עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כולם , יש לי בעיה רצינית במחשב , פעם ראשונה שזה קורה אז ככה , אני מדליק את המחשב , זה מגיע לשלב של הלוגו [תמונה] ואז מראה לחצי שניה מסך כחול ומתחיל מחדש ... ניסיתי כבר ככה , 1. להחליף הארד-דיסק (זה אותו דבר בשני הארד דיסקים S-ATA ) 2. לבדוק חיבורים ומגעים 3. לבדוק טמפ' ולנקות את המחשב 4. לאפס את הביוס ( גם דרך הביוס וגם דרך הג'אמפר CMOS ) וזה לא משנה שום דבר בבקשה תעזרו לי , מה עוד יכול להיות הבעיה ?? אני תקוע במעצר בית בלי מחשב !!! תודה, דור

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום! יש לי את המחשב שלי משהו כמו 7 חודשים.. ותמיד היתה לו רק בעיה אחת.. לפעמים הוא פשוט היה נתקע.. ועושה לעצמו ריסטרט.. אף פעם לא היה לי כח לטפל בזה אבל לפעמים זה מציק שאני באמצע משחק או כותב משהו ופתאום זה נתקע וריסטרט.. בשביל לנסות להבהיר מה קורה אני יתן דוגמא.. משחק ג'נרלס.. אני מנצח הכל סבבה.. פתאום הסאונד נתקע (קול כזה של גרררררררררררררררררררר - לופ של אותו קטע קול שהתנגן בדיוק) שומעים במחשב קול כזה של קליק (נראה לי שזה משהו שעושה את הריסטרט..) לפעמים מספיקים לראות חלון כחול שרשום שם כל מיני דברים עם באפור.. אני לא מבין מה הבעיה.. התקיעות קורות לרוב בזמן משחק אך גם בdesktop כשאני בכלל לא במחשב.. לשלוח את המחשב לתיקון? קניתי אותו בksp.. אם זה בעיה במודול זכרון אני יצ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yonir,

עד היום החיבור הקדמי של האוזניות אצלי לא עבד. עכשיו שמתי לב שבהגדרות של Realtek HD Audio (לוח אם Gigabyte GA-945G-S3) הייתה אופציה שלא הייתה מסומנת עד עכשיו: Disable front panel jack detection. (מה שממש מוזר לי כי אני זוכר שפעם בדקתי את כל האופציות שם ולא הצלחתי לפתור את זה) הפעלתי את זה והכנסתי אוזניות והן עבדו. בכל מקרה, זה לא כל כך קריטי, אבל יש דרך לפתור את זה שהוא לא מזהה את הכנסת האוזניות אוטומטית? יש קשר אולי לחיבור של המארז עצמו? יש מארזים שלא תומכים בזה? (יש לי Compucase CI-6A19) (כשמחברים משהו לחיבורים האחוריים של לוח האם זה כן עובד)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אמ;לק המחשב נדלק למספר שניות, נכבה ונדלק מחדש - ללא שום חומרה (גם הRAM בחוץ). ייתכן ותקלה בBIOS או בPSU. התקנתי כרטיס מסך שקיבלתי מקרובי משפחה, AMD RX570 שבדיעבד לאחר שהתחילו לצוף הבעיות, הסתבר שהותקנה עליו firmware מסויימת כדי לעשות mining לBitcoin. בכל אופן, הדרייברים שניסיתי להתקין עליו לא הותקנו כהלכה ובעיות המשיכו להיווצר. פניתי לגוגל, חיפשתי ובתמימות מצאתי תוכנה של TweakBit שמעדכנת דרייברים. הוספתי חטא על פשע כאשר הורדתי גרסה פרוצה של התוכנה. מפה לשם, התקנתי את כל הדרייברים שהתוכנה המליצה להתקין (ייתכן וביניהם עדכון לfirmware של הBIOS) והמחשב מאז לא עולה. כלומר, נדלק לכמה שניות, נכבה, נדלק שוב אך לא קורה דבר. אין שום Beep, אני מניח …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by D.A.Y.C,

שלום. היה לי בעיה במחשב ועשיתי sfc / scannow הוא מצא כמה שגיאות. ובטעות הפעלתי את המחשב מחדש ושאני לוחץ על המשתמש ורושם את הסיסמא הוא עושה ברוך הבא ואז הוא לא נכנס וחוזר למסך נעילה שאני לא מספיק לראות את השולחן עבודה. עזרה!

