עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benhalaf,

יש לי לוח אם עם 2 חיבורי SATA 6 GB ו2 חיבורי SATA 3 GB. הכוננים שאני מנסה לחבר הם דיסק קשיח סטנדרטי 500GB התומך ב-SATA 3/2, דיסק SSD 64GB התומך ב-SATA 3/2 וצורב DVD. חיברתי את כולם בכל מיני וריאציות ואני לא מצליח להגיע למצב שכולם מזוהים. הצורב מזוהה תמיד, אך הכוננים מתנגשים זה עם זה. כשאני מחבר את כולם והוא מזהה רק את ה-500GB והסי.די, וכשאני מנתק אותו הוא מזהה רק את ה-64GB והסי.די. למה אני לא מצליח שכולם יהיו מחוברים בו זמנית?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by koboc9,

שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by netci,

היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…

5. זה קרה ע"י ילד קטן(לא לצעוק עלי :-)). זה לא קרה עכשיו, אלא לפני כמה שעות. כל ניסיון להדליקו, מושב ריקם. המחשב (לכאורה) מת לחלוטין. רעיונות? (מלבד לקנות חדש, כמובן ).

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Sappy,

או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן אנשים טובים, אתמול הדלקתי את המחשב ופתאום אני גיליתי שאין לי קול. הסימן של הרמקול בצד עם איקס אדום וכשאני מסמן אותו עם העכבר רשום לי "לא מותקן התקן פלט שמע" וכשאני לוחץ עליו נפתח לי הפותר בעיות שלא פותר שום דבר. ניסיתי כל דבר אפשרי. נכנסתי למנהל התקנים, עדכנתי דרייברים, הסרתי, התקנתי מחדש, הורדתי מהאתר של היצרן דרייברים, עשיתי חיפוש שינויים במנהל התקנים כדי שזה יתקין מחדש.. וכלום, שום דבר לא עוזר לי. **מה שכן בהתקנת הדרייבר הייתה הפעלה מחדש ביוזמת ההתקנה, לאחר שהופעל המחשב מחדש הרמקולים כן עבדו, אך כאשר ההתקנה המשיכה והסתיימה - שוב זה חזר למצב הקודם של איקס אדום.** המחשב הוא מחשב נייד DELL G5 5587 אשמח מאוד לעזרה ממישהו שאולי זה…

• 9 תגובות
    • 15.9k צפיות
  8. Started by ppe,

מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר? לוח אם Gigabyte Socket 754 for AMD 64 ULi M1689 GA-K8U הביוס גם לא רואה את SATA תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by semca,

שלום לפורום וחג שמח לכולם,ברשותי מחשב פנטיום 3 שהיתה בו ועבדה מ"ע הפעלה XP והכול היה תקין,עד ש,לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה ,אלה רק בסייב מוד,פירמטתי את המחיצה הראשית,וניסיתי (מספר פעמים,ניתסיתי גם סידי אחר,)לבצע התקנה חדשה נקיה,ומה שקורה,שהחלק הראשון מתבצע,המחשב מבצעה איתחול,ובמקום שההתקנה תמשיך,הוא מתחיל את ההתקנה מחדש בכול פעם.(כמובן שבביוס הגדרתי שרק הסידי רום יעלה,) ניסיתי והתקנתי גם את ה-XPעל מערכת הפעלה WIN ME ,וכאשר אני רוצה לבחור במערכת הפעלה XP לו ניתן להעלותה.(רק בסיב מוד) אודה לכול מי שיוכל לעזור,(רציתי לציין שזו פעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שכזו) תודה מראש לתומכים ,

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

פירמטתי מחשב נייד והתקנתי לו דרייברים אבל הוא מאוד איטי וזה לא הגיוני כי המפרט שלו חזק.. אפילו לפני הפרמוט הוא עבד טוב ומהר יותר.. מה עושים?

11. עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zglazer,

כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש לפני לא הרבה זמן, את המפםרט שלו אתם יכולים לראות בצד.. יש כל כך רבה בעיות שאני פשוט לא יכול לכתוב את כולם לכן אני אכתוב רק את העיקריות... נתחיל לאט לאט... 1. המחשב עושה ריסט מתי שהוא רוצה, למשל היום שיחקתי אנריל והוא פתאום עשה ריסט באמצע, ואיך התעצבנתי.. עוד שניה הייתי שובר משהו. בכלל לא רק במשחק הוא עושה את זה אלא מתי שבא לו למשל סתם גולש באקספלורר והכל.. 2. הכרטיס קול שלי חרא בווינודוס אני שומע טוב והכל מוזיקה... אבל באנריל (אני יודע אני מכור) שומעים את זה מעוות למשל במפה מסויימת אני הולך שם ופתאום הסאונד ניהיה מעוות ולא מבינים מה קורה והוא גם ניהיה יותר חלש... 3. הכי עצוב חטפתי קריזה אז הלכתי לביוס להוציא שם את העצבים שלי, עשיתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואש פעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 ! יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512 אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי. בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים. הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה. הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by Trooper-Flax,

יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן. מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי. ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. החלפתי ספק למחשב שלי. הוספתי 2 מאווררים חיברתי הכל. הפעלתי את המחשב הוא נדלק (ז"א חיבורי החשמל שלי טובים) אך אחרי ספירת הזיכרון שם הוא נתקע. הוא לא נותן לי לעשות כלום, ע כל מקש שאני לוחץ המקלדת לא מגיבה בכלל. יצא לי ללחוץ ריסטרט כמה פעמים והיה בתוך הכונן 1.44 דיסקט אז הוא הגיע עד להודעה של בוט פליור הוצאתי את הדיסקט ושוב אותה הבעייה. מאיפה להתחיל את הבדיקות בכלל?

18. Started by kibub,

היי יש לי לוח אם p5w dh deluxe ויש לי 2 HD אחד SATA2 ואחד IDE והבנתי שהכי טוב לחבר אותם בRAID , אני לא יודע מה זה RAID וכמו שהבנתי יש RAID0,1,2,3,4,5 , אז מה זה בכלל RAID? יש איפוא לקרוא על זה? ודרך איזה מערך הכי כדי לחבר את ההרדיסקים למקסימום ביצועים? תודה

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by OREN_P,

אהלן חברים צריך את עזרתכם הרבה פירמטתי את המחשב שלי לWIN8.1 בגירסת 32 ביט (בדיעבד רק הבנתי שזה ינצל לי חלק קטן מהזיכרון, יש לי מעבד מרובע ליבות i5 ו8 ראם זיכרון) בקיצור לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייבר של reaktek לכרטיס קול ועדיין אין לי שמע במחשב, בדקתי את הרמקולים ואת החיבור שלהם למחשב, הכל תקין. ניסיתי להתקין דרייבר ייעודי ללוחות gigabit ועדיין לצערי שום דבר לא מתקדם.. תודה מראש לעזורים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום! יש לי בכיתה איזה ילד אחד שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל , בלי סיבה, פשוט ילד משועמם... נמאס לי כבר, הוא משיג משם את הססמאות של כל הדברים שלי! כולל סטים, מסנג'ר אייסיקיו וכל הפורומים... הנה פעם אחת הוא פרץ לי לפה והתחיל לקלל מישהו... יש דרך למנוע את הפריצה? אני יודע שהוא עושה את זה בלי קשר למחשב שלי, ז"א הוא לא פורץ לי למחשב, אלא דרך האינטרנט לג'ימייל.... זה ממש מעצבן, הוא גם התחיל לשנות לי ססמאות! בבקשה תעזרו לי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? לפרק אותו מכות זו האופצייה האחרונה שלי, רק אם לא נשאר מה לעשות אני אשתמש בה... מה שממש לא בעיה כי הוא ממש קטן וחלש...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idos100,

המחשב שלי כל הזמן נתקע, הוא התחיל להיתקע מלפני שבועיים בערך . זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים ומעט מאוד גם שאני לא משחק . אבל אי אפשר לעשות ctrl alt delete הוא פשוט נתקע לגמרי וחייבים לעשות ריסטרט. אם מישהו יודע מה הבעיה שיגיד.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by niva401,

עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gagi,

שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. אני לפני פירמוט ואשמח לקבל המלצות לאנטי וירוס קליל שלא שוחט משאבים ומאט מדי את המחשב לווינדוס 10 עד היום השתמשתי שנים בNOD32 שהוא יחסית קליל. את מקאפי ונורטון אני לא סובל כי הם מציקים ומאטים לי את המחשב. על AVG אני רק שומע אבל בחיים לא ניסיתי. אשמח להמלצות, תודה רבה

25. כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!

• 9 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.