תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע אם זה קשור, שמתי למחשב כרטיס גרפי חדש, שוב, לא יודע אם זה קשור. עכשיו משום מה הוא נתקע לפעמים (כל המערכת לא מגיבה) ואז הוא חוזר אחרי איזה שתי דקות. אין לי שמץ למה זה קורה אבל יש לי הרגשה לא טובה מההארד דיסק, למישהו יש רעיון איך לבדוק את הנושא? מפרט: intel i5 4 ram sapphire hd7950 3gb seasonic 620W WD 500Gb
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כונן C שלי כמעט מלא (חלונות 7). יש לי נקודות שחזור כל שבוע. שיניתי לשחזור חודשי. איך אני מוחק נקודות שחזור קודמות (משאיר רק את האחרונה) כדי לפנות מקום בכונן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי SSD של סמסונג, דגם 840 EVO התקנתי מערכת WIN7 ולאחר התקנת דרייברים של NVIDIA לכרטיס המסך, המחשב עולה עד מערכת ההפעלה ושם אני מקבל אך ורק מסך רקע ללא אייקונים, ללא עכבר, ללא כל דבר אחר שמאפשר לי שליטה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שעוד מוזר, זה שכפתור הריסט בזמן שהמחשב נתקע\קפא המקש של הריסט כלל לא מגיב.. עשיתי בדיקה לHDD+ראם שתיהם יצאו תקינים. הטמפרטורות נעות בין 38 ל71 למעבד ו45-74 לכ"מ. ga-h87-hd3, 4590, hyperx blue 8gb cl10, seagate 2tb, neo eco 520w
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניתקתי את הכבלים (נתונים וחשמל) משני כונני דיסקים אופטיים ומכונן קשיח במחשב נייח כדי לחבר כונן קשיח אחר. הכל עבד כשורה. עכשיו כשהחזרתי את הכל לקדמותו - המחשב לא מזהה את כונני הדיסקים והכונן הקשיח. כונני הדיסקים בכלל לא נפתחים. בדקתי כמה פעמים את החיבורים (נתונים וחשמל) והכל מחובר. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה. כמובן שהדלתי וכיביתי את המחשב בכל נסיון ובכל זאת עדיין לא מזהה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 10 GB ורשום לי בסוגריים 8 GB ניתנים לשימוש. מה הבעיה ? מפרט i5 3470 10gb ddr3 (6gb kingston| 4GB g.skill) אם זה משנה msi h77ma -g43 ssd samsung 120gb
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קראתי לפני כמה שנים שSSD מחזיק תקופה של שנתיים שלוש עד שחייבים להחליף אותו, האם זה עדיין נכון וכמה זמן זה מחזיק לכם מניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי בעיה עם המחשב, לפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא עובד ומראה לי כיתוב של analog digital מספר פעמים כאילו לא מזהה . המסך נכבה ונורית מהבהבת, זה קורה לי רק בהדלקת המחשב . שהמסך נדלק הוא עובד כרגיל לא נכבה באמצע ניתן להסיק שהבעיה לא במסך עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שרץ עליו Windows NT (2000), אני צריך לעשות IMAGE שלם לכל מערכת ההפעלה עם כל הקבצים וכל ההגדרות ולהעתיק אותם להארדיסק אחר שיהיה מחובר בו זמנית למחשב. בסיום שאוכל לנתק את הארדיסק שאליו עשיתי IMAGE ופשוט לחבר במחשב אחר עם אותה חומרה בדיוק. המלצות לתוכנה שתומכת ב-Windows 2000 ושאפשר למצוא באינטרנט? ניסיתי כבר עם Acronis. בבקשה לא לשאול למה ככה ולמה ככה - אי אפשר לשדרג את מערכת הפעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי: במחשב שלי יש שלושה HD. אחד מהם פתאום נעלם מהאקספלורר (HD שעבד הרבה זמן והוא לא הראשי. מאחסן מידע ולא מערכת הפעלה). ה-HD היה מחולק לשתי מחיצות. כשניגשתי ל"ניהול דיסק" של חלונות 7, ראיתי שהדיסק קיבל את הסטאטוסים הבאים: - לא מוכר - לא מאותחל - לא הוקצה (שתי המחיצות לא מזוהות). דרך אגב, כל פעם שאני נכנס ל"ניהול דיסק" מופיעה לי התרעה על "עליך לאתחל דיסק כדי ש LOGICAL DISK MANAGER יוכל לגשת אליו. השתמש בסוג המחיצה הבא עבור הדיסקים הנבחרים: MBR או GPT" (צרפתי תמונה). מה יכולה להיות הבעיה ? מה אפשר לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם התקני ה- קדמי ואחורי שיטת הוודו לא עבדה מחקתי את ההתקני ה-usb מערכת הפעלה 8 לוח foxconn 9457ad תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 16GB של זיכרון RAM, ומשום מה הם כמעט תמיד מלאים יותר מידי. למשל כרגע תפוס לי 11.3 גיגהבייט (71%), ומה שפתוח אצלי זה: - 8 כרטיסיות אינטרנט, מתוכן אחת ביוטיוב - סקייפ - uTorrent (ברקע) - TeamViewer (ברקע) - תוכנת הדרייבר של העכבר (ברקע) - OneDrive (ברקע) אני משתמש ב Windows 8.1 64 bit. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תאור הבעיה: התקנת מסך חדש - מסך טלויזיה למחשב ממתי התחילה הבעיה:מהיום, מרגע ההתקנה. האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי. מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WINDOWS 7 64BIT הערות נוספות: התקנתי כרטיס מסך חדש GTX 770 ויחד איתו שמתי מסך טלויזיה חדש בחיבור HDMI. כל הדרייברים הותקנה בהצלחה אבל איכות התמונה + הרזלוציה מאד נמוכים. מסך טלויזיה: TOSHIBA להלן תמונות: http://prntscr.com/4a5rsw
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-