7. Started by Roni Agam,

שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by locke,

מה זה אומר כשהספק נדלק בדיוק לשניה ואז נכבה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by arigo,

שלום רכשתי מחשב חדש מחנות אייבורי לפני שבוע למעט ההארד דיסקים שהיו לי המחשב עובד כביכול יפה ומהר על מערכת וינדוס 10 מהמחשב הקודם GA785) אבל לפתע מידי פעם המסך מחשיך וכאילו המחשב קופא וגם כאשר מספר פעמים אני מאתחל אותו הוא כאילו לא עולה ! המפרט: Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU לוח אם 1151 skylake H110M-s2pv GA110ms2pvd3 GIGABYTE זיכרון X2 ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ segate ST3500418AS HARD DISK win10 (SAMSUNG HD103SJ (S246J1AZC00993 TV AVERMEDIA CARD COOLERMASTER CMK282N מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, אני מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום בכתיבת דיון זה. תיאור התקלה: מחשב בן שנתיים, ללא תקלות, ללא בעיות ושתמיד מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. לפני כחודש נתתי לו מכה קלה(לכונן) עם הרגל, והמסך החל רועד ללא הפסקה, המחשב נתקע, עד שניתקתי אותו מהחשמל, לאחר מכן המחשב חזר לקדמותו. הבוקר, שוב אותה הסיטואציה. המחשב קיבל מכה קלה (הכיסא צמוד לכונן), החל רועד והפעם רסטרט פשוט הצליח 'לאפס' אותו. הבעיה לאחר מכן, שהוא נכבה, ולא הצליח לעלות. הסבר מפורט: המחשב נדלק, מצפצף, יש אור כתום של לוח האם, ושוב נכבה וחוזר חלילה ללא הפסקה. הווינדוס לא עולה! אין תגובה במסך, סך הכל יש ניסיון להידלק, ואחרי מחצית השנייה, הוא מבצע רסטרט. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Guy950,

בימים האחרונים צצו לי מספר בעיות במחשב ובאינטרנט שאני מנסה לגלות את מקור הבעיה, אך בנתיים אין לי אפילו כיוו לבעיה. באופן עקרוני, בימים האחרונים לא הפעלתי שום תוכנות כבדות או משחקים כבדים וגם לא תוכנות הורדה, אך למרות זאת בימים האחרונים המחשב שלי נוטה להגיע לניצול משאבים גבוה והאינטרנט מגיע לעומס שמהירות יורדת מ-30 מגה ל5-4 מגה. לא קישרתי בין הדברים ופעלתי לכל בעיה בנפרד: לגבי האינטרנט פניתי לספקית (בזק) והם אמרו שמבחינתם אין בעיה במחשב, הכל רשום נכון ואני אמור לקבל את מלוא הניצול תעבורה. אז חשבתי שמישהו "רוכב" לי על האינטרנט ושיניתי את הססמה של הרשת ואיפסתי את הראוטר אך המהירות עדיין נשארה באיזור ה4-5 מגה. רק אחרי שיצרתי קשר עם בזק והם אמרו לי לשנות הגדרות בראוטר המהירות …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכל המומחים אז ככה יש ברשותי מחשב עם לוח GA-Z97-X-SLi עשיתי לו Raid 5 מהבקר שעל הלוח עם 5 כוננים של סיגייט כל אחד 8 טרה ביום בהיר אחד פיתאום הוא כותב לי שהרייד Faild והשני כוננים ביכלל לא מזוהים כרגע יש לי חומר מאוד חשוב על המחשב השאלה יכול ליהיות שהבקר נדפק או הקבלים של סאטא נדפקו? עוד שאלה נגיד ו2הכוננים קרסו בבט אחד שזה מוזר מאוד האם יש אפשרות להחזיר אפילו חלק מהחומר? תודה לכולם אולי מישהו מכיר לוח שיש לו אותו רייד ואוכל לשים את הדיסקים עליו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, זה סיפור דיי ארוך, אבל אני מרגיש צורך לספר אותו בכדי לשתף אותכם בביאוס אז יום אחד אני חוזר מהצבא נכנס לחדר ומגלה כי אין חשמל בחדר. שואל את אמא שלי והיא אומרת לי שאחי בן ה 6 הדליק את המחשב וגרם להפסקת חשמל בכל הבית. הלכתי לארון החמשל העלתי את המפסק ראיתי ניצוץ וקיבלתי מכת חשמל של החיים שלי. הלכתי לחדר שלי הוצאתי את כל המכשירים החשמליים מהשקעים והלכתי שוב לארון , אבל לא הצלחתי בכלל להרים את המתג. בקיצור אחרי שסבא שלי סידר את הבעיה (החליף את השקע של המחשב והחליף את המתג בארון חשמל שנדפק גם הוא) נכנסתי לחדר וניסיתי להדליק את המחשב , אבל לא הצלחתי(המחשב לא הגיב בכלל)... ואז החלטתי להחליף ספק כוח באחד שהיה לי בבית, אחרי שהחלפתי ספק כוח המחשב נדלק, אבל הוינדאוס לא …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by falukky,

יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו. הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקה הלוח מסוג: msi 865pe neo3 אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות: - זיכרונות תקינים - כרטיס מסך תקין - חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב) - מסך כמובן תקין מה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Hochdorf,

הי, יש לי בעיות לבצע שיחת וידאו בתוכנה הנ"ל, ובעיות עם השיתוף מסך שם. אשמח אם מישהו גם משתמש בתוכנה ויכול לעשות איתי שיחות נסיון ולעזור לי לפתור את הבעיות שם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Motix,

יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8. נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118. אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס. נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת. בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה. פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'. אולי מוסתרים? מה הולך כאן?!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, התחלתי "לשחק" עם בודק מתחים multimeter, בדקתי מס' ספקי ATX. המתחים שהוצגו לי לא היו קבועים אלא נעו בין 12.25 ל 12.27 למשל, או בספק אחד המתח סביב 11.5 . מהו טווח המספרים (מתח) בו הספק תקין ? או מהו מתח חריג ? 11.5 (לא מגיע ל12V) נחשב לתקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Liran -,

שלום לכם : רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור USB רגיל :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2. אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין, ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם. המפרט של המחשב : Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד Intel® RockLake D865PERL לוח אם ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הבעייה כמו שרשמתי בכותרת. המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 965 3.4 עבר OC ל3.9 ועובד ככה כבר תקופה ארוכה בלי בעיות עד לאחרונה 8GB זכרון GeForce 560 GTX ספק של Antec 520W המחשב עבד מצויין עד לאחרונה. אפרט יותר על הבעייה, אם אני לא משחק, המחשב עובד בסדר גמור. מזה כשבוע ברגע שאני נמצא במשחק כלשהו, אחרי זמן רנדומלי (יכול להיות 2 דקות ויכול להיות יותר משעה) המחשב קורס (לא רק המשחק, כל מערכת ההפעלהמשתגעת ומתנהגת מוזר) הקריסה של המשחק מלווה בקריסה של כמעט כל דבר אחר שפתוח (כמו דפדפני אינטרנט למשל) ומתריע על שגיאה בדריברים של הכרטיס מסך. Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEven…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. עדכנתי לגרסאת EFEI F9C (בטא), אני מעוניין לבצע שינמוך חזרה לגרסאת 6 או 7. גרסאת 8 עושה לי בעיות בSLEEP יצרתי USB עם EFIFLASH ואני מקבל אותה הודעת שגיאה שהגירסא המותקנת עדכנית יותר. אולי יש אופציה לעלות את הBACKUP מה DUAL BIOS? יש מלא ג'מפרים בלוח אבל לא מצאתי בMANUAL של הלוח איך עושים זאת... מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston HyperX Predator Series 16GB DDR3 2133 כרטיס מסך:GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD ספק כח:SEASONIC X650 GOLD

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by BerkoLeeor,

לאחר התקנת ווינדוז 8 על כונן SSD חדש על מחשב נייד asus n550jv התחילה בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. הורדתי את הדרייבר העדכני Gefocre 334.89 notebook לכרטיס מסך שיש לי geforce 750m ולאחר ההתקנה שלו המחשב עובד קצת כבד ובdevice manager מופיע סימן קריאה צהוב על הדרייבר שלו ורשום code 43 erreor בDecive stauts. רק לאחר הסרת הדרייבר הcode 43 error נעלם והמחשב רץ כמו שצריך. לפני התקנת הSSD לא הייתה את הבעיה הזאת הדרייבר הותקן ועבד כמו שצריך. נסיתי להסיר ולהתקין מס' פעמים את הדרייבר ולהתקין וזה לא הסתדר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Hagar Cohen,

שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים