עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by didi_Sol,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח עם win7, כשניגשתי למחשב, במקום לראות לי את הדסק טופ , הופיע מסך שמראה שהמערכת מעלה את עצמה, אבל היא תקועה ולא מגיבה לכלום. עשיתי restart המערכת עלתה, אבל עם ההודעה הבאה: עשיתי חיפוש והבנתי שהתקלה כנראה קשורה ל USB שלא הוצא כראוי או לא תקול. אבל לא בטוחה שזו הבעיה. ניסיתי להעלות את המחשב ב safe mode, שם המחשב ישר עשה startup repair. התוצאה הייתה windows is corrupt and unreadable please run the chkdsk utility. אשמח לקבל הארה ואפילו עזרה, האם הלך לי הארד דיסק או שיש משהו שאני יכולה לעשות ב CMOS setup utilitiy תודה

2. Started by galper,

אני חושב לשדרג את המעבד בכרטיס האם שלי EP45-UD3LR מ-Q9300 ל- Intel Pentium 965 Extreme Edition PD 965 3.7GHz (זה נדמה לי המעבד הכי טוב שנתמך ע"י כרטיס האם הזה), ואני יכול להשיג משומש בזול (איזה 250 ש"ח) באיביי. השאלה היא אם יש בזה טעם או שזה מעבד ממש מגוחך בסטנדרטים של היום ועדיף כבר להשקיע את הכסף וכאב הראש במחשב חדש. המטרה היא לשחק במשחקים מודרניים. תודה

3. היי, אתמול בלילה המחשב הוריד עדכונים והיום הופעל מחדש על מנת שייכנסו לפועל - מאז התחילה הצרה (צירוף מקרים?) המחשב נדלק ללא צפצוף ביוס ולא עלה כלום במסך, אך נשמע כאילו עלה רגיל (גם כפתור הכיבוי במקלדת עבד). החלפתי סוללת ביוס והמחשב עלה. לאחר מספר שעות הפעלתי מחדש את המחשב, לוודא שהכל תקין - שוב בעיית המסך חזרה. עשיתי איפוס ביוס ואז עלה לי הסיסטם ריפייר, שתאחר חצי שעה פשוט הפעיל את המחשב מחדש...וכלום. המחשב עולה, אין תשדורת למסך (ייתכן?). חשבתי על לנסות לחבר את הטלוויזיה ישירות לחיבוכי לוח האם, אבל אין לי חיבור hdmi בלוח האם ואין לי כבל אחר. רעיונות?

4. Started by Chura,

היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?

5. אהלן , תמונה מצורפת המשחק קורס באמצע ! יש לציין , שאין לי כרטיס מסך עצמאי ! אלא מובנה במעבד . המשחק עובד ללא תקיעות וללא לאגים , עובד מצוין ! לפתע הוא קורס . מה ניתן לעשות ?

6. שלום אני גולש במחשב הנייד באמצעות הנקודה החמה של הסלולרי. אני בדרך כלל לא עובר את ה-4GB בחודש. בימים האחרונים באופן פתאומי נגמרה לי חבילת הגלישה. הגדלתי אותה באופן חד פעמי ואחרי יומיים היא נגמרה שוב. בבדיקה גיליתי שצרכתי תוך יום 2GB הורדתי את ה-Netlimiter וגיליתי שזללן האינטרנט על המחשב הוא ה-SVCHOST (צרך חצי ג'יגה בתוך חצי שעה!!!). הדפדפן (כרום) צרך נתונים בצורה נורמלית (כעשר מגה) באותו הזמן. לא עשיתי שום שינוי מעבר לכך. למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

8. Started by oza87,

שלום, קניתי מסך חדש של asus מדגם vx24ah, המסך עבד תקין יום שלם ולמחרת בבוקר התגלה פיקסל ירוק אשר לא מגיב לשינוי צבעים ממש באמצע המסך, ניסיתי לבדוק כל דבר אפשרי כולל החלפת כבל hdmi ותוכנות תיקון פיקסלים תקועים אך הפיקסל לא חזר לסורו יש לי אחריות של 3 שנים והשאלה היא האם יחליפו את המסך בעקבות פיקסל אחד לא תקין? וכמו כן האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות. תודה מראש!

9. שלום. אני לפני פירמוט ואשמח לקבל המלצות לאנטי וירוס קליל שלא שוחט משאבים ומאט מדי את המחשב לווינדוס 10 עד היום השתמשתי שנים בNOD32 שהוא יחסית קליל. את מקאפי ונורטון אני לא סובל כי הם מציקים ומאטים לי את המחשב. על AVG אני רק שומע אבל בחיים לא ניסיתי. אשמח להמלצות, תודה רבה

10. שלום חברים. רציתי לדעת לפי הלוח אם שלי והמעבד איזה גיגה ראם הכי מומלץ לי? יש כמה משחקים שאני רוצה לשחק ואני מנסה להריץ אותם בCEN I RUN IT והבעיה היחידה שלי זה ה4 גיגה ראם שיש לי כיום. אז אני מחפש כרגע להגדיל אותו אז מי שיכול להמליץ לי על כרטיס מומלץ שיתן לי את הביצועים הכי טובים ביחס למעבד וללוח אם אשמח מאוד תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by biotech326,

אהלן חברים, מברר בשביל ידידה. יש לה מחשב נייח עם הארד דיסק פנימי, היא רוצה לחבר אותו ללפטופ. יש אפשרות לעשות את זה? מן הסתם אין להארד דיסק חיבור usb האם יש איזשהו מתאם או משהו? יותר פרטים מזה כרגע אין לי .. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות וגם אם הWi-Fi מנותק או שאין בכלל Wi-Fi בסביבה, המחשב מציג תמיד את הסמל שלמטה שבעיקון אמור לייצג כרטיס רשת פיזי שמחובר לRouter אך לא מחובר לNetwork. אם למישהו יש פיתרון מועיל או אם מישהו מכיר את התקלה, אשמח לשמוע פיתרון...

13. שבוע טוב לקחתי מגיסי את המחשב נייד/טאבלט שלו להתקנה מחדש של ווינדווס ומשום מה אני לא רואה כלום במסך פתאום. אצלו זה עבד, הגעתי הביתה - לא עבד. הטענתי קצת ועדיין שום תצוגה. הדגם הוא: toshiba satellite click mini l9w-b (מחשב נייד-טאבלט נשלף). שום נורת טעינה אני לא רואה ושום חיווי על המסך. מישהו נתקל במקרה כזה? תודה רבה!

14. Started by דקלה,

הי, התקנתי ווינדוס 10 על מחשב שקניתי עכשיו, בהתחלה הכל עבד טוב, בהמשך פתאום התחילו להופיע שיבושים/ריצודים במסך תצוגה. אופי השיבוש הוא לפעמים ריצודים, לפעמים רק מעין קווים ועיוותים, וחלק מהזמן המסך כבה לגמרי. יש לציין שניסיתי גם לחבר למסך ישן שבו יש רק חיובר VGA וגם למסך טלויזיה עם HDMI. בשניהם זה מופיע. אבל מה שמעניין הוא שאם משהו זז על המסך, למשל גרירה של חלון או אנימציה כלשהי בדף אינטרנט, השיבוש מפסיק. במצב סטטי זה חוזר (תזוזה של העכבר לא משפיעה). כמו כן אם מחליפים בין המסכים VGA, HDMI בפרוצדורה מסויימת, זה מתקן את השיבושים. כאילו הוא מתעדכן על חיבור של מסך ואז זה מסתדר. לעומת זאת, אם זה כבר עבד יפה אחרי חיבורי הכבלים, אבל נכנס למצב שומר מסך (א…

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by sub100,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by avioo360,

מחשב נייח שמותקן עליו ווינדוס 7 החליט לעשות שרירים ולא לעלות... המחשב מגיע לשלב של הסמל של ווינדוס(כשארבעת הצבעים מתחברים לסמל) ונתקע ומבצע ריסטרט. הוא כל הזמן נתקע באותו שניה בדיוק. הוא גם לא עולה בsafe mode/ לא מצליח לבצע תיקון/שחזור גם מההתקנה של ווינדוס. אין מספיק מקום בכונן בכדי להתקין ווינדוס עוד ווינדוס על ההארד דיסק. אשמח לרעיון או תוכנה שיוכלו לסדר את העניין בתודה מראש ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  17. שלום ברשותי דל סטודיו 1537 שכבר פגה עליו האחריות. לאחרונה המסך החל לרצד ולהתנתק, לדעתי זאת בעיה במגעים החשמליים כיוון שזה קורה יותר כאשר המטען מחובר וכאשר לוחצים קצת על הפסטיק התחתון במסך המבעיה מסתדרת (אבל חוזרת לאחר כמה דקות). דיברתי עם "יעל פתרונות" שהם המעבדה של דל בארץ. הם הציעו שאני אביא את המחשב והם יכניסו אותו לבדיקה (שרק הבדיקה לוקחת 5 ימי עבודה) ולאחר מכן הם יתקנו אותו וזה יכול לקחת עד חודש (!!!) ואין להם שום עלות תיקון משוערת. ז"א שאני צריך להפסיד יום עבודה, להפקיד את המחשב שלי במעבדה, לשלם בערך 300 שקל על בדיקה ואז עוד מי יודע כמה כסף על תיקון שיכול לקחת גם חודש - כל זה על מחשב בן 5 שנים (שאמנם מצויין אבל עדיין..) שמעתי דברים טובים על המעבדה שלהם, אבל אני ל…

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  18. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by yakir dayan,

הבעיה התחילה שניתקתי את המסך מהמחשב וכנראה שהכרטיס מסך יצא מהמקום.. אז ניתקתי הכל וחיברתי מחדש בהתחלה עשה בעיות הייתה נקודה אדומה על הכרטיס מסך אבל בסוף זה נדלק והכל עבד.. אחרי זה מה שהיה זה שהגעתי לבית מאוחר יותר המסך היה כבוי והמחשב עשה רעש חזק לא יודע מאיפה זה בידיוק הגיע אז לחצתי ריסטרט חכתי שיעלה ולא קרה כלום אז לחצתי שוב ריסטרס ואזזז המחשב פתאום הפסיק לעבוד.. מה שעשיתי זה החלפתי ספק + כרטיס מסך חיברתי הכל הוצאתי את הסוללה לכמה דקות חיברתי בשקע אחר ועדיין שומדבר המפרט שלי הוא כזה: לוח אם של MSI PLATINUM X48 מעבד של INTEL Q9300 כטיס מסך (לפני שהחלפתי) HD 4850 כרטיס מסך (לאחר ההחלפה) HD 4870 ספק כח (לפני שהחלפתי) Enermax 570w 80plus ספק כח (לאחר ההחלפה) לא…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by ran_giladi,

היי המשב שלי לא מעלה את הווינדוס וניסיתי לעשות restore וזה לא עובד כשניסיתי להדליק אותו הוא רשם לי ש הביוס קרס ואז הוא שחזר אותו ומשם הוא לא עולה יותר המחשב הוא מחשב מורכב הוא בן חודש תודה מראש למי שעוזר נ.ב הווינדוס הוא 64 ביט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by APchiii,

שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by rivki1985,

התקנתי ווינדוס 7 ושהגעתי לפירמוט בטעות לחצתי על המחיצה של הבסיס ופרמטתי אותה (צרפתי קובץ דוגמא מרשת אם אני לא מסבירה נכון את הראשון פרמטתי) אחרי אתחול המחשב לאחר ההתקנה המחשב מגיע לשלב של החלון שרשום ווינדוס 7 ומאתחל מחדש את המחשב ולא נותן לי לי שוב להתקין מחדש את הווינדוס (גם לאחר כמה נסיונות) מה ניתן לעשות אני חייבת להתקין שוב ולא מצליחה אולי משו בהגדרות? יש לי ווינדוס 64 ביט תודה רבה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by Pirate,

לפטופ acer aspire 5820, win7 64bit. 4GB RAM, INTEL GMA HD, CORE I3 לפני חודש ה-HDD של הלפטופ הוחלף לאחד חדש, הותקנה מערכת הפעלה חדשה ומשחה טרמיט נמרחה על גב המעבד. אני בספק אם זה מה שגרם למחשב את הבעיה. בכל מקרה, המחשב עבד לאחר הטיפול שלי. היום, המחשב התחיל לעשות בעיות. המחשב נדלק לזמן קצר מאוד, כ-5 שניות ונכבה. אין אות על המסך, אין סאונד, הנורות על המקשים והנוריות מצב דולקות ברגע שהמחשב נדלק וכבאות ברגע שהוא נכבה. המחשב חוזר על הפעולה בלופים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים