עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by themen,

אני ניסיתי לחבר 2 ארד דיסק על המחשב אבל הוא תמיד רק מזהה אחד ושניהם עובדים כשאני מחבר אחד מהם ככה לבד שניהם עובדים וכשאני רוצה להתקין את הווינדוס והוא צריך לתת לי ליבחור את המחיצה עליה אני רוצה להתקין את הווינודס הוא נותן לי שגיאה(מסך כחול) אשמח לקבל עזרה תודה

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by -swap-,

קיבלתי את ה כונן החדש שלי היום MAXTOR 40GB 7200RPM זה לא משנה ממש. התקנתי אותו פיתאום קופץ לי מאין כזה שגיאה Primary Ide Channel 80 Conducator Connector לא היה לי אף פעם את השגיאה הזאת ואחרי שהחזרתי הכל לרגיל עדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה מעט לי תמחשב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום!!! האם ניתן לחבר שני מחשבים ופשוט להעביר קבצים מאחד לשני ללא צורך פירוק ארד דיסק... החיבור אמור להיות רק על מנת לעביר קבצים ללא צורך בחיבור לאינטרנט או לרשת... (במחשב אחד יש XP PRO ובשני WIN98)... תודה!

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  5. שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון יש לי כרטיס מסך ATI 6670 , מחוברים אליו 2 מסכים (אחד בחיבור DVI , והשני ב VGA ) שניהם מתפקדים בסדר גמור (כל אחד בפני עצמו ) הבעיה מתחילה , שאני משחק במשחק במסך אחד , אני רוצה שבשני יהיה פתוח דפדפן , עד כאן בסדר. ברגע שאני עושה ריפרש או מנסה לגלוש המשחק במסך שני ממוזער באופן אוטומטי מישהו נתקל בתופעה כזו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים. חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשב המשני אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב מחכה לפתרון

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  7. Started by saar200,

חיברתי 3 מסכים במערך כזה hdmi to dvi ' dvi to dvi ' dvi to vga אני לא מצליח לחבר מסך שלישי, ושללתי את האפשרות שמשהו לא תקין ע"י שאני מצליח בכל פונפיגורציה רק 2 מסכים וככה הפעלתי 2 מתוך 3 בכל פעם. מישהו יצא לו להתעסק עם 3 מסכים מחוברים שיעזור לי בבקשה בעיקרון כל ענייני הוא לאחד את כל השלושה שהתצוגה תתפשט על כל השלושה בשביל משחקים. יש לי כ.מ. 5770- 2XDVI 1XHDMI

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by valera199309,

אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by ofiryo7,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לbluetooth. שאני מנסה להוסיף חיבור חדש מופיעה הודעה: "bluetooth is not ready". שאני נכנס לאפשרויות ומנסה ללחוץ על הenable זה כותב : activate bluetooth using Fn + F2 or the radio ON\OFF switch. יש לציין שהאופציה הראשונה מובילה בכלל לאפשרות לשינוי של הגדרות צריכת חשמל בין מצב מאוזן למצב חיסכון בצריכה, ואת האופציה השנייה חיפשתי הרבה בלוח הבקרה ולא מצאתי. מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by eidov,

אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by lilo1111,

יש לי כרטיס מסך עם חיבור dvi חיברתי לכרטיס מתאם dvi to vga והמסך לא עובד... מישהו יודע מה הבעיה?? :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by david9b,

שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by goodspeed,

שלום! יש לי מארז hec 6a21 ויש בו מקדימה חיבור firewire . הכבל שמגיע עם המארז הוא female header שאמור להתחבר ללוח אם. הבעיה שהלוח אם שיש לי הוא ‏P35-DS3L של gigabyte ואין לו חיבור כזה עבור firewire. קיים כרטיס pci firewire. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרך לחבר את הכבל של המארז לחיבור הפנימי של הכרטיס. חשבתי על כבל male header >>male firewire או male header >> male header אבל לא הצלחתי למצוא למישהו יש מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by yanme,

האלן חברים יש לי לוח של Gigabyte h170-d3hp כשאני מחבר את החיבורים של ה Front usb על המארז מקדימה, כל חיבורי ה USB בלוח מפסיקים לתפקד זה מתבטא אי קריאה של דיסקים חיצוניים , או קריאה איטית מאוד ,אבל עכבר או מקלדת עובדים, עובד עם Win7 64 pro דרייברים הכי עדכניים.. למישהו יש רעיון או שנתקל גם בתופעה?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. היי, אני מנסה לחבר את ההארדיסק הנ"ל, הביוס מזהה אותו בנפח: 3282MB וכאשר המחשב מנסה לעלות, הוא נתקע בPOST הראשוני כשהו מזהה את הדיסקים (כבר לאחר שזיהה את כל ההארד דיסקים) מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה.

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Hanan Sabo,

שלום, קניתי מסך כדי לחבר לנייד, אבל יש איזו בעיה בחיבור. הדבר היחיד שעובד הוא מ hdmi במסך ל hdmi במחשב, וגם זה לא עובד הכי חלק. לפעמים לא רואים כלום, לפעמים התמונה נעלמת לרגגע ואז חוזרת. מ miniDP ל hdmi במחשב זה בכלל לא עובד, וגם לא הצלחתי להתחבר למסך ישן עם ממיר של hdmi to vga. אני לא יודע איך זה אמור להראות, אבל אני חושב שיש שם משהו שבור בשקע. צירפתי תמונות, אני מקווה שרואים כמו שצריך. מישהו יודע אם זאת באמת הבעיה? יש איזו דרך לתקן את זה (לפחות איזה משהו זמני)? אמנם יש לי אחריות, ומתישהו אני אתן את זה לתיקון, אבל כרגע הלימודים עמוסים ואני לא יכול להיפרד ממנו ל"עד שלושה שבועות"(!!!). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TheReaper,

המהירות אמורה להיות X16 אבל האוורסט אומר שזה במהירות X4 יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by diablo992,

שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by joniar,

יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by freakagnux,

שלום המחשב שלי לאחרונה כנראה אחרי שהתקנתי את ה- SP1 לא מזהה דברים שאני מכניס לו בחיבורי USB 1-AMD Athlon XP 2800+, 2087MHz, 512KB RADEON 9800 PRO Windows XP Professional, Service Pack 1 RAM 512MB מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע איך פותרים?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי המארז מקדימה שני USB ואני רוצה לחבר אותם ללוח האם שלי אבל הקונקטורים של של הUSB בנויים מקונקטור של גראונד ואחד שמחולק לשלושה עכשיו בלוח אם יש לכם USB חיבור של 6 ועוד אחד של הגראונד אז לאם אני מחבר את השלושה?

24. Started by dj shay 30010,

יש לי לוח ASUS P4P800 SE בלוח רשום USB+5V .USB+5V USB_P7- .USB_P8- USB_P7+ .USB_P8+ GND .GND .NC -------------------------------- ובמארז יש לי 8 חיבורים שני חוטים שחורים GND 1/2 שני חוטים אדומים +5V 1/2 חוט לבן עם פס כחול DATA - 1 חוט כחול DATA + 1 חוט ירוק DATA + 2 חוט צהוב DATA -2 אך אני נחבר את זה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם, ההתקן יו אס בי שבפאנל הקדמי במארז שלי לא עובד הוא מחובר כראוי ללוח אם באמצעות כבלים בהתקני מערכת הוא מזהה את HUB של היו אס בי אבל כאשר אני מחבר התקן הוא נותן לי הודעה למטה עם סימן של יו אס בי ורשום שם התקן לא מזוהה ניסיתי כבר להתקין את הדרייברים אבל כלום לא עוזר ניסיתי לחבר לחיבור הזה 6 מכשירים שונים שלפחות 3 מהם תומכים ביו אס בי 2 ככה שזה לא הבעיה מה אני עושה? לוח אם של פיסי פרטנר צי'פ של ויה את הדגם אני לא יודע אבל זה מתחיל באותU והלוח בצבע אדום מובנה כרטיס קול רשת וכרטיס מסך בבקשה עזרתכם המהירה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים