תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לאחרונה וביצעתי התקנה של מערכת הפעלה חדשה עצמאית (Windows 10 pro). נאמר לי שאצטרך דבר ראשון בסיום ההתקנה להוריד דרייבים לכל רכיבי החומרה במחשב, אך המחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. כרגע הוא דורש ממני Ethernet Cable. בדירה שלי ישנה האפשרות לWIFI בלבד ואין לי כבל אינטרנט לחבר. האם יש עידכון מסויים שצריך להוריד או שמדובר ברכיב שחסר לי במחשב עצמו (PCIe wifi לדוגמא). יש לי לוח אם מסוג TUF-GAMING-B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming motherboard with PCIe 4.0 יש לציין כי כבר ניסיתי להוריד דרייבר Lan של לוח האם מכאן דרך מחשב אח…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב שאליו מחובר ראוטר ועובד כרגיל והWIFI מופעל כי היה מחשב שהיה מחובר אליו לפני כמה זמן. יש מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט והתקנתי בו את כרטיס הרשת Edimax 7711USN כולל הדרייברים הדרושים והכל הותקן בהצלחה. במנהל ההתקנים מופיע כמותקן ללא סימני שאלה. הבעיה היא שבחיבורי רשת מופיע Wireless Network Connenction לא מחובר עם X אדום ניסיתי לבטל ולהפוך לזמין ושום דבר לא עוזר - זה לא מחשב נייד ככה שאין אפשרות של הפעלת WIRELESS חשוב לציין שניסיתי במחשב אחר והבעיה אותה בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע ארד דיסק בנפח 40GB (אני יודע שזה קצת) עכשיו יש לי עוד ארד דיסק 40GB אבל אני לא יודע איך לחבר אותו ... אמרו לי שאני צריך לחבר אותו קודם ללוח אם אבל אין שם חיבור פנוי הכל תפוס שם ... חיבור הארד דיסק הוא IDE רגיל.. יש לי במחשב 3 כוננים צורב , כונן DVD וכונן תקליטורים...(עד שהיה לי כסף לקנות כונן אחד..)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון. לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti) הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. כשניסיתי להגדיר רזולו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA 500GB של חברת Seagate לחיבור IDE על הלוח אם עם מתאם בין IDE לSATA. הBIOS מזהה את הדיסק קשיח, מראה שיש לו 136GB, בתהליך הPOST מופיעה ההודעה "Primary master hard disk fail".
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הPOWER LED מהמארז Compucase 6A ללוח אם 775Dual-VSTA של ASROCK אבל משום מה זה לא הולך לי. צרפתי תמונה עם החיבורים על הלוח אם, כפתור ההפעלה/RESET/HD LED את כולם חיברתי והם עובדים בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש לי רק שני פינים (בסגול) עבור הPOWER LED, אולם החיבור (הכבל) עצמו שיוצא מהמארז הוא עם שלושה חורים! מישהו נתקל בבעיה דומה? יש דרך לצאת מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במחשב החדש שלי יש הארד דיסק SATA ובמחשב הישן שלי היו שני הארד דיסקים IDE 133 הצלחתי לחבר את ההארד דיסק הקטן יותר הבעיה היא עם ההארד דיסק הגדול שבכול פעם שאני מחבר אותו במחשב החדש הווינדוס לא עולה ולא מגיע בכלל לשלב הטעינה שלו. כרגע הוא בלי גאמפר -כלומר על SLAVE בדקתי בביוס שהמחשב לא עושה BOOT ממנו ועדין כלום לא זז, מסך שחור. חשוב לציין שבמחשב הישן שלי ההארד דיסק(MAXTOR) היה צריך לפעול עם תוכנת MAX BLAST כיוון שהלוח אם לא תמך בהארד דיסק בגודל של 80 גיגה מה לעשות ? תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי במחשב הארד דיסק רגיל (IDE?) והבאתי עוד אחד SATA,התקנתי על החדש את הוינדוס ושאני רוצה לחבר את הישן (עליו יש עדיין את הווינדוס עם דברים שאני צריך) המחשב לא מעלה את הוינדוס. יש לי שני כונני סי די רום ששניהם על CS ושיחקתי את כל הג'מפרים של ההארד דיסק הישן אבל הווינדוס פשוט לא עולה לי. איך אני מעלה את המחשב עם ההארד דיסק הישן בכדי להעביר לחדש את כל מה ששמרתי ואז אני כבר אמחק אותה לגמריי?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
היי חיברתי היום בפעם הראשונה את המחשב ל-LCD ואני נתקל בבעיות של הגדרת הרזולוציה.. לא יודע מה עשיתי ובמה נגעתי.. כרגע אני בנקודת מצב הזו : http://imageshack.us/f/191/27849779.jpg/ כמה פרטים: *הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680X1050 *הרזולוציה המקסימלית של הLCD שלי היא 1980X1020 (אם אני זוכר נכון). בשורה התחתונה: על הצג מחשב אני רוצה להיות על 1280X1024 ובטלוזיה אני רוצה להיות על המקסימום שזה 1980X1020.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-