עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by N N C,

בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by SharP,

אז ככה .. אני אוהב לשחק NBA2001 ובזמן האחרון לא יצא לי בגלל העבודה אז הדיסק היה שוכב לו אל השולחן בלי קופסה על הצד של התמונה(דיסק מקורי) ועכשיו לפני איזה 20 דקות הכנסתי אותו כדי לשחק ואני לא הבנתי למה הוא לא נרקא אל ידי הסידירום .. חשבתי שהכונן עושה בעיות עז הכנסתי אותו לשני .. אותו דבר.. אז חשבתי שהוא מלוכלך.. רציתי לנקות אותו ואני רואה איזה נקודות שלא נמחקות בשום דבר גם לא בחומר לניקוי חלונות .. אף אחד לא נגע בו שבועים בזמן שהוא שכב בלי קופסה איך זה הגיוני???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dorman,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE מסוג GA-8IRXP + P4 2G +256M DDR כונן מהיר של MAXTOR 80G. הבעייה: כשמנסים לכבות את המחשב הוא מתחיל בתהליך כיבוי תקין ואפילו מנסה לכבות את ספק-הכח אבל אז הוא מייד מתעורר ועולה. מערכת ההפעלה היא מסוג windows xp home edition. אין שום הודעת שגיאה בעת הכיבוי. ליתר ביטחון גם ניטרלתי את האפשרות של RESTART בעת שגיאה. האם למישהו יש איזה רעיון? אגב בחברה לא מצאו את הסיבה גם לאחר החלפת הלוח.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Bug2000,

אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Delux,

אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכם, ברשותי CD-ROM של Toshiba מדגם XM-6702B (מהירות כפול 48), שמשרת אותי נאמנה יותר משנתיים וחצי. לאחרונה החלה התופעה הבאה: כאשר לוחצים על כפתור הפתיחה ב-CD-ROM המגש של ה-CD-ROM נפתח ומיד נסגר. לפעמים קורה גם שהוא נפתח ונסגר מספר פעמים (מקסימום 3), עד שהמגש נתקע. הפתרון שמצאתי הוא לתפוס עם היד את המגש של ה-CD-ROM בפתיחה, כדי שהוא לא יסגר, אבל לפעמים ה-CD-ROM מגלה התנגדות לכך ומנסה להיסגר ב"כוח", וחוץ מזה, זה בכלל לא נוח. ה-CD-ROM עדיין קורא דיסקים בצורה מצויינת ולא מראה שום בעיות בקריאה. אני לא כל כך מעוניין להחליף את אותו למרות מחירם הזול יחסית של כונני CD-ROM חדשים, כי בניגוד להרבה כונני CD-ROM חדשים, הוא מסוגל לקרוא המון פורמטים של דיסקים (כמו:CD-RW UDF, CD+(E)G, …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, את המפרט תוכלו לראות בצד ימין ועכשיו ככה: קיבלתי את המחשב מ(*****) לא סומן עליהם לא רוצה לתת להם לתקן, והמחשב נדלק שבא לו הוא יכול לעבוד 5 שעות ואז פתאום לקרוס או לא להידלק בכלל שהוא נכבה הוא מכבה את הארד דיסק ואת הסידי אבל כל שאר הרכיבים עובדים והוא לא מראה כלום על המסך, ברגע שאני מוציא את הכבל נתונים של אחד מהם אז הוא עובד ושאני מחזיר הוא נכבה. זאת לא בעיה של מתח כי החלפתי ספק וזה לא עזר,לא בעיה של מערכת הפעלה ולא בעיה של הארד דיסק כי ככה זה גם עם אחרים. מה הבעיה? אני חושב שזה היציאות IDE של הלוח. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לו מחשב פנטיום 4 1.4 ... ויש לו 2 כונני דיסקים הראשון זה כונן DVD והשני זה כונן רגיל של ACER... עכשיו... הבעיה היא בכונן השני... נגיד בכונן יש את המשחק NWN ואני מוציא את הדיסק ומכניס דיסק אחר... אז הוא מתנהג כאילו יש עדיין את הדיסק NWN בכונן... הוא לא מראה את הסמל... (כי אין לו מאיפה לטעון.. הרי הדיסק לא בכונן אלא דיסק אחר בכונן) ונכנסים לדיסק... רואים את כל הקבצים... מה לעשות ??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yirmi_opp,

יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DJO,

כן, עוד בעיה. אני משתגע. צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו: Could not perform EndDisc והדיסק לא קריא בשום מקום. Help please:|

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by Master_Modder,

הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!

15. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, תודה לכל העוזרים בבעיה הקודמת, אבל עכשיו יש בעיה נוספת: בבעלותי יש ג'ויסטיק ומצערת מבית Saitek הדגם הוא X-36/X-35 Combo. אחרי התקנת המארז החדש, ראיתי שהמחשב לא מזהה את הסטיק, לכן הדבר הראשון שעשיתי זה להכניס אותו מחדש, לא קרה כלום. אני הסרתי את התוכנה שלו ואת הדרייברים שלו והתקנתי מחדש. התקנת התוכנה עברה ללא בעיות, והמחשב עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק (חיבור USB) כדי שהתוכנה תתקין את הדרייברים. הכנסתי את הUSB והתוכנה לא זיהתה שחיברתי, לעומת זאת הווינדוס (XP) זיהה את החיבור. הורדתי מהאתר של החברה גירסת תוכנה מעודכנת יותר לXP והרצתי אותה. ההתקנה של התוכנה עברה בשלום, ואז כשהתוכנה ביקשה ממני לחבר את הסטיק, היא לא זיהתה אותו, אבל שוב הווינדוס כן. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by FatherBoard,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק על DIRECT3D אז הוא מהבהב לרגע ואז חוזר בחזרה לווינדוס. כשזה על SOFTWARE RENDERER זה לא קורה, אבל אז רואים חרא! מה אני עושה לעז***? :-\

18. Started by amirn,

היי יש לי מחשב שהגיע עם כבל מתח שהתקע שלו הוא בעל שתי "שיניים" עגולות שלא מתאימות לשקעים שיש לי בבית (3 חורים שטוחים) המחשב הוא קטן בעל ספק של 200 האם אני חייב לקנות ממיר כלשהו או שאני יכול להשתמש בכבל מספק ישן (של 300)? תודה (שאלה טפשית... אבל לא בא לי לשרוף את המחשב או משהו....)

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by dulcevida,

יש לי את המפרט מימין. המעבד והלוח חדשים לגמרי (וגם הRAPTOR). המחשב עובד פצצה, 3.12@2.4. את הזכרונות החדשים עוד לא קיבלתי אז אני בינתיים משתמש בישנים (ראו מפרט). המחשב רץ נהדר, הטמפרטורות של הלוח והמעבד לא עולות על 25-26 מעלות. הרצתי עליו PRIME95 למשך שעה ועדיין - אלה הטמפרטורות והוא לא נתקע באמצע. אולם, כל פעם שאני עובד עליו, אחרי שעתיים שלוש של עבודה המחשב נתקע. הכל קופא - עכבר,מקלדת... נתקע לחלוטין. ניסיתי גם להשאיר אותו דלוק כששום אפליקציה לא רצה ברקע - והוא עדיין נתקע אחרי שלוש ארבע שעות. החזרתי את המעבד ל2.4 ועדיין אותה בעייה. עדכנתי BIOS - ועדיין הבעיה קיימת. החזרתי את הגדרות הBIOS להגדרות ברירת המחדל (עדיין בלי OC כמובן) והבעייה נמשכת. המעבד והלוח לא מתחממים (אני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by The-Crush,

יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, קניתי את הצורב של MSI 52X32X52 וכשאני מחבר אותו כמה שניות אחרי שהמחשב עולה בדיוק כשהוא אמרו לזהות חומרה חדשה הוא עושה ריסטרט... חיברתי את הצורב במחשב אחר והכל עובד מצוין וחיברתי עוד 2 צורבים אחרים על המחשב שלי וזה עושה את אותה בעיה... למישהו זה קרה? מישהו ידוע איך לפתור את זה? אמרו לי לפרמט את המחשב אבל אני מעדיף לוודא שאפשר בדרך אחרת... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by Crash5,

יש ברשותי את הצורב YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X. בתקופה האחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה, עזרה תתקבל בברכה :clapper:

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  23. מישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת ? הסידי פשוט מת מרגע שהוינדוס עולה, אפילו מתח הוא לא מקבל... למערכת הפעלה לא נראה לי זה קשור זה קרה לי בוינדוס 98 , 2000, ואקספי. אז זה משאיר את הבעיה לשלישיה הבאה: לסידירום עצמו, ללוח אם ולבסוף לספק. מישהו יכול לעזור ?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום לכולם , יש לי מחשב פנטיום 2 350 גיגה , זכרונונות 256 מיגה sdram , לוח אם ישן atx , לפני חודש החלפתי הרד דיסק6 גיגה ( שהשמיע רעש באופן מאוד בולט ) להרד דיסק של 30 גיגה ( לא חדש ) , והוא עבד בצורה טובה בלי רעשים עד שהתחילו הבעיות , ההרד דיסק הזה התחיל להשמיע רעשים כמו הראשון אלא יותר , ואני רוצה לדעת מהן הסיבות שגרמו לכך , האם יש לזכרון הוירטואלי חלק בבעיה , או שייש סיבות אחרות , אשמח לקבל מכם תגובות , ותודה ;

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  25. ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים