תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by zohar62,

יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elad-k1,

המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  9. חזרתי היום לפנות בוקר מטיול לפולין מהבצפר, כמובן שצילמתי הרבה תמונות שצריך להעביר למחשב. הדלקתי את המחשב לפני כשעה (לא נגעתי בו כל היום) כדי להעביר את התמונות למחשב, והמחשב לא עולה לי... אני לוחץ על כפתור ההפעלה, המאוורים נדלקים לשנייה ונכבים (גם הלדים של המאווררים) ורק לד אחד נשאר לפעול... הלד מעל הזכרונות (הוא אמור להראות שהזיכרון פועל כמו שצריך?)... המחשב לא עולה לא משנה כמה אני לוחץ על כפתור ההפעלה זה המחשב בראשי שלי, אז אני צריך עזרה דחוף... תודה מראש על העזרה... http://www.youtube.com/watch?v=zn3mP_FIXFY

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by eliranl1,

שלום לכולם!!! יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור. מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין). תודה רבה לכל העוזרים !!!

11. שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנה הכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפ באתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקע ניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרט עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזהה אין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסים לא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  12. יש לי כרגע אנטי וירוס NORTON 360 V6 הוא נחשב בסדר? ויש עוד תוכנות עזר שיכולות למצוא וירוסים וכל מני שהמחשב יעבוד יותר טוב ? תודה רבה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Delux,

אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by haimon_v,

המחשב החליט להשתגע - והוא מאתחל את עצמו ללא הרף עד שאני מנתק אותו מהחשמל (יודע שזה גרוע...) עד עכשיו עבד בסדר ולא היה שום שינוי בחומרה כל שהיא. יכול להיות שזה קשור לספק (ז'נרי) שכבר עשה את שלו?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by andrewv,

כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by galz,

לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Konchi,

עשיתי כבר דיון פה קודם באותו הקשר.. הבעיה היית שהמחשב היה עושה ריסטרט לעצמו או שמופיע סתם מסך כחול ומחייב ריסט אם אני לא ממהר להפעיל את כל התוכנות שאני צריך (דפדפן, נגן מדיה וכו') אז הם פשוט לא מגיבים אם אני לא מפעיל אותם ישר על איך שהווינדוס עולה משחקים כמו דום3, ג'יטיאיי וייס סיטי, והאלףלייף2, הנתקעים באמצע ואו יוצאים בחזרה לווינדוס או מחייבים ריסט וחוץ מזה המחשב זז פתאום ממש ממש לאט ואין לי בכלל תוכנות שמפעילות עליו עומס! אמרו לי פה שכנראה בעיה בספק.. שהוא חלש מדי בשביל משחק כזה, היה לי 300 וואט, הרחבתי ל520 ועדיין זה עושה לי את הכל הדברים הנ"ל!!! בדקתי ואין לי שום וירוס! הנה שוב המפרט שלי AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid L…

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by 9055,

החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מעבד AMD AM2 4400 לוח אם M2N-E 2 גיגה זכרון התקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחק מה לעשות :s05: ?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by ran_cohen,

אם אני מדליק את המחשב, שניה אחרי שלחצתי על כפתור ההדלקה האור מעל כפתור ההדלקה נדלק, ואני יכול להוציא את כונן הדיסקים או האור במקלדת נדלק. 10 שניות אחרי שהאור נדלק, אני לא יכול להחזיר פנימה את הכונן. בנוסף, המסך שלי מציג: No video detected. Enter sleep mode". כלומר כאילו המחשב עובד (האור נשאר דלוק), אבל לא מוציא כוח החוצה. מה יכול לגרום לזה?

23. לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by law89,

היי משתמש כרגע בפרגון. אני מדי פעם אאלץ לעשות שינוי בגודל של המחיצות ונראה שבמצב כזה פרגון לא עובדת כמו שצריך (ניסיתי למחוק את המחיצות החדשות ולהחזיר את המחיצה המקורית לגודלה המקורי וזה לא עבד. מישהו יודע אם ניתן לעשות זאת עם אקרוניס או תוכנה אחרת?

25. שלום התקנתי היום את הכרטיס powercolor theater 550 pro, אבל חוק מרפי שוב צץ לו וקיימת בעיה, אחרי ההתקנה אין תגובה ואין בכלל התייחסות, לכרטיס, התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בכלל לא מזהה שיש כרטיס טלויזיה (התוכנה לא הדרייבר!) וניסיתי להוריד דרייבר מהאינטרנט ועדיין ללא הצלחה, לבסוף הסתכלתי למנהל ההתקנים וראיתי את הקטע הזה שכנראה גורם לבעיה, ניסיתי לבטל כמה שיור התקנים לא שימושיים (מצלמת אינטרנט וכו') אבל עדיין לא הצליח. וברוך השם המחשב שלי מספיק חזק לדעתי לאכול את הכרטיס הזה. מה לדעתכם אפשר לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.