עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gzlt,

שלום ברשותי לוח gigabyte 8ipe1000 pro ומעבד p4 2.4 ht 800mhz bus הלוח הוא דואל צ'אנל, 400ddr האם זה משנה אם שמתי רק רכיב זיכרון אחד של 512 מגה, 333ddr? תודה גיל

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by wais,

אוקי, יש לי כרטיס קול Creative Vibra 128 התקנתי את הדרייברים שבדיסק, אבל יש בעיה: אני לא יכול לשמוע שני קולות בו זמנית. כלומר, אני לא יכול לשחק ut ולשמו mp3 באותו זמן. הורדתי דריברים חדשים בתקווה שהבעיה תפתר, והיא אכן נפתרה, אבל הדריברים החדשים גורמים לסאונד ב enemy territory להדפק, כלומר הסאונד במשחק נשמע מקוטע ומחורבש, כמו קלטת שנדפקה 8) לפעמים בכלל לא שומעים סאונד ופתאום יש רעש אדיר :-\ התקנתי בחזרה את הדרייברים מהדיסק, והמצב חזר למצב הראשוני. מה אני עושה? נ.ב. בדרייברים החדשים הבעיה היא רק ב enemy territory, וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות של הסאונד ואפילו להתקין מחדש תמשחק, אבל זה לא עזר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by amittt,

טוה תשמעו אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך זה צריך להיות מחובר במחשב........ טוב אז תראו יש לי שתי כבלים IDE עכשיו יש לי סידירום צורב ושתי הארדיסקים עכשיו איך לחבר אותם אם סלב ומאסטאר וכל השטויות ואיך לשים את הג'מפאר תודה לכל מי שעוזר לי תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sake,

שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xena,

יש לי כונן של IBM והגיע זמנו ליצור סקטורים פגומים... כמו כל IBM טוב וזקן. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תוכנה או דרך שבה אפשר לדלג על סקטורים פגומים. נניח משהו כמו Partition לכונן כך שהשטח המוקצה יהיה רק זה ללא הסקטורים הפגומים. האם יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by guy_pr,

שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by LRa,

לפני שבועים קניתי רדאון 9600 פרו של ספיר, הכל עבד טוב עד שלפני שלושה ימים נהרס לי הארד דיסק, החלפתי אותו ואיך שהוא גם הספק נדפק אז גם אותו החלפתי. אתמול התקנתי הכל על הארד דיסק החדש, הכל עבד מצויין, השארתי את המחשב דלוק עד שלפני כמה דקות עשיתי ריסט. המחשב לא עשה ריסט אלא נתן לי הודעה אחרי הודעה שהמחשב לא יכול לכתוב את הנתונים על הארד דיסק לספריה X ואחרי ל Y וכו... עשיתי הארד ריסט, המחשב עלה והתחלתי שוב לקבל הרבה הודעות שגיעה מהסוג הנ"ל, שוב הארד ריסט ויאללה לSAFE MODE, המחשב טען את הקבצים, לא העלה את חלונות ואחרי דקה החליט שמתאים לו לעשות ריסט. נסיתי שוב לעלות את חלונות "רגיל" ואז כל מה שקיבלתי היה מסך שחור עם סמן של עכבר. אמרתי לעצמי אולי הספק לא מספיק חזק, אבל לא. אמרתי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי הארדיסק 80GB של WD עם 8MB עם מערכת XP PRO וכל פעולה שאני מנסה לעשות עם הPARTITION MAGIC הוא לא נותן לי הוא מפעיל את המחשב מהתחלה מתחיל את הפעולה ואז אומר לי שיש בעיה CODE 100 ובסוף Bad partition table מה אני עושה?!!? נב ניסיתי לאחד כוננים ולשנות גודל של כונן :-\

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by Falcon007,

זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by עינב,

שלום . יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה וחצי בערך פנטיום 4 1.6 .. יש לו מאוור קידמי במארז שאחרי שנה הוא התחיל לעשות לי רעש מחריד , אז ניתקתי אותו... התקנתי מאוורר בפנל האחרוי של המארז מאוורר יותר גדול מהקדמי . יש לציין שהמאוור הקדמי ישב צמוד לHD . מאותו זמן שניתקתי את המאוור הקדמי המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות ... יש לציין שהטמ"פ של המעבד היא בממוצע 27 מעלות צלסיוס ... מה יכולה להיות הבעיה , אודה אם תעזרו ...

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  12. שמעו..יש לי בעיה..דפוקה מאוד.. לפני כמה ימים אני מפעיל ת'מחשב..ופתאום זה עושה לי בעיה.. לא מצליח לראות ת'מסך כאילו אחרי שזה כותב "ברוך הבא" (יש לי אקס פי) או לפני זה.. זה כותב שמשהו קרה עם nv_4disp משהו כזה.. וראיתי ת'קובץ הזה שאני עושה מאפיינים של שולחן העבודה ואז הגדרות..ואז מתקדם וראיתי בכרטיס מסך שלי (geforce 2 mx 400) מאז אני לא יכול להפעיל ת'מחשב.. רק במצב בטוח ובVGA (המצב שאני עכשיו בו).המצב שאני עכשיו יש לו רזולוצייה דפוקה וסיביות דפוקות..אז אני לא יכול ממש לעבוד איתו.. מישהו יכול לעזור לי?? אני מ'זה רוצה לפתור ת'בעיה אשמח שתעזרו.. :-[

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Dmoney,

מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by Ran B,

חבר'ה משהו מוזר מאוד מאוד מאוד קרה למחשב שלי! אני מדליק אותו הכל עובד נפלא ואז ההווינדוס XP מעלה את עצמו.. ואחרי זה הוא שואל האם לעשות בדיקת הזאתי להרד דיסק..אז נגיד אני נותן לו אחרי זה שהוא מסיים הוא הופך את המסך לשחור ואמור לעלות את הפתיח של הווינדוס שאתה בוחר משתמש אבל זה לא ככה! אחרי שהוא מסיים את הבדיקה המסך פשוט נכבה! כמו שהמסך נכבה אחרי שעתיים בערך בלי להשתמש במחשב.. פשוט הלד של המסך הופך לכתום והמסך נכבה ההרד דיסק ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך! ואני לא יכול לעשות שום דבר וניסיתי לעשות ריסט ולהעביר את הבדיקה של ההרד דיסק (יעני לא לעשות בדיקה), וניסיתי עם בלי, עם בלי.., ושום דבר לא עוזר! עכשיו יכול להיות שנדפק לי ההרד דיסק? כי לפני שפתחתי את המחשב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by firestar77,

שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by בלההההההההה,

טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by liav12,

תשמעו- לאחרונה יש לי בעיה ממש רצינית במסך... כשאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה והמסך נדלק בלי בעיות...אבל אחרי נגיד 5 דקות אם אני עושה ריסט או מפעיל מחדש ת'מחשב לא משנה באיזה וינדוס היתי- המסך מהבהב פעמיים בצבע ירוק ואחר כך בצבע כתום ולא נדלק...ככה אני צריך לריב עם המחשב בערך איזה 5 דקות או אפילו 10 רק שידלק המסך המזדרגג הזה...זה לא הכבל של החשמל.. כי החלפתי ואותו הבעיה...אולי זה הכרטיס מסך.. או החיבור של המוניטור עצמו..בכל זאת אין לי מושג ואני צריך עזרה דחוף... תודה!...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  20. יש לי 2.6c 9800np 256 זיכרון של גייל 3200 שיוחלף בקרוב מאוד wd 80 gb עכשיו ב3dmark 2001 קיבלתי 12800 ובaquamark 3 קיבלתי רק 17000 שהשוויתי עם אנשים אחרים ראיתי אנשים עם מערכות דומות מקבלים בכיף 30 ו40 אלף. התקנתי 3.9 וdirectx 9.0b בכל זאת עדין אותו דבר מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by gal_il50,

הדלקתי את המחשב שלי לאחר לסידרתי כבלים והווינדוס לא עלה אז שמתי לב שלא חיברתי את הכבל שמגיע מהספק אז חיברתי אותו והמחשב נכבה ועכשיו הוא לא נדלק לי אלא אם כן אני מנתק את הכבל מהספק(הכבל השני IDE מחובר ולא משפיע). מה עושים? יכוללהיות שהרסתי את ההארד דיסק? אסור לחבר כשהמחשב דולק?

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by eran1,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by RayZ,

בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק. זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה. אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו. ההארדיסק: Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GB הרשרושים האלה ממש מעצבנים.

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי הארד דיסק של וואסטון דיגיטל 120 ג'יגה ניסיתי להוציא את ההארד דיסק ולשים אותו בתוך כלוב להארד דיסק שלקחתי ממקום אחר ביחד אם עוד הארד דיסק ולא הלך אז החזרתי ועכשיו כל פעם שאני נוגע במולוקס אפילו מזיז אותו טיפה(לא את החיבור עצמו אלא את הכבל) יש רעש של טעינה מהארד דיסק וממקודם היה לי מין הודעה כחולה כזאת כי זה לא הפסיק לעשות את זה מישהו יודע מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by EXTREAM,

היי חברה יש לי בעיה מציקה הסרטים קופצים (סאונד ממשיך והתמונה מטאיטה) לי כל 10-20 דקות וכך גם במשחקים UT2004 ןUNDERGROUND וכ' יש לי AMD 2500 GF5700U 512MB GIGABYTE 7N400PRO2 מאוורר היטב עם VOLCANO12 טמפ 50 בלי OC ו56-58 עם OC ל2185MHZ עידכנתי לדריברים האחרונים וגם CODEC וזה לא עוזר!!!! יש לציין שהמחשב מסודר מוגן היטב ולא עמוס ובכלל אני מעלה סרטים ומשחקים כששום דבר אחר לא פועל. יש לכם רעיון איך אני פוטר את זה???? (היה לי OC ל 2185MH עבד בלי קריסות עכשיו החזרתי למהירות הרגילה והבעיה ממשיכה)

• 9 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים