תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיות לבצע שיחת וידאו בתוכנה הנ"ל, ובעיות עם השיתוף מסך שם. אשמח אם מישהו גם משתמש בתוכנה ויכול לעשות איתי שיחות נסיון ולעזור לי לפתור את הבעיות שם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני זמן קצר הרכבתי מחשב חדש עפ"י המפרט הבא: מעבד AMD Ryzen 7 3800X קירור Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB זיכרון Crucial Ballistix Elite 3600 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 דיסק קשיח Samsung 970 EVO Plus SSD 500GB M.2 NVMe (עליו יושבת מערכת ההפעלה) דיסק קשיח Samsung 960 PRO SSD 500GB M.2 NVMe לוח אם MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi בנוסף מותקנים במחשב עוד כמה דיסקים קשיחים מכניים (עוד 5 בנוסף ל 2 ה SSD). בשבועיים הקרובים אני חווה סידרה הזויה של בעיות להן אין לי הסבר, דברים כגון קפיאה של ה TASKBAR (דבר שבאופן הזוי נפתר מייד כשאני מפעיל את ה TASK MANAGER), קפיאה של נגני ווידאו (הווידאו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קרה לי כמה פעמים בחודש האחרון שהמחשב פתאום נכבה, ואז נדלק ונכבה בלי הפסקה בהפרשים של שניות. מה שאני עושה זה אני מכבה את המחשב דרך הכונן ואז אחרי 5-10 דקות מדליק ואז המחשב עובד לי טוב (אני כותב ממנו עכשיו). דיברתי עם הטכנאי שאני בדרך כלל הולך אליו והוא אמר לי שבגלל שעכשיו המחשב שלי עובד טוב אז קשה לו לאבחן למה זה קרה, בטח לא בזמן קצר, וכל עוד המחשב עובד אני מעדיף שיישאר אצלי כי אני עובד דרכו. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לאבחן את זה אצלי לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לחצתי באתר מפוקפק על לינק מגנט שמישהו שם "בואו תראו את הסרטון!" של משהו שלא הייתי צריך לדחוף את האף אליו. הביטורנט הוריד קובץ וידאו של 8 מגה. לא פתחתי את הקובץ. רק אחרי שהקובץ ירד ראיתי מגיבים באתר "אני לא נוגע בזה", "נראה לך שאני אלחץ על הלינק?" וכו'... אז מחקתי את הקובץ. השאלה: כמה נדפקתי? אני לא מבין באינטרנט ולא באבטחת מידע אז אני קצת פרנואיד, כי אין לי מושג מה ההשלכות של לחיצה על לינק מגנט מבלי שהפעלתי את הקובץ. אני צריך לפרמט עכשיו? להחליף כתובת ip? לשרוף את המחשב?
-
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עשיתי OC למחשב ל-3.51 מ-2.8 הטמפרטורה יציבה במאמץ בין 78-75 לאחר 7 שעות בערך המחשב קרס(מסך כחול) והפנו אותי מפורום OC לקבלת תמיכה לוודא שהבעיה הינה ב-OC. קובץ ה-dump מצורף למטה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה זו קרתה לי בעבר וחזרה עכשיו. הבעיה היא שאחרי החלפה של מקור קול המחובר לאודיג'י (למשל, מהרמקולים אל האוזניות) אז המחשב נתקע כשמחליפים ואז כשמעלים מחדש את המחשב אז המחשב מתעלם לגמרי מהכרטיס קול, כאילו הוא לא קיים. אחרי שאני מוציא את כל מה שמחובר לכרטיס קול, ומדליק שוב את המחשב אז זה עובד - עד שעכשיו גם כשאני מפעיל שוב אין דובים ואין יער. בפעמים הקודמות חיזקתי את הכרטיס במקום, העברתי PCI SLOT ועכשיו זה חזר. רעיונות איך לסדר עניין מציק ביותר זה? כיוון שעכשיו אני בלי סאונד לגמרי. מפרט: מעבד: Athlon XP 1700+ לוח אם: Gigabyte GA-7vtx-h כרטיס קול: Creative SBLive! Audigy רמקולים: Altec Lansing ATP-5
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זה סיפור דיי ארוך, אבל אני מרגיש צורך לספר אותו בכדי לשתף אותכם בביאוס אז יום אחד אני חוזר מהצבא נכנס לחדר ומגלה כי אין חשמל בחדר. שואל את אמא שלי והיא אומרת לי שאחי בן ה 6 הדליק את המחשב וגרם להפסקת חשמל בכל הבית. הלכתי לארון החמשל העלתי את המפסק ראיתי ניצוץ וקיבלתי מכת חשמל של החיים שלי. הלכתי לחדר שלי הוצאתי את כל המכשירים החשמליים מהשקעים והלכתי שוב לארון , אבל לא הצלחתי בכלל להרים את המתג. בקיצור אחרי שסבא שלי סידר את הבעיה (החליף את השקע של המחשב והחליף את המתג בארון חשמל שנדפק גם הוא) נכנסתי לחדר וניסיתי להדליק את המחשב , אבל לא הצלחתי(המחשב לא הגיב בכלל)... ואז החלטתי להחליף ספק כוח באחד שהיה לי בבית, אחרי שהחלפתי ספק כוח המחשב נדלק, אבל הוינדאוס לא …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום בעת הפעלת המחשב אני מקב את ההודעה disk boot failure ניסתי דיסק אחר שגם מותקנת עליו מערכת ההפעלה גם כאן אני מקבל אותה ההודעה הוחלץ כבל ide לחדש הדיסקים מזוהים בביוס בוצע ריפייר למערכת ההפעלה ללא הצלחה מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות לוח תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני WD שאני משתמש בו כבר יותר משנה. היום במהלך שהעברתי קבצים המחשב עשה ריסטרט ומאז שהמחשב עלה, הכונן לא עובד יותר. הוא לא מופיע במחשב שלי. כשאני מנסה לגשת אל הDISK MANAGMENT כשההתקן מחובר זה רושם connecting to virtual disks ולא קורה כלום. רק ברגע שאני מנתק את ההתקן זה מצליח להראות לי את הכוננים. ברגע שאני מנתק קופצת שגיאה בנוסף שאומרת שעליי לפרמט את הדיסק בשביל שאני אוכל לעבוד איתו. הכונן מקבל מתח ובמחשבים אחרים השגיאה חוזרת על עצמה באותה צורה. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ נעה מחשבים חנות הממוקמת בחיפה amd 64 3500 albatron 6800gt 2*512 mb samsubg 200 gb wd בקיצור מחשב מקצועי אבל מה שום דבר לא יכול ללכת חלק בימינו אני אשמח אם תגיבו על השאלות שיש לי בסוף הקטע או סתם תתעניינו ממה שהיה לי עם המחשב ביום ראשון הגיע אלי המחשב. הגעתי באותו יום מאוחר בלילה מירושלים כך שלא יכולתי להתקין אותו יום שני התחלתי בעבודה אחרי הלימודים קודם כל פתחתי אותו גיליתי שעשו עבודה מקצועית יש סקוצים עם הנאון וכל מיני דברים חדשניים שלא ראייתי במחשבי הישנים. לפני המחשב היו לי 2 אחרים ברשת אחד מהם די חדיש והשני ישן ממש. מהחדש לקחתי את המודם של האינטרנט המיוחד שיש לנו בקיבוץ. .(ארחיב על זה מאוחר יותר עם תרצו בכל מקרה הייתי חייב לקחת אותו ולהתקין בעצמי ) ומהמח…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשחי חיצוני של WD 500gb יש עליו שלושה סרטים . שניים מהם הוא לא מצלייח להעביר למחשב וגם שהוא מנגן אותם דרך הכונן הוא נתקע באמצע...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נשמעים רעשים מרכיב/ים, שאין באמצעותי לפחות ידע לגביהם, בעת מאמץ פעילות המחשב ככל הנראה. בזמן מנוחה אין ולו צפצוף בודד. הבעיה מתחילה שכאשר מתחילה פעילות מאומצת, בדיקת מאמץ או רינדור פשוט, נשמע צפצוף-לא נפסק עד אשר אותה פעילות נגמרת. אשמח מאוד אם תוכלו להכווין אותה מה יכול להיות גורם הבעיה. לצורך העניין ביצעתי בדיקת מאמץ וצירפתי בהמשך שני פירוטים: הראשון בזמן מנוחה והשני מרגע השמע הצפצוף. תודה רבה על שיתוף הפעולה. שלומי http://www25.zippyshare.com/v/77558894/file.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-