תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המעבד בכרטיס האם שלי EP45-UD3LR מ-Q9300 ל- Intel Pentium 965 Extreme Edition PD 965 3.7GHz (זה נדמה לי המעבד הכי טוב שנתמך ע"י כרטיס האם הזה), ואני יכול להשיג משומש בזול (איזה 250 ש"ח) באיביי. השאלה היא אם יש בזה טעם או שזה מעבד ממש מגוחך בסטנדרטים של היום ועדיף כבר להשקיע את הכסף וכאב הראש במחשב חדש. המטרה היא לשחק במשחקים מודרניים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לוח אם, עם AUDIO מהפאנל האחורי והפנאל הקידמי.. כרגע האודיו בפנאל הקידמי לא עובד לי כי לא חיברתי את החוטים נכון בלוח אם http://img2.tapuz.co.il/forums/1_151400127.jpg חיברתי בדיוק כמו שמופיע במדריך אבל פשוט אין זיהוי אודיו. האם יש איזשהו פתרון?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , קניתי ארד דיסק SSD ושמתי עליו WIN10 , עכשיו על ארד דיסק הרגיל שניתקתי כרגע מ SATA יש WIN7 , עכשיו אני מעוניין לחבר את SATA אך אני לא רוצה שיתן לי לבחור בין WIN אלה שישים לי את ארד דיסק הרגיל כארד דיסק עם כל המידע ללא WIN7 ושיעלה אוטומטי עם WIN10 על SSD , הכוונה WIN10 עם SSD יעלה ובכוננים בWIN10 אני יראה את הכונן ארד דיסק הרגיל כמו כל כונן אחר . איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ASUS 9800 XT ולפעמים המאורר שלו פשוט מפסיק לעבוד (יש לו 2 מאוררים). כתוצאה מכך הכרטיס מפסיק לעבוד והמחשב עושה לעצמו ריסטרט , אני חושב גם משחקים עובדים ממש לאט בגלל זה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה , עידן
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לבעלי ה MX מביניכם וכרטיסים מבוססי צ'יפים גרפיים של Nvidia איטיים יחסית, יש פתרון! קיים FIX ל OpenGL אשר אותו אתם מתקינים אל תוך ספריית ה SYSTEM של המשחק (אל תשכחו לגבות קודם כל את הקובץ המקורי). את הקובץ ניתן להוריד מכאן! להיכנס אל ה Safe Mode של המשחק, לבחור ב Change your 3d video device -> show all devices ולבחור את ה OpenGL. קחו בחשבון שלעבודה עם OpenGL צפויות גם מס' תופעות לוואי כגון עיוותים בטקסטורות, צבעים בהירים או כהים מדי וכו'... אבל, סוף סוף אפשר לכוון כמו שצריך גם כשיש עומס!!! להלן דוגמא שלקחתי אחרי "השיפוץ"... שימו לב ל Edges של הקורות, יש עיוותים בקצוות.
-
לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן (בן 6 לדעתי) שאופסן בארון ועכשיו החלטתי לנסות להחזירו לשימוש. הפעלתי אותו ללא הצלחה (רבע סיבוב של המאווררים וזהו) ונהניתי מטיפה ריח שרוף. הייתי בטוח שספק הכוח הלך, לאחר שקניתי חדש והתקנתי אותו - שוב אותו סיפור. לא נדלק, הפעם הריח השרוף לא הופיע. אגב, מדובר בספקי כוח/לוח אם של 20 פינים. התופעה הנ"ל מתרחשת בשניהם. אני מחבר את 20 הפינים ואז את 4 הנוספים למקום המתאים הנוסף (עבור מתח נדמה לי, לא?) - המחשב לא נדלק. ברגע שאני מוציא את 4 הפינים ורק ה20 מחוברים, המחשב נדלק אבל נראה שלא מבצע בוט (אין צפצוף מהלוח אם), המסך חשוך אבל נראה שהHD עובד. יש רעיונות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב אני לא בדיוק יודע מה הסיבה לכך, המסך או הכרטיס מסך,או שניהם ,או אף אחד מהם, אבל כשאני מדליק את המחשב כבר בקטע של הWELCOME הוא מתעוות יעני לא מראה את כל המסך , יש פסים בכל מיני צבעים , או חלק לבן כזה, וגם כשהוא נכנס כבר לוינדוס , הוא נכבה ואז נדלק ככה, וגם האייקונים על שולחן העבודה נעלמים . אני פשוט מוציא את זה מהחשמל , בכלל , הכל, מחכה כה דקות ומדליק שוב , ואז זה בסדר..אבל יש לי תחושה שבקרוב גם זה לא יעזור , אני צריך לטפל בבעיה, רק שאני לא יודע מה בדיוק הבעיה...? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב, בתור אחד שיצא לו לתקן כל מיני תקלות, אני חייב לציין שעדיין לא נתקלתי במשהו כזה (אני בכוונה נותן תיאור מפורט ככל שאפשר - לכן צריך קצת סבלנות בשביל לקרוא את הכל): נתון מחשב PC נייח, מסך LCD עם חיבור VGA, וכרטיס מסך מובנה על לוח אם. כשאני מדליק את המחשב, המסך נדלק לכ3 שניות, רואים את המסך של הדוס, אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי מספר שניות - רואים את המסך טעינה של ווינדוס (בסביבת הדוס) - אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי זה רואים את התמונה של ווינדוס כשהוא כבר בסביבת וינדוס - ואחרי 3 שניות הוא נכבה. בכל אחד מהפעמים שהמסך נדלק - אין שום עיוותים בגרפיקה/צבעים/ריצודים או כל תקלה ויזואלית באיכות התצוגה. עכשיו הנה עוד קטע מעניין - אם אני מוציא את חיבור הVGA מהחיבור במחשב, ומחזיר - המ…
-
- 9 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
שלום, אני כבר בערך חמש שעות משחק פינג פונג בין ההארד דיסק הקודם שלי לנוכחי ומנסה דברים שונים ללא הועיל.. אני ממש אודה למי שיפתור לי את הבעייה. אז ככה: יש לי לוח אם ישן עם חיבור IDE, ועד עכשיו היה מחובר אליו HD עם חיבור IDE. קניתי HD חדש עם חיבור SATA, ומתאם SATA ל IDE כדי שאוכל לחבר אותו ללוח אם (שוב, לוח אם ישן עם חיבור IDE ולכן יש צורך במתאם). אני מעונין להחליף לחלוטין את הHD הקודם, כלומר להוציא אותו מהמחשב. הבעייה היא שהBIOS (ולכן גם ההתקנה של הXP) לא מזהה את הHD. דגם הלוח אם: Gigabyte GA-8S648(-L אתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1680 ככה חיברתי: הHD סאטא מחובר למתאם עם כבל סאטא, והמתאם מחובר ללוח אם, ובנוסף המתאם מחובר…
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לוח אם חדש חובר זיכרון ומעבד תקינים לפעמים נדלק ל שנייה ונכבה ספק הוחלף ונבדק במחשב תקין CMOS בוצע המחשב נדלק אבל לא נשמע ציפצופי שגיאה מותקן רמקול זה לא המחשב הראשון שהרכבתי כרטיס מסך מובנה Asrock h61m-dos
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות וגם אם הWi-Fi מנותק או שאין בכלל Wi-Fi בסביבה, המחשב מציג תמיד את הסמל שלמטה שבעיקון אמור לייצג כרטיס רשת פיזי שמחובר לRouter אך לא מחובר לNetwork. אם למישהו יש פיתרון מועיל או אם מישהו מכיר את התקלה, אשמח לשמוע פיתרון...
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. זקוק לעזרה באופן דחוף המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט) הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד) תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? לסיכום אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ווינדוס 7 64 BIT זו פעם שנייה שהתופעה קוראת, ללא שום התראה לפתע הממחשב נתקע. בפעם הראשונה ניסיתי להפעיל את המחשב שוב ,והמחשב היה נתקע ,הרצתי בדיקת שגיאות לכונן סי (מהמחשב שלי) המחשב עבד יומיים ללא בעיה ועכשיו לפתע הבעיה חזרה. כרטיס מסך מובנה בלוח אם של אסוס . מצרף תמונה
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הפסיק להוציא אות כאשר מחובר אליו כבל DVI. כאשר אני מחבר כבל VGA אין בעיה. אני משתמש באותו כבל ואותו מסך ומחבר אותו אל יציאת הDVI בלוח האם שלי וזה עובד כך שאני יודע בוודאות שזה הכרטיס. עכשנתי לו דרייברים בין שבוע או שבועיים לפני שזה התחיל (באותה תקופה הכל היה תקין). יכול להיות שזה קשור? מדובר בRADEON 7700, הכרטיס עדיין באחריות. אשמח לרעיונות.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיברתי למחשב כונן דיסקטים של 5.25. כשאני מכניס את הדיסקט לכונן וסוגר, מתחילים רעשים כנראה של נסיון קריאה, אבל הוא לא עושה כלום וממשיך להרעיש עד שאני מוציא את הדיסקט. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-