תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לאחרונה. (כמעט חדש: מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך) זה הטמפרטורות של המחשב כרגע: Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 40 °C (104 °F) CPU #1 / Core #1 18 °C (64 °F) CPU #1 / Core #2 20 °C (68 °F) GPU 59 °C (138 °F) Maxtor 6V250F0 41 °C (106 °F) Seagate ST3320620AS 43 °C (109 °F) WDC WD2000JD-22HBC0 37 °C (99 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 43 °C (109 °F) Maxtor 7L250S0 38 °C (100 °F) המפרט הוא: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Asus M2NPV-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRA…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדפסת brother MFC-L2720DW עברה התקנה באמצעות חיבור חוטי למחשב ועובדת פיקס. הגדרתי חיבור אלחוטי לרשת הביתית. אליה מחובר המחשב בחיבור חוטי לראוטר. המדפסת לא מקבלת ככה [בחיבור אלחוטי] הדפסות למרות שהיא מכריזה שהיא מחוברת לרשת. אני מפספס משהו? [מערכת הפעלה לינוקס]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב ללא התקנה של WINDOWS, והתקנתי WIN7 ULTIMATE. מהרגע שהסתיימה ההתקנה והתקנתי את הדרייברים יש לי מספר בעיות: 1. מחשב קורס כל פעם שהוא חוזר ממצב שינה, מסך כחול, ניסיתי לבטל את הכניסה לתרדמה של ה- HD אבל זה לא עזר. 2. חלק מהתמונות בדפדפנים לא נטענות עד הסוף. ניקוי המטמון עוזר, אבל זה חוזר אחרי כמה דקות. 3. חלק מהסרטונים לא נפתחים. אני ממש אובד עצות לגביי מה אני יכול לעשות, לא יודע אפילו אם יש לי בעייה חומרה או תוכנה. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש? לשלוח לחנות לבדיקה? אני הרצתי בדיקות ל- HD וזיכרון ולא נמצאה בעייה. גם חיפוש ברשת על התופעות שיש לי לא ממש נתנו תשובה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוז 8 על כונן SSD חדש על מחשב נייד asus n550jv התחילה בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. הורדתי את הדרייבר העדכני Gefocre 334.89 notebook לכרטיס מסך שיש לי geforce 750m ולאחר ההתקנה שלו המחשב עובד קצת כבד ובdevice manager מופיע סימן קריאה צהוב על הדרייבר שלו ורשום code 43 erreor בDecive stauts. רק לאחר הסרת הדרייבר הcode 43 error נעלם והמחשב רץ כמו שצריך. לפני התקנת הSSD לא הייתה את הבעיה הזאת הדרייבר הותקן ועבד כמו שצריך. נסיתי להסיר ולהתקין מס' פעמים את הדרייבר ולהתקין וזה לא הסתדר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדול יצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבצים אחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת] עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט] Software Installation Silicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XP והוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindows ושואל אותי אם להמשיך או לא אני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב יש להורדות P2 יש לי עליו מלא סרטים אני חייב להחיות אותו פשוט קניתי צורב חיברתי כמובן שחיבתי את המחשב ליפני ושאני מדליק אותו אני שומע 3 ציפצופים אחד ארוך ו2 קצרים והמסך לא נידלק ניתקתי הכול וחיברתי ובדקתי חלקים טוב אולי מישהו יודע מה הציפצוף אומר כל חלק שתגידו אני יחליך זה עולה לי כסף אה והלוח היא e139761 חייב עזרהה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שאלה לפני שאני שולח את המחשב לטכנאי מחשבים , אז בניתי מחשב מאפס , הכל היה טוב ויפה והוא עבד מהר וטוב(לפני שהכנסתי אותו למארז), אבל בשלב האחרון שהכנסתי את כפתור ההדלקה לבית שלו הכבל שלו נקרע אז חיברתי את אותו ,אבל התבלבלתי בין פלוס למינוס ונהיה סוג של ניצוץ,(שכחתי להוציא את המחשב מהחשמל)ומאז הוא לא נדלק, החלפתי כפתור אחר לגמרי אבל לא עזר , יכול להיות שנשרף כל הלוח אם? או שנשרף רק חלק אחד קטן בלוח אם שניתן לתיקון? תודה לעונים:)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה שעות או דקות :'( (תלוי איזה משחק) המשחקים מתעוותים לי ורק אחרי שאני עושה ריסט זה מסתדר לכמה דקות זה קורה לי בכל המשחקים. יש לי: כרטיס מסך GFORCE 6600GT 128MB מעבד intel 2.8 512MB RAM אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה אז בבקשה תעזור לי!!!!אני לא יכול לשחק בכלום... תודה מראש con206
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מוצא פיתרון , המחשב היה בשימושי האישי עד לפניי כ4 חודשים עד שרכשתי מחשב חדש בעצם. היה לו מן קטע כזה להיכבות לפתע ולא יודע מאיזו סיבה הייתי בטוח שזה בגלל הדיסק קשיח. רכשתי דיסק קשיח חדש אך המחשב עדיין לא עולה ואפילו המסך לא נידלק (לא רואים את הבייוס) והמחשב לא נישאר דלוק יותר מכמה שניות ניכבה ונידלק מחדש וככה בלופים . בעיקרון זהו מחשב דיי ישן שמיועד לחברה שלי - מפרט המחשב מעבד [h=1]Intel Core 2 Quad Q6600 [/h]כרטיס מסך GTS 250 6 ג'יגה ראם 1200 מגהרץ ספק כוח של 500W
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…
-
היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי בעיה רצינית במחשב , פעם ראשונה שזה קורה אז ככה , אני מדליק את המחשב , זה מגיע לשלב של הלוגו [תמונה] ואז מראה לחצי שניה מסך כחול ומתחיל מחדש ... ניסיתי כבר ככה , 1. להחליף הארד-דיסק (זה אותו דבר בשני הארד דיסקים S-ATA ) 2. לבדוק חיבורים ומגעים 3. לבדוק טמפ' ולנקות את המחשב 4. לאפס את הביוס ( גם דרך הביוס וגם דרך הג'אמפר CMOS ) וזה לא משנה שום דבר בבקשה תעזרו לי , מה עוד יכול להיות הבעיה ?? אני תקוע במעצר בית בלי מחשב !!! תודה, דור
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שומדבר לא מספיק לעלות.. אין רעש מהלוח אם מה יכולה להיות הבעי'ה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם מדגם RC410M של MSI. כרטיס הקול הוא ALC880. לאחרונה המחשב לא משמיע סאונד בכלל.. ניסיתילהתקין דרייבר מחדש, לעדכן, למחוק ולהתקין מחדש.. מה לא ניסיתי.. שום דבר. אני מפחד שאולי הוא נשרף או התקלקל או משהו כזה... יש איזושהי דרך לדעת את זה? או רעיונות אחרים? משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מישחק שאני משחק כמו COD NFS BF GTA משחקים כבדים והם לא עובדים חלק לפעמים כן לפעמים מרגישים ורואים שהמשחק קצת נתקע ויש לאגים מפרט: intel core 2 duo e7300 ATI radeon hd 4770 4GB ram זה הדברים העיקריים שקשורים אני דיי בטוח שהם יכולים להריץ את המשחקים האלה... מה אתם אומרים?? מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד PHENOM II 720 BE, לוח של DFI 790GX-M3H5 וגוף קירור של SCYTHE MUGEN 2. על הMUGEN יושב מאוורר 120ממ' במהירות של 660 RPM, פלוס עוד מאוורר 120, שמוציא אוויר חם החוצה, גם כן באותה מהירות.. בIDLE, הטמפ' של המעבד במצב הנ"ל מגיעה ל-72 מע' פלוס מינוס! החיווי שמראה ה-EVEREST הוא: CPU TEMP = 72..(זהה לחיווי דרך הביוס..) הביוס בשום אופן לא במצב OC... אשמח מאוד לעזרה דחופה!!! :'( בברכה ותודה, ניר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-