עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ng100,

התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by beatmachine,

שלום לכולם, ברצוני לקבל מידע/עזרה אם אפשר על מנת לפתור בעיה או יותר נכון תעלומה שקרתה לי עם הצורב שלי... אז הבעיה היא צורב שלי התחיל לעשות בעיות בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA כלומר הצורב יכול לצרוב עכשיו רק קבצים או אמפי3 - ברגע שאני בא לצרוב מוזיקה למערכת אז המחשב שלי שפוט נכבה ועושה לעצמו ריסטארט... שמתי לב שהדבר קורה בדיוק ברגע שצורב מתחיל לקרוא את הדיסק לפני הצריבה... שומעים שהוא מתחיל לסובב אותו במהירות רבה ופתאום המחשב פשוט נכבה... בכל מקרה חשוב לציין שחוץ מתקלה זו הצורב עובד מצויין וקורא דיסקים בלי בעיה ככה שהבעיה היא אך ורק בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA...הצריבה של קבצים או אמפי 3 עובדת מצויין בלי שום בעיה... אני אישית מבולבל ואין לי מושג למה יכולה להיות קשורה בעיה מן…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by xtreme21,

אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסיים עכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחוי בקיצור משהו מוזר הוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשב מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by eldar24,

שלום לכולם . יש לי לוח אם עם פנטיום 4 ו כרטיס מסך מובנה . הבעיה ש אין לו תצוגה ו אין לו אפילו חריץ AGP כדי לשים כרטיס מסך חיצוני. מה אפשר עוד לעשות במצב כזה ????? :screwy:

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  7. הי מה המבצ כולם תראו אני מתחיל בקרוב להרכיב תמחשב הסוסון שלי עכשיו יש לי כמה שאלות אז בבקשה תשובות אוקי נתחיל 1) יש לי ראדון 9800 פרו ואני יודע שצריך לחבר אותו לספק כוח יש לו יצאה מהכרטיס ועד שתי כניסות אני יודע שאחת אמורה להתחבר להארד דסק ולאן השניה??? 2) יש לי כבל IDE מעוגל שיש לו יחבור למסטר וסליב ועכשיו יש לי כונן דיוי והארד דיסק האם זה אפשר לחבר את שניהם על אותו כבל? יענו המאסטר הארד דיסק וסליב הדיודי? זה אפשרי ואיזה השלכות היו על זה??? 3) המערכת היא מבוססת פנטיום 4 ואני יודע שצריך לחבר איזה משהו שוהפך את זה ל12 וולט משהו כזה אם לא אז המחשב לא עולה מה צריך לחבר ולאן??? 4) קניתי בטרפלי של טרמניל טיק זה הפסק כוח שלי ואין לו סיוטצ מאחורה לשנות תמתח מ110 ל 220 וולט…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Dubek,

שלום היום אחרי הפסקת חשמל ניסיתי להדליק את המחשב ועל אף שהוא מקבל חשמל וחלק מהרכיבים בו פועלים לא נשלח אות למסך להידלק. איך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benwin21,

האם אפשרי לחבר מסך ללוח אם ולא לכרטיס מסך? האם אפשר לחבר בין כרטיס המסך ללוח אם ככה שהחיבורים של הלוח אם יראו לי תמונה על מסך?

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  10. Started by mat77,

לפני כחודש החלה אצלי תקלה חמורה במחשב הוא עושה לעצמו ריסט על דעת עצמו בזמן שהוא עושה לעצמו ריסט מגיע לי מסך כחול ורשום שם your coumpter shut down"n" וכול מיני שמות של תקלות כמו win32k.sys ועוד עכשיו החלפתי הארד דיסק וזה לא פתר את התקלה גם הספק כוח חדש תעזרו לפתור את התקלה שמעתי שזה יכול דרייברים לכרטיס מסך ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד אני לא מוצא באתר של nvdia יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE2 MX 100/200

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. בעיקרון זה כרטיס קול מובנה , אבל אני פתחתי את המארז של המחשב וראיתי שאפשר לנתק את כרטיס הקול מלוח האם (הוא מולבש על הלוח אם עם כמה פינים). השאלהנ שלי האם בכלל ניתן לרכוש כרטיס קול כזה שבעיקרון הוא נחשב מובנה ? בילבל אותי כלהעיניין כי חשבתי "כרטיס קול מובנה" לא ניתן להפריד מהלוח אם וכעת התברר לי שכן ניתן... תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  13. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב הוא מארצות הברית ועובד על טכנולוגיה אחרת מ pal. אך כל הניסיונות שלי לשנות את ההגדרה הזאת לא הצליחו.. יש למישהו מושג? ???

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  14. בוקר טוב לכולם..... זה התחיל לפני כמה ימים שהמחשב התחיל להתכבות מעצמו יענו עשה הפעלה מחדש בלי התראה או משו כזה........ ושוב עוד פעם לפני יומיים.... היום לפני 3 שעותתתת ובגלל זה אני עררר המחשב התחלי להיות איטי עד עכשיו בקושי לליונטורק ניכנסתי לאתר ולפורמים ולאיפה שאני מגיב כרגע...... המחשב פשוט איטי לוקח לי זמן להפעיל אותוווו תקיות בוקשי הוא מפעיל ICQ לוקח לו 10 דקות שבדרך כלל זה לוקח דקה וגם לא....... פשוט פאקינג רציני וזה מחשב שקנית לפני חודש וחצייייייי וזה אחלה מחשב..... אז למה זה קרה לי בבקשה אולי זה איזה ווירוס קטלני משהוווו תעזרוווו לי אני נואש איך אני יתפקד ככה במחשב המחשב ממש איטי ניסית נורטון אנטי ווירוס 2007 לסרוק וזה מצא אולי 3 וירוסים וזה לא עזר בגרוש אז בבקשה …

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by chris_u16,

אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...

16. שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת שניסיתי לחפש לה פתרונות בכל הפורומים ולא מצאתי פיתרון. קודם כל נתחיל מהמפרט שלי: מעבד E8400 לוח אם Abit IP35-E כרטיס מסך HD4850 עם קרור (לא עובר את השישים מעלות) 4GB אז הבעיה היא כזאת: כשאני משחק משחקים מסויימים, באמצע המשחק (לא אחרי הרבה זמן, כמה דקות) אני מקבל מסך שחור שרשום Not optimum mode, recomended mode 1680*1050, 60HZ" . בחלק מהמקרים אני חוזר לשולחן עבודה ומקבל הודעה של Vpu Recovery ובחלק מהמקרים המסך פשוט מראה כאילו הוא לא מקבל שידור משום מקום וצריך לעשות ריסט למחשב. משחקים שזה לא קרה לי: Crysis, Prototype, COD4 משחקים שזה קורה לי מהר מאוד: PES2009, Street figther IV יש לציין שאני משחק ברזולוציית 1680*1050 כמובן. וניסיתי גם לשנות ר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nirtz,

הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, קניתי את הצורב של MSI 52X32X52 וכשאני מחבר אותו כמה שניות אחרי שהמחשב עולה בדיוק כשהוא אמרו לזהות חומרה חדשה הוא עושה ריסטרט... חיברתי את הצורב במחשב אחר והכל עובד מצוין וחיברתי עוד 2 צורבים אחרים על המחשב שלי וזה עושה את אותה בעיה... למישהו זה קרה? מישהו ידוע איך לפתור את זה? אמרו לי לפרמט את המחשב אבל אני מעדיף לוודא שאפשר בדרך אחרת... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Vector13,

העברתי את המחשב למארז חדש, ופתאום לא בא לו לפעול, כשאני מדליק אותו המסך לא מראה כלום ... וזאת לא בעיה בכטיס מסך כי ניסיתי שתיים. נ.ב החלפתי את המשחה הטרמית במעבד. תודה מראש !!

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by elibugi12,

שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tevel,

היה לי 256 מגה והיום קניתי עוד 256 מגה (בנוסף לכרטיס מסך שקניתי) שהכנסתי את שניהם (אחד הסולטים דפוק) המחשב לא עלה הוצאתי אחד (מהסולט הדפוק) ועלה המחשב אחד הסולטים (עליתי על זה יותר מאוחר) דפוק ולא עובד אז מה אני יכול לעשות? מה הסיבה לכך שאחד הסולטים לא מתפקד? יש דרך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  23. קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, לפני 5 דקות היה לי כיבוי ממש פתאומי באמצע משחק (זמן מאמץ כמובן), בקיצור הדלקתי את המחשב אחרי 10 שניות שוב נכנסתי לביוס לראות שזה לא נובע מהמעבד ואכן הוא על 40-42 במקסימום אז זה לא המעבד ואגב אחרי 5 שניות בביוס המחשב נכבה שוב הכרטיס שלי הוא X800XL עם קירור פסיבי של ג'יגהבייט ולכן אני חושב שזה מקור הבעיה בכל מקרה השאלה שלי היא לא איך מתמודדים עם זה וכו' אני יוסיף כנראה Fan card מתחת לכרטיס שיקרר את הליבה ועוד מאוורר בפרונט+כבל מעוגל להארדיסקים שלא יפריע לזרימת אוויר השאלה שלי היא ברמה העקרונית: כרטיס מסך בטמפ' של 98-100 (זאת הטמפ' שאני משער שאליה הוא הגיע כי בחורף הוא היה מגיע ל-90-94) יכול לגרום לכיבויים הפתאומיים ? או שטמפ' גבוהה של כרטיס מאופיינת בדרכים שונות כמו רי…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  25. האמת שאני שואל בשביל חבר. הוא עשה שדרוג לווינדוז 8, ולאחר השדרוג שם לב כי המחשב פתאום מזהה רק 4 ג'יגה זכרון מתוך ה-8 שיש לו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה אתם מציעים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.