עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Dark Respect,

אני מתקין כ מסך חדש N250GTS במחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב המסך שחור אני חושב שאני צריך לחבר את הכרטיס לספק אבל אני לא מוצא את המקום הנכון או את הכבל הנכון מישהו יכול להראות לי על התמונה מה המקום? עריכה: מקריאה ברשת הבנתי שאני צריך לחבר חשמל לחיבור שהקפתי בצד השמאלי של התמונה, הבעיה היא שהחיבור הזה הוא מסוג מולקס מורחב או משהו כזה ואין לי יציאה כזאת מהספק. איך אני פותר את זה? הולך לחנות וקונה מתאם? אם כן, איך קוראים למתאם? אני אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!

4. שלום חברים. קניתי את המשחק ghost recon breakpoint בחנות הדיגיטלית של UBISOFT. לאחר שהורדתי את הלאנצ'ר שלהם וביצעתי LOG IN מתקבלת השגיאה הבאה, וכמובן כשאני לוחץ DOWNLOAD בדף של המשחק כלום לא מתחיל: האם זו קריסה של הלאנצ'ר שלהם בגלל שיש השבוע משחקים בחינם? אודה למי שיגיב אם מופיע לו ERROR כזה. עריכה: הבהרה: הלאנצ'ר עצמו עובד עם כל הפונקצונאליות שבו, רק שאי אפשר להוריד משחקים ויש את ההועדה המסומנת. נכנסתי לדף פתרות הבעיות שלהם, אין לי תוכנות שמתנגשות עם הלאנ'צר, ביטלתי את הFIREWALL והANTIVIRUS של WIN10, ועדיין לא זז כלום. יש בדף העזרה שלהם בתור אפשרות לעזרה הגדרות של פורטים, עניינים שאין לי הבנה בהם, הגם שלא שיניתי כלו…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום חברים! הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב נייד ACER ASPIRE 5742Z הכל עבד מצוין עד שפתאום הופיע לי ה"NO INTERNET ACCESS". כרגע המחשב לא מתחבר לאינטרנט לא דרך כבל רשת לתשתית (הוט) ולא ל-WIFI שלי (TPLINK TL WR841N). בשני המקרים הוא רושם לי NO INTERNET ACCESS הוא כן מתחבר ל-WIFI של שכנים וגולש רגיל. ניסיתי לחבר את כבל הרשת למחשב נייד אחר, והוא כן עובד, וכך בעצם הוט אומר שהם לא הבעיה אלא המחשב הראשון, למרות שגם במחשב השני ה-WIFI שלי לא עובד. אבקש את עזרתכם!!! האם יש לי בעיה בכרטיס רשת? (בבדיקה זה נראה תקין, ללא סימן קריאה צהוב) תודה!

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by mskso86,

הוא קצת שונה מהג'גבייט שהיה לי ואני לא מזה בחיבורים מה הולך לאן החיבורים של hhd led power led power sw reset sw hd audio ויש לי חיבור אחד usb שאין לי מוסג לאן הוא הולך ובפנל הקדמי יש 4 חיבורים 2usb 3 ועוד 2 ררגילים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by ohadglass,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI (טלויזית LED חדשה ואיכותית) רואים על הפנים. כשאני עושה מסך כפול במחשב עצמו רואים הרבה יותר טוב. כשאני מפעיל את זה מהמחשב הנייד רואים הרבה יותר טוב. יש לי מעבד i3 והכרטיס מסך מובנה בלוח אם אם זה קשור. כבר שבוע מתעסק עם זה ולא מבין איפה הבעיה.

9. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by ran_cohen,

בבית אליו עברתי הראוטר רחוק ממני מאוד (והתחברות חוטית לא אפשרית). יש לי חיבור אלחוטי עם 300Mbps, והוא מאוד מאוד איטי (ועובד רק כשהדלת פתוחה ומתוח עם כבל USB מאריך). אני מסתכל ואני רואה שקיים חיבור עם 1000Mbps. הוא חזק מה300Mbps פי 3? וחיבור 1200 חזק פי 4? אם אני מסתכל עוד אני רואה מגדיל טווח. הוא באמת עוזר? חיבור 300: http://ksp.co.il/?uin=12699&select=.335. חיבור 1000: http://ksp.co.il/?uin=29844&select=.263..487..1187. חיבור 1200: http://ksp.co.il/?uin=36628&select=.263..487..1187. מגדיל טווח: http://ksp.co.il/index.php?uin=20463&select=

11. כשאני מחבר את המגירה ללפטופ אני מקבל אזהרה: U must add an hi - speed SUB HOST controller to this comp` to obtain maximum perfomance ממה שאני מבין הוא אומר לי שאני מחבר USB 2 של ההארד דיסק לחיבור USB 1 של הלפטופ יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by מישל26,

ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 32" LED חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. מהכרטיס מסך יוצא גם כבל VGA למסך המחשב הבעיה כשאני מדליק את המחשב WIN לא עולה. (עולה רק אם אני מנתק את הכבל HDMI) תודה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by zvikico,

הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by avivru,

חיברתי מחשב לטלויזיה באמצאות כבל HDMI אני רואה בטלויזיה ר את הרקע של המחב ללא איקונים ולא רואים חוץ מזה שום דר אחר יש למישהו רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by SexyFish,

שאלום, משתמש חדש אבל קורא ותיק פה קיצור, יש לי מסך Acer X233H והוא מעולה ומתאים לצרכים שלי ומציג ביצועים מעולים, אבל שאני מנסה לחבר ממיר HD של יס עם כבל HD ומתאם HD לDVI המסך מציג הודעה "Input Not Supported". ניסיתי לשנות רזולוציה בממיר וכלום לא עוזר.. חובה כרטיס טלוויזיה כדי לחבר טלוויזיה למסך? כי אני לא רוצה לחבר את הממיר למחשב, אלא למסך, וחוצמזה שאין לי חיבורים נותרים בלוח אם (SLI של GTX560 TI) אז אין לי איך לחבר כרטיס טלוויזיה. תודה לעוזרים!! שכחתי לציין שיש לי גם DVD מקליט אם זה עוזר..

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by vice,

שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב על ידי כבל HDMI-HDMI וקיימת בעיה כזאת - אחרי כמה דקות המסך כאילו מקבל צבע עליו ככה: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD7970), יש שלושה פורטים של HDMI במסך - ניסיתי את כולם. אם אני מכבה ומדליק את הטלויזיה זה חוזר למצב הרגיל אבל הבעיה לא נפתרת - אחרי כמה דקות זה שוב קורה. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by bbvv,

לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

22. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by she-li,

היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אנשים חכמים יש לי בעיה בחיבור לפטופ למסך מחשב ללפטופ יש כניסה של HDMI במסך עצמו יש רק DVI, ולפי חיפוש בגוגל זה ספציפית כניסת DVI-I עד עכשיו היה מחובר ללפטופ מסך חיצוני ישן מאוד, החיבור היה עם מתאם שיש לו כניסת HDMI (נקבה) ויציאת DVI (זכר). המתאם מחובר ישירות למסף וכבל HDMI מחבר את המתאם למחשב כשניסיתי לחבר באותה תצורה את המסך החדש זה לא עבד ניסיתי לחבר מתאם אחר עם יציאת HDMI (זכר) וכניסת DVI (נקבה), ככה שהמתאם מחובר למחשב ואז יש כבל DVI בין המתאם למסך. גם לא עבד, אבל אני חושד שזה בגלל שלכבל אין את כל הפינים (שלפי ויקיפדיה בDVI-I יש את כל הפינים). למתאמים יש את כל הפינים. מישהו נתקל בסיטואציה כזו ויודע לעזור? המסך הוא samsung sy…

25. Started by ormoshe,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש עם לוח שתומך ב SLI ועליו 2 כרטיסי מסך Geforce 8400 GS כבר במשך שעות אני מנסה לחבר אליו 3 מסכים, אבל הכי הרבה שהצלחתי זה לגרום רק ל 2 לפעול, אותם 2 מחוברים לאותו כרטיס מסך. כיצד אני יכול להפעיל גם את הכרטיס מסך השני וכך לגרום ל3 המסכים לעבוד יחדיו? ניסיתי להתקין את הדריברים מספר פעמיים וללא שום הבדל. ב dvice manager נראה ש 2 הכרטיסים מותקנים כראוי. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים