תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
המחשב הינו נייח או נייד?נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: קנו לחברה שלי מחשב נייד חדש של lenovo מסוג g50 עם מעבד Intel i5 ללא מערכת הפעלה. התחלתי להתקין את המערכת הפעלה (לא פעם ראשונה שלי) לפי המדריכים שמצאתי בפורום מוכר ופתאום הופיעה התקלה הזאת: וכשלחצתי על אישור הופיעה התקלה הזאת וכשאני לוחצת על עיון זה מה שמופיע ואז אני לוחצת על אחד מהם והתמונה השנייה מופיעה ממתי התקלה קיימת?מהיום, מחשב חדש האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
רציתי לשדרג את הזיכרון במחשב מ-4 ל-8. קניתי סטיק קינגסטון 1600 של 4GB, אני מצליח לזהות אותו ב-BIOS אבל יחד עם שני הסטיקים הנוספים 2+2 הוינדוס עצמו לא עולה. נתקע בלוגו של Windows Loading הזיכרון הקיים הוא 2 סטיקים של 2GB 1333. ב-BIOS הוא מאפשר לראות שיש סה"כ 8GB. כמו כן, אם אני שם את הסטיק 4GB החדש לבד המחשב לא עולה ונכנס ללופ של ריסטרט (מוזר). מחיפוש הבנתי שאולי צריך להעלות את המתח לזיכרון. הלוח אם - GA-P55A-UD4P זיכרון חדש 4GB - KVR16N11S8/4 אני קצת חושש לעשות עדכון ל-BIOS, כי מצד אחד הוא מזהה אותו ב-BIOS יחד עם הסטיקים האחרים אז למה כן לעדכן. האם לבקש החלפה לסטיק של 1333? למרות שהלוח אם תומך ב1600 ומעלה אפילו. האם זה בעייתי שזה 3 סטיקים? לא אכפת לי מ-dual channel. קרא…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט: GAMA785GM-US2H AMD Athlon || X3 425 @2700 4GM ATI RADEON HD 4200 מעוניין לשדרג ולהאיץ לעבודות משרדיות בעיקר וגם אינטרנט תקציב 500 ש"ח רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה www.mat.co.il/Xsy המחשב הזה מגיע ללא זכרון וללא הרד דיסק. אני מעוניין להוסיף למחשב הזה זיכרון RAM 8GB והרד דיסק SSD 240GB מהיכן אני יכול לקנות את החלקים האלה והם ההרכבה של ההרד דיסק מסובכת?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן נייד של לפטוב WD1600BEVS עם חיבור SATA האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי עם לוח אם GigaByte H79M מאחר והוא קטן בגודל איך אני יכול לעגון אותו לתושבת כוננים ... האם אני צריך מתאם ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור. מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין). תודה רבה לכל העוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מסך חדש שיש לו 2 חיבורי hdmi ויש לי טלויזיה שמחוברת עם hdmi בכרטיס מסך שלי יש display port dvi ו hdmi אחד כשקניתי את המסך הסברתי למוכר והוא מכר לי כבל hdmi to display port וזה לא עובד לא במסך ולא בטלויזיה איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את הטלויזיה לdvi d או לdp? הזמנתי באייבי מתאם hdmi female to dvi male האם זה יעבור? תודה מראש אנשי Hwzone
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי במחשב אחד שיש לי אם אני לוחץ על sleep המחשב נכנס לשינה ואין סימן שהוא פועל במחשב החדש אם הוא במצב sleep יש נורה שמהבהבת ככה שאפשר לדעת שהוא עובד נראה לי מסוכן שאני לא יודע שהמחשב ישן או כבוי מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מביאים לי Windows 10 enterprise 64bit מקורי ורציתי לדעת מה זה גרסאת ה enterprise? יש לי מחשב גיימינג וזה המפרט: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Gigabyte GA-B75M-D3H Seasonic ECO 600W Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC ZALMAN 7000V Al SI EDITION
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70, Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB. המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI. הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם. הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7. ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager, לעדכן את החומרה דרך אינטל, להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות. אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי! -אליסף
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי אתמול חיווט כבלים במחשב שלי ומאז יש לי בעיה שלא מבין אותה. כשאני מכבה את המחשב דרך תפריט ההתחל בוינדוס המחשב נכבה אבל לאחר כמה שניות נדלק אוטומטית שוב... והוא נכבה ולא נדלק שוב רק אם אני מכבה דרך כפתור ההדלקה שלו. רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, הכונן במחשב הישן, WD5000AAKX, נכשל בביצוע BOOT אבל הוא מזוהה בביוס וכן כשאני מתקין אותו במארז חיצוני. בדקתי אותו במחשב החדש, אותו סיפור, לאחר POST פשוט מופיע סמן מהבהב ותו לא. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הספק כח שלי מרעיש יותר מכרגיל, יש מעין קול של זמזום או חריקה ממנו. אין בעיות אחרות ששמתי לב אליהן, המחשב לא כובה ומתפקד נורמאלי גם תחת עומס. כששאלתי את מי שממנו קניתי את המחשב על החלפה של הספק במסגרת האחריות הוא אמר שאין אחריות על בעיה כזאת (שסביר להניח שהיא המאוורר של הספק) ואני אוכל לנצל את האחריות רק במידה ויש בעיה חשמלית ממשית איתו או שהוא נשרף. נשמע לי קצת תמוה שהאחריות של הספק לא כוללת חלקים מסויימים בתוך הספק. זה הגיוני או שמורחים אותי? נ"ב - גם המאוורר של כרטיס המסך מתחיל קצת לזייף, האם אותו עניין של האחריות נכון גם לגבי כרטיס המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, השארתי את המחשב דולק עם משחק ברקע והלכתי, חזרתי אחרי שעה להודעת BIOS שלא נמצא התקן Bootable .. איתחלתי והוא עלה כרגיל אלא שאין סאונד, בדקתי הכל וניתקתי הכל וחיברתי שוב, ואין סאונד. בPlayback Devices הספיקרס באפור לא ניתן לאיפשור ניסיתי את הwin 7 השני שמותקן בדואל בוט ושם אותה בעיה. ניסיתי MS Fix לבעיות סאונד אבל לא עזר, חשבתי שיתכן ושבב הקול בלוח אם הלך אבל המיקרופון עובד. הכבל אכן מחובר לכניסה הכחולה Line In. ניסיתי גם נקודת שחזור באחת המערכות והייתה קריסה לsturtup repair שלאחריה הוא סיים בהצלחה את השיחזור אבל עדיין ללא סאונד. [ATTACH=CONFIG]9807[/ATTACH] אובד עצות [ATTACH=CONFIG]9808[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם YOGA 3, מעבד I5, שמונה גיגה ראם, ללא כרטיס מסך ג'יפורס. כשאני מחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני (dell u2415) ומנסה לצפות בסרטי HD, התמונה מעט מקרטעת, הדבר ניכר היטב כשיש תנועה מהירה של מצלמה (PAN לדוגמא) ואז מרגישים ממש לאגים בתצוגה. המחשב מחובר לחשמל ובהגדרות של intel hd 5500 שמתי על ביצועים מירביים. האם ייתכן שהכרטיס מסך המצוי במעבד לא חזק מספיק להרצה חלקה של סרטי 720p/1080p על מסך חיצוני בגודל "24? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב ישן כבן 5. הבעיה היא כזאת מאז ששדרגתי לווינדוס 10 המחשב קורס וקופא . פשוט יש ליד השעונים סימן של משולש אזהרה צהוב. פעמים רבות אחרי שימוש במחשב או לחילופין שהוא דלוק ואני לא נוגע בו . הוא פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום. אני אוסיף תמונות: זה המפרט שלי: אני עדכנתי את מנהלי התקנים. בעיקרון זה המפרט של המחשב שלי: אשמח לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ? נ.ב המחשב במצב בטוח לא מראה את הבעיה הזאת. …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי בדיוק זה התחיל אבל לפני בערך חודש המחשב התחיל לחוות בעיות קריסה הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום המחשב: CPU - E5400 , M.B - MSI P45Neo , GPU - amd hd 5670 מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה ? עריכה : עשיתי את …
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה בעיה שכבר היא דיי ישנה אבל בגלל שאני בצבא אין לי זמן להתעסק איתה. הכל התחיל לפני כ5 חודשים הכרטיס מסך החליט לעשות בעיות(9800GT) ולא הסכים שהרזולוציה תיהיה מעל ל800X600 משהו כזה. הבאנו את המחשב לחבר של אבא שהוא טכנאי והוא אמר שהבעיה בכרטיס מסך הוא נישרף בלה בלה בלה בנתיים אני אביא לך אחד חלופי בחינם משהו 6600. מאז בלתי אפשרי לראות אצלי סרטים על המחשב(קבצי AVI וMP4) זה רץ מקורטע מאוד הסאונד בא באיחור לפעמים יש שקט(כאילו משלים פערים) כשאני לוחץ על עצור הוידאו ממשיך להתנגן הסאונד מפסיק כל שניה איזה משהו חדש מופיע ... ניסיתי הכל התקנתי דרייבים מחדש התקנתי את כל הנגנים והקודקים האפשריים ובכולם יש את אותה בעיה. הנגן היחידי ששמתי לב שזה רץ אצלנו כמו שצריך זה QUICKTIME וגם ז…
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להעתיק את כל החומרים שיש לי על כונן אחד (זה הכונן הראשי שמותקן עליו הווינודס וכל התוכנות ) לכונן אחר חדש יותר עם יותר מקום יש איזה תוכנה שעושה את זה או שאני צריך להתקין את הכל מחדש על הכונן השני?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-