תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום בעת הפעלת המחשב אני מקב את ההודעה disk boot failure ניסתי דיסק אחר שגם מותקנת עליו מערכת ההפעלה גם כאן אני מקבל אותה ההודעה הוחלץ כבל ide לחדש הדיסקים מזוהים בביוס בוצע ריפייר למערכת ההפעלה ללא הצלחה מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות לוח תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה יש כל כך מעט זיכרון פיזי פנוי ? האם זה בעיה ? מה ההבדל בין זיכרון פיזי פנוי לזמין ? http://www.siz.co.il/my.php?i=co22uzvngjmi.jpg מפרט: windows 7 ultimate 64 bit QuadCore Intel Core i5-3470, 3500 MHz 8 GB Ram המחשב גם קפא כמה פעמים ,בטח זה קשור לזה אולי צריך לנקות את המחשב מאבק המחשב לא עמוס,יש מקום פנוי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! קרה לי ממש עכשיו ולא ברור לי העניין... לא נוצר קובץ MINIDUMP וגם הספרייה לא קיימת - מדובר על וWINDOWS7 PRO. אין לי כ"כ דרך לבדוק את הזיכרון ע"י MEMTEST בגלל היעדר CD במחשב, יש לכם אולי דרך אחרת דרך הווינדוס? אולי ריצה של PRIME או משהו? אולי לבדוק משהו בEVENT VIEWER? בגדול המחשב עכשיו עובד כמו שצריך אבל עדיין זה מסוג הדברים שבטח יחזרו. ניסיתי גם לשים אותו שוב בHIBERNATION ולהעיר אותו והמסך הכחול לא חזר. אשמח מאד לעוזרים כי זה ממש מטריד אותי העניין הזה... המון תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בכל נר אפשרי. המחשב קורס (בלי צלצולים, בלי מסך כחול, פשוט מקבל ריסט) במשחקים כבדים, בסצינות כבדות בעיקר, ולפעמים בקטעים מוזרים ביותר. דוגמאות: היט מאן - קורס באופן קבוע. אחרי 5 דק' משחק גריד 2 - קורס כאשר יש את הסרטים (cinematics) בין מעבר בין TIER שונים. (לא תמיד) בנוסף זה קרס לי גם במשחקים ישנים מאד, שרצו מדהים בעבר (כמו קוד MW2).. חומרה: כ. מסך Radeo 5850 ספק כח HEC 550W לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד i5, מהדור הראשון זכרון 8 GB הארדיסקים: 1. SSD 256 sandisc 2. אחד טרה בייט (WD BLACK) 3. 2 טרה בייט (SEAGATE) מע' הפעלה וינ 7 ניסיונות קודמים לתיקון: 1. התקנת דרייברים ישנים 2. עדכון ביוס / לוח אם 3. פרמוט 4. ניתוק מלבד הארדיסק SSD, לוח אם, מעבד, כ.מסך. בדיקה שעבדה:…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק.. מה לעשות ? תודה לכולם..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי לפטופ חדש עם אובונטו עליו. פירמטתי הכל, התקנתי וינדוס 10 וסידרתי את המחיצות מחדש ואיחדתי אותן לכונן אחד. כמובן שעשיתי איחוי לדיסק בסוף. כשאני מפעיל סרטים בכל נגן שהוא - WMP, VLC, WMPclassic, מוריד קודקים - הוידאו נעצר לכמה חלקי שניה ואז ממשיך, וזה קורה פעם בשניה. מאוד מעצבן את העין. דברים שניסיתי ולא עזרו: -ניקוי של המחשב עם CCLEANER -כיבוי אנטיוירוס ותוכנות כבדות -משחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך שלי -איחוי נוסף של הדיסקים הקטע שהמחשב חדש לגמרי ואין לו בעיית CPU כשאני מפעיל סרטים: 15% כשמופעל סט באיכות 720p. וידאו להדגמה: https://onedrive.live.com/redir?resid=243F2B4A30334AAD!631&authkey=!AECw3PItNFR6eXU&ithint=video%2cmp4 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה מותקן על המחשב שלי WINDOWS7 עד אחד הדיסקים הקשיחים ועבד בצורה סבירה קיבלתי במתנה דיסק SSD מחבר והחלטתי להתקין עליו WINDOWS 7 נוסף במטרה לשפר את הביצועים הצלחתי להתקין את הWINDOWS רק אחרי שניתקתי את כל הדיסקים האחרים ההתקנה עברה בהצלחה אבל בגלל שהדיסק שהיה מותקן עליו הWINDOWS הקודם היה מנותק הWINDOWS החדש לא מכיר אותו ולא מאפשר לי לעשות DUAL BOOT.. יש לי תוכנה בשם EASYBCD ואני זוכר שפעם היא עזרה לי במצב דומה.. אבל אני לא זוכר בדיוק איך.. מישהו כאן יכול לעזור לי לשחזר את ההתקנה הקודמת ככה שיהיה לי DUAL BOOT ביניהם? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. לוח: GA-X99M GAMING 5 מעבד: i7-5960x זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4 חלקים שהיו ולא הוחלפו: ספק:FSP 650 כ. מסך: 980 Ti ---- הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה. אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס). לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט. בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, בשנה האחרונה אני חווה בעיות עם המחשב (PC) אשר לפני מס' חודשים התברר לי שהן קשורות כנראה להתחממות שלו. בהתחלה הבעיה היתה שכאשר עשיתי ריסט למחשב לא הייתי מצליח להעלות מחדש את הווינדוס בחלק מהמקרים, ונאלצתי במקרים האלו לכבות את המחשב, לתת לו להתקרר קצת, ואז להעלות את הווינדוס מחדש. הבעיה הלכה והחמירה ולפני מס' חודשים המחשב פשוט התחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם - באמצע העבודה שלי עליו. הבנתי מחבר שהבעיה היא כנראה התחממות. ראיתי שאחד המאווררים עובד יום כן יום לא (כלומר, לא כל הזמן). ניסיתי להתיז עליו WD-40 אבל זה לא ממש עזר. בינתיים בגאונותי, בניסיון לתקן אותו, גרמתי לכך שאחד מחוטי החשמל שהיו מחוברים אליו נקרע, וכעת הוא useless. בכל אופן, החל מלפני מספר חודשים אני פשו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי את המערכת החדשה z170 hd3p עם מעבד 6600k כולל m.2 850 evo בנוסף יש לי עוד ssd מאז שהפעלתי את המערכת לפני 48 שעות כבר קיבלתי פעמיים מסך כחול ? מה לא תקין ? . האם התוצאות של הכונן החדש תקינות
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאור המזג האויר האחרון וחברת חשמל מחורבנת (אפילו לא עונים בטלפון)כל יום יש לפחות שלוש הפסק אחרי כל הפסקה כאשר המחשב עולה יש הודעה: WRONG CMOS SETTING WERE LOAD ואז יש לי אפשרות של לעלות את ברירת המחדל או להגדיר מחדש. שמרתי כבר FAVORITE וכל הזמן אני טוען אותו,אבל שוב השעון מתאפס ועוד חלק מההגדרות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אעשה OC. הבעיה דחופה ,אודה מאוד לתשובתכם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בלוח: GIGABYTE 915P. שלום רב לכולם, לאחי יש בעית הפעלה עם המחשב. אין תצוגה או צליל הפעלה. אז ככה, ניסיתי את הדברים הבאים: איפוס ביוס דרך הסוללה. איפוס ביוס דרך הג'מפר. הפעלת המחשב עם סלוט זיכרון אחד ולהיפך. הפעלת המחשב ללא כרטיס מסך ולהיפך. ניתוק ההארדיסק. ניתוק הכונן. שום דבר מין הדברים הללו לא פתר את הבעיה. אפשר להכריז על מותו של הלוח? תודה ושבוע טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב מכל מיני סיבות אבל כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך שבוא נכנסים לביוס, משנים דיסק אתחול וכו' רק האופציה של הביוס פועלת וכשהוא אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי להפעיל את הדיסק התקנה הוא לא מגיב ללחיצות שלי בביוס עצמו ובוינדווס הכול פועל כמו שצריך מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70, Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB. המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI. הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם. הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7. ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager, לעדכן את החומרה דרך אינטל, להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות. אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי! -אליסף
