עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nurka,

שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.

2. Started by dante123,

אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by solet,

שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ewingum,

בעיה זו קרתה לי בעבר וחזרה עכשיו. הבעיה היא שאחרי החלפה של מקור קול המחובר לאודיג'י (למשל, מהרמקולים אל האוזניות) אז המחשב נתקע כשמחליפים ואז כשמעלים מחדש את המחשב אז המחשב מתעלם לגמרי מהכרטיס קול, כאילו הוא לא קיים. אחרי שאני מוציא את כל מה שמחובר לכרטיס קול, ומדליק שוב את המחשב אז זה עובד - עד שעכשיו גם כשאני מפעיל שוב אין דובים ואין יער. בפעמים הקודמות חיזקתי את הכרטיס במקום, העברתי PCI SLOT ועכשיו זה חזר. רעיונות איך לסדר עניין מציק ביותר זה? כיוון שעכשיו אני בלי סאונד לגמרי. מפרט: מעבד: Athlon XP 1700+ לוח אם: Gigabyte GA-7vtx-h כרטיס קול: Creative SBLive! Audigy רמקולים: Altec Lansing ATP-5

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by eladz,

היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by A1eX,

ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by falukky,

יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אתמול הפעלתי תוכנה בשם gameloop וההודעה הזאת הופיע והמחשב הופעל מחדש. האם מדובר בווירוס וצריך למחוק אותה מהמחשב או שיש עוד סיבות לשגיאה הזאת ואם כן למה זה קורה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי חבר'ה. לפני כשבוע היתה לי מתקפת וירוסים ענקית - עשרות ניסייונות פריצה בכמה דקות לפי דיווחי האנטיוירוס. האנטיוירוס תפקד והדף את ההתקפות. יום למחרת לא הצלחתי לפתוח את דפדפן הכרום ואתר הבית הפך לאתר של האנטיוירוס ונכתב שם שהאתר נחסם (דף בית של גוגל) כי הוא לא חוקי. הדפדפן של כרום עולה אך לא ניתן להעלות אף קישור כלשהו ומופיע דף לבן. האקספלורר כן עולה אך גם אליו נחסמים כל אתרי גוגל (המייל וכו'), וישנם עוד אתרים כמו בהצדעה שנחסמים לי מאז אותו יום גם דרך הסלולרי שגם הוא מקושר לאותו חשבון בג'ימייל. מקווה שהבנתם מה הבעיה. אני רוצה להבין מה אני יכול לעשות, כי נראה לי שמדובר בבעיית אבטחה כלשהי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avi chezi,

איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום ואשמח מאוד שמישהו יעזור לי כי הבעיה הזו משגעת אותי. היה לי מחשב שעשה לי בעיות אז החלפתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים. לוח אם של gigabyte g31m-es2l מעבד אינטל E7400 וזיכרון 2 ג'יגה היה לי לא מזמן ויסטה ועכשיו החלפתי ל7 והבעיה לא נפתרת. הרכבתי הכל כמו שצריך, אני מבין בדברים האלו ובדקתי לפחות 3 פעמים אם הכל תקין בפנים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה שלו. אז ככה אני עושה כיבוי כמו שצריך, התחל >כיבוי...המחשב מתכבה ונדלק מיד לאחר 3 שניות..אם אני רוצה לכבות אז אני צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי/הדלקה לחיצה ארוכה לאחר שהוא נדלק מיד. ועוד בעיה מוזרה מאוד...כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה (צריכה נמוכה) הוא לא יכול להידלק חזרה הוא לא נדלק ואז אני צריך לעשות ריסטרט לכן אני נמנע מהלכניס אות…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם היום הורדתי דרייברים של INTEL על המחשב שלי ועשיתי הפעלה מחדש וזה המסך שאני מפעיל את המחשב מה עושים במקרה כזה? זה דחוף!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by blitz,

המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yoni blender,

דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אוקייי אז כל יומיים~שלושה אני מכבה ת'מחשב לכמה שעות ואז שוב מדליק, אבל מה שקורה הוא שתמיד שאני מדליק (או עושה ריסטרט...) אז בשלב של הזיהוי cd ו-hdd אז אני שומע כל מיני צפצופים מהרמקול, בסדר נגיד... אבל אחרי השלב של starting up windows.... שניה לפני שהוינדוס עולה, בום! ריסטרט, ככה איזה 7-6 פעמים עד שלמחשב נמאס לעשות ריסטרט והוא מעלה ת'וינדוס רגיל.. בדקתי בתוך המחשב, כל הכבלים מחוברים טוב, המאווררים פועלים כרגיל, אין עומס חום... מה לעשות? זה משגע אותי ! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by 10 eliko,

שבת שלום בעת הפעלת המחשב אני מקב את ההודעה disk boot failure ניסתי דיסק אחר שגם מותקנת עליו מערכת ההפעלה גם כאן אני מקבל אותה ההודעה הוחלץ כבל ide לחדש הדיסקים מזוהים בביוס בוצע ריפייר למערכת ההפעלה ללא הצלחה מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות לוח תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shilman,

יש לי בעיה כל כמה זמן המחשב שלי נעצר ומופיע לי מסך כחול, רשום שם מיליון דברים ומספרים ואין לי מוסג מה זה אומר אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעיה שישלך תשובה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shapin,

אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Wood-Elf,

יש לי B&W2, אבל יש לי איתו כמה בעיות - א'. המפרט שלי זה AMD 3000 ו9800P, והוא רץ על 10FPS, על מדיום, ברזולוציה של 840 על 700 ומשו נדמה לי, 32 ביט קולור. אבל פסדר, אפשר לחיות עם זה (למרות שזה אמור לרוץ יותר טוב, ניחא) ב'. הבעיה העיקרית, היא, שלפעמים הוא נתקע. אבל לא נתקע לגמרי, כאילו, אם אני אחכה איזה רבע שעה הוא יחזור לתפקד, ואז אחרי 2 דקות יתקע עוד פעם לאיזה רבע שעה. כזה מעצבן אותי (כמו שקרה לי עכשיו) אני פשוט יוצא ממנו עם Ctrl + Alt + Del כי זה ממש מעצבן. ואז אני רואה בצד כזה סמלון קטן (רק אם המשחק עדיין פועל תוך כדי!) של משולש וסימן קריאה בתוכו. "Virtual memory minimum too low". אוקיי. אני מניח שחסר לי ראם? (512) פסדר. אין לי כסף כרגע. אז העלתי את המינימום ל-1024 נ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gshhar,

התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה. וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות. מה הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים