תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בעיה עם מחש של חבר ! משו מוזר ומטרף במיוחד ! הוא אמר לי שהמחשב תמיד מתכבה לו פתאום ככה סתם יש לו פנטים 4 1.8 הרץ 256 DDR וכרטיס מסך מעפן ספק 300 המחשב נדפק לו הלכתי להתקין לו וינדוס עשיתי לו פורמט למחיצה C והתקנתי הכל כשורה אני בודק טמפ' עם ספיד פאן ואידה32 משו לא הגיוני 70 80 90 120 קופץ משתגע ללוח ו 55 60 75 80 למעבד.ץ... אמרתי זה לא יתתכן אאולי הקירור לא טוב או אין משחה טרמית פתחתי תקירור ראיתי שבאמת זוועה שם אז ניקתי הכל עם אלכוהל כמה שהצלחתי ושמתי משחה טרמית שהייתה לי מהביג טייפון לפי דעתי חשבתי שהכל הסתדר .החיישנים דפוקים אבל לפחות יש משחה טרמית נורמלית. עשינו בדיקה עם פריימ95 אמרתי לו שישים על שעה ואם המחשב לא מתכבה לו במאמץ אז המחשב בסדר ואם התוכנה לא הופכת לצהו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה אני משחק במשחק הנוסטלגי WORMS עכשיו אני מתחיל לשחק והכל בסדר אבל לאחר דקה, חצי דקה זמן משתנה כל המסך נהייה לי בצבעים מוזרים כאלה ולא נח לשחק ככה! יש לי מחשב נייד עם כרטיס GeForce 8400GS יש לציין שאין לי בעייה עם יישומים אחרים זה ספציפית למשחק הזה כי הוא כנראה יישן! יש דרך לפתרון?? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820 עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות. הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל: http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/ עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שיש בו מקש לכאורה לחוץ, מה שגורם לחוסר יכולת לעבוד עליו. הוא די ישן אבל מלבד הבעיה הזאת הוא מ תפקד בסדר גמור לכן חשוב לי לתקן אותה. עכשיו אני אסביר- בהתחלה כשגיליתי את התקלה חשבתי שהולך להיות משהו חמור יותר בכלל.. ששמעתי צפצופים בהפעלה,לרוב זה לא סימן טוב .אבל אחרי כמה זמן הוא נדלק ונכנסתי לדפדפן והבנתי שהבעיה שיש מקש שכאילו לחוץ, אני למשל בא להקיש כתובת נרשם כמה אותיות ואז זה כאילו הולך לחפש אותה.. אותו דבר בגוגל, ואותו דבר גם בישומים שהם לא יישומי דפדפן, עכשיו נכנסתי להגדרות מקלדת וכו' לא נראה כאילו שום מקש לחוץ שם. אפילו החלפתי מערכת הפעלה לאובונטו (לא רק בגלל זה.. אבל זה מה שלמעשה הניע אותי לעשות את ההחלפה ) אין לי מושג מה התקלה ואיך אני יכול לפת…
-
- 9 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכל כמה חודשים מתחיל לעשות בעיות עד שבסוף בכלל לא עולה - הוא נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך. ברגע שאני מנתק את הספק מלוח האם ומחזיר, הוא שוב מתחיל לפעול כאילו כלום לא קרה וככה זה מחזיק כמה חודשים לפחות עד שזה קורה שוב. שום דבר אחר לא עוזר, לא לנתק את המחשב מהחשמל, לא לנתק כבלים אחרים בתוך המחשב, רק זה. האם הבעיה פה היא בלוח אם ואם אני אחליף אותו הכל יסתדר או שזה יכול להיות משהו אחר - ספק ? או בעיה בחשמל בבית ? כי זה דבר שאי אפשר לבדוק אותו, אם אני מחליף משהו, בהתחלה זה בטוח יעבוד כמו שצריך ואחרי כמה חודשים פתאום הכל יקרה שוב ויתברר שבזבזתי סתם כסף על לוח אם. מדובר במחשב P4 סוקט 478 לוח אם של ASUS. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נשמעת מוזרה, אבל זה בגלל שהעניין עצמו הוא מוזר. אני כותב כאן כי לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה. אז ככה: יש לי מחשב שרץ תחת מערכת ההפעלה Windows Vista. הדיסק הקשיח שלי מחולק לשני כוננים (C ו- D), כאשר מערכת ההפעלה היא בכונן C מן הסתם. יש לי כמה עשרות של קבצי MP3, אשר מאוכסנים בכונן D. לפני שאני מאכסן קובץ MP3 בתיקיה היעודית שלי בכונן D, אני נוהג לשמוע את השיר במלואו ומוודא שהוא לא פגום (CDROM לא תקין או תקלה בתוכנה במהלך ההקלטה בהחלט עלולים ליצור צלילים לא נעימים ולא רצוניים במהלך השיר). בזמן האחרון אני מגלה, שפה ושם חלק מן השירים, שהיו שמורים בתיקיה שלי במשך שנים, נפגם. במילים יותר פשוטות: אני שומע שיר ופתאום באמצע נשמע מין צליל הפרעה מעצבן (שלא …
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card. רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי. בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי. אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל. תודה מראש . ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי שאני לוחץ על העכבר פעם אחת הוא לוחץ איזה שלוש פעמים זה ממש מעצבן איך אני משנה זאת ניסית בהגדרות של הווינדוס אבל אין שם אופצייה כזאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הלוח אם שלי - DG15 A15 חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא מבצע POST ויש את הביפ שהכל תקין. לאחר השלב שהוא כותב איזה סוג מעבד וכמה זכרונות יש הוא אמור להתחיל את השלב של בדיקת ה-IDE אך במקום זה הוא מעלה את התפריט של ה-SETUP ומודיע לי חגיגית את ההודעה הבאה: "during the last boot up your system hung for an improper cpu setting. your system is working in safe mode" לדעתי ההגדרות נכונות (P4 1800 וההגדרה היא 1800 מה"צ , תדר מעבד על 33\100) ניסיתי להעלות את הגדרות ה-DEFAULT אך לאחר שאני שומר המחשב מבצע RESET ולא עולה בכלל. אין ביפים , המסך לא נדלק ועובר לPOWER SAVE וכלום לא קורה פרט לכך שהמאווררים עובדים. ניסיתי להעלות את המחשב רק עם זכרונות מעבד וכרטיס מסך אך זה לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תשמעו- לאחרונה יש לי בעיה ממש רצינית במסך... כשאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה והמסך נדלק בלי בעיות...אבל אחרי נגיד 5 דקות אם אני עושה ריסט או מפעיל מחדש ת'מחשב לא משנה באיזה וינדוס היתי- המסך מהבהב פעמיים בצבע ירוק ואחר כך בצבע כתום ולא נדלק...ככה אני צריך לריב עם המחשב בערך איזה 5 דקות או אפילו 10 רק שידלק המסך המזדרגג הזה...זה לא הכבל של החשמל.. כי החלפתי ואותו הבעיה...אולי זה הכרטיס מסך.. או החיבור של המוניטור עצמו..בכל זאת אין לי מושג ואני צריך עזרה דחוף... תודה!...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך אני מתקין את הדרייברים של החומרה המופיעה ב other devices (מצ"ב תמונה)? אני חושב שזה קשור לחיבורי usb שיושבים על הלוח אם (כי שלושתם לא עובדים לי). המחשב הוא נייד dell vostro 5470 מע"כ הפעלה win 10 תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן, עוד בעיה. אני משתגע. צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו: Could not perform EndDisc והדיסק לא קריא בשום מקום. Help please:|
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-