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד? אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר. שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נדלק (אין צפצופים עם ההדלקה) כל המאווררים עובדים כולל זה של המעבד. הנורה בלוח אם דולקת, אך לא מגיע שום דבר למסך. האור במקלדת (עם חיבור יו.אס.בי) לא נדלק המחשב נקנה לפני שנתיים, הרדיסק 2 טרה, ספק 450 וואט. זכרון 4 ג'יגה, לוח אם של אסוס. חיברתי מחשב ישן שלי וכל הציוד ההקפי עבד .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: מעבד 980X זיכרון Corsair DDR3 1333 24GB 4X6 (עובד כרגע ב1066Mhz) לוח GA-X58A-UD3R גרסה 2.0 עם ביוס FF כרטיס מסך Gigabyte ATI 5770 ספק כח Seasonic 600W מערכת Win7Pro/64 (התקנה נקייה עם דרייברים מעודכנים) היה במחשב כרטיס Firewire800 וכרטיס BlackMagic - הוצאתי בינתיים את שניהם החוצה. השגיאה נראית בכלל לא קשורה http://support.microsoft.com/kb/952681 אבל מופיעה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר עליית הדסקטופ. צילום מסך: מסך נוסף איתו המחשב אוהב לשמח אותי, מראה שהביוס מחליט מדי פעם לשנות את תדר הזיכרון מ1333 ל1066 ובחזרה מתי שמתחשק לו:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קודם כל קצת פרטים על החומרה: מעבד P-4 1.4Ghz לוח אם Intel D850GB כרטיס מסך GeForce 6200 דיסק קשיח 40GB של Seagate עכשיו עד לא ממזמן המחשב עבד, עם Windows XP. כנראה התקנתי משהו והמערכת הפעלה נדפקה. כשרציתי לפרמט המחשב לא זיהה את הדיסק שהכנסתי לכונן דיסקים. [במצב הזה המחשב נדלק > מתעלם מהדיסק שיש בכונן > מנסה לטעון את הווינדוס > עושה ריסט] הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב, וניסיתי לפרמט אותו במחשב אחר, בגלל בעיות כאלה ואחרות זה לא הלך לי. ועכשיו אני נמצא במצב שאין לי ווינדוס במחשב, המחשב לא מזהה את הדיסק שיש בכונן, ובכל הפעלה אני מקבל את השגיאה Boot Failure: System Halted. - החלפתי את הסוללה של הלוח. - הכונן דיסקים חדש [ניסיתי ב 2 הישנים שהיו לי וגם בחדש] - הכל מח…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני זמן קצר הרכבתי מחשב חדש עפ"י המפרט הבא: מעבד AMD Ryzen 7 3800X קירור Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB זיכרון Crucial Ballistix Elite 3600 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 דיסק קשיח Samsung 970 EVO Plus SSD 500GB M.2 NVMe (עליו יושבת מערכת ההפעלה) דיסק קשיח Samsung 960 PRO SSD 500GB M.2 NVMe לוח אם MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi בנוסף מותקנים במחשב עוד כמה דיסקים קשיחים מכניים (עוד 5 בנוסף ל 2 ה SSD). בשבועיים הקרובים אני חווה סידרה הזויה של בעיות להן אין לי הסבר, דברים כגון קפיאה של ה TASKBAR (דבר שבאופן הזוי נפתר מייד כשאני מפעיל את ה TASK MANAGER), קפיאה של נגני ווידאו (הווידאו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-