תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה, מקווה שפה זה בסדר. השאלה היא כזאת: בכרטיס מסך שאני אמור לקבל מחר, יש חיבור DP, הכרטיס מסך הוא r9 290X. במסך שיש לי כרגע, אין חיבור DP. עריכה: יש HDMI השאלה היא: אם אני קונה מתאם מDP לHDMI, הכבל יפגע באיכות? זאת אומרץ, יציג לי באיכות של HDMI או DP? כי שמעתי שה DP מעביר בצורה יותר טובה מאשר ה HDMI תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום חזרתי מהצבא לכבוד הרגילה שלי והדלקתי לתומי את המחשב. הוא עבד בסדר גמור, אבל אחרי בערך 20 דקות, הוא פשוט נעצר. המסך כבה, שום דבר לא מגיב, לא המקלדת, לא העכבר, לא המסך.. ממש פשוט קופא במקום. חשבתי שזה חד פעמי ולא ייחסתי חשיבות, ולאחר שימוש חוזר במחשב ( בערך אותו פרק זמן ) המחשב שוב קפא. הוא פשוט לא מגיב, ממש קופא. הפיתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט, שזה לא ממש פיתרון. המחשב הוא מחשב יחסית חזק' I5 וכרטיס מסך שאני לא זוכר כל כך את שמו, משהו כמו HD6850 של sapphire או משהו כזה, והוא בן 3 שנים בערך. כשיצאתי לצבא פעם קודמת הוא עבד מעולה, ואף אחד לא השתמש בו.. האם מישהו נתקל בזה?אשמח לפתרונות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אשמח לעזרה עם המחשב: לאחרונה המחשב התחיל לעבוד לאט מאוד,אתרי אינטרנט בקושי עולים,כל פעולה במחשב לוקחת הרבה מאוד זמן. יש פיקים שהמחשב עובד פתאום מהר. מפרט: מעבד Q8200, לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L, זיכרון ראם 4G, הארד דיסק: seagate 7200rpm 500G, כרטיס מסך: nvidia geforce GF9500GT 1G. *לאחר שהמחשב התחיל לעבוד לאט,עשינו פורמט לכונן C והתקנה מחדש של הווינדוס. (WIN7) כולל כל הדרייברים העדכניים. *בדיקת חום המעבד שעשיתי עם תוכנת realtemp מראה טמפ' של 52 מעלות לכל ליבה בערך. *בדיקת מהירות האינטרנט מציגה תוצאות תואמות לרוחב הפס. (ומחשבים ניידים בבית עובדים חלק) אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה. המחשבות היו: 1. אפשרות שקיים וירוס בכונן D ולכן למרות הפורמט, המחשב המשיך לעבוד…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820 עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות. הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל: http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/ עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב נייד של DELL דגם Vostro 3460 יש לי בעייה בצריבה אני מכניס דיסק ריק וצורב אותו, הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל הדיסק נשאר ריק! ממש ריק ואפשר לצרוב עליו שוב, גם כשאני מסתכל על הדיסק עצמו רואים שהוא לא נצרב. ניסיתי לצרוב עם נרו הגרסא החדשה ביותר שהתקנתי הרגע, וגם עם התוכנת צריבה של וינדוס 7 . לא עוזר. זה השם של הצורב שמופיע במנהל ההתקנים: TSSTcorp DVD+-RW SN208BB ATA Device מחשב נייד כאמור. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שיש בו מקש לכאורה לחוץ, מה שגורם לחוסר יכולת לעבוד עליו. הוא די ישן אבל מלבד הבעיה הזאת הוא מ תפקד בסדר גמור לכן חשוב לי לתקן אותה. עכשיו אני אסביר- בהתחלה כשגיליתי את התקלה חשבתי שהולך להיות משהו חמור יותר בכלל.. ששמעתי צפצופים בהפעלה,לרוב זה לא סימן טוב .אבל אחרי כמה זמן הוא נדלק ונכנסתי לדפדפן והבנתי שהבעיה שיש מקש שכאילו לחוץ, אני למשל בא להקיש כתובת נרשם כמה אותיות ואז זה כאילו הולך לחפש אותה.. אותו דבר בגוגל, ואותו דבר גם בישומים שהם לא יישומי דפדפן, עכשיו נכנסתי להגדרות מקלדת וכו' לא נראה כאילו שום מקש לחוץ שם. אפילו החלפתי מערכת הפעלה לאובונטו (לא רק בגלל זה.. אבל זה מה שלמעשה הניע אותי לעשות את ההחלפה ) אין לי מושג מה התקלה ואיך אני יכול לפת…
-
- 9 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני יומיים הרצתי סריקה מלאה על המחשב וזה מצא לי 6 וירוסים, קבצים של הפריצה של ווינדוס KMSpico ועוד קובץ בשם SECOH-QAD.exe ועוד קובץ באותו שם עם סיומת של DLL בתיקיית הווינדוס. אחרי קריאה באינטרנט הבנתי שהוא סוס טרוייני, אני פשוט לא מצליח למחוק אותו הוא חוזר אחרי כל ריסטרט..ניסיתי גם בסייפ מוד. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. דבר מוזר נוסף בכל הפורומים ראיתי שאנשים שקיימים אצלהם הקבצים יש להם המון תקלות בשם SECOH-QAD.EXE ולי אין ולא היה והוא נמצא אצלהם גם בתהליכים מה שאצלי לא קיים.. Malawarebytes and spybot ראו את זה כקובץ נקי מה שגורם לי לחשוב שאולי זה שום דבר, אבל רוצה להיות רגוע לגמרי אשמח לעזרה מכם. והמלצה כללית לאנטי וירוס טוב, ותוכנה של רוגלות. תודה ענקית …
-
- 9 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה פתאום התחיל לקרות אבל אם הייתי יודע מה התקלה או בכלל מרגיש תקלה בדיסק קשיח הייתי עושה משהו מישהו יודע ממה זה נגרם? ואם כן איך אפשר לסדר את זה? או שמא מערכת ההפעלה השתגעה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה... קניתי כרטיס מסך r9 280x ושמתי hdmi אחרי שהvga ולא היה מתאים כי אין כניסה לו בכרטיס עצמו הלכתי להחזיר לרזולוציה לפני החלפת המסך 1280x768 או 1360*768 הווינדוס אמר לי 1280 ותוכנה של אינטל אמרה לי 768 לפני התקנת הכרטיס החלפתי לרזולוציה והמסך לא התאים ניסית 1360 גם לא עזר אני כבר שעה מחליף רזולוציות וזה לא מצליח המסך שלי זה טלוויזיה שאני כבר לא משתמש בה תודה לעוזרים!ובלי קשר מה זה amd gvr שמעתי שזה מראה FPS במקום FRAPS?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה המחשב קופא מה יכולה להיות הבעיה? WINDOWS 8.1
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כן הכל עבד אבל רציתי לפרמט מחשב נייד.. אחרי הפרמוט הוא לא מזהה כלום, לא עכבר חיצוני ולא דיסק און קי גם... שום דבר. אבל את הכונן דיסקים למשל הוא כן מזהה.. למה זה ככה? מה גם שהוא די איטי וזה לא מובן לי כי הוא אחרי פרמוט מלא... יש מצב שהתקנתי וינדוס לא טוב וצריך לפרמט שוב? התקנתי דרייבר של CHIPSET ועדיין לא מזהה כלום
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב נייד והתקנתי לו דרייברים אבל הוא מאוד איטי וזה לא הגיוני כי המפרט שלו חזק.. אפילו לפני הפרמוט הוא עבד טוב ומהר יותר.. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים צריך את עזרתכם הרבה פירמטתי את המחשב שלי לWIN8.1 בגירסת 32 ביט (בדיעבד רק הבנתי שזה ינצל לי חלק קטן מהזיכרון, יש לי מעבד מרובע ליבות i5 ו8 ראם זיכרון) בקיצור לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייבר של reaktek לכרטיס קול ועדיין אין לי שמע במחשב, בדקתי את הרמקולים ואת החיבור שלהם למחשב, הכל תקין. ניסיתי להתקין דרייבר ייעודי ללוחות gigabit ועדיין לצערי שום דבר לא מתקדם.. תודה מראש לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה במחשב בבית, המחשב עולה ללא תמונה. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שכמה פעמים החשמל עלה ונפל, ומאז המחשב הפסיק לעבוד... הוא היה נכשל בהידלקות, הוא נדלק חצי דרך ונכבה, אז היום הלכתי וקניתי ספק CORSAIR VS550 חיברתי הכל ועכשיו המחשב עולה, מגיע לווינדוס (אני יודע כי אם אני מנתק USB אני שומע אותו וכו'). אבל אין תמונה!, בכלל!. רעיונות איך לפתור את זה?, בטוח מישהו נתקל במקרים דומים. תודה רבה, שרון.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם 2 חיבורי SATA 6 GB ו2 חיבורי SATA 3 GB. הכוננים שאני מנסה לחבר הם דיסק קשיח סטנדרטי 500GB התומך ב-SATA 3/2, דיסק SSD 64GB התומך ב-SATA 3/2 וצורב DVD. חיברתי את כולם בכל מיני וריאציות ואני לא מצליח להגיע למצב שכולם מזוהים. הצורב מזוהה תמיד, אך הכוננים מתנגשים זה עם זה. כשאני מחבר את כולם והוא מזהה רק את ה-500GB והסי.די, וכשאני מנתק אותו הוא מזהה רק את ה-64GB והסי.די. למה אני לא מצליח שכולם יהיו מחוברים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-