עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mazcom,

נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0 מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום בזמן שאני משחק את המשחק far cry 2 +gta4 +crysis warhead המחשב פשוט יוצא לי מהמישחקים הנמחשב חדש מאוד (בין שבוע וחצי) לאחר כמה פעמים של יציאה ללא התראה היום הופיע לי מסך כחול פתחתי את הקובץ וקיבלתי שכתוב שם "ככול הניראה ניגרם ביגלל (senfilt.sys (senfilt+4c76d " עם מישהוא יכול לעזור לי (מישהוא שמבין) מה הבעיה אני ישמח מאוד כי אני לא הבנתי בתודה מראש לכולם ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NightElf,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  4. אוקי. נהגתי לשחק במשחקים כמו UT2004 ו DOOM3 כרגיל, עד שיצאה הגרסה CATALYST 4.9 BETA של ATI שאמרו שמשפרת את הביצועים בDOOM3 לכל כרטיסי הריידון ועכשיו בשני המשחקים האלה (כן גם בדום) לפעמים יש תקלה, שהמסך נכבה, אין קול פתאום וכאילו המחשב שבק (הוא עדיין פועל למרות זאת) וכשאני מנסה להפעיל את המסך מחדש הוא כאילו מראה לי שהוא לא מחובר או שאין חשמל או משהו כזה - Cable Out No signal משהו בסגנון הזה עכשיו, מה בדיוק קורה פה? ומה כדאי לעשות ? להחזיר את ההתקנה של 4.8 היציב או לחכות ל 4.9 הסופי ?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  5. שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shlomom,

יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by אלון67,

שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.

9. לדוגמה אני משחק פיפא ברשת... יש הרבה פעמים שהשחקן היריב עושה הרכבים וחפירות כאלה ואחרות, וסתם בא לי לגלוש בנתיים נניח. הבעיה שאם אני יוצא מהפוקוס במשחק, הפיפא מזהה זאת ופוסקת לי הפסד טכני... יש פיתרון כלשהו שכיבכול הם יהיו מופרדים ולא מושפעים אחד מהשני? תמונה להמחשה https://i.imgur.com/k86H99y.jpg#

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by joniar,

יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  12. שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  13. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE. תודה לכל העוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Vlad3,

יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקט אני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכים אחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by djmetro,

שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AirZone,

שלום ! קניתי את המחשב החדש והמפלצתי שלי והיום קבלתי אותו מפרט...אין לי כוח ! אבל משהו מפלצתי ורועש..כמו שאני אוהב =) (LEADTEK GF4 TI4400 שולט !!!!!) טוב בקיצור קניתי גם את הרמקולים XPS 510 של הרקולס חברתי ל...דבר הזה שבחוץ (שחכתי איך קוראים לזה) עשיתי מה שצריך וחברתי עכשיו שWINDOWS (XP PRO אומר לי שיש לי תוכנה חדשה שצריך להתקין אני מנסה להתקין אז הוא אומר לי שיש לו בעיה וזה לא מתאים ל XP PRO עשיתי להמשיך בכל זאת הוא גמר לעשות את הINSTALL ואז הוא אומר DATA INVALID אז בקיצור אין לי כרטיס קול...כלומר יש לי אבל הוא לא עובד !!!! הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר שלהם אבל עדיין כלום הצילווווווווווווווו =( אין לי סאונד !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by saarxee,

מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by sh780,

שלום אנשים, אני הרכבתי מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1 בכל מקרה, אני לוחץ על הכפתור וכלום, בדקתי את החיבורים של הפאנל והכל תקין, ועדיין לא עובד. עשיתי בדיקה עם כפתור אחר ושוב לא עובד. הנורה שעל הלוח עובדת ומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם. מישהו יודע מה הבעיה? תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  20. אז ככה.. הפעלתי את המחשב בבוקר והספק עשהמן שריקה כזאת בצליל גבוה וחלש.. הנורה של ההדלקה נדלקה לשניה ואז נכבתה ואז שוב פעם נדלקה ושוב פעם נכבתה.. ככה לא הפסיקה ..כאילו המחשב נדלק וכבה בלי הפסקה.. אז פתחתי את הדלת של המארז וראיתי שכל פעם שהמחשב נדלק המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד ואז נכבה (כמו הלד של ההפעלה).. וגם הנורה שעל הלוח אם באותו אופן כמו המאוורר והלד.. גם שניסיתי לכבות אותו דרך לחיצה על הלחצן שוב כדי להפסיק את השרשרת הזאץ הוא לא נכבה.. אלא רק המשיך בלהלדק ולהכבות.. אז כיביתי אותו בעזרת הוצאת הכבל של החשמל מהספק.. אני חושב שזה בעיה של הספק אבל אני לא בטוח.. לכן העברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה על הלוח כדי לראות אם זה בעיה בכרטיס, אבל שום דבר לא השתנה.. יש להוסיף בערך …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TheGame,

תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזה נגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזה ובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ... עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300 כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MB זיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ) * אם צריך עוד איזה פרטים תגידו ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. תראו המפרט הזה…

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by reyreymoo,

יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  24. [: אוקי ככה.. מצאתי מחשב.. פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון. קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם.. לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז.. זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!? הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר.. אז מה יכולה להיות הבעיה?! תודה עלוזרים

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by amitey,

יש לי מחשב בן 3 לערך עם מעבד Q6600 זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק של 320 , דיסק של 500 ודיסק של 1000. אני כמעט ולא מכבה את המחשב שלי ושמתי לב כי לאחרונה הוא נעשה איטי מאוד (כל עמוד לוקח כ 10 שניות להפתח) האינטרנט נתקע מספר שניות ולא עובר בין הלשוניות ותגובות המחשב מאוד איטיות. מה אפשר לעשות ואיפה יכולה להיות התקלה